Deathracer2009 για την ώρα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
176 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 03:27
Patty D.Luffy
177 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 05:47
Deathracer2009
Αντε πάλι... :xD:
178 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 13:53
Patty D.Luffy
Τι να κανω ρε, προκαλεις :xD:
179 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 13:55
Scarlet D.
προκαλεις την Patty ρε? ψηφηζω λοιπον Deathracer2009
180 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 13:59
Σκληρός Καριόλης
πάω με το ρεύμα υποθέτω Deathracer
181 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 14:28
Aldark
-ΤΕΛΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΓΥΡΟΥ-
Ciao DEATHRACER2009
Deathracer was fatefully stabbed...
Όμως , ενώ οι εναπομέιναντες παίχτες κοιτιώνταν στα μάτια , συνειδητοποίησαν ότι κάποιος έλειπε...
ο Σκληρός Καριόλης είχε εδώ και τρεις γύρους ολοκληρώσει τη λίστα του...
Κι έτσι ολοκληρώνει το γκέημ , με θρίαμβο...!
Ciao DEATHRACER2009
Deathracer was fatefully stabbed...
Όμως , ενώ οι εναπομέιναντες παίχτες κοιτιώνταν στα μάτια , συνειδητοποίησαν ότι κάποιος έλειπε...
ο Σκληρός Καριόλης είχε εδώ και τρεις γύρους ολοκληρώσει τη λίστα του...
Κι έτσι ολοκληρώνει το γκέημ , με θρίαμβο...!
182 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 14:30
Σκληρός Καριόλης
183 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 15:02
Hawkins
ελεος μου το επαιξες πουστικα
αλλα το αξιζα αφου εκανα πουστια στον τζονυμαν
αλλα το αξιζα αφου εκανα πουστια στον τζονυμαν
184 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 15:09
Patty D.Luffy
Χαχαχαχχα κλαίω, μπραβο ρε Μάνο!!!
Αλ κάποια στιγμή να ξαναπαιξουμε, τελικα βγηκε πολυ καλο το παιχνιδι.
185 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 15:18
Tcixlas
gg wp μανο.... ωράιος ;)
186 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 15:27
Σκληρός Καριόλης
Να μιλήσουμε και λίγο για την πορεία του παιχνιδιού...
Ο πρώτος γύρος ήταν για εμένα ο πιο δύσκολος. Είχα αποφασίσει πως έπρεπε να βγάλω με την μία και τους δύο από τη λίστα (Βίγκλες, Τσίχλας) αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν. Έστειλα λοιπόν μηνύματα σε όλους για να δω και προθέσεις. Με πολύ προσπάθεια και δύο πισώπλατες μαχαιριές (Ειδικά Βίγκλες σρυ για όλο το παραμύθι απλά ήθελα να μη πεις τίποτα ακόμα και μετά τον θάνατο σου).
Αφού ο πρώτος γύρος κύλησε ιδανικά το πιο δύσκολο από όλα ήταν να γλιτώσω από τον Τζόνι που ήθελε να με φάει μανιασμένα (και λόγω τύχης την γλίτωσα) αλλά αυτό δεν ήταν το πιο δύσκολο. Το πιο δύσκολο ήταν να κανονίσω να σκοτωθεί μόνο ο Τζόνι χωρίς να φύγει κανείς άλλος γιατί δεν ήθελα να μειωθούν οι ύποπτοι. Με βρώμικα τρικς τύπου δε βάζω κόκκινο στη ψήφο μου για να μη μετρήσει κτλπ το κατάφερα και αυτό.
Στον τρίτο γύρο έκανα ελαφρώς τα κουμάντα μου και είχα εξασφαλίσει κάποια πράγματα αλλά έχοντας τρεις σταθερές (Τζιμ, βάιπερ, πάτυ) δεν είχα μεγάλο πρόβλημα. Έπρεπε απλά να συντονίσω τον θάνατο του Τζιμ με τον καθαρισμό δεύτερης λίστας ώστε η ψεύτικη λίστα που είχα δώσει σε όλους (πλην του Τζιμ) και έγινε και αυτό.
Ο τελευταίος γύρος ήταν ο πιο απλός αφού μόνο ο Ρος με θεωρούσε σίγουρο πως έχει καθαρίσει την λίστα μου. Η ενοχοποιητική στάση του Ντεθ με διευκόλυνε ενώ οι έρευνες του Βάιπερ με έβαλαν σε δύσκολη θέση.
Όπως και να έχει ενδιαφέρον και ωραίο γκειμ
Ο πρώτος γύρος ήταν για εμένα ο πιο δύσκολος. Είχα αποφασίσει πως έπρεπε να βγάλω με την μία και τους δύο από τη λίστα (Βίγκλες, Τσίχλας) αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν. Έστειλα λοιπόν μηνύματα σε όλους για να δω και προθέσεις. Με πολύ προσπάθεια και δύο πισώπλατες μαχαιριές (Ειδικά Βίγκλες σρυ για όλο το παραμύθι απλά ήθελα να μη πεις τίποτα ακόμα και μετά τον θάνατο σου).
Αφού ο πρώτος γύρος κύλησε ιδανικά το πιο δύσκολο από όλα ήταν να γλιτώσω από τον Τζόνι που ήθελε να με φάει μανιασμένα (και λόγω τύχης την γλίτωσα) αλλά αυτό δεν ήταν το πιο δύσκολο. Το πιο δύσκολο ήταν να κανονίσω να σκοτωθεί μόνο ο Τζόνι χωρίς να φύγει κανείς άλλος γιατί δεν ήθελα να μειωθούν οι ύποπτοι. Με βρώμικα τρικς τύπου δε βάζω κόκκινο στη ψήφο μου για να μη μετρήσει κτλπ το κατάφερα και αυτό.
Στον τρίτο γύρο έκανα ελαφρώς τα κουμάντα μου και είχα εξασφαλίσει κάποια πράγματα αλλά έχοντας τρεις σταθερές (Τζιμ, βάιπερ, πάτυ) δεν είχα μεγάλο πρόβλημα. Έπρεπε απλά να συντονίσω τον θάνατο του Τζιμ με τον καθαρισμό δεύτερης λίστας ώστε η ψεύτικη λίστα που είχα δώσει σε όλους (πλην του Τζιμ) και έγινε και αυτό.
Ο τελευταίος γύρος ήταν ο πιο απλός αφού μόνο ο Ρος με θεωρούσε σίγουρο πως έχει καθαρίσει την λίστα μου. Η ενοχοποιητική στάση του Ντεθ με διευκόλυνε ενώ οι έρευνες του Βάιπερ με έβαλαν σε δύσκολη θέση.
Όπως και να έχει ενδιαφέρον και ωραίο γκειμ
187 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 16:54
Aldark
Όποτε θέλετε παίζουμε δεύτερο γύρο...Μπορούσε να διαρκέσει κι άλλο με μια μετατροπή στους κανόνες! Και αν είχαμε και περισσότερους παίχτες...Patty D.Luffy έγραψε:Χαχαχαχχα κλαίω, μπραβο ρε Μάνο!!!
Μπράβο στο νικητή πάντως , σας την έφερε όμορφα πιστεύω. Θα χε κυλήσει αλλιώς αν ο Τζιμ δεν το ψιλοπαράταγε.
Θέλετε να δημοσιεύσω τις λίστες όλων για να γελάσουμε ή μπα;
188 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 17:03
Σκληρός Καριόλης
Eγώ και ο Βάιπερ τις ξέρουμε πάνω κάτω :p
189 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 17:03
Johnyman
σας τα έλεγα εγώ :haha:
good job μάνο
good job μάνο
190 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 17:10
Aldark
Ο Βάηπερ έκανε μερικά γκεςς στο skype και απλά απέτυχε παταγωδώς στο ποιος ήταν ο 2ος που έληξε τη λίστα του , so i wouldn't say you exactly know...my friends.
191 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 17:13
Johnyman
πες τα αν θες
192 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 17:27
Gol. D. Russ
Το ειπα εγω ο Σκληρος ειναι σιγουρακι οτι την εχει ολοκληρωσει xD
193 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 17:28
Σκληρός Καριόλης
Mπορεί να προβλέψαμε λάθος, για πες
Όντως ο Ρος ήταν ο πιο σίγουρος
Όντως ο Ρος ήταν ο πιο σίγουρος
194 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 17:39
Scarlet D.
αν μου ειχες απαντησει οταν σε ρωταγα τοτε δεν θα σε εβγαζα ψευτη και δεν θα πηγαινε το μυαλο μου στον deathGol. D. Russ έγραψε:Το ειπα εγω ο Σκληρος ειναι σιγουρακι οτι την εχει ολοκληρωσει xD
195 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 20:06
Tcixlas
πισ οφ σιτ βαιπερ
196 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 20:07
Scarlet D.
οι νεκροι δεν μιλανε τσιχλα :P, o johny ειναι πνευματαρα και γι αυτο μιλαει :PTcixlas έγραψε:πισ οφ σιτ βαιπερ
197 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 20:12
Tcixlas
ου ρε κοπριτη
198 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 20:54
Deathracer2009
Εντωμεταξυ είμαι ο μοναδικός που δεν είχε φτιάξει λίστα απλά ψηφίζα όποιον μου ζήτησαν. :XD:
199 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 21:49
Scarlet D.
μετα απο τον δευτερο γυρο κι εγω αυτο εκανα, γενικα ολοι καναμε ταματα για τον καριολη XD
200 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 22:40
Hawkins
εγω αφοσιοθηκα το πως θα παρουν μπουλο αυτοι στην λιστα μου παρα με το πιος την ολοκληρωσε
One Piece Gr » Spam Corner » Forum Games » Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης