μετά τα χριστούγεννα γεννήθηκα γενάρη.... δεν είμαι εγώ το θαύμα μπερδεύεσαι... εγώ είμαι το θαύμα μετά τα χριστούγεννα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
526 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 25 Δεκ 2015, 17:23
Tcixlas
527 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 25 Δεκ 2015, 17:25
Santouryuu
φακ, με πηρε χαμπαρι ο τσιχλας :(
χαϊ τζων!
χαϊ τζων!
528 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 25 Δεκ 2015, 18:56
Scarlet D.
omg ενα φαντασμα!!Santouryuu έγραψε:φακ, με πηρε χαμπαρι ο τσιχλας :(
χαϊ τζων!
merry christmas κι απο μενα παιδες
529 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 25 Δεκ 2015, 19:05
Johnyman
το θαύμα των χριστουγέννων πήγαινε στο ότι έβαλε και λόγια ο deathracer στο ποστ του πέρα από φατσούλες
χέι σάντο μπιούτιφουλ
χέι σάντο μπιούτιφουλ
530 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 25 Δεκ 2015, 19:07
Tcixlas
αλ βάλε το τσαλεντζ το ξέχασες μαν....
531 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 25 Δεκ 2015, 23:00
Aldark
Τι λες ρε; :P Το έβαλα αλλά μάλλον δεν πήρες χαμπάρι ξερωγω
Ωχ , έλειψα για λίγο κι έγινε το θαύμα;
Σάντο μαν
Merry Christmas και πάλι , είθε ο Χριστός να μπει μέσα σας!
Ωχ , έλειψα για λίγο κι έγινε το θαύμα;
Σάντο μαν
Merry Christmas και πάλι , είθε ο Χριστός να μπει μέσα σας!
532 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 25 Δεκ 2015, 23:50
Patty D.Luffy
Merry Christmas bitches!!
And welcome back Santo!!
Τι άλλα νέα ρε παιδιά??
And welcome back Santo!!
Τι άλλα νέα ρε παιδιά??
533 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 00:30
Tcixlas
αλ εγώ στο είπα στις 7 και δεν είχες βάλει..... μην το παιζεις ξύπνιος....
πάττυ που χάθηκες εσύ? τι έγινε reunion?
πάττυ που χάθηκες εσύ? τι έγινε reunion?
534 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 01:53
Aldark
τι λες ρε; Το πρωί τα έβαλα...τι φάση; :P
Συγκινήθηκα μπήκα και βλέπω αναπάντητα θέματα , κίνηση στο φλώρουμ , αχ , ο Santa Claus έκανε την ευχή μου πραγματικότητα!!!
(ναι 2:22 είναι πρωί για εμένα χαχαχ)από Aldark Χθες στις 2:22 pm
Συγκινήθηκα μπήκα και βλέπω αναπάντητα θέματα , κίνηση στο φλώρουμ , αχ , ο Santa Claus έκανε την ευχή μου πραγματικότητα!!!
535 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 02:04
Tcixlas
αν αυτό ευχήθηκες απο τον σαντα είσαι καμμένος...
536 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 02:28
Aldark
Κοίτα ποιος μιλάει 4!
537 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 03:13
Santouryuu
santo claus...
538 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 03:19
Aldark
so you're the guy dressed in red sniffing my kourampiedoskoni
539 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 03:23
Santouryuu
ο ρουντολφ σνιφαρει, εγω τρωω μονο τα μπραουνις
540 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 08:29
Tcixlas
να ο πούστης τον έπιασα... εβαζα πάντα μπισκοτάκι και γάλα με κουραμπιέδες και κάποιος μου έπαιρνε τα μπραουνις απο το συρτάρι και το ακριβό ουίσκι....
541 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 20:43
Deathracer2009
Στις 29/12/2015 την ωρα 13:00 οργανωνουμε χριστουγεννιατικη Στην πλατεια συνταγματος!
something is missing...
something is missing...
542 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 20:48
Scarlet D.
να μην κανω ενα λαθος αμεσως να το σχολιασετε
τσογλαααανιαααα
Υ.Γ: Εγω δεν μπορω να ερθω γιατι με εστειλαν εξορια μεχρι την τεταρτη (χωριο)
τσογλαααανιαααα
Υ.Γ: Εγω δεν μπορω να ερθω γιατι με εστειλαν εξορια μεχρι την τεταρτη (χωριο)
543 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 21:55
Deathracer2009
ΠΛΙΤΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
544 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 26 Δεκ 2015, 22:51
Santouryuu
"Στις 29/12/2015 την ωρα 13:00 οργανωνουμε χριστουγεννιατικη συναντηση Στην πλατεια συνταγματος! Να ειστε ολοι εκει!"
τι σκατα... ολοι θεσσαλονικεις ηταν εδω μεσα, πως διαολο γινεται η συναντηση αθηνα;
υ.γ. "συναντηση"... βλεπω τον τσιχλα να περιφερεται μονος του σαν την αδικη καταρα
τι σκατα... ολοι θεσσαλονικεις ηταν εδω μεσα, πως διαολο γινεται η συναντηση αθηνα;
υ.γ. "συναντηση"... βλεπω τον τσιχλα να περιφερεται μονος του σαν την αδικη καταρα
545 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 04:06
Aldark
Βάλε τόνους ρε μπόυ :p
Ποιοι θα ρθουν; Θα χουμε Ντεθρέησερ και Σάντο;
Επίσης κύριε Τσίχλα , σήμερα έπρεπε να βάλετε κάτι μπατλς αλλά το ξεχάσατε...
Ποιοι θα ρθουν; Θα χουμε Ντεθρέησερ και Σάντο;
Επίσης κύριε Τσίχλα , σήμερα έπρεπε να βάλετε κάτι μπατλς αλλά το ξεχάσατε...
546 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 04:08
Santouryuu
ποτε εβαλα τονους στη ζωη μου και δεν το θυμαμαι;
547 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 04:18
Aldark
not you , ο Viper στο μήνυμα πάνω :p
548 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 14:59
Tcixlas
θα είναι και ο τζιμπο και ο αλ και εγώ δεν θα είμαι μοναχούλης... επίσης αλ σόρρυ ρε φίλε αλλά έλειψα ξαφνικά και απλά δεν προλαβα να ενημερώσω΄..
549 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 20:36
Deathracer2009
Καλο θα ηταν να βλεπαμε ποιος ψηφιζει και τι σε καποιο poll για να κυτει αιμα....
550 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 27 Δεκ 2015, 20:48
The Red-Haired
^^καλή ιδέα + να έχουμε ακύρωση ψήφου για να αποφεύγονται οι ισοβαθμίες..
Ποιά είνα αυτή στο profil σου Death? !!!!
Ποιά είνα αυτή στο profil σου Death? !!!!
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης