μπραβο hawk, εγω ας πουμε δεν καταλαβα οτι με ειχες στην λιστα σου, παρολο που με ψηφησες καπου 2 φορες στους 3 γυρουςHawkins έγραψε:εγω αφοσιοθηκα το πως θα παρουν μπουλο αυτοι στην λιστα μου παρα με το πιος την ολοκληρωσε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
201 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Παρ 12 Φεβ 2016, 23:40
Scarlet D.
202 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 13 Φεβ 2016, 00:30
Patty D.Luffy
:muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha:
203 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Σαβ 13 Φεβ 2016, 02:56
Aldark
^το καλό παράδειγμα απ'το κεφάλι του φόρουμ ε;; :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Πάντως , την επόμενη φορά θα παίξουμε με πιο δίκαιους κανόνες που θα κρατάνε πιο πολύ το παιχνίδι!!
Btw , στον τελευταίο γύρο οι μισοί δεν παίξατε =_=
Πάντως , την επόμενη φορά θα παίξουμε με πιο δίκαιους κανόνες που θα κρατάνε πιο πολύ το παιχνίδι!!
Btw , στον τελευταίο γύρο οι μισοί δεν παίξατε =_=
204 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Κυρ 14 Φεβ 2016, 20:45
Deathracer2009
Μόλις επιστρέψω από το χωριό θα Ξαναπαιξουμε..... :xD:
205 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Δευ 03 Οκτ 2016, 20:54
Deathracer2009
Μουνοπανα ακομα θυμαμαι που με βγαλατε ΚΟ στον 4ο γυρο.
ΓΙΟΥ ΓΟΥΙΛ ΣΑΦΕΡ !!!!!!!!!!!
ΓΙΟΥ ΓΟΥΙΛ ΣΑΦΕΡ !!!!!!!!!!!
206 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Δευ 03 Οκτ 2016, 23:21
Hawkins
αν παιξετε πειτε
207 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Δευ 03 Οκτ 2016, 23:26
Deathracer2009
Εγω θελω αλλα πρεπει να θελουν οι αλλοι...
208 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Δευ 03 Οκτ 2016, 23:51
Johnyman
μέσα
209 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Τρι 04 Οκτ 2016, 01:55
Shikkoku
Ούτε εγώ την κατάλαβα, Τζόνι, πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις ανάλογες απαιτήσεις του παιχνιδιού αυτού..
210 Απ: Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER] Τρι 04 Οκτ 2016, 03:21
Aldark
Ποιος το άνοιξε αυτό;
Ετοιμάζω το παρτ 2 , ήρεμα.
Ετοιμάζω το παρτ 2 , ήρεμα.
One Piece Gr » Spam Corner » Forum Games » Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης