Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Προτάσεις/θαψιμο για Anime

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 11]

251Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Πεμ 20 Ιουλ 2017, 10:09

LordAxel

LordAxel

Santouryuu έγραψε:Ναι ενώ στην κοινωνία μας έπεφταν κεφάλια για κάποιο λόγο ας πούμε, είχαν νόημα οι αποκεφαλισμοι! ΛΟΛ
Μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρος. Αυτο που ειπα ειναι οτι οταν μια ταινια, βιβλιο, σειρα, cartoon, comic, οτιδηποτε περιστρεφεται γυρω απο τη βια και δεν εχει τιποτε αλλο τοτε σιγουρα δεν εχεις να κανεις με κατι ωριμο και σοβαρο

252Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Πεμ 20 Ιουλ 2017, 11:28

Tcixlas

Tcixlas

στη συγκεκριμενη περίπτωση θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι διαφωνείτε γιατί και οι 2 απο την οπτική σας έχετε δίκιο, αλλά ο σάντο έχει ιδιαίτερες απόψεις που δύσκολα αλλάζουν :p

253Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Πεμ 20 Ιουλ 2017, 12:15

Santouryuu

Santouryuu

Deathracer2009 έγραψε:Άμα είναι να γελάσω βλέπω Gintama η Μob Psycho. hahaha

Gintama = AIDS
LordAxel έγραψε:
Santouryuu έγραψε:Ναι ενώ στην κοινωνία μας έπεφταν κεφάλια για κάποιο λόγο ας πούμε, είχαν νόημα οι αποκεφαλισμοι! ΛΟΛ
Μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρος. Αυτο που ειπα ειναι οτι οταν μια ταινια, βιβλιο, σειρα, cartoon, comic, οτιδηποτε περιστρεφεται γυρω απο τη βια και δεν εχει τιποτε αλλο τοτε σιγουρα δεν εχεις να κανεις με κατι ωριμο και σοβαρο

Και εγώ όταν θέλω κάτι ώριμο και σοβαρό βλέπω shounen... ΛΟΛ

254Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Πεμ 20 Ιουλ 2017, 13:29

LordAxel

LordAxel

Santouryuu έγραψε:

Gintama = AIDS
LordAxel έγραψε:

Το Gintama ειναι εξαιρετικο σε αυτο που κανει, οταν θελει να ειναι αστειο πεθαινεις στο γελιο και οταν θελει να σε συγκινησει πνιγεσαι στο κλαμα. Το αρνητικο του ειναι οτι σε ενα ποσοστο του ειναι λιγο hit and miss 

Αν θες κατι ωριμο δες Bebop ή Parasyte ή διαβασε κατι απο Urasawa(monster πχ), Solanin, Vinland Saga, Holyland ή κατι τετοιο. Παντως μην βλεπεις πιπες που καθε 2ο frame ειναι ενα κομμενο κεφαλι xD xD... Λολ

255Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 04:56

Santouryuu

Santouryuu

LordAxel έγραψε:
Santouryuu έγραψε:

Gintama = AIDS
LordAxel έγραψε:

Το Gintama ειναι εξαιρετικο σε αυτο που κανει, οταν θελει να ειναι αστειο πεθαινεις στο γελιο και οταν θελει να σε συγκινησει πνιγεσαι στο κλαμα. Το αρνητικο του ειναι οτι σε ενα ποσοστο του ειναι λιγο hit and miss 

Αν θες κατι ωριμο δες Bebop ή Parasyte ή διαβασε κατι απο Urasawa(monster πχ), Solanin, Vinland Saga, Holyland ή κατι τετοιο. Παντως μην βλεπεις πιπες που καθε 2ο frame ειναι ενα κομμενο κεφαλι xD xD... Λολ

Τα'χουμε δει

256Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 10:42

LordAxel

LordAxel

Διαβασε τα manga τοτε

257Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 18:42

Santouryuu

Santouryuu

Δεν μου αρέσουν... Προτιμώ ανιμε

258Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 19:55

LordAxel

LordAxel

Santouryuu έγραψε:Δεν μου αρέσουν... Προτιμώ ανιμε
Αποδεικνυεις περιτρανα ποσο πληβειος εισαι

259Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 23:14

Santouryuu

Santouryuu

Α έχεις ξεφύγει εσύ... Πληβειος επειδή δεν μου αρέσουν τα μάγκα;

Μαζεψτε τον πιτσιρικά κάποιος  hahaha

260Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 00:00

LordAxel

LordAxel

Για να ειμαι ειλικρινης ναι θεωρω τους anime-only fans λιγο πληβειους καθως πιστευω οτι η δηλωση "δεν μου αρεσουν τα μανγκα" ειναι επειδη δεν εχουν κατσει να ασχοληθουν ουσιαστικα. Τα manga πολλες φορες μπορουν να γινουν πιο ζωντανα και απο την κινουμενη εικονα

Btw, δεν ξεφυγα καθολου. Αυτο που ειπα ειναι οτι αν ειναι να προτεινεις κατι καλο, μην προτεινεις 90's OVA που εχουν μονο gore και τπτ αλλο. Δεν ημουν ουτε ερειστικος ουτε ειρωνικος αρχικα

261Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 03:59

Santouryuu

Santouryuu

Πάει τον χάσαμε... Σε βλέπω σε κάνα φεστιβάλ της ΚΝΕ με τους διάφορους ψευτοδιανοουμενους 

Μία χαρά είναι τα gore BTW... Εξ'αλλου δεν είπα να βλέπετε ΜΟΝΟ gore, απλά είπα να βλέπετε ΚΑΙ κάνα gore... 

Αλλά αν είσαι στενόμυαλος ο,τι πει ο άλλος είναι στον βρόντο 

Επίσης φάκ μάνγκα, δεν θα κάτσω να διαβάζω ασπρόμαυρες μαλακιες μόνο και μόνο για να κάνω εντύπωση σε κάτι 15χρονα που δεν πρόκειται να δω ποτέ στη ζωή μου 

whistle

262Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 09:15

LordAxel

LordAxel

Ουτε εγω θα κατσω να ασχοληθω με εναν τελειωμενο 30χρονο που αυνανιζεται με animated αποκεφαλισμους
Have a nice day
(Btw δεν ξερω πως το να διαβαζεις manga σε κανει κομμουνιστη αλλα δεν ρωταω γτ λογικα ο συνειρμος σου θα ειναι εξισου ανοητος με τους προηγουμενους)

263Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 09:19

Santouryuu

Santouryuu

28 ακομα, μην κλέβεις  hahaha hahaha

264Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 12:34

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
[mod]Ας πεσουν λιγο οι τονοι διοτι βλεπω να ξεφευγουν τα πραγματα. [/mod]

265Προτάσεις/θαψιμο για Anime - Σελίδα 11 Empty Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 14:44

Santouryuu

Santouryuu

Είδα ότι το φθινόπωρο βγαίνει οva time bokan

Το έβλεπα μικρός αυτό  so beautiful! so beautiful!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης