Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο

The Strongest Man

The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c1010%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 10% [ 12 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c101%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 1% [ 1 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c1030%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 30% [ 36 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c1010%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 10% [ 12 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c102%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 2% [ 2 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c1032%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 32% [ 39 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c100%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 0% [ 0 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c107%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 7% [ 9 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c103%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 3% [ 4 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c103%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 3% [ 4 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c100%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 0% [ 0 ]
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c102%The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 Vote_c10 2% [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 121

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 17]

quenta

quenta

Dracule Mihawk έγραψε:Εγω πιστευω οτι ο dragon ειναι απο τους πιο δυνατους μην πω και απο τους δυνατοτερους...και σιγουρα εχει πολλα που δεν ξερουμε ακομα.... :muaha:

πρωτον..αυτη η εκφραση που λες ειναι εντελως ακυρη..το απο τους ποιο δυνατους με το απο τους δυνατοτερους ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα..

δευτερον..ρε για τον ντραγκον δεν ξερουμε τπτ απολυτος..εκτος του οτι "μαλλον" εχει και αυτος χαουσοκου χακι οπως και ο λουφι και αυτο απο αυτα που μας εχει πει ο ιβανκοφ και μονο..και οτι μαλλον εχει και αυτος καποια δυναμη απο φρουτο του διαβολου και αυτο απο τα οσα εχουμε δει απο τοτε που εσωσε τον λουφι στο λογκταουν..
δεν εχουμε δει ποτε τον ντραγκον σε μαχη και δεν ξερουμε και πολλα για τις δυναμεις του οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι πιο δυνατος απο τον σανκς ή τον ρέιλι..ποσο μαλλον οτι ειναι ο δυνατοτερος απολους...
το οτι ειναι ο πιο επικιριγμενος ανθρωπος στον κοσμο δεν εχει να κανει με το ποσο δυνατος ειναι αλλα με το οτι η κυβερνηση τον θεωρει τον ανθρωπο που ειναι η πιο μεγαλη απειλη για την εξουσια της και αυτο εχει να κανει με το οτι ειναι ο αρχηγος της οργανωσης των επαναστατων..
οποτε ο ντραγκον ειναι λιγο ακυρος στην ψυφοφορια οπως και μερικοι αλλοι για τους οποιους δεν ξεουμε τπτ..αλλα για τους αλλους πχ καιντου ακομα και ας μην ξερουμε τπτ για αυτον ξερουμε ομως οτι ειναι ενας απο τους ιονκου δλδ ενας απο τους 4 πιο δυνατους πειρατες στον κοσμο αρα ξερουμε οτι ειναι τουμπανο ακομα και ας μην ξερουμε τπτ για τις δυναμεις του...

crimson

crimson

λογικα ο δυνατοτερος ειναι ο dragon.αν εξαιρεσουμε τον λουφη ο καιντου δεν μου φαινεται κατι το ιδιαιτερο γιατι πολεμουσε ισαξια με τον λουζερ μορια.αν και δεν ξερουμε πολλα για τον ντραγκον μονο και μονο που εχει το υψηλοτερο μπαουντυ κατι λεει.μετα μαλλον θα ελεγα τον blackbeard. εκτος απο αυτους δεν θα μου κανει εντιπωση να δουμε κανεναν trafalgar law μεσα στους τουμπανους..τον εχει δειξει πολυ ο οντα και νομιζω θα αναπτυξει μια σχεση με τον λουφη οπως roger whitebeard.

Aldark

Aldark

οχι ισαξια με τον Μορια , του τα φαγε ολα του Μορια(ο οποιος ειναι ο πιοοοοοο υποτιμημενος χαρακτηρας του OP). Πολεμουσε ισαξια με τον Σανκς.......και δε θα ετοιμαζοταν αμα ηταν αδυναμος να επιτεθει στον Whitebeard....
Ο Dragon ειναι σιγουρα δυνατος , αλλα το bounty δεν παει με τη δυναμη(we've say thaat)

Kauko

Kauko

ο Dragon φανταζομαι οτι θα εχει κανενα mythical zoan devil fruit: type dragon και γι αυτο θα ειναι ενας απο τους δυνατοτερους αν οχι ο δυνατοτερος

quenta

quenta

o dragon εχει καποιο φρουτο που του επιτρεπει να ελενχει τον καιρο..το ειχαμε δει οταν εμφανιστηκε στην λογκ ταουν και εσωσε τον λουφι απο τον αποκεφαλισμο ριχνοντας αστραπη στον μπαγκι καθος κτλπκτλπκτλπ

didimakia

didimakia

Δεν ειναι εξακριβωμενο ομως.

Btw σε προσφατη συνεντευξη του ODA τον ρωτησαν ποιοι ειναι οι 5 πιο δυνατοι στον κοσμο αυτην την στιγμη και ζωγραφισε τους Dragon,Garp,Sengoku και αλλοι οι 2 οι οπιοι ηταν σκιασμενοι. Δεν τους γνωρισουμε.

Shanks eat my dust xD

dem

dem

που βρισκεις τετοιες πληροφοριες ρε?

costascss

costascss

Ψήφισα τον Shanks.

didimakia έγραψε:Δεν ειναι εξακριβωμενο ομως.

Btw σε προσφατη συνεντευξη του ODA τον ρωτησαν ποιοι ειναι οι 5 πιο δυνατοι στον κοσμο αυτην την στιγμη και ζωγραφισε τους Dragon,Garp,Sengoku και αλλοι οι 2 οι οπιοι ηταν σκιασμενοι. Δεν τους γνωρισουμε.

Shanks eat my dust xD
Που μπορούμε να δούμε αυτή τη συνέντευξη?

didimakia

didimakia

The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 2t5y5604dfak

Ok, I went to the website, and here what the thing about Dragon is.

Someone asked Oda who is the strongest person in the world is after WB's death?
Oda's answer: It could be someone already revealed, from either the world government side or not. Or maybe even someone who was not revealed yet.
What do you think? Why don't you choose between these 5.
And then a pic is shown with Dragon, Sengoku, Garp and two unknowns.

Oda also said that there are many questions that fans ask him Shank's Haki (King's Haki). And he goes on talking about Haki mentioning Gold Roger's crew, and the also mentions Aokiji saying that admirals know and use Haki.
Oda mentions that Kizaru's fight with the dark king was where Haki was used not only by Rayleigh but by Kizaru also (he clearly implied that Kizaru used Haki in that fight).

That's what it says in the op-arab website. About the questions and answers.

@Dem Internets xD

than132

than132

ενα εχω να πω....... με ενα χερι και σταματησε kaidou και προλαβε να ερθει να σταματησει και τον πολεμο !!!!! μια λεξη τον χαρακτηρηζει
ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!! Shanks only ....... gj!

costascss

costascss

Έχω τρεις παρατηρήσεις:
1. Μπορεί να είναι η ιδέα μου αλλά οι δύο άγνωστοι φοράνε ρούχα ναυτικού.
2. Αν το πάρουμε με την ιαπωνική λογική (δεξιά-αριστερά) ο Dragon είναι πιο αδύναμος από τον Sengoku και τους δύο αγνώστους so bored. ... Δεν το περίμενα αυτό Maggie :)...
3. Αν ισχύουν τα παραπάνω, πως και δεν έχουν πιάσει τους μεγαλύτερους πειρατές ακόμα?!
Μια απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι είναι ακόμα σε εκπαίδευση πχ Coby και Helmepo... erk
Lol. Ok, το ξέρω λέω βλακείες.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
didimakia έγραψε:
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] - Σελίδα 11 2t5y5604dfak

Ok, I went to the website, and here what the thing about Dragon is.

Someone asked Oda who is the strongest person in the world is after WB's death?
Oda's answer: It could be someone already revealed, from either the world government side or not. Or maybe even someone who was not revealed yet.
What do you think? Why don't you choose between these 5.
And then a pic is shown with Dragon, Sengoku, Garp and two unknowns.

Oda also said that there are many questions that fans ask him Shank's Haki (King's Haki). And he goes on talking about Haki mentioning Gold Roger's crew, and the also mentions Aokiji saying that admirals know and use Haki.
Oda mentions that Kizaru's fight with the dark king was where Haki was used not only by Rayleigh but by Kizaru also (he clearly implied that Kizaru used Haki in that fight).

That's what it says in the op-arab website. About the questions and answers.

@Dem Internets xD
αρα κωστα δβ ισχυει αυτο που λες οτι ο ντραγκο ειν ο πιο αδυναμος ο οντα τ ζωγραφισε τυχαια ετσι....

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

αυτη την στιγμη καλυτερος ειναι ο Shanks!
το γιατι? μολις εσκασε μυτη στον πολεμο ολοι κολοσαν ολοι...ακομα και ο blackbeard και το ειπε και ο ιδιος ο blackbeard οτι δεν εχει την δυναμη...ακομα...να τα βαλει μαζι του...αρα αυτη την στιγμη ειναι ο shanks...και ας εχει ενα χερι φανταστειτε να ειχε 2 :P
οσο για τους γερους αυτους που λετε...gorusei...ειμαι σιγουρος οτι αυτοι δεν μπορουν να κουνισουν το ποδαρακι τους....και την ειδατε την γρια στον πολεμο δεν εκανε τιποτα!δεν ξερω αν ανικει με τους gorusei αλλα καθοταν μαζι τους σε μια συναντηση που ειχαν σε παλιοτερα επεισοδια...τωρα οσο για τον dragon δεν ειμαι σιγουρος ποσο δυνατος μπορει να ειναι....παλιοτερα θα ψηφιζα αυτον αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος πλεον (οτι ειναι ο δυνατοτερος)και οσο για τους αλλους απο τους 2 yonkou (αν και 1 ειναι αφου ειναι 3 πλεον) αφου δεν εχω τους εχω δει δεν τους δινω καμια ψηφο το ιδιο και για "καποιον αλλον που δεν εχουμε δει".αυτα :muaha:

ΕDIT:Διαβασα αυτα που λετε παραπανω για τον dragon οτι ειπε ο οντα αυτα που ειπε ενας απο αυτους τους 5...και τους 2 αγνωστους....αν λοιπον υποθεσουμε οτι ο ντρακον οκ ειναι ενας απο τους δυνατοτερους....και δεν ειναι στους yonkou (οπου ο WB ο δυνατοτερος στον κοσμο-πριν παιθανει-ηταν στους yonkou... )αρα αυτο ηταν ψεμα οτι ηταν ο δυνατοτερος....εκτος (επειδη λεει ο οντα μετα τον θανατο του WB ειναι ενας απο αυτους τους 5) αν ο dragon πειρε την θεση του WB του δυνατοτερου....και μπικε και στους Yonkou....μονο ετσι εξηγειτε....

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Gomugomunoluffy έγραψε:αυτη την στιγμη καλυτερος ειναι ο Shanks!
το γιατι? μολις εσκασε μυτη στον πολεμο ολοι κολοσαν ολοι...ακομα και ο blackbeard και το ειπε και ο ιδιος ο blackbeard οτι δεν εχει την δυναμη...ακομα...να τα βαλει μαζι του...αρα αυτη την στιγμη ειναι ο shanks...και ας εχει ενα χερι φανταστειτε να ειχε 2 :P
Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Απλά δεν ήταν καλή στιγμή για τους Marines. Τι περίμενες δηλαδή; Να ξεκινήσει δεύτερος πόλεμος WG+Shichibukai vs Shanks+WB Pirates vs Blackbeard ; Άσε που ο Shanks ήθελε απλά να τερματίσει τον πόλεμο. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε.Επίσης ο Blackbeard θα ήταν βλάκας αν δεν έφευγε από το Marinford. Μόνο ένας τρελός όπως ο Luffy θα τα έβαζε με τον Shanks, τους WB Pirates και τους Marines την ίδια στιγμή.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Gomugomunoluffy έγραψε:αυτη την στιγμη καλυτερος ειναι ο Shanks!
οσο για τους γερους αυτους που λετε...gorusei...ειμαι σιγουρος οτι αυτοι δεν μπορουν να κουνισουν το ποδαρακι τους....και την ειδατε την γρια στον πολεμο δεν εκανε τιποτα!δεν ξερω αν ανικει με τους gorusei αλλα καθοταν μαζι τους σε μια συναντηση που ειχαν σε παλιοτερα επεισοδια...τωρα οσο για τον dragon δεν ειμαι σιγουρος ποσο δυνατος μπορει να ειναι....παλιοτερα θα ψηφιζα αυτον αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος πλεον (οτι ειναι ο δυνατοτερος)και οσο για τους αλλους απο τους 2 yonkou (αν και 1 ειναι αφου ειναι 3 πλεον) αφου δεν εχω τους εχω δει δεν τους δινω καμια ψηφο το ιδιο και για "καποιον αλλον που δεν εχουμε δει".αυτα :muaha:

ΕDIT:Διαβασα αυτα που λετε παραπανω για τον dragon οτι ειπε ο οντα αυτα που ειπε ενας απο αυτους τους 5...και τους 2 αγνωστους....αν λοιπον υποθεσουμε οτι ο ντρακον οκ ειναι ενας απο τους δυνατοτερους....και δεν ειναι στους yonkou (οπου ο WB ο δυνατοτερος στον κοσμο-πριν παιθανει-ηταν στους yonkou... )αρα αυτο ηταν ψεμα οτι ηταν ο δυνατοτερος....εκτος (επειδη λεει ο οντα μετα τον θανατο του WB ειναι ενας απο αυτους τους 5) αν ο dragon πειρε την θεση του WB του δυνατοτερου....και μπικε και στους Yonkou....μονο ετσι εξηγειτε....
ο ντραγκον δν ειν πειρατης αλλα επαναστατης

didimakia

didimakia

Γι αυτο δεν ειναι και yonkou. Ειναι ομως ο πιο καταζητουμενος και επικυνδυνος ανθρωπος στον κοσμο συμφωνα με την WG.
+1 στον Chopper. Ηταν οι συνθηκες ετσι γι αυτο φοβηθηκαν τον Shanks.

Brahma Bull

Brahma Bull

Ψηφισα τον Monkey D. Dragon επιδη ειναι ο "πιο επικινδυνος εγκληματιας", γιος του Garp και πιθανον Logia user.

Shanks = respect. Ο τυπος εφτασε σε επιπεδο Whitebeard.

Και ο Blackbeard ειναι μοναδικος και επικινδυνος. Καταστρωνει και αρκετα εξυπνα σχεδια.

Giwrgos7

Giwrgos7

Και γω τον φαδερ του Λουφι ψηφισα για τον ιδιο λογο με τον απο πανω. Οσον αφορα τον Shanks. Και εγω πιστευω πως γαμαει ο τυπος, αλλα ο Hawk Eyes Miwhawk ειναι πιο δυνατος απο αυτον γιατι αφου εχασε το χερι του ο Σανκς,ο Hawk-Eyes σταματησε να μαχεται μαζι του, αρα υπονοειται οτι ο Miwhawk ειναι πιο τουμπανο

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
εγώ πάντως το έχω σχeδον δεδομένο πως shanks>mihawk και πιστεύω πως δυνατότερος είναι ένας από τους γέρους(garp,rayleigh etc) και ο ΒΒ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Δευ 22 Αυγ 2011, 14:58, 1 φορά

iFiVa

iFiVa

Απο αυτους που εχουμε δει θα ψιφησω τον BB......

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ο Dragon γιατι τον γουσταρω πολυ αυτον τον χαρακτηρα, θεωρω οτι ειναι στη 1η πενταδα των κορυφαιων χαρακτηρων που δημιουργησε ο Oda και γιατι ειναι απιαστος και οπως εχω καταλαβει επικινδυνα εξυπνος!
Βεβαια και ο Shanks ειναι καπως ετσι και ειναι και αυτος απο τις λατρειες μου αλλα μεταξυ αυτων των δυο
Dragon is there trouble?

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
με δύο εμφανίσεις όλες κι όλες?πως είναι δυνατόν?
κι εμένα μου αρέσει π.χ. ο μάρκο,αλλά όχι ο κορυφαίος χαρακτήρας..όταν μάθουμε παραπάνω για τον ίδιο από τον ίδιο και όχι από τρίτους,τότε δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Γιαννη αν απευθυνεσαι σε μενα , αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.
Αλλα οτι εγραψα το πιστευω απολυτα.
Αν σε χαλαει το ποστ που εγραψα , διεγραψε το.

didimakia

didimakia

Woman πρεπει να μαθεις να συμβιβαζεσε με τους αλλους και να δεχεσαι τις αποψεις τους. Αυτο το τελευταιο σου post ειναι παιδιαριστικο (και το εχεις ξανακανει).
Σ 'αυτο που λεει ο Γιαννης εχει δικαιο. Πως μπορεις να τον λες κορυφαιο χαρακτηρα ενω δεν ξες ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα γι αυτον?
Μονο η εξωτερικη εμφανιση μετραει για σας? :S

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ξερω ν'ακουω τις γνωμες των αλλων αλλα θα συμφωνω με οποιον θελω.
Αυτη ειναι η γνωμη μου, ετσι σκεφτομαι και δεν το συζητω αλλο.
Και οσο για την εξωτερικη εμφανιση που λες οτι μονο αυτο με νοιαζει, τοτε ο κορυφαιος για μενα ως προς αυτο το κριτηριο ειναι ο Zoro . ετσι ενημερωτικα!
Το θεμα εληξε, δεν το συνεχιζω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης