καταχρήσεις γενικά.... άσε πρώτη φορά δεν κατάλαβα καθόλου χριστούγεννα ούτε πρωτοχρονιά ούτε τίποτα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
626 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 14:11
Tcixlas
627 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 14:12
Deathracer2009
Εγω την εβγαλα σπιτι οποτε ειμαι πιο κομπλε και απο κομπλε....
628 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 14:44
Tcixlas
κι εγώ σπίτι την έβγαλα αλλά αναγκαστικά, γιατί ήμουν κάτι περισσότερο απο το χάλια...
629 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 14:49
Aldark
τι έγινε ρε; ..
630 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 15:08
Deathracer2009
απο οτι καταλαβα απο την χθεσινη αποκρυπτογραφηση πρεπει να επαθε κανα ντιριντά.... aka magellan....
631 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 15:58
Tcixlas
ο magellan το περνάει ήπια σχετικά... πρέπει να παθα σαλμονέλα... και σήμερα χάλια είμαι απλά δεν έχω φάει τίποτα απο χτες μονο λιγάκι ψωμί και δεν έχω άλλα να βγάλω... :p
632 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:06
Aldark
ωπα ρε φίλε...περαστικά , τι γκαντεμόσαυρος είσαι...:(
Χαρούμενο 2016 όμως <3
Χαρούμενο 2016 όμως <3
633 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:09
Deathracer2009
Καλα τι σκατα εφαγες και επαθες σαλμονελα;
634 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:21
Aldark
you guessed it??Deathracer2009 έγραψε:Καλα τι σκατα εφαγες και επαθες σαλμονελα;
635 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:22
Deathracer2009
:xD: :xD: :xD: :xD:
Επιπλεον χρονια πολλα στον αγαπημενο μας Eichiro Oda που τον banαρατε κακως απο το φορουμ μας.....
Κλαιω κιολας με τον χρηστη..."Το Παρελθον"! Δημιουργημα του χοκινς;
Επιπλεον χρονια πολλα στον αγαπημενο μας Eichiro Oda που τον banαρατε κακως απο το φορουμ μας.....
Κλαιω κιολας με τον χρηστη..."Το Παρελθον"! Δημιουργημα του χοκινς;
636 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:31
Scarlet D.
ειδες "το παρελθον" και δεν ειδες "το μελλον" ?
Αχτυπητο διδημο
Αχτυπητο διδημο
637 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:41
Aldark
δεν έχουν μέλλον κάτι τέτοιο χρήστες tho
638 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:41
Tcixlas
έφαγα πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο και το καλαμάκι ήταν λίγο ωμό και το κατάλαβα και το πεταξα αλλά η ζημιά είχε γίνει με την πρώτη μπουκιά... μετά ξέρεις πως πάει μέχρι και πυρετο έκανα και όσο για την αλλαγή λαδιών γίνεται συχνά... χαχαχαχαχα
παρεπιπτοντως το μανγκαπαντα έβγαλε μολις το 811 παραλιγο να καθυστερησουν μια βδομαδα ξερω γω
παρεπιπτοντως το μανγκαπαντα έβγαλε μολις το 811 παραλιγο να καθυστερησουν μια βδομαδα ξερω γω
639 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:46
Aldark
πω δαμν
Δήμο μπες στο αντμίν σπαμ μπρο να δεις κάτι γιατί παθαίνω άη κάνσερ
Δήμο μπες στο αντμίν σπαμ μπρο να δεις κάτι γιατί παθαίνω άη κάνσερ
640 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 18:49
Scarlet D.
φταιω εγω να σε μακερωσω τωρα?
edit: φτιαξε νεο spam thread με το ονομα που θελεις αλ, αυτο κοντευει να τελειωσει
edit: φτιαξε νεο spam thread με το ονομα που θελεις αλ, αυτο κοντευει να τελειωσει
641 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 19:23
Tcixlas
γιατί μιλάτε και εδω για τα αντμιν και όχι μονο εκει? :P
642 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 19:37
Scarlet D.
γιατι οι admin ειναι οι μεγαλυτεροι spammers
αυτο το λεει ο μεγαλυτερος spammer
αυτο το λεει ο μεγαλυτερος spammer
643 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 20:37
Aldark
χαχαχα , οκ θα φτιαξω το καινουριο σπαμ
επίσης ο δήμος απαξιεί να γράψει εκεί μου φαίνεται
ορίστε αντμίν σπαμ τσάλλεντζ
προκαλώ με τη σειρά μου
τον crimson viper
να ποστάρει στο admin spam
επίσης ο δήμος απαξιεί να γράψει εκεί μου φαίνεται
ορίστε αντμίν σπαμ τσάλλεντζ
προκαλώ με τη σειρά μου
τον crimson viper
να ποστάρει στο admin spam
644 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 20:47
Tcixlas
αλ να σε ρωτήσω τα ποστ εκεί μετράνε και στο ποστ καουντ εεε? :p ποστάρεις εκεί για να μην μπορώ να ποστάρω να σπαμμάρω σαν άνθρωπος ύπουλε? χαχαχα όταν γίνω καλύτερα θα βρεθούμε/? ποτε φεύγετε?
645 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 20:54
Aldark
Ναι μαν , έχω και το Aldark section και κάνω μονογραμματικά ποστ και τα παίρνω χοντρά χαχαχαχαχαα
να σπαμμάρω και σαν άνθρωπος δεν υπάρχουν μαν , οξύμωρο σχήμα :p
Τέλος , εγώ θα φύγω την άλλη Δευτέρα αλλά έχω πολλές υποχρεώσεις και διάβασμα+ασκήσεις...Κανονίστε όμως μια μέρα πείτε πότε μπορείτε μπας και το βολέψουμε λιγάκι.
να σπαμμάρω και σαν άνθρωπος δεν υπάρχουν μαν , οξύμωρο σχήμα :p
Τέλος , εγώ θα φύγω την άλλη Δευτέρα αλλά έχω πολλές υποχρεώσεις και διάβασμα+ασκήσεις...Κανονίστε όμως μια μέρα πείτε πότε μπορείτε μπας και το βολέψουμε λιγάκι.
646 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 21:02
Scarlet D.
ρε, εν το μεταξυ τωρα το θυμηθηκα. Οταν εφτιαξα τον Oda εβαλα τα στοιχεια του αληθινου Oda, οπότε οταν ο oda του φορουμ εχει γενεθλια, εχει και ο αληθινος!
647 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 21:04
Aldark
Ε ναι ρε , και κλείνει τα 40 ή τα 41 νομίζω
χρόνια του πολλά λοιπόν <3
χρόνια του πολλά λοιπόν <3
648 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 21:22
Tcixlas
χρονια πολλά στον ήρωα... επίσης όταν γίνω καλύτερα θέλω σίγουρη συνάντηση αλλιώς θα σας κυνηγάω για πάντα...
επίσης θελω πριντ απο τα 9999 ποστ και απο τα 10000 για να κάθομαι να καυλαντιζω...
επίσης θελω πριντ απο τα 9999 ποστ και απο τα 10000 για να κάθομαι να καυλαντιζω...
649 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 01 Ιαν 2016, 23:38
Deathracer2009
λολ μου πεταξε μια μπαρα απο κατω που εχει ost απο one piece.... :xD:
650 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 02 Ιαν 2016, 00:26
Tcixlas
ρε σαιταμα ρε...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης