Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Επόμενο

The Strongest Man

The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c1010%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 10% [ 12 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c101%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 1% [ 1 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c1030%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 30% [ 36 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c1010%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 10% [ 12 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c102%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 2% [ 2 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c1032%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 32% [ 39 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c100%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 0% [ 0 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c107%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 7% [ 9 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c103%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 3% [ 4 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c103%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 3% [ 4 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c100%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 0% [ 0 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c102%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 5 Vote_c10 2% [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 121

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 17]

IwantCookie

IwantCookie

μα άμα έχει χάκι ο άλλος εκμηδενίζει τις δυνάμεις των φρούτων...εκτός εαν και ο φλαμίνγκο βάζει χάκι στο φρουτο του και δε συμμαζεύεται..

εγώ πιστεύω ότι αυτό που έχει ο φλαμίνγκο είναι είτε ένα ιδιαίτερο χάκι είτε κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα!

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ομπο ρε το χετε λιωσει το θεμα με τον φλαμινγκο!ξεκοληστε!
μιληστε για κατι αλλο,βαρεθηκα να διαβαζω για το φλαμινγκο! :xD:

IwantCookie

IwantCookie

γιατί ρε ο τυπάς τα σπάει..και εγώ πιστεύω ότι θα παίξει απίστευτα σημαντικό ρόλο στο μέλλον

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

και ο WB τα σπαει πιο πολυ αλλα δεν μιλουσαμε γι αυτο σε 3 σελιδες ολοκληρες!>.<'
οντως καλος ο φλαμινγκο αλλα μη βιαζεστε,οπου να ναι θα μας τον δειξει κ αυτον καλυτερα...

Aldark

Aldark

Kι εγω το πιστεύω.......σαγιονάρα , γυαλί και χαβάι......!

IwantCookie

IwantCookie

πας διακοπες μωρη?? :Ρ καλά να περάσεις :Ρ

εντιτ

ο ασπρογέννης ήταν όντος σημαντικός αλλά δεν είχε και πολλά να πουμε ρε...ήταν σχεδόν τα πάντα γνωστά για αυτόν...για τον φλαμίνγκο θεωριτικά δεν ξέρουμε τίποτα!

D.Dragon

ότι να ναι απαντήσεις :xD: Θα πω και γω ο Sabo .

Aldark

Aldark

Whitebeard ftw ρε , ηταν πραγματι ο δυνατοτερος...το απεδειξε περιτρανα!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι αφου *** ορθιος,τι να λεμε τωρα :muaha:

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ναι,αν υπήρχε στην ψηφοφορία θα τον ψήφιζα...εδώ όμως ψάχνουμε τον διάσοχό του

σαν δύναμη πρώτος έρχεται ο BB,αλλά δεν τον κόβω για τον no1 μαχητή..δεν πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία στη μάχη,για αυτό δεν θεωρώ πως είναι ο πιό δυνατός

σε μία μάχη 1 VS 1 με τον Sengoku ή τον Garp θα έχανε(πιστεύω)
και τον Monkey D. Dragon τον έχω για δυνατό..όχι για έναν άνθρωπο μόνο με δυνατή πειθώ

Shanks,Rayleigh περίπου ισοδύναμους,με μεγάλη εμπειρία και οι δύο..

οι δύο εναπομοίναντες yonkou δεν νομίζω ναι είναι οι πιο δυνατοί άνδρες/γυναίκες του κόσμου

και τέλος,αν οι Gorusei παλεύουν τελικά,αυτούς θεωρώ από τα πιό μεγάλα τούμπανα..ας πούμε όμως πως δεν παλεύουν

donflamingo/mihawk πιό κάτω από αυτούς που είπα..

άρα οι δυνάμεις κατ' εμέ πάνε: Sengoku/Garp,D.Dragon(όχι το μέλος..μπορεί βέβαια να είναι τούμπανος κι αυτός..),Shanks

και ποντάρω πως δεν θα είναι κάποιος καινούριος χαρακτήρας

Aldark

Aldark

Οι Gorusei είναι τουμπάνια , αλλά θα μάθουμε τη δυναμή τους σε καμιά 6άρα χρόνια xD

????????

Anonymous

Επισκέπτης
λολ λιγα ειπες εγω επιμενω πιο τουμπανο ειν ο ρεηλεη

IwantCookie

IwantCookie

οι γκορουσει αν εμφανιστουν θα εμφανιστουν στο τελος..και εκτος απο αυτό μπορει να μην έχουν καμια δύναμη και απλά να είναι σαν τους Celestial Dragons απλά δεν είναι σουργελα...μπορει να είναι απλά πανέξυπνοι!

τώρα όσο για τον ρειλει..νταξ ήταν Vice-Captain στο πλοιο του ροτζερ δεν παίζει να μην είναι τουμπανιαρης...αλλά πιστεύω ότι τα μεγαλεία του τελείωσαΝ!

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ρε...παρτε το χαμπαρι ρε...ο Rayleigh ειναι αιωνιος...τα μεγαλεια του ever-lasting!

IwantCookie

IwantCookie

εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο σανκς είναι εύκολα καλύτερος.....

είπαμε γέρασε ο ρευ-σαν

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
ο whitebeard ηταν ο δυνατοτερος ανθρωπος στο κοσμο.... Ομως οταν γερασε εχασε λιγο απο τη δυναμη του.... Αρα θεωρω πιθανο πως ηταν ισαξιος με το σανξ και τους αλλους 3 yonkou... Αρα θεωρω πως ενας απο τους 3 yonkou ειναι ο δυνατοτερος.... Δευτερη επιλογη ο ντραγκον... Ο Reyleigh γερασε παιδια...

IwantCookie

IwantCookie

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι επειδή κάποιος έχει υωηλή θέση συμαίνει ότι είναι και τούμπανος....δηλαδή γιατί οι γκορουσέι πρέπει ντε και καλά να είναι καρατουμπανια?? και ο ντράγκον γιατί....βέβαια ο ντράγκον είναι τουμπανο γιατί μην ξεχνάμε είναι και ο πατέρας του πρωταγωνιστή!! το ότι είναι αρχηγός των επαναστατών εμένα δεν μου λέει τίποτα παραπάνω απο το ότι είναι έξυπνος και ικανότατος αρχηγός!

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
ο ντραγκον ειναι σιγουρα τουμπανος.... Ειναι το μεγαλυτερο εμποδιο που υπαρχει στη κυβερνηση... Επισης εχει το μεγαλυτερο bounty που υπαρχει... Εχεις δει κανεναν με μεγαλο bounty να ειναι αδυναμος? Και επιπλεον εχουμε παρει δειγματα τις δυναμης του στα flashbacks και στη Loguetown... Για τους Gorusei θα συμφωνησω.... Αλλα ενας εξυπνος και ικανοτατος αρχηγος δε θα μπορουσε να πετυχει οσα εχει κανει ο ντραγκον χωρις δυναμη

IwantCookie

IwantCookie

μη το λες? άμα έχει (κροκο)(παίζει και αυτό),κουμα,ιβα τσαν ++++++δίπλα του πολύ εύκολα!

αλλά είπα ότι και εγώ πιστεύω όχι απλά ότι είναι υπερτουμπάνι αλλά και ότι είναι σε τελείως άλλο επίπεδο από τους άλλους )αλλά δεν θα ψυφήσω ακόμα)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τι λετε ρε γτ ο ασπρογενης δν εχει γερασει???ο καρπ δν εχει γερασει???ο σενγκοκου ακομα δν εχει ασπρες τριχες αρα αστον :P

δλδ θελετε να μου πειτε οτι αυτοι δν ειν δυνατοι????
υπερτουμπανα ειν και οι 3 και οι 3 ηταν στην ιδια εποχη με το ρεηλεη και οσο εχει γερασει αυτος αλλο τοσο εχουν γερασει και αυτοι και μην λετε χαζομαρες ρεηλεη και τα μυαλα στ καγκελα gj!

Aldark

Aldark

Sengoku iz old , απλα βαφει το μαλλι.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καλα και οι αλλοι γτ δν το βαφουν??? heh look at that

Aldark

Aldark

Ε αυτος ρε ειναι ο Fleet Admiral , πρεπει να ναι στυλ xD

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

και βασικα εχει αφρο...δεν γινεται να ναι ασπρη!
ειναι νομος!
Afro=Black!

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
πριν γερασουν ηταν δυνατοτεροι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης