Θενξ Τζον! =) , τη Θηλυκή εταιρία λες; Παρότι είναι αρκετά τρας και ξεφεύγει είναι διαμαντάκι ;ρ
Τσέκαρέ τη κι αυτή όπως και τον πράκτορα (ο οποίος πιστεύω θα σ'αρέσει ιδιαίτερα!)
Τσίχλ , είναι καλή η εποχή ρε συ και διδακτική όσο δεν πάει , συν ότι η συγκεκριμένη διακωμωδεί τα πράγματα , αλλά είναι και εξαιρετικά επίκαιρη (θα καταλάβετε αν τη δείτε γιατί χαχαχαχαχ)
Αφού βλέπω ανταπόκριση (thank you very much guys and girl <3) , πάμε για ένα βραδινό trip....
TOY STORY 2Σκηνοθεσία:John Lasseter , Ash Brannon , Lee Unkrich
Πρωταγωνιστούν(φωνές): Tom Hanks , Tim Allen , Joan Cusack , Kelsey Grammer , Don Rickles
Σενάριο: Όταν ο Woody πέφτει θύμα απαγωγής από έναν άπληστο συλλέκτη παιχνιδιών , ο Buzz και η υπόλοιπη παρέα ξεκινάνε για να τον σώσουν , πριν ο καλός τους φίλος βρεθεί σε ένα μουσείο για εκθεσιακά παιχνίδια... Τα πράγματα περιπλέκονται , όταν ο Woody αρχίζει να δελεάζεται από αυτή την ιδέα...
Dark-O-Meter:
8/10 . Ίσως η καλύτερη ταινία-καρτούν των παιδικών μου χρόνων. Θα γίνω λίγο συναισθηματικός (και προσωπικός) , αλλά μας έδενε μία σχέση μίσους και πάθους. Σίγουρα δεν ήταν η αγαπημένη μου γιατί με στενοχωρούσε και φοβόμουν σε σημεία , αλλά πλέον ξέρω ότι είναι αριστούργημα , και σίγουρα όχι μόνο για παιδιά. Πέρα απ'αυτά , το κλασικό πλέον σήκουελ του Toy Story (ταινία σταθμός για το κινούμενο σχέδιο) , έρχεται μεγαλύτερο , πιο περιπετειώδες και πιο συγκλονιστικό. Μαζί με τους παλιούς αγαπημένους ήρωες , θα γνωρίσουμε και μία ακόμα θεότρελη παρέα , ενώ θα μοιραστούμε τις ανησυχίες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια... Με εξαιρετικά plot twists , τρομερό χιούμορ και ποιοτικό animation , αυτή η ταινία αξίζει!
Την προτείνω; Yeap , και ελπίζω να μην είναι η πρώτη φορά που τη βλέπει κάποιος...Αν πάλι είναι , θα ξετρελαθεί , το κινούμενο σχέδιο στα καλύτερα του...