Καλά όχι και φαν αλλά καλό θα ήταν ο Όντα να αναπτύξει ακόμα ένα χαρακτήρα με γενειάδα. :P
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
552 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:09
dem
Tsiakkos έγραψε:Καλά όχι και φαν αλλά καλό θα ήταν ο Όντα να αναπτύξει ακόμα ένα χαρακτήρα με γενειάδα. :P
Μετα το 2 year timeskip θα χει αφησει ο luffy. Αρκει να το πιστεψεις xD
553 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:19
Guest
Johnyman έγραψε:
περί τσάπτερ:
γι' αυτό το OP είναι το καλύτεροshonenmanga..επειδή μέσα στο ίδιο τσάπτερ μας αποκάλυψε πολλά,μας έδωσε τις βάσεις για άλλα μεγάλα γεγονότα,μας ξανα κέντρισε το ενδιαφέρον με παλιότερα γεγονότα,μας έδειξε παλιούς γνώριμους και είχε και πλάκα
ok,το διόθωσα..συνεχίζουμε
Shadow Ace έγραψε:Shabondy Archipelago mangroove 16(rings) in 2 years...
γιαυτο και η Nami λεει "you are so selfish,Luffy!"...
το timeskip ειναι πραγματικα το καλυτερο πραγμα που θα μπορουσε να γινει....
λατρευω και μονο τη σκεψη του να σκασει ενας Luffy 2 φορες πιο δυνατος,αντικριζοντας πχ εναν Pacifista Kuma στο στυλ:
"Oi oi,one of you guys...it has been long since i surpassed you..."
+10 ωραίες σκέψειςShadow Ace έγραψε:*meet me at Mangrove 16*
και σε αυτή του quenta
Go.D.yo έγραψε:Χαλαρα ο επομενος Fleet-admiral θα ειναι ο Akainu...!Δεν παιζει με την καμια να ειναι ο Aokiji..πιο πολυ στα γουστα της WG ερχεται ο Λαβαμαν!!!Αδιστακτος, παθιασμενος,πολυ πιο δυνατος απο τον Aokiji και η εννοια justice για αυτον ειναι ακριβως η ιδια που εχουν και οι 5 gorusei λογικα!!
Ο Γκαρπ απλα δεν θελει να αντιμεττοπισει τον Λουφη...γι'αυτο πιστευω φευγει αλλα απο την αλλη...τον εχουν παρει τα χρονια ρε παιδια οπως και τον Σενγκοκου.
Ειδατε το καινουριο ταττου που χτυπησε ο Λουφαρος!?????!?!?!?
εμένα μου κάνει πιό πολύ ο Αο-κιτζι στο στυλ του ναυτικού..αν οι gorusei θέλουν άλλα όμως...
594:δεν ξέρω τι να πρωτοπώ...το τσάπτερ ήταν τέλειο..δείχνει πως ο Όντα την πονάει τη δουλειά του,έχει ένα πλάνο,τα σκέφτεται τρελά αυτά που κάνει..όλα μάρεσαν σε ένα υπερθετικό βαθμό..
ο λούφυ ήταν που ήταν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες έβερ,αν γίνει ώριμος σαν τον Σανκς χτυπάει κορυφή
το time skip τα θέλω ωσάν τρελός
όσοι έπαιξαν σε αυτό το τσάπτερ ήταν πολλά κιλά κουλ..πωρώθηκα άσχημα με kidd,που ήταν ο αγαπημένος μου..θέλω να δω όμως και X-Drake
ότι θα είχε άτομο πάνα από τον sengoku δεν το φανταζόμουν
γενικά δεν ξέρω τι να πω...θα ξανά πω πως ήταν το τέλειο τσάπτερ..ένα δείγμα το πως πρέπει να είναι το τέλειο
τώρα πάω να διαβάσω ναρούτο και θα πέσω απότομα
554 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:26
Go.D.yo
Τελικα παιζει να ειμαι ο μονος που δεν ειχε ιδεα τι ειναι το timeskip!!Δεν ξερω τι φταιει...το οτι δεν εχω διαβασει αλλα μανγκα!??!?! Πραγματικα δεν υπηρχε περιπτωση να το σκεφτω....
Πολυ καλες σκεψεις...καποιος ειπε πιο πανω πως ο Κομπι παει για αντμιραλ...!Εγω νομιζω πως μετα απο αυτα τα 2 χρονια (δεν ξερω γιατι αλλα το θεωρουμε δεδομενο οτι εχει timeskip) θα ειναι Vice-admiral στη θεση του Garp.Λιγο νωρις για τον μικρο μας ηρωα να γινει Admiral!!
Πολυ καλες σκεψεις...καποιος ειπε πιο πανω πως ο Κομπι παει για αντμιραλ...!Εγω νομιζω πως μετα απο αυτα τα 2 χρονια (δεν ξερω γιατι αλλα το θεωρουμε δεδομενο οτι εχει timeskip) θα ειναι Vice-admiral στη θεση του Garp.Λιγο νωρις για τον μικρο μας ηρωα να γινει Admiral!!
555 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:30
Guest
εντάξει,το timeskip είναι μια πολύ πιθανή πρόβλεψη..μην το βλέπεις αναμενόμενο,δες το σαν μια λογική συνέχεια
556 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:30
maxuris
Coby ? Admiral? ??!?!??
I cant handle this , απλα δειτε τα πρωτα επς που εχει coby...
Ο οντας μονο και μονο απο σεβασμο προς τον εαυτο του δεν προκειτε να εξισωσει τον Coby με τον kizaru τον aokiji και τον akainu , για να γινεις admiral πρεπει να εχεις φαει πολυ καψονιι ... Coby και admiral με την καμια by me
Ο οντας μονο και μονο απο σεβασμο προς τον εαυτο του δεν προκειτε να εξισωσει τον Coby με τον kizaru τον aokiji και τον akainu , για να γινεις admiral πρεπει να εχεις φαει πολυ καψονιι ... Coby και admiral με την καμια by me
557 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:32
Grimmy
ο coby θα γινει αντμιραλ ισως φτασει ακομη ποιο ψηλα... Αλλα στο τελος του op...
558 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:33
Guest
σε κάποια χρόνια,και κάτω από μερικές περιστάσεις θα το δούμε κι αυτό
559 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:46
quenta
maxuris έγραψε:Coby ? Admiral? ??!?!??
δεν καταλαβαινω που βλεπεις το περιεργο στο οτι ο κομπι μπορει να γινει αδμιραλ...εκτος οτι ψιλονει γρηγορα(το ξερω οτι ακουγεται παντελως ακυρο αλλα παιζει ρολο πιστεψε με αλλιως ο οντα δεν θα τον ψιλονε τοσο πολυ και τοσο γρηγορα..και οι 3 αντμιραλσ ειναι λελεκια) εκτος οτι προπονηται και ειναι υπο τις διαταγες του μεγαλυτερου ηρωα των μαρινς(γκαρπ) μας το εχει πει κιολας οτι αυτο ειναι το ονειρο του..δλδ το να γινει μια μερα αντμιραλ... ασε που εμφανησε χακι κιολας απο το πουθενα....
οπως τα λεω ειναι τερμα!! :p
δωσε ενα λογκια στον κομπι και τον εκανες αντμιραλ στην θεση του αοκιτζι που θα γινει ο φλιτ
εγω πιστευω στανταρ οτι ο λουφι μια μερα θα αντιμετωπισει τον κομπι σαν αντμιραλ..προς το τελος αυτο βεβαια...μην σου πω οτι ο κομπι θα ειναι αυτος που θα τον συλαβει κιολας..αν οχι συλαβει ισως παραδωθει ξερω γω σαν τον ροτζερ..
560 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:56
D.Dragon
O Coby ας φτάσει πρώτα στο επίπεδο του Ussop και βλέπουμε, το ότι έκανε awaken το haki δεν σημαίνει ότι θα γίνει vice admiral...έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Και 2 χρόνια είναι πάρα πολλά για time skip, κανά δίμηνο το πολύ.
561 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 03:21
mmaximo19
βασικα οτι ο κομπι θ γινει admiral να το χουμε σιγουρο μιας και το εχει πει οτι ειναι το ονειρο του. το ορ ειναι το manga που ολοι θα εκπληρωσουν τα ονειρα τους.
οσο για το time skip που λετε ,παρολο που δν το πολυεχω ορεξη , φαινεται (απο το τατου) οτι προς τα εκει το παει ο οντας
τεσπα γενικα το τσαπτερακι ηταν γαματο :xD:
οσο για το time skip που λετε ,παρολο που δν το πολυεχω ορεξη , φαινεται (απο το τατου) οτι προς τα εκει το παει ο οντας
τεσπα γενικα το τσαπτερακι ηταν γαματο :xD:
562 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 03:24
Tsiakkos
O Kody αν γίνει admiral στο τέλος του One Piece θα γίνει πιστεύω και όχι κατα τη διάρκεια. Το timeskip 2 χρόνια θα είναι πιστεύω κι εγώ. Δεν νομίζω να γίνεται τόσος ντόρος τόσο καιρό μεταξύ των φαν για το τίποτα.
563 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 07:43
Iron Nicκ
το chapter απλα μαμησε
αυτο για το timeskip και την ιδεα για το mangrove 16 σιγουρα ηταν ιδεα του Ray και βαζω στοιχημα οτι ο Ζορο θα κανει 2 χρονια να το καταλαβει :haha: :haha: τοσο χαζος ειναι :xD:
τωρα σε αυτο το διαστημα αντε ο Luffy θα προπονησει Haki και νεες επιθεσεις...οι αλλοι ποσο μπορει να δυναμωσουν....ο Franky θα μαθει τα blueprints του Vegapunk ο Ussop θα χασει τα κιλα του η Robin θα συναντηθει με τον Dragon και ισως μαθει τπτ σημαντικο παντως ο Luffy κατα 95% πιστευω οτι θα μεγαλωσει το Bounty του γτ στην αιθουσα που εβαλε ο τυπας που εμοιαζε με τον Mr.5 απο τους Baroque εβαλε το poster του στον τοιχο εκει μεσα ειναι που αποφασιζουν ολοι εκει για τα Bounty των πειρατων (το θυμαμε απο την 1η φορα που πηρε ο Luffy Bounty) οποτε λογικα θα εχουμε αυξηση και θα μεινει στασιμο για καποιο καιρο οσο οι υπολοιποι Rookies θα τα κανουν μανταρα στο New World
αυτο για το timeskip και την ιδεα για το mangrove 16 σιγουρα ηταν ιδεα του Ray και βαζω στοιχημα οτι ο Ζορο θα κανει 2 χρονια να το καταλαβει :haha: :haha: τοσο χαζος ειναι :xD:
τωρα σε αυτο το διαστημα αντε ο Luffy θα προπονησει Haki και νεες επιθεσεις...οι αλλοι ποσο μπορει να δυναμωσουν....ο Franky θα μαθει τα blueprints του Vegapunk ο Ussop θα χασει τα κιλα του η Robin θα συναντηθει με τον Dragon και ισως μαθει τπτ σημαντικο παντως ο Luffy κατα 95% πιστευω οτι θα μεγαλωσει το Bounty του γτ στην αιθουσα που εβαλε ο τυπας που εμοιαζε με τον Mr.5 απο τους Baroque εβαλε το poster του στον τοιχο εκει μεσα ειναι που αποφασιζουν ολοι εκει για τα Bounty των πειρατων (το θυμαμε απο την 1η φορα που πηρε ο Luffy Bounty) οποτε λογικα θα εχουμε αυξηση και θα μεινει στασιμο για καποιο καιρο οσο οι υπολοιποι Rookies θα τα κανουν μανταρα στο New World
564 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 10:38
maxuris
quenta έγραψε:δεν καταλαβαινω που βλεπεις το περιεργο στο οτι ο κομπι μπορει να γινει αδμιραλ...εκτος οτι ψιλονει γρηγορα(το ξερω οτι ακουγεται παντελως ακυρο αλλα παιζει ρολο πιστεψε με αλλιως ο οντα δεν θα τον ψιλονε τοσο πολυ και τοσο γρηγορα..και οι 3 αντμιραλσ ειναι λελεκια) εκτος οτι προπονηται και ειναι υπο τις διαταγες του μεγαλυτερου ηρωα των μαρινς(γκαρπ) μας το εχει πει κιολας οτι αυτο ειναι το ονειρο του..δλδ το να γινει μια μερα αντμιραλ... ασε που εμφανησε χακι κιολας απο το πουθενα....
οπως τα λεω ειναι τερμα!! :p
δωσε ενα λογκια στον κομπι και τον εκανες αντμιραλ στην θεση του αοκιτζι που θα γινει ο φλιτ
εγω πιστευω στανταρ οτι ο λουφι μια μερα θα αντιμετωπισει τον κομπι σαν αντμιραλ..προς το τελος αυτο βεβαια...μην σου πω οτι ο κομπι θα ειναι αυτος που θα τον συλαβει κιολας..αν οχι συλαβει ισως παραδωθει ξερω γω σαν τον ροτζερ..
Απλα δεν μου πολυκαθεται ο Coby σαν αντμιραλ , ειναι ακομα παιδακι και δεν συγκρινεται με τα τουμπανα εκει πανω ...
Αμα παρει logia στο αναμενομενο timeskip τοτε σιγουρα θα εχει rank up αλλα για αντιμαρλ εγω προσωπικα δεν τον κοβω αντε τουλαχιστον απο τωρα ...
Btw τωρα που ειπες για Logia μου κινησες τη φαντασια ... Τι λετε να του δωσει αν του δωσει ο Oda ?
565 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 10:42
HawkEyes Juracule
ναι ρε ειναι πολυ πιθανο να γινει ο Koby admiral...ειδικα αν παρει και κανα φρουτο logia εχει φυγει!Aokiji's replacement αφου αυτος θα γινει Fleet Admirar...
566 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 12:35
alphaetomega
Οτι ο κομπυ θα γινει admiral einai 1.000.000 τα 100 και θελω πολυ να γυρισει ο Λουφη απο το τιμεσκιπ πιο αντρας (ψηλος,λιγο πιο φουσκοτος)
567 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 13:22
βατόμουρο
λογικα θα τον κανουν admiral μεσα στο time skip.εννοω δε περασε ενας χρονος απο την αρχη της σειρας κ ο coby αλλαξε σε σχεση με την αρχη...βεβαια αν γινει το time skip.(να γινει!)
568 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 13:41
IwantCookie
για πιο λόγο να φάει φρούτο ο κόμπι?? άμα έχει χάκι είναι κιριλέ...δεν νομίζω να γίνει τοσο μεγάλο Time Skip και ο κομπι θα αργήσει να γίνει αντμιραλ...τώρα είναι απλός μαριν..με τι αφορμή θα ανέβει τόσο πολύ ...χρειάζεται εμπειρία πρώτα...... πιστεύω πως λογικά ο καινούριος αντμιραλ...αν ο αοκιτζι γίνει φλιτ...θα είναι κάποιος που δεν έχουμε ξαναδει...και πολύ πιθανόν να είναι διευθαρμένος και να τις φάει απο τον κομπι (πολύ μετά όμως)
569 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 13:43
βατόμουρο
..να λετε ευτυχως π δεν εχει κανα jump για την ωρα..
570 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 15:36
D.Dragon
O Kobe θα γίνει admiral στο τέλος, και είμαστε στα μισά ΙΜΟ.
571 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 15:38
maxuris
D.Dragon έγραψε:O Kobe θα γίνει admiral στο τέλος, και είμαστε στα μισά ΙΜΟ.
O Bryant ? :xD:
soz for spam ... i couldnt help it ... :haha:
572 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 15:39
quenta
o kompi δεν ειναι απλος μαριν τωρα..ειναi seargent magor δλδ κατι πανω απο λοχιας..δεν ειναι απλος στρατιωτης..ειναι δλδ 3-4 θεσεις κατω απο τον αντμιραλ..
βεβαια ακομα τπτ σε σχεση με αντμιραλ αλλα ολοι ξερουμε οτι ο γκαρπ τον γουσταρει..λογο και του οτι ηξερε τον λουφι στην αρχη βεβαια αλλα γενικα τον παει για να τον εκπεδευει προσωπικα..
ετσι λοιπον τωρα που ο γκαρπ παρετηθηκε απο τους μαρινς νομιζω οτι θα θελησει να κανει τον κομπι κατι το αξιολογο αφου δεν μπορεσε να κατι τπτ με τον αης και τον λουφι...
αν ο κομπι μπει στον νεο κοσμο(που θα μπει στανταρ)και κανει τπτ καλους σαματαδες θα αναιβει..
προσωπικα πιστευω οτι μετα το timeskip οταν ξαναδουμε τον κομπι θα ειναι vice admiral..kai βαζω και 5 ευρω στοιχημα σε αυτο..
απο τωρα το βλεπω..την επομενη φορα που θα διξει κομπι θα ειναι 3-4 κεφαλια ποιο ψιλος θα εχει ουλες και θα τον φωναζουν vice admiral sir..!!
σιγουρα δεν ειναι ακυρο που ο οντα μετα τον πολεμο και πριν το timeskip μας λεει οτι ο κομπι απεκτησε χακι..
οπως και για τον λουφι πιστευω οτι μετα το timeskip θα μας τον διξει πολυ ποιο νταρκιλα και μουρη...και επειδη πιστευω οτι θα μηνει στο αμαζον λιλι ολο αυτον τον καιρο με τον ray και την χανκοκ να τον προπονουνε πιστευω οτι θα την ποιαση γκομενα στο τελος την χανκοκ..
δλδ ελεος...αν παει 20 χρονον εχει διπλα του την πιο οραια γυναικα στον κοσμο να λιωνει για παρτη του και ειναι ακομα παρθενος τι να πω...να παει καλυτερα να τον κοψει και να γινει και αυτος οκαμα κενπο..
βεβαια ακομα τπτ σε σχεση με αντμιραλ αλλα ολοι ξερουμε οτι ο γκαρπ τον γουσταρει..λογο και του οτι ηξερε τον λουφι στην αρχη βεβαια αλλα γενικα τον παει για να τον εκπεδευει προσωπικα..
ετσι λοιπον τωρα που ο γκαρπ παρετηθηκε απο τους μαρινς νομιζω οτι θα θελησει να κανει τον κομπι κατι το αξιολογο αφου δεν μπορεσε να κατι τπτ με τον αης και τον λουφι...
αν ο κομπι μπει στον νεο κοσμο(που θα μπει στανταρ)και κανει τπτ καλους σαματαδες θα αναιβει..
προσωπικα πιστευω οτι μετα το timeskip οταν ξαναδουμε τον κομπι θα ειναι vice admiral..kai βαζω και 5 ευρω στοιχημα σε αυτο..
απο τωρα το βλεπω..την επομενη φορα που θα διξει κομπι θα ειναι 3-4 κεφαλια ποιο ψιλος θα εχει ουλες και θα τον φωναζουν vice admiral sir..!!
σιγουρα δεν ειναι ακυρο που ο οντα μετα τον πολεμο και πριν το timeskip μας λεει οτι ο κομπι απεκτησε χακι..
οπως και για τον λουφι πιστευω οτι μετα το timeskip θα μας τον διξει πολυ ποιο νταρκιλα και μουρη...και επειδη πιστευω οτι θα μηνει στο αμαζον λιλι ολο αυτον τον καιρο με τον ray και την χανκοκ να τον προπονουνε πιστευω οτι θα την ποιαση γκομενα στο τελος την χανκοκ..
δλδ ελεος...αν παει 20 χρονον εχει διπλα του την πιο οραια γυναικα στον κοσμο να λιωνει για παρτη του και ειναι ακομα παρθενος τι να πω...να παει καλυτερα να τον κοψει και να γινει και αυτος οκαμα κενπο..
573 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 15:47
D.Dragon
Έλα τώρα 5 ευρώ στοίχημα, ούτε ο Smoker δεν είναι VA level ακόμα.
574 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 15:49
Grimmy
Μπας και γινει κανας maggelan η replacement του ao kiji? Εχει τα προσοντα δε τα χει??? Βεβαια το impel down θα μεινει γυμνο.
575 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Ιουλ 2010, 16:10
D.Dragon
Θα μπει ο Hannya warden :xD:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης