ναι ναι ναι θα δυσκολεύτηκες πάρα πολύ κι εσύ :p
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
576 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 22:19
Tcixlas
577 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 23:26
Santouryuu
παντρευτηκε και εκανε παιδι η σισσυ;
578 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 23:32
Tcixlas
οχι ρε έφερα την εστέλα, άσε το αλτερ έγκο μου...
579 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Δεκ 2015, 23:59
Scarlet D.
ειδικα αφιερωμένο!Deathracer2009 έγραψε:Η χριστουγεννιατικη συνάντηση ακυρώνεται και μάλλον θα γίνει μετα την πρωτοχρονιαΗ χριστουγεννιατικη συνάντηση ακυρώνεται και μάλλον θα γίνει μετα την πρωτοχρονια
Βρειτε ποσα αρκουδακια περνανε μετα το μυνημα και κερδιστε ενα γευμα με τον βασιλια του σπαμ τσιχλα....
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
580 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Δεκ 2015, 01:05
Tcixlas
εμένα θα μου κεράσετε τον καφέ? αλλιώς τσαμπα παει το δώρο είμαι γύφτος...
581 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Δεκ 2015, 01:25
Deathracer2009
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA μπήκε το μυνημα με τα αρκουδια....
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
582 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Δεκ 2015, 01:30
Tcixlas
αλ επειδή κλειδωσες κάτι που πηγα να σου απαντήσω στο γράφω εδώ
εκει έκανες εσύ σποιλ όχι εγώ και μην απαντάς απλα για να απαντήσεις ρε φίλε και λες οτι να ναι χαχα
εκει έκανες εσύ σποιλ όχι εγώ και μην απαντάς απλα για να απαντήσεις ρε φίλε και λες οτι να ναι χαχα
583 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Δεκ 2015, 01:37
Aldark
τι φάση; Ξέχασα και τι ήταν , δαμν , συν ότι το φόρουμ τρώει τρελό σκάλωμα όποτε ταυπάρω και τρελαίνομαι...Τα κλείδωσα τα 4 σημερινά και τα πέταξα :P
μπες σκάυπ λίγο να δεις τι παίζει ;)
Και κλαίω με τα αρκούδια ρε χαχαχαχα
μπες σκάυπ λίγο να δεις τι παίζει ;)
Και κλαίω με τα αρκούδια ρε χαχαχαχα
584 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Δεκ 2015, 01:40
Tcixlas
γιατί τι έγινε? περασα win 10 και το ξεχασα το σκαιπ χαχαχα
585 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Δεκ 2015, 21:40
Aldark
πού'ν' οι μάχες μας μαν;
586 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Δεκ 2015, 21:46
Tcixlas
στις 29 δεν είπες? τώρα γύρισα σπιτι ρε θα ανεβάσω εντός 5λέπτου...
587 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Δεκ 2015, 00:55
Aldark
chill bruh i got ya
588 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Δεκ 2015, 09:53
Tcixlas
ανέβασες κι εσύ σχετικά νωρίς σήμερα θα έχουμε χρόνο και για τα επόμενα... σημερα πάω για star wars....
589 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Δεκ 2015, 11:38
Aldark
ναι μαν , έτσι ζω εγώ.
Άντε καλή προβολή!
Άντε καλή προβολή!
590 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Δεκ 2015, 15:40
Scarlet D.
ακομα δεν το εχω δει..ελπιζω να το δω αλλα ολοι οι φιλοι μου το ειδαν πρεμιερα
591 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 30 Δεκ 2015, 16:23
Aldark
- STAR WARS 7 SPOILERS DAMN DAMN:
- gotta go deeper:
- ΝΕΤΙ
592 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 00:42
Tcixlas
αλ είσαι ηλίθιος :p
επίσης η ταινία ήταν αρκετά καλη αν και κάτι με χάλασε θα τα πούμε και πιο πριβε μην σποιλάρουμε κανέναν...
επίσης η ταινία ήταν αρκετά καλη αν και κάτι με χάλασε θα τα πούμε και πιο πριβε μην σποιλάρουμε κανέναν...
593 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 00:43
Deathracer2009
βαλ' το σε σποιλερ ταγκ για να αρισει η συζητηση
594 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 00:55
Deathracer2009
Eπιπλεον χρονια πολλα για εχθες στον φιλο με το ονομα to haki ths sumforas
595 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 00:57
Tcixlas
οποιος θέλει αρχίζει να μου σχολιάζει και να απαντάω δεν θέλω πρώτος έχω να το σκεφτώ λιγάκι.... χρόνια πολλά στον τυπα.... ήθελα να κλεισω πριν αλλάξει η χρονιά 10000 ποστ αλλά τις τελευταίες μέρες δεν ήμουν και πολύ ενεργός και δεν μου βγήκε... δεν πειράζει παιδιά μου υπάρχει και η πρωτοχρονιά...
596 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 00:59
Deathracer2009
Ξεχασα χρονια πολλα σε εμενα σημερα....
BTW, εγω δεν τρελαθηκα με την ταινια ηταν λες και βλεπαμε ριμεικ του IV.
BTW, εγω δεν τρελαθηκα με την ταινια ηταν λες και βλεπαμε ριμεικ του IV.
597 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 01:07
Aldark
θα κάνεις 200 ποστ ρε μόρτη; κατς καλά να ουμTcixlas έγραψε:οποιος θέλει αρχίζει να μου σχολιάζει και να απαντάω δεν θέλω πρώτος έχω να το σκεφτώ λιγάκι.... χρόνια πολλά στον τυπα.... ήθελα να κλεισω πριν αλλάξει η χρονιά 10000 ποστ αλλά τις τελευταίες μέρες δεν ήμουν και πολύ ενεργός και δεν μου βγήκε... δεν πειράζει παιδιά μου υπάρχει και η πρωτοχρονιά...
Λοιπον παιδιά , να στε καλά όλοι και μιας και τελειώνει η χρονιά , αύριο το μεσημέρι-απόγευμα θα κάνω ένα ποστ ρηκάπ και ευχαριστία. Μάλιστα θα το βάλω στις ανακοινώσεις. Είστε όλοι υπέροχοι. Καλή χρονιά
598 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 01:11
Tcixlas
καλη χρονιά σε όλους επισης αλ δεν είναι 200 αλλά 100 και γίνονται αν είμαι ενεργός και είστε κι εσείς αλλά δεν το βλεπω...
οσο για σταρ γουορς το ίδιο περίπου με χάλασε κι εμένα.... ήταν σαν να έχει πάρει
οσο για σταρ γουορς το ίδιο περίπου με χάλασε κι εμένα.... ήταν σαν να έχει πάρει
- Σπόιλερ:
- πολλά απο 4-5-6 αυτό
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tcixlas στις Πεμ 31 Δεκ 2015, 01:26, 1 φορά
599 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 01:25
Aldark
γράψε στις ταινίες με σπόιλερ τάγκ ;)
Εμένα δε με χάλασε , αλλά δεν ειμαι παλιός φαν και έχει μερικά flaws νε
Εμένα δε με χάλασε , αλλά δεν ειμαι παλιός φαν και έχει μερικά flaws νε
600 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 31 Δεκ 2015, 01:26
Deathracer2009
εσυ τα εχεις δει τα υπολοιπα για να λες οτι εχει φλος;
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης