Οχι, θα το συνεχισεις!
Πες μου σε παρακαλω με τι κριτιρια κρινεις εναν χαρακτηρα? Στον Dragon τι σ'αρεσει?
Πες μου σε παρακαλω με τι κριτιρια κρινεις εναν χαρακτηρα? Στον Dragon τι σ'αρεσει?
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
The Strongest Man
didimakia έγραψε:Woman πρεπει να μαθεις να συμβιβαζεσε με τους αλλους και να δεχεσαι τις αποψεις τους. Αυτο το τελευταιο σου post ειναι παιδιαριστικο (και το εχεις ξανακανει).
Σ 'αυτο που λεει ο Γιαννης εχει δικαιο. Πως μπορεις να τον λες κορυφαιο χαρακτηρα ενω δεν ξες ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα γι αυτον?
Μονο η εξωτερικη εμφανιση μετραει για σας? :S
womanTENSAIinathens έγραψε:Γιαννη αν απευθυνεσαι σε μενα , αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.
Αλλα οτι εγραψα το πιστευω απολυτα.
Αν σε χαλαει το ποστ που εγραψα , διεγραψε το.
petrikios έγραψε:Ξεχασες επισης για την Big Mam που εχουμε βαρεθει να την βλεπουμε καθως νομιζω οτι θα ναι και ο επομενος νακαμα επειδη ταιριαζει απολυτα με τους S.H...και απο αποψη χαρακτηρα και απο αποψη παρελθοντος και δυναμης....
iFiVa έγραψε:Αφου πεθανε ο δυνατοτερος πειρατης της προηγουμενης γενιας ο whitebeard και το devilfruit του το πηρε ο BB ο οποιος νικησε τον ace λογικα ειναι ο αυτος!!!
Tankianism έγραψε:iFiVa έγραψε:Αφου πεθανε ο δυνατοτερος πειρατης της προηγουμενης γενιας ο whitebeard και το devilfruit του το πηρε ο BB ο οποιος νικησε τον ace λογικα ειναι ο αυτος!!!
δεν ειναι απολυτο αυτο... Δεν η μονη δυναμη του wb του φρουτο του
ReBoRn23 έγραψε:ο δυνατοτερος ηταν παρολα αυτα ειχε χιλια δυο προβληματα αφου και καρδιακο επαθε στη μεση της μαχης...fail :haha:
Καμια πενηνταρια....womanTENSAIinathens έγραψε:
Εχεις δει πολλους να πεθαινουν και να στεκονται ορθιοι?
Καθολου fail!
petrikios έγραψε:Καμια πενηνταρια....womanTENSAIinathens έγραψε:
Καθολου fail!
εγω ειπα οτι ηταν ο δυνατοτερος αλλα ειχε πολλα προβληματα οταν μπηκε στο πολεμο και δν εχω αδικοwomanTENSAIinathens έγραψε:ReBoRn23 έγραψε:ο δυνατοτερος ηταν παρολα αυτα ειχε χιλια δυο προβληματα αφου και καρδιακο επαθε στη μεση της μαχης...fail :haha:
Nαι ομως μη ξεχνας.
Πεθανε ορθιος. Ξεψυχησε και παραμεινε ορθιος.
Καθολου fail!
womanTENSAIinathens έγραψε:
Ναι ναι μπραβο ο,τι πεις...
One Piece Gr » One Piece » One Piece Manga » The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης