επειδη εσυ ειπες οτι δεν σε ξετερελανε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: Fairy Tail Παρ 27 Μάης 2011, 16:22
Xenia
captain usopp έγραψε:επειδη εσυ ειπες οτι δεν σε ξετερελανε...
Ναι ομως και της maggie(?) φαινεται οτι δεν της αρεσει και ιδιαιτερα το ανιμε. Πιο πολυ το μανγκα. Τεσπα.
53 Απ: Fairy Tail Πεμ 09 Ιουν 2011, 15:29
Kauko
ειδα την OVA!!! πλακα ειχε, και ηταν full στο fanservice
EDIT: ειδα τα τελευταια 5 επεισοδια που ειχα αφησει και μου αρεσαν παρα πολυ. Ειδικα εκει που εμφανιστηκαν ο Gray με την Erza. Κι επιτελους αρχισε το ξυλο στον Edolas.
Εκει που ο Happy πηγε στους γονεις του, την ωρα που εφευγε και κλαιγανε οι γονεις συγκινηθηκα πολυ, μου ηρθε να κλαψω αλλα τελικα δεν εκλαψα
EDIT: ειδα τα τελευταια 5 επεισοδια που ειχα αφησει και μου αρεσαν παρα πολυ. Ειδικα εκει που εμφανιστηκαν ο Gray με την Erza. Κι επιτελους αρχισε το ξυλο στον Edolas.
Εκει που ο Happy πηγε στους γονεις του, την ωρα που εφευγε και κλαιγανε οι γονεις συγκινηθηκα πολυ, μου ηρθε να κλαψω αλλα τελικα δεν εκλαψα
54 Απ: Fairy Tail Τετ 20 Ιουλ 2011, 21:13
Don-Driger
μπορι κανις να μ δοσι ενα link για να κατεβασο τα επισοδια του fairy tail???
55 Απ: Fairy Tail Πεμ 21 Ιουλ 2011, 01:19
didimakia
Τα πρωτα 48 επεισοδεια μπορεις να τα κατεβασεις απο Εδω υπο μορφη torrent το download, σε 720p αναλυση τα video files :D
57 Απ: Fairy Tail Πεμ 04 Αυγ 2011, 13:47
Kauko
http://www.animetake.com/anime/fairy-tail/
θα σου προτεινα αυτο, τα εχει ολα σε 480 και 720, απο εκει κατεβαζω εγω...
Η σειρα οσο προχωραει μου αρεσει ακομα περισσοτερο, ισως ειναι η αγαπημενη μου πλεον
θα σου προτεινα αυτο, τα εχει ολα σε 480 και 720, απο εκει κατεβαζω εγω...
Η σειρα οσο προχωραει μου αρεσει ακομα περισσοτερο, ισως ειναι η αγαπημενη μου πλεον
58 Απ: Fairy Tail Πεμ 18 Αυγ 2011, 15:03
iFiVa
Κοντευω να τελειωσω το anime......αξιζει να δω τα manga?
ααα....και ο Hiro Mashima που εφτιαξε το fairy tail δεν αντιγραφει ακριβως το one piece αλλα εχει πει οτι ειναι μεγαλος θαυμαστης του oda και οτι επηρεαζεται απο αυτον
ααα....και ο Hiro Mashima που εφτιαξε το fairy tail δεν αντιγραφει ακριβως το one piece αλλα εχει πει οτι ειναι μεγαλος θαυμαστης του oda και οτι επηρεαζεται απο αυτον
59 Απ: Fairy Tail Πεμ 18 Αυγ 2011, 22:41
didimakia
Το manga ειναι χιλιες φορες ανωτερο απ το anime. (Σε πολλους τομεις που βαριεμαι να αναφερω τωρα γτ ειμαι κουρασμενος)
60 Απ: Fairy Tail Παρ 19 Αυγ 2011, 00:11
iFiVa
didimakia έγραψε:Το manga ειναι χιλιες φορες ανωτερο απ το anime. (Σε πολλους τομεις που βαριεμαι να αναφερω τωρα γτ ειμαι κουρασμενος)
ok thnx!!
62 Απ: Fairy Tail Δευ 17 Οκτ 2011, 22:08
Red Dragon
φοβερα τα τελευτεα επεισοδεια, ο gildarts αφησε το nastsu να περασει, το ιδο και η mira για τον elfman και evagreen, κλασικα η erza δεν χαμπαριασε τιποτα χαχα, ο τυπος με τα μαυρα μαλλια στο τελος του 100 επεισοδιου εχει καμοια συγκενια με τον natsu? κανει λες και ειναι σαν αδερφος του
63 Απ: Fairy Tail Τρι 18 Οκτ 2011, 12:21
Mike13
Παιδια χθες αρχισα και ειμαι στο επεισοδειο 9 τωρα!!!Τι bleach τι naruto,το fairy tail δεν το φτανουν ουτε λιγο για μενα ειναι ενα αο τα καλυτερα ανιμε που εχω δει!!!!!O Natsu δεν πεζεται!!!!!!
64 Απ: Fairy Tail Τρι 18 Οκτ 2011, 18:39
Red Dragon
Mike13 έγραψε:Παιδια χθες αρχισα και ειμαι στο επεισοδειο 9 τωρα!!!Τι bleach τι naruto,το fairy tail δεν το φτανουν ουτε λιγο για μενα ειναι ενα αο τα καλυτερα ανιμε που εχω δει!!!!!O Natsu δεν πεζεται!!!!!!
αφου το ξεκινησες μπορεις να το κατεβασεις με ελλην. υποτιλους απο εδω http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&active=1&search=fairy+rail&&tor_page=10&&order=date&by=DESC&page=0 υπαρχουν ολα τα επεισοδια απο το 001-100 μεχρι τωρα σε 720p ποιοτητα, ειναι θησαυρος το fairy tail
65 Απ: Fairy Tail Τρι 18 Οκτ 2011, 20:12
Mike13
Φιλε αυτο κανω απο χτες!!!!!!!Τωρα ειμαι επεισοδειο δεκα και πολεμαει ο NATSU ME THN Κοκκινομαλα(δεν θημαμε το ονομα)!!!!
66 Απ: Fairy Tail Δευ 14 Νοε 2011, 15:52
luffy_is_paok
παιδια οποιος ξερει σας παρακαλω να απαντηση στο παρακατω ερωτημα( αν και δεν τελειωσα ακομα το ανιμε και δεν αρχισα ακομα το μανγκα αλα τεσπα)
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ????
αυτα
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ????
αυτα
67 Απ: Fairy Tail Δευ 14 Νοε 2011, 19:48
????????
ειναι μια ομαδα απο τρολλ που εχουν κανει πλαστικη για να εχουν την ιδια φατσα....ξερω ξερω ακουγεται χαζο αλλα δεν φταιω εγω...
68 Απ: Fairy Tail Δευ 14 Νοε 2011, 21:39
luffy_is_paok
ReBoRn23 έγραψε:ειναι μια ομαδα απο τρολλ που εχουν κανει πλαστικη για να εχουν την ιδια φατσα....ξερω ξερω ακουγεται χαζο αλλα δεν φταιω εγω...
οκ ευχαριστω........
- Σπόιλερ:
- ......αν αυτο που λες ειναι αληθεια
69 Απ: Fairy Tail Δευ 14 Νοε 2011, 23:42
tsiblis
Ρε κοπέλια αυτόν τον καιρό δεν είμαι και πολύ σε φάση να αρχίσω καινούριο anime και για αυτό θέλω κάτι να με πορώσει άγρια, αξίζει να αρχίσω fairy tail ή θα το σταματήσω σε 20 επεισόδια ??
70 Απ: Fairy Tail Τρι 15 Νοε 2011, 11:00
core
Και εγώ το ίδιο πράγμα σκεφτόμουν να κάνω….
Για πείτε παιδιά την άποψη σας αξίζει;;;
Έχει αρκετή δράση;;
Για πείτε παιδιά την άποψη σας αξίζει;;;
Έχει αρκετή δράση;;
71 Απ: Fairy Tail Τρι 15 Νοε 2011, 14:55
luffy_is_paok
δραση για εμενα εχει μπολικη και ειναι θεωρω καλαδουλεμενο θα ελεγα να το αρχισετε
72 Απ: Fairy Tail Τρι 15 Νοε 2011, 15:08
????????
εγω διαβαζω το μανγκα και αξιζει πολυ καποτε θα συνεχισω και με τα επεισοδια απλα τωρα βαριεμαι....αξιζει πολυ να το δειτε...λουφυ παοκ πλακα εκανα :P μπες στην βικι για να το δεις ή περιμενε να δεις στα επεισοδια
74 Απ: Fairy Tail Τρι 15 Νοε 2011, 17:02
luffy_is_paok
ReBoRn23 έγραψε:λουφυ παοκ πλακα εκανα :P μπες στην βικι για να το δεις ή περιμενε να δεις στα επεισοδια
το καταλαβα γιατι ηταν πολυ γελοιο για να ειναι αληθεια :xD: :xD:
75 Απ: Fairy Tail Τετ 16 Νοε 2011, 01:22
Red Dragon
οποιος βλεπει one piece πρεπει οποσδηποτε να δει και fairy tail αυτο εχω να πω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης