Καλούτσικο είναι, οι χαρακτήρες ωραίοι, με εξαίρεση την Wendy... την μίσησα απο το οπενινγκ... πριν καν δείξει πόσο σπαστικια είναι... Είμαι στο 60κατι... Δεν ξέρω η ιστορία καλή φαίνεται αν και έχει αρκετά κενα, οι μάχες πολυ σύντομες και οι επιθέσεις επαναλλαμβάνονται..απο ένα σημείο και μετα περιμένεις να δεις κατι προτότυπο αλλα δεν...
Επείσης Νατσου και Ερζα είναι ορ, οπότε πάντα μένουν κάπως εκτος μάχης μέχρι να έρθει η ώρα να πολεμήσουν κάποιο μπος... πφφφφφφ..
Ο Νάτσου κοπια του Λούφαρου.. αλλα πολύ κακη κόπια.. Και μου τη σπάει να ακούς κάθε 5 λεπτά για φιλία και Νακάμα και Fairy Tail saikoooooo.... γίνεται ανούσιο τόσες φορές που το έχει πει... Ο Gray βέβαια υπερμάναρος , κουλ, σεξυ, τ
ον προσθέτω στην συλλογή με τα μπισια μου .. οπότε κάπως υπάρχει μια ισορροπία. Erza θεά! τη αγαπάω,
γίνομαι λεσβία για πάρτυ της! , η Lucy αν και περίμενα αν την αντιπαθησω μου είναι ακρος συμπαθητικη , οπότε της συγχωρο το ακατάπαυστο fanservice.
Έχει και τον Λόκε βέβαια , οπότε παίρνει +1. Επίσης έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Elfman... λόγω voice actor.. :3
Έξτρα ποιντς για τον παππούλη!!! Είναι γλύκας από τους λίγους!!!
Κατα τα άλλα ωραίοι side characters, έχει προοπτικές... αν καταλάβω βέβαια προς τα που το πάνε.. Στην εκτέλεση μονο με ξενερώνει.. ειδικά αυτα τα inspirational speeches του Natsu... *facepalm*
Προσπαθούν πολύ αλλα κάτι δεν μου καλλάει καλα.. Λίγο τις μάχες να κάναν πιο balanced
και να διώχναν την Wendy...ΑΑΑΑΑ... και θέλω αίμα... τι ξενέρα είναι αυτη???κανένας δεν τρυπίεται σε αυτο το anime??
Κατα τα άλλα αρκετα ικανοποιητικό.. περιμένω να γίνει καλύτερο στην πορεία!!!