Τι τρολαρουμε ρε χωκ; δε βλεπεται αυτη η μαλακια! :muaha: :muaha:
Δε ξερω βεβαια το μανγκα τι κανει!
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Santouryuu έγραψε:Τι τρολαρουμε ρε χωκ; δε βλεπεται αυτη η μαλακια! :muaha: :muaha:
alithinos mugiwara έγραψε:προτινετε καποιο ανιμ σε στιλ one piece! Εχο ακουσι για το φερυ ταιλ αλλα δεν ξερω αν εινα καλο!
Αλλα πυ εχω δει ιναι το Αττακ ον τιταν και το Death Note!
alithinos mugiwara έγραψε:το προτο ανιμε που ειδα ! Χαιρομαι που ξανα αρχισε περσι και προχοραει! Στο ταρταρος αρκ εχω ακουσει απο το manga oti γινεται ο χαμος
σε στυλ one piece είναι και το akame ga kill, τωρα αν θες φαντασια, ρομανς κτλ εκτος από το akame ga kill είναι το fairy tail που οντως στο συστεινω και είναι καλο anime για να αρχησει κανειςalithinos mugiwara έγραψε:προτινετε καποιο ανιμ σε στιλ one piece! Εχο ακουσι για το φερυ ταιλ αλλα δεν ξερω αν εινα καλο!
Nicolas26K έγραψε:alithinos mugiwara έγραψε:προτινετε καποιο ανιμ σε στιλ one piece! Εχο ακουσι για το φερυ ταιλ αλλα δεν ξερω αν εινα καλο!
- Χμμ:
alithinos mugiwara έγραψε:το προτο ανιμε που ειδα ! Χαιρομαι που ξανα αρχισε περσι και προχοραει! Στο ταρταρος αρκ εχω ακουσει απο το manga oti γινεται ο χαμος
το HxH ειναι γαματο ρε εσεις αλλα πιστευω δεν θα εχει συνεχεια οσο κρατησε καλο ηταν...Hawkins έγραψε:ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ HXH ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...καλητερο απο το οπ ειναι σιγουρα και κορυφωνεται στο χιμερα αντ που ειχα λιωσει στο κλαμα
Εστελα έγραψε:καλημερα παιδια και απο μενα ...
κανω μια προσπαθεια να καταλαβω πως δουλευουν εδω τα πραγματα ( ορθογραφικα φουλ σορυ)
λοιπον εγω αυτο που ειδα και δεν το προτεινω ειναι το nisekoi .... μετα απο 2-3 επισοδεια τιποτα 0 ενδιαφερον
εκεινο ομως που με τρελανε σαν κοπελα ειναι το Sukitte Ii Na Yo.... ρομαντζο ... θεικο.. για καθε ρομαντικια κοπελα
Εστελα έγραψε:συγνωμη παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα εδω
αλλα μηπως ξερετε αν εχει 2 σεζον το Kamigami no Asobi ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης