Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

Tcixlas

Tcixlas

δεν πά να λεω εγώ με γράφεις εσύ

Aldark

Aldark

όχι ρε , απλά το έκανα και δεν το έκανε , θα το κάνω μετά πάλι

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Για να καταλαβω πρεπει τωρα εγω να γραψω

Εγω θελω να ψοφησει ο ταδε;

Aldark

Aldark

κάτσε να αρχίσουμε και κάπως έτσι θα γίνει...

Tcixlas

Tcixlas

πως πάνε οι γυροι περίπου?

Aldark

Aldark

Αρχικά σας στέλνω πμ με λίστες.
Μετά Αρχίζει ο γύρος , και λέμε και πότε τελειώνει (πχ μεθαύριο στις 11 το βράδυ)
Στο γύρο ψηφίζουν οι παίχτες , όταν κάποιος συγκεντρώνει Χ ψήφους (ανάλογα με τους παίχτες θα δούμε πόσες θα'ναι) , στο τέλος του γύρου φεύγει.
Σε ένα γύρο μπορεί να βγουν πάνω από 1 παίχτης.
Αν κάποιος σε ένα γύρο κερδίσει , ανακοινώνεται απ'τον GM (εμένα) ότι κάποιος καθάρισε τη λίστα του , και οι άλλοι έχουν 2-3 γύρους να βρουν ποιος είναι και να τον πετάξουν έξω. Αλλιώς είναι νικητής.
Δες κι εδώ τι παίζει:
Σπόιλερ:

Tcixlas

Tcixlas

ναι το είδα αυτό αλλά με τόσου λίγους δεν διαφέρει και πολύ απο παλέρμο

Santouryuu

Santouryuu

Ρε δεν μου αρεσει τοσο και θελει πολλη δουλεια... Ας παιξουμε παλερμο και θα παιξω κι εγω κι ας εχω πει οτι δεν προκειται να ξανα ασχοληθω

:haha: :haha: :haha:

Tcixlas

Tcixlas

εγώ μέσα και για παλέρμο αν και αυτό παίζεται και με λιγότερους... 10άδα δεν παίζει τώρα

Aldark

Aldark

Δαμν , με 7 θα ναι παπάτζα (και με 8 θα ταν , αλλά τουλάχιστον...) , περιμένω να μπει κάποιος κάποτε μπας και το σκάσουμε.
Πάντως θα χει πλάκα μάηκ , αλλά το σέβομαι ;ρ

Tcixlas

Tcixlas

ρε κανα άλλο πιο easy στο παίξιμο?

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Για το παίξιμο προτείνω τσοντα

Tcixlas

Tcixlas

αθυροστομε απαπαπαπα εννοώ κάτι σε φάση τσαλεντζ είχε συμμετοχή στην αρχή αλλά ίσως κούρασε... κάτι τέτοιο να τραβήξει την προσοχή και να μην απαιτεί χρόονο

Aldark

Aldark

το τσάλλεντζ ήταν ιδεάρα δική μου , βασισμένο σε παιχνίδι που παίζαμε στο δημοτικό...
Θα προσπαθήσω παιδιά , ψάξτε κι εσείς..

Tcixlas

Tcixlas

μπραβο σου γι αυτό αλ αν και απο ο΄τι θυμόμουν ο qaaz το χε βγαλει στην επιφάνεια χαχαχαχα

επίσης βγήκαν πολλά αλλά κανέναν δεν έμεινε καιρό γιατί κουράζουν θέλουμε λίγο ανανεωση

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Το ΡΙΣΚ το σουτάραμε?? Πάντως και εγω ψήνω παλερμοοοο!!

Aldark

Aldark

δεν το σουτάραμε , απλά κι εγώ ψιλοβαρέθηκα...Ίσως να το επαναφέρω , αλλά πρέπει να το πάρουμε απ'την αρχή , γιατί παίζει να συμμετέχει μέχρι κι ο Έλιντορ εκεί :p

Tcixlas

Tcixlas

αν δεν υπάρξει οργάνωση δεν βγαίνει... περιμενεις αλ με ονειρα και ελπιδα να σου βγει... στο ειπα τοσες φορές βγάλτο ανακοίνωση βαλτο στο σπαμ και σε άλλα σημεία σε ποστ... ενα παλερμο έχει βγει κι αυτό έιχαμε βάλει ανακοίνωση μέχρι και στο φβ.. εγώ το είπα μία αλλά αν δεν γίνει απο τον οργανωτή μην περιμένεις να το πάρουν σοβαρα

Hawkins

Hawkins

εγω δεν ξανα παιζω παλερμο,σας καθαρησα ολλους αλλα ηταν μαλακια οτι να'ναι ειχε γινει

Aldark

Aldark

εδώ έπαιζα απ'το κινητό , δεν μπορούσα καν να παίξω , και σας νίκησε ο χοκινάκος μόνος του...worst shit :p

Ε τώρα βαριέμαι να το διαφημίσω παντού , αν δεν παίξει ο Σάντο δε νομίζω να υπάρχει άλλος , εκτός αν έλθει ο Τζιμ που δεν παίζει..

Tcixlas

Tcixlas

ρε αν δεν βαρισουν απο την αρχη θα ειχε γινει δουλεια

Aldark

Aldark

Τι εννοείς από την αρχή; Α ο Γκολ Ντ Ρας αν θέλει να παίξει ξερωγω ας μπει :P
τι άλλο να κάνω να βάλω ταμπελίτσες ελάτε να παίξουμε; χαχαχα

Tcixlas

Tcixlas

σου έχω πει χίλιες φορές μια ανακοίνωση πάνω πάνω και άλλο ένα λινκ απο σένα με εξήγησ του παιχνιδιού και στο σπαμ θα ήταν ιδανικό

Aldark

Aldark

Για να δούμε αν θα έχουμε κανένα νέο παίχτη whistle

Tcixlas

Tcixlas

οχι δεν ξαναζωντανεύεις κάτι που έχει πεθάνει....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης