δεν πά να λεω εγώ με γράφεις εσύ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
26 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Πεμ 14 Ιαν 2016, 23:26
Tcixlas
27 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 00:55
Aldark
όχι ρε , απλά το έκανα και δεν το έκανε , θα το κάνω μετά πάλι
28 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 01:09
Deathracer2009
Για να καταλαβω πρεπει τωρα εγω να γραψω
Εγω θελω να ψοφησει ο ταδε;
Εγω θελω να ψοφησει ο ταδε;
29 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 01:28
Aldark
κάτσε να αρχίσουμε και κάπως έτσι θα γίνει...
30 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 01:31
Tcixlas
πως πάνε οι γυροι περίπου?
31 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 01:45
Aldark
Αρχικά σας στέλνω πμ με λίστες.
Μετά Αρχίζει ο γύρος , και λέμε και πότε τελειώνει (πχ μεθαύριο στις 11 το βράδυ)
Στο γύρο ψηφίζουν οι παίχτες , όταν κάποιος συγκεντρώνει Χ ψήφους (ανάλογα με τους παίχτες θα δούμε πόσες θα'ναι) , στο τέλος του γύρου φεύγει.
Σε ένα γύρο μπορεί να βγουν πάνω από 1 παίχτης.
Αν κάποιος σε ένα γύρο κερδίσει , ανακοινώνεται απ'τον GM (εμένα) ότι κάποιος καθάρισε τη λίστα του , και οι άλλοι έχουν 2-3 γύρους να βρουν ποιος είναι και να τον πετάξουν έξω. Αλλιώς είναι νικητής.
Δες κι εδώ τι παίζει:
Μετά Αρχίζει ο γύρος , και λέμε και πότε τελειώνει (πχ μεθαύριο στις 11 το βράδυ)
Στο γύρο ψηφίζουν οι παίχτες , όταν κάποιος συγκεντρώνει Χ ψήφους (ανάλογα με τους παίχτες θα δούμε πόσες θα'ναι) , στο τέλος του γύρου φεύγει.
Σε ένα γύρο μπορεί να βγουν πάνω από 1 παίχτης.
Αν κάποιος σε ένα γύρο κερδίσει , ανακοινώνεται απ'τον GM (εμένα) ότι κάποιος καθάρισε τη λίστα του , και οι άλλοι έχουν 2-3 γύρους να βρουν ποιος είναι και να τον πετάξουν έξω. Αλλιώς είναι νικητής.
Δες κι εδώ τι παίζει:
- Σπόιλερ:
Player A's list to kill is Players B, C, D.
Player B's list to kill is Players A, C, D.
Player C's list to kill is Players A, B, D.
Player D's list to kill is Players A, B, C.
Round 1
Player A points at Player C.
Player B points at Player C.
Player C sends a PM to Player B and tells him that if he will remove his finger, he'll point at whoever Player B tells him too.
Player B agrees and switches his finger to Player A.
Player C also points at Player A.
Player D take the opportunity to point at Player A to eliminate him from the game.
Player A sends a PM to Player D and tells him if he removes his finger he'll point at whoever Player D wants him too. Player D says no thanks and lets Player A perish.
48 hours culminates, Player A is removed. Round 2 starts, etc.
32 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 02:26
Tcixlas
ναι το είδα αυτό αλλά με τόσου λίγους δεν διαφέρει και πολύ απο παλέρμο
33 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 03:41
Santouryuu
Ρε δεν μου αρεσει τοσο και θελει πολλη δουλεια... Ας παιξουμε παλερμο και θα παιξω κι εγω κι ας εχω πει οτι δεν προκειται να ξανα ασχοληθω
:haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha:
34 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 09:36
Tcixlas
εγώ μέσα και για παλέρμο αν και αυτό παίζεται και με λιγότερους... 10άδα δεν παίζει τώρα
35 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 13:41
Aldark
Δαμν , με 7 θα ναι παπάτζα (και με 8 θα ταν , αλλά τουλάχιστον...) , περιμένω να μπει κάποιος κάποτε μπας και το σκάσουμε.
Πάντως θα χει πλάκα μάηκ , αλλά το σέβομαι ;ρ
Πάντως θα χει πλάκα μάηκ , αλλά το σέβομαι ;ρ
36 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 15:17
Tcixlas
ρε κανα άλλο πιο easy στο παίξιμο?
37 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 15:18
Deathracer2009
Για το παίξιμο προτείνω τσοντα
38 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 15:23
Tcixlas
αθυροστομε απαπαπαπα εννοώ κάτι σε φάση τσαλεντζ είχε συμμετοχή στην αρχή αλλά ίσως κούρασε... κάτι τέτοιο να τραβήξει την προσοχή και να μην απαιτεί χρόονο
39 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 15:35
Aldark
το τσάλλεντζ ήταν ιδεάρα δική μου , βασισμένο σε παιχνίδι που παίζαμε στο δημοτικό...
Θα προσπαθήσω παιδιά , ψάξτε κι εσείς..
Θα προσπαθήσω παιδιά , ψάξτε κι εσείς..
40 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 16:51
Tcixlas
μπραβο σου γι αυτό αλ αν και απο ο΄τι θυμόμουν ο qaaz το χε βγαλει στην επιφάνεια χαχαχαχα
επίσης βγήκαν πολλά αλλά κανέναν δεν έμεινε καιρό γιατί κουράζουν θέλουμε λίγο ανανεωση
επίσης βγήκαν πολλά αλλά κανέναν δεν έμεινε καιρό γιατί κουράζουν θέλουμε λίγο ανανεωση
41 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 19:43
Patty D.Luffy
Το ΡΙΣΚ το σουτάραμε?? Πάντως και εγω ψήνω παλερμοοοο!!
42 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 20:50
Aldark
δεν το σουτάραμε , απλά κι εγώ ψιλοβαρέθηκα...Ίσως να το επαναφέρω , αλλά πρέπει να το πάρουμε απ'την αρχή , γιατί παίζει να συμμετέχει μέχρι κι ο Έλιντορ εκεί :p
43 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 15 Ιαν 2016, 21:20
Tcixlas
αν δεν υπάρξει οργάνωση δεν βγαίνει... περιμενεις αλ με ονειρα και ελπιδα να σου βγει... στο ειπα τοσες φορές βγάλτο ανακοίνωση βαλτο στο σπαμ και σε άλλα σημεία σε ποστ... ενα παλερμο έχει βγει κι αυτό έιχαμε βάλει ανακοίνωση μέχρι και στο φβ.. εγώ το είπα μία αλλά αν δεν γίνει απο τον οργανωτή μην περιμένεις να το πάρουν σοβαρα
44 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 16 Ιαν 2016, 19:45
Hawkins
εγω δεν ξανα παιζω παλερμο,σας καθαρησα ολλους αλλα ηταν μαλακια οτι να'ναι ειχε γινει
45 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 16 Ιαν 2016, 21:49
Aldark
εδώ έπαιζα απ'το κινητό , δεν μπορούσα καν να παίξω , και σας νίκησε ο χοκινάκος μόνος του...worst shit :p
Ε τώρα βαριέμαι να το διαφημίσω παντού , αν δεν παίξει ο Σάντο δε νομίζω να υπάρχει άλλος , εκτός αν έλθει ο Τζιμ που δεν παίζει..
Ε τώρα βαριέμαι να το διαφημίσω παντού , αν δεν παίξει ο Σάντο δε νομίζω να υπάρχει άλλος , εκτός αν έλθει ο Τζιμ που δεν παίζει..
46 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Κυρ 17 Ιαν 2016, 05:26
Tcixlas
ρε αν δεν βαρισουν απο την αρχη θα ειχε γινει δουλεια
47 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Κυρ 17 Ιαν 2016, 16:39
Aldark
Τι εννοείς από την αρχή; Α ο Γκολ Ντ Ρας αν θέλει να παίξει ξερωγω ας μπει :P
τι άλλο να κάνω να βάλω ταμπελίτσες ελάτε να παίξουμε; χαχαχα
τι άλλο να κάνω να βάλω ταμπελίτσες ελάτε να παίξουμε; χαχαχα
48 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Τρι 19 Ιαν 2016, 01:25
Tcixlas
σου έχω πει χίλιες φορές μια ανακοίνωση πάνω πάνω και άλλο ένα λινκ απο σένα με εξήγησ του παιχνιδιού και στο σπαμ θα ήταν ιδανικό
49 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Πεμ 04 Φεβ 2016, 22:00
Aldark
Για να δούμε αν θα έχουμε κανένα νέο παίχτη
50 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Πεμ 04 Φεβ 2016, 23:20
Tcixlas
οχι δεν ξαναζωντανεύεις κάτι που έχει πεθάνει....
One Piece Gr » Spam Corner » Forum Games » Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης