Μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρος. Αυτο που ειπα ειναι οτι οταν μια ταινια, βιβλιο, σειρα, cartoon, comic, οτιδηποτε περιστρεφεται γυρω απο τη βια και δεν εχει τιποτε αλλο τοτε σιγουρα δεν εχεις να κανεις με κατι ωριμο και σοβαροSantouryuu έγραψε:Ναι ενώ στην κοινωνία μας έπεφταν κεφάλια για κάποιο λόγο ας πούμε, είχαν νόημα οι αποκεφαλισμοι! ΛΟΛ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
251 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Πεμ 20 Ιουλ 2017, 10:09
LordAxel
252 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Πεμ 20 Ιουλ 2017, 11:28
Tcixlas
στη συγκεκριμενη περίπτωση θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι διαφωνείτε γιατί και οι 2 απο την οπτική σας έχετε δίκιο, αλλά ο σάντο έχει ιδιαίτερες απόψεις που δύσκολα αλλάζουν :p
253 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Πεμ 20 Ιουλ 2017, 12:15
Santouryuu
Deathracer2009 έγραψε:Άμα είναι να γελάσω βλέπω Gintama η Μob Psycho.
Gintama = AIDS
LordAxel έγραψε:Μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρος. Αυτο που ειπα ειναι οτι οταν μια ταινια, βιβλιο, σειρα, cartoon, comic, οτιδηποτε περιστρεφεται γυρω απο τη βια και δεν εχει τιποτε αλλο τοτε σιγουρα δεν εχεις να κανεις με κατι ωριμο και σοβαροSantouryuu έγραψε:Ναι ενώ στην κοινωνία μας έπεφταν κεφάλια για κάποιο λόγο ας πούμε, είχαν νόημα οι αποκεφαλισμοι! ΛΟΛ
Και εγώ όταν θέλω κάτι ώριμο και σοβαρό βλέπω shounen... ΛΟΛ
254 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Πεμ 20 Ιουλ 2017, 13:29
LordAxel
Το Gintama ειναι εξαιρετικο σε αυτο που κανει, οταν θελει να ειναι αστειο πεθαινεις στο γελιο και οταν θελει να σε συγκινησει πνιγεσαι στο κλαμα. Το αρνητικο του ειναι οτι σε ενα ποσοστο του ειναι λιγο hit and missSantouryuu έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:Άμα είναι να γελάσω βλέπω Gintama η Μob Psycho.
Gintama = AIDSLordAxel έγραψε:Μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρος. Αυτο που ειπα ειναι οτι οταν μια ταινια, βιβλιο, σειρα, cartoon, comic, οτιδηποτε περιστρεφεται γυρω απο τη βια και δεν εχει τιποτε αλλο τοτε σιγουρα δεν εχεις να κανεις με κατι ωριμο και σοβαροSantouryuu έγραψε:Ναι ενώ στην κοινωνία μας έπεφταν κεφάλια για κάποιο λόγο ας πούμε, είχαν νόημα οι αποκεφαλισμοι! ΛΟΛ
Αν θες κατι ωριμο δες Bebop ή Parasyte ή διαβασε κατι απο Urasawa(monster πχ), Solanin, Vinland Saga, Holyland ή κατι τετοιο. Παντως μην βλεπεις πιπες που καθε 2ο frame ειναι ενα κομμενο κεφαλι ... Λολ
255 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 04:56
Santouryuu
LordAxel έγραψε:Το Gintama ειναι εξαιρετικο σε αυτο που κανει, οταν θελει να ειναι αστειο πεθαινεις στο γελιο και οταν θελει να σε συγκινησει πνιγεσαι στο κλαμα. Το αρνητικο του ειναι οτι σε ενα ποσοστο του ειναι λιγο hit and missSantouryuu έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:Άμα είναι να γελάσω βλέπω Gintama η Μob Psycho.
Gintama = AIDSLordAxel έγραψε:Μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρος. Αυτο που ειπα ειναι οτι οταν μια ταινια, βιβλιο, σειρα, cartoon, comic, οτιδηποτε περιστρεφεται γυρω απο τη βια και δεν εχει τιποτε αλλο τοτε σιγουρα δεν εχεις να κανεις με κατι ωριμο και σοβαροSantouryuu έγραψε:Ναι ενώ στην κοινωνία μας έπεφταν κεφάλια για κάποιο λόγο ας πούμε, είχαν νόημα οι αποκεφαλισμοι! ΛΟΛ
Αν θες κατι ωριμο δες Bebop ή Parasyte ή διαβασε κατι απο Urasawa(monster πχ), Solanin, Vinland Saga, Holyland ή κατι τετοιο. Παντως μην βλεπεις πιπες που καθε 2ο frame ειναι ενα κομμενο κεφαλι ... Λολ
Τα'χουμε δει
257 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 18:42
Santouryuu
Δεν μου αρέσουν... Προτιμώ ανιμε
258 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 19:55
LordAxel
Αποδεικνυεις περιτρανα ποσο πληβειος εισαιSantouryuu έγραψε:Δεν μου αρέσουν... Προτιμώ ανιμε
259 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Παρ 21 Ιουλ 2017, 23:14
Santouryuu
Α έχεις ξεφύγει εσύ... Πληβειος επειδή δεν μου αρέσουν τα μάγκα;
Μαζεψτε τον πιτσιρικά κάποιος
Μαζεψτε τον πιτσιρικά κάποιος
260 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 00:00
LordAxel
Για να ειμαι ειλικρινης ναι θεωρω τους anime-only fans λιγο πληβειους καθως πιστευω οτι η δηλωση "δεν μου αρεσουν τα μανγκα" ειναι επειδη δεν εχουν κατσει να ασχοληθουν ουσιαστικα. Τα manga πολλες φορες μπορουν να γινουν πιο ζωντανα και απο την κινουμενη εικονα
Btw, δεν ξεφυγα καθολου. Αυτο που ειπα ειναι οτι αν ειναι να προτεινεις κατι καλο, μην προτεινεις 90's OVA που εχουν μονο gore και τπτ αλλο. Δεν ημουν ουτε ερειστικος ουτε ειρωνικος αρχικα
Btw, δεν ξεφυγα καθολου. Αυτο που ειπα ειναι οτι αν ειναι να προτεινεις κατι καλο, μην προτεινεις 90's OVA που εχουν μονο gore και τπτ αλλο. Δεν ημουν ουτε ερειστικος ουτε ειρωνικος αρχικα
261 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 03:59
Santouryuu
Πάει τον χάσαμε... Σε βλέπω σε κάνα φεστιβάλ της ΚΝΕ με τους διάφορους ψευτοδιανοουμενους
Μία χαρά είναι τα gore BTW... Εξ'αλλου δεν είπα να βλέπετε ΜΟΝΟ gore, απλά είπα να βλέπετε ΚΑΙ κάνα gore...
Αλλά αν είσαι στενόμυαλος ο,τι πει ο άλλος είναι στον βρόντο
Επίσης φάκ μάνγκα, δεν θα κάτσω να διαβάζω ασπρόμαυρες μαλακιες μόνο και μόνο για να κάνω εντύπωση σε κάτι 15χρονα που δεν πρόκειται να δω ποτέ στη ζωή μου
Μία χαρά είναι τα gore BTW... Εξ'αλλου δεν είπα να βλέπετε ΜΟΝΟ gore, απλά είπα να βλέπετε ΚΑΙ κάνα gore...
Αλλά αν είσαι στενόμυαλος ο,τι πει ο άλλος είναι στον βρόντο
Επίσης φάκ μάνγκα, δεν θα κάτσω να διαβάζω ασπρόμαυρες μαλακιες μόνο και μόνο για να κάνω εντύπωση σε κάτι 15χρονα που δεν πρόκειται να δω ποτέ στη ζωή μου
262 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 09:15
LordAxel
Ουτε εγω θα κατσω να ασχοληθω με εναν τελειωμενο 30χρονο που αυνανιζεται με animated αποκεφαλισμους
Have a nice day
(Btw δεν ξερω πως το να διαβαζεις manga σε κανει κομμουνιστη αλλα δεν ρωταω γτ λογικα ο συνειρμος σου θα ειναι εξισου ανοητος με τους προηγουμενους)
Have a nice day
(Btw δεν ξερω πως το να διαβαζεις manga σε κανει κομμουνιστη αλλα δεν ρωταω γτ λογικα ο συνειρμος σου θα ειναι εξισου ανοητος με τους προηγουμενους)
264 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 12:34
Deathracer2009
[mod]Ας πεσουν λιγο οι τονοι διοτι βλεπω να ξεφευγουν τα πραγματα. [/mod]
265 Απ: Προτάσεις/θαψιμο για Anime Σαβ 22 Ιουλ 2017, 14:44
Santouryuu
Είδα ότι το φθινόπωρο βγαίνει οva time bokan
Το έβλεπα μικρός αυτό
Το έβλεπα μικρός αυτό
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης