THE TRUE DRAGON SLAYER!
Στο μανγκα το καρε ηταν πιο ωραιο :P
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι αλλα στο ανιμε ετσι οπως το παρουσιασαν και γενικα με ολα οσα ακολουθησαν κ ετσι οπως τα εβγαλαν στο επεισοδιο εγω ανατριχιασα!!!!παρακαλουσα να μην τελειωσει το επεισοδιοdidimakia έγραψε:THE TRUE DRAGON SLAYER!
Xenia έγραψε:Ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια σημερα. Δε μπορω να πω πως με ξετραιλαναι και δε νομιζω πως θα το συνεχισω. Γενικα δεν ειμαι και πολυ φαν των magic animes η οτιδηποτε εχει σχεση με τη μαγεια (το οτι ειμαι μεγαλη φαν του HP αποτελει εξαιρεση) και επισης εχω διαβασει πως εχει αρκετο fanservice, πραγμα που δεν μου αρεσει (το OP εχει, αλλα ελαχιστο, δε με πειραζει) και οτι αντιγραφει το OP. Οποτε...
maggie έγραψε:Xenia έγραψε:Ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια σημερα. Δε μπορω να πω πως με ξετραιλαναι και δε νομιζω πως θα το συνεχισω. Γενικα δεν ειμαι και πολυ φαν των magic animes η οτιδηποτε εχει σχεση με τη μαγεια (το οτι ειμαι μεγαλη φαν του HP αποτελει εξαιρεση) και επισης εχω διαβασει πως εχει αρκετο fanservice, πραγμα που δεν μου αρεσει (το OP εχει, αλλα ελαχιστο, δε με πειραζει) και οτι αντιγραφει το OP. Οποτε...
λογικο να μην σε ξετρελαινει, το ανιμε σακαρει, στην αρχη τουλαχιστον...fanservice εχει, αλλα δεν γινεται εκνευριστικο (στο λεω εγω που εχω παρατησει τοσα ανιμε επειδη ειχαν υπερβολικο fanservice). και οπως ειπε και ο καπτεν απο πανω δεν το αντιγραφει..
καλα θα κανεις που θα το παρατησεις το ανιμε αλλα ξεκινα το μανγκα του...ειναι κατα πολυ ανωτερο του ανιμε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης