το μωρο ειναι η πρωταγωνιστρια απο τη νεα ταινια Star Wars.... :inlove:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
551 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 20:50
Deathracer2009
552 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 22:17
Scarlet D.
κι εκει που νομιζα οτι ηταν ο μαυρος...
553 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 23:09
Hawkins
wow διοργανωνετε συναντηση την ημερα τον γενεθλειων μου !!!
554 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 23:59
Johnyman
η θεσσαλονική btw γιατί μένει αμέτοχη και δεν λέει τίποτα?
555 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 00:40
Aldark
νο προμπ μαν , αλλά ανοίξαμε και οι δύο μάχες σήμερα , οπότε για κάποιο λόγο γύρισα και είδα ένα flooding από ποστς:Tcixlas έγραψε:θα είναι και ο τζιμπο και ο αλ και εγώ δεν θα είμαι μοναχούλης... επίσης αλ σόρρυ ρε φίλε αλλά έλειψα ξαφνικά και απλά δεν προλαβα να ενημερώσω΄..
fuck you guys :p , συν ότι πρέπει να βάλω άλλα 3 τώρα χαχαχα (το πρωί βσκ είμαι πολύ κουρασμένος τώρα)
αν θέλουμε να εκφραστούμε σχολιάζουμε , γιατί να το πάμε εκεί; :/ Το να ελέγχεις τι ψηφίζει ο καθείς απλά είναι αντισυνταγματικό , συν ότι θα τρώνε bullying όσοι είναι μειοψηφία. Γι'αυτό εξάλλου και η ψήφος είναι κρυφή...!Deathracer2009 έγραψε:Καλο θα ηταν να βλεπαμε ποιος ψηφιζει και τι σε καποιο poll για να κυτει αιμα....
Δήμο το φόρουμ πρέπει να τρώει κάτι άσχημες λαγγιές , όποτε γράφω στον έντιτορ δρα περίεργα και μου σπάει τα νεύρα...:p
νόμιζα ότι έφταιγε το παλιό μου λάπτοπ , αλλά και με το νέο τα ίδια σχεδόν (ελαφρώς καλύτερα)
Επίσης πιστόλι ο Τζιμ για 29
556 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 00:42
Deathracer2009
Εσείς βλεπετε ποιος ψήφισε όμως;
557 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 01:21
Aldark
προφανώς και όχι. Τι νομίζεις ότι έχουμε τα wow προνόμια και βλέπουμε με ακτίνες χ XD ;
558 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 01:23
Deathracer2009
Ούτε οι admins; :haha:
559 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 01:29
Aldark
Ένα χρώμα είναι Δημήτρη μου...
560 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 02:16
Tcixlas
γιατι πιστολι ο τζιμ?
επισης ναι λαγκάρει άσχημα και δεν ξέρω γιατί...
επισης ναι λαγκάρει άσχημα και δεν ξέρω γιατί...
561 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 03:24
Aldark
ψιλοέφτιαξε απ'όταν το έγραψα , φοβήθηκε μάλλον...
Ή απλά ξαφνιάστηκε ο σέρβερ μας που μπήκαν ξανά "τόσα" άτομα χαχαχα
Απλά ο Τζιμ δεν μπορεί την ώρα που είπαμε δυστυχώς...
Ή απλά ξαφνιάστηκε ο σέρβερ μας που μπήκαν ξανά "τόσα" άτομα χαχαχα
Απλά ο Τζιμ δεν μπορεί την ώρα που είπαμε δυστυχώς...
562 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 11:03
Scarlet D.
ομορφα πιστολισματα...
563 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 12:18
Tcixlas
γιατί δεν το κανουμε 29 αλλά πιο μετά?
564 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 14:16
Aldark
δεν μπορώ λογικά πιο μετά λόγω μαθήματος
565 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 14:27
Deathracer2009
BTW, τα πρωτα round ποτε τα εχετε υπολογισει να τελειωσουν;
566 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 14:40
Aldark
Παίζει μες στην επόμενη εβδομάδα να ολοκληρώσουμε! Μιας και έχουμε και κίνηση θα επισπευθεί λίγο κι ο χρόνος για να ξεκινήσουμε σύντομα round 2.
IKUZOOO
IKUZOOO
567 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 16:35
Santouryuu
ελειπα τοσο καιρο και κανεναν καινουργιο δε φερατε... οι ιδιοι μαλακες ειμαστε
568 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 16:51
Aldark
δε λες πάλι καλά που ήρθες κι εσύ πίσω; :P
569 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 17:00
Deathracer2009
Ντρεπεται η φοβαται ο κοσμος να κανει ενα ακαουν ωστε να μπει στην παρεα.....
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Με το team για το manga project πως πατε;
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Με το team για το manga project πως πατε;
570 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 18:20
Scarlet D.
εχουμε κανει ηδη μεχρι το 806 αλλα δεν τα εχουμε δημοσιευσει, περιμενουμε μετα την πρωτοχρονια να εχω ετοιμα και τα 811 τουλαχιστον να τα δημοσιευσουμε ολα μαζι
571 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 20:57
Deathracer2009
Βρειτε ποσα αρκουδακια περνανε μετα το μυνημα και κερδιστε ενα γευμα με τον βασιλια του σπαμ τσιχλα....
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
572 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 21:59
Tcixlas
στα 10000 ποστ μου θα με κεράσετε καφε γιατί είμαι φτωχομπινές... επίσης σάντο εφερα μια κοπελιά απο άλλο φόρουμ αλλά δυσκολεύτηκε έφαγε και ειρωνία απο χοκ και ψιλοτρολλάρισμα και η κοπέλα ήταν παντρεμένη με παιδι και απο ότι κατάλαβα ξενέρωσε...
573 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 22:05
Deathracer2009
ποιος την τρολλαρε......;
574 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 22:09
Tcixlas
ο χοκ αρκετά και έβαλες κι εσύ το χεράκι σου κουφάλα...
575 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 22:15
Deathracer2009
εγω δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο σε μια κυρια.....
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης