Παιδιά , οι γύροι τελειώνουν την μέρα και ώρα που είπα. Δεν έχουν μπει καν οι μισοί , και σαφώς μπορεί κάποιος να ανατρέψει την κατάσταση ή κάποιος να αλλάξει τη ψήφο του. Επίσης , θέλει 3 ψήφους με κόκκινο χρώμα κι εγώ βλέπω...1 . Πάνω από ένας παίχτης μπορεί να βγει στο τέλος ένος γύρου. Παίζετε μέχρι την Κυριακή στις 18:00. Εκεί θα μετρηθεί η τελευταία ψήφος κάθε παίχτη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
76 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 05 Φεβ 2016, 21:06
Aldark
77 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 05 Φεβ 2016, 21:33
Tcixlas
όπως είπα κι εγώ πιο πριν είναι ύπουλες μεθόδοι αλλά οι ψήφοι δεν είναι έγκυροι κι επίσης βλέπω ότι γενικά δεν έχουν μπει οπότε μη βιάζεστε :p
78 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 05 Φεβ 2016, 21:40
Johnyman
ώπα παιδιά παρεξήγησις! γιατί να βγω εγώ? είμαι σίγουρος πως ο ντεθ δεν αποκωδικοποίησε σωστά το μήνυμα.εγώ λέω να βγάλουμε μια τον hawkins από το παιχνίδι και μετά ήρεμοι και ωραίοι να βγάλουμε και τα διπλά του.όμως πρώτα πρέπει να χτυπηθεί το μεγάλο κεφάλι.τι λέτε? είστε μαζί μου?
79 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 05 Φεβ 2016, 22:03
Tcixlas
εμένα ακόμα δεν με πείθει κανένας...
80 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 05 Φεβ 2016, 22:21
NikosV20
Ήμουν από κινητό και το ξέχασα να βάλω χρώμα , επίσης έκανα edit στο προηγούμενο post μου .
81 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 02:07
Scarlet D.
ουτε εσυ με πειθεις αλλα δεν το κανω θεμα :/Tcixlas έγραψε:εμένα ακόμα δεν με πείθει κανένας...
ωστοσο Johnyman απο μενα και θα τα πουμε στον δευτερο γυρο
82 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 02:29
Tcixlas
εγώ θα ακολουθήσω το δικό μου αγώνα και θα δώσω jimalicius μιας και ήταν πολύ ύποπτο το περτικαλί και τό ότι τα έβαλε αμέσως με τζονι και ο τζονι είναι φιλαράκι...
83 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 02:39
NikosV20
Γιατί είναι ο δολοφόνος XD Παλέρμο παίζουμε και δεν το ξέρω
84 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 03:03
Σκληρός Καριόλης
Δεν έχω διαβάσει τους κανόνες και δεν έχω ιδέα τι κάνουμε
Jim
Jim
85 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 03:09
Aldark
wtf διάβασε το πρώτο ποστ ιτς σιμπλ , ψηφίζεις με κόκκινο , όποιος μαζέψει 3 ψήφους φεύγει , σκοπός σου είναι να καθαρίσεις τη λίστα σου , όποιος καθαρίζει τη λίστα του πρέπει να επιβιώσει 3 γύρους και μετά νικήσε.
Φαγωθείτε
Φαγωθείτε
86 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 03:12
Σκληρός Καριόλης
Ναι το παίζω χαζός για στράτετζι (νοτ)
87 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 08:10
Tcixlas
που είστε οι άλλοι?
88 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 13:15
Johnyman
ώπα λάθος από τη βιασύνη μου άλλα κατάλαβα.θα πρέπει να αναθεωρήσω και να πω dr.jimalicious
89 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 13:42
Σκληρός Καριόλης
Δεν συμπαθώ τον γιάννη και ότι ψηφίζει
Tcixlas
Tcixlas
90 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 13:52
NikosV20
Μα δεν βλέπω να παίζει κανείς άλλος !!!
91 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 14:41
Dr. Jimalicious
Αναθεωρώ την άποψη μου μετά από λίγη σκέψη. Θα πω Deathracer γιατί ο Johny δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για εμένα ως στόχο, αλλά απλά ως το άτομο που τον έδειξε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr. Jimalicious στις Σαβ 06 Φεβ 2016, 17:05, 1 φορά
92 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 14:49
NikosV20
Πολλές ύπουλες κινήσεις βλέπω πουλάκια μου !!!
93 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 15:08
Johnyman
έχω μπερδευτεί με τους κανόνες,αλλά νομίζω τώρα το ξεκαθάρισα και πρέπει να βγάλουμε από την μέση τον deathracer
94 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 15:25
NikosV20
εγώ συνεχίζω ... με johnyman
95 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 15:35
Johnyman
εσύ το χαβά σου :P
96 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 15:39
Σκληρός Καριόλης
NikosV20 ύποπτα κινείσαι
97 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 15:49
NikosV20
xaxaxaxa έτσι να περνά η ώρα μωρέ !!! :xD:
98 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 15:58
Gol. D. Russ
Ελα να κανουμε παιχνιδι Hawkins
99 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 16:20
Patty D.Luffy
NikosV20 πολλες χαρουλες κανεις... Δεν μαρεσει..
100 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 06 Φεβ 2016, 16:58
NikosV20
Σκληρός Καργιολης γιατί έτσι μας αρέσει johnyman
One Piece Gr » Spam Corner » Forum Games » Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης