Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

126Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 02:45

maggie

maggie

εεε..λαθος μου... aww2 aww2 aww2

Ευθυμης = didimakia

127Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 02:49

didimakia

didimakia

maggie έγραψε:εεε..λαθος μου...
Ευθυμης = didimakia aww2 aww2 aww2
Fixed. your mom=15$

128Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 02:52

maggie

maggie

didimakia έγραψε:
Ευθυμης = didimakia aww2 aww2 aww2
Fixed. your mom=15$
Σταυρος=Elidor... aww2 aww2 aww2
Now fixed! whistle whistle whistle

129Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 03:55

quenta

quenta

κατι αλλο ειναι..κατι αλλο καινουριο εγινε..δεν ειναι μπαουντι..παιζει νανε κατι σχετικα με το σχεδιο που ειχε ο rayl..

ελπιζω μονο στο επομενο να μαθουμε και να μην μαε εχει στο σκοταδι για 3-4 τσαπτερς και διχνει το τι κανουν οι strawhats...
BTW o oυσοπ ειδαμε πως εκανε power up θα λεγαμε..πολεμαγε ολη την ωρα με μεγαλα τερατα προσπαθοντας να καταφερει να βγει απο το κεντρο του νησιου και να φυγει...απο την αλλη ο τσοπερ δεν κσερο καν αν εκανε καθολου power up..το μονο που καταφερε ηταν να μονιασει τους ανθρωπους με τα πουλια

130Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 03:59

IwantCookie

IwantCookie

Tο power up του ουσοοπ δεν έχει σχέση με σύναμη αλλα με θάρρος (γνώμη μου)

131Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 10:06

vaggelis94

vaggelis94

Οπότε στο επόμενο μάλλον τσαπτερ θα δείξει για το πως θα αποδράσει ο Ζορο η ρόπιν ο σάντζι και ο Μπρούκ....Άρα θα έχουμε μιασ βδομάδας καθυστέρηση στην πλοκή...

132Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 10:38

IwantCookie

IwantCookie

βάλε 2...δεν νομίζω να τους δείξει όλους μαζί...οι ιστορίες τσ ναμι ουσσοπ τσοπερ (και ισως μπρουκ έιναι πιο μικρές) ενω ρομπιν ζορο και σαντζι ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως έχουν πιο πλ ζουμι...αρα μάλλον θα έχει μισή πλοκή μισο μεμπερσ...όπως έκανε αυτή τη βδομάδα!

133Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 11:10

Heiwajima

Heiwajima

για εσάς που λέτε ότι θα έχει bounty o λουφι δν ξέρω αν είναι σίγουρο αλά μάλον εγώ είμαι ο μόνος που το πρόσεξα... http://mangastream.com/read/one_piece/71384529/20 αν δείτε στην 1η εικόνα απο την αριστερή μεριά της οθόνης σας του υπολογιστή θέλω να προσέξετε καλά την εφημερίδα την 1η σελίδα αν δείτε καλά θα φανεί 1 πρόσωπο δν φυσικά δν μπορώ να καταλάβω καλα τι φένετε αλα μου φένετε σαν τον λούφι όπως φένετε στην wanted poster του...τσεκ ιτ μια here and there here and there

134Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 11:54

Gol D. Sparrow

Gol D. Sparrow

Νταξει οτι και να ειναι θα το μαθουμε (λογικα) στο επομενο . Παλι καλα που τα φιλλερ-επεισοδια ηταν κανον γιατι του Σαντζι του εχει κανει μαγεια αρα μολις ξαναδει Ρομπιν και Ναμι θα θεραπευτει gj! Κανπαι για Ρει-σαν ουτε καταλαβε ποσο κολυμπησε :xD: Κυμα με τους επαναστατες κτλ κτλ γαματο τσαπτερ σε συνολο

135Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 12:30

Aldark

Aldark

Ρε το μαμησαν στο ανιμε το κανανε yaoi (για τον Σαντζι μιλαω) , ελπιζω να μη δουμε τετοια πραμματα στο μανγκα....:Ρ

(Σοβαρα οπως ειχε πει και ο Quenta , δε θα αφηνα ουτε εγω το παιδι μου να δει τον απολυτο αντρα να γινετε φουστης....)

136Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:17

IwantCookie

IwantCookie

Heiwajima έγραψε:για εσάς που λέτε ότι θα έχει bounty o λουφι δν ξέρω αν είναι σίγουρο αλά μάλον εγώ είμαι ο μόνος που το πρόσεξα... http://mangastream.com/read/one_piece/71384529/20 αν δείτε στην 1η εικόνα απο την αριστερή μεριά της οθόνης σας του υπολογιστή θέλω να προσέξετε καλά την εφημερίδα την 1η σελίδα αν δείτε καλά θα φανεί 1 πρόσωπο δν φυσικά δν μπορώ να καταλάβω καλα τι φένετε αλα μου φένετε σαν τον λούφι όπως φένετε στην wanted poster του...τσεκ ιτ μια here and there here and there

δεν νομίζω να είναι γουαντεντ ποστερ...μάλλον είναι φωτογραφία του ασου...κάτι τέτοιο μάλλον...τεσπα θα το δούμε αυτό!

@Aldark...1ον) ο σαντζι δεν ειναι απολυτος αντρας...ενα μου...δουλος ειναι :P

2ον) δεν θα γίνει οκάμα...ποτε δεν ήταν δεν είναι και δεν θα είναι...απλά το πέζει....και εγω το βρίσκο λογικό να κοκκίνιζει...στην αρχή δεν κοκκινιζε...απλά ντρεπόταν...και εγώ αν ένας οκάμα κοίταζε το βρακι μου θα προσπαθούσα να το κρύψω....

137Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:43

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Heiwajima έγραψε:για εσάς που λέτε ότι θα έχει bounty o λουφι δν ξέρω αν είναι σίγουρο αλά μάλον εγώ είμαι ο μόνος που το πρόσεξα... http://mangastream.com/read/one_piece/71384529/20 αν δείτε στην 1η εικόνα απο την αριστερή μεριά της οθόνης σας του υπολογιστή θέλω να προσέξετε καλά την εφημερίδα την 1η σελίδα αν δείτε καλά θα φανεί 1 πρόσωπο δν φυσικά δν μπορώ να καταλάβω καλα τι φένετε αλα μου φένετε σαν τον λούφι όπως φένετε στην wanted poster του...τσεκ ιτ μια here and there here and there

με πολλά control + πιστέυω πως δείχνει τον Ace

vaggelis94 έγραψε:Οπότε στο επόμενο μάλλον τσαπτερ θα δείξει για το πως θα αποδράσει ο Ζορο η ρόπιν ο σάντζι και ο Μπρούκ....Άρα θα έχουμε μιασ βδομάδας καθυστέρηση στην πλοκή...

και γιατί να μην γίνει σαν το 591? να έχει Λούφυ για καμιά 10αριά σελίδες και οι υπόλοιπες να αφορούν δύο crewmates

και τέλος ο Τσόππερ δεν πιστεύω να είδε το Bounty του Λούφυ αν και στέκει(ο τσόππερ κάνει έτσι όταν συμβαίνουν αντίστοιχα πράγματα...ο ίδιος το θεωρεί κακό,γιατί έτσι η Κυβέρνηση θα τους αναζητήσει με περισσότερο ζήλο)

μπορεί να διάβασε κανά απόσπασμα από τον πόλεμο που έχει να κάνει με τον Λούφυ..μπορεί να διάβασε πως συμμάχεισε με τον WB,ή πως βάρεσε τον Garp

αν και πάλι είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχει να κάνει με την πρόταση του Rayleigh..η οποία σίγουρα είναι κάτι το ριψοκίνδυνο...

138Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:48

IwantCookie

IwantCookie

o rei λογικά του πρότεινε να του μάθει να ελλέγχει το χάκι του..για να μπορεί να τους προστατεύει όντας δυνατότερος...εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω...όσω για το πρώτο π είπες κοιτα το ακριβός απο πάνω σου ποστ ( δικό μου ) οπότε σε αυτό +1 :P

+1 και σε αυτο π είπες για τν γκαρπ η WB ...είναι και οι δυο πλ καλοί λόγοι που θα κάναν τον τσοπερ να τα παίξει!

139Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:52

Aldark

Aldark

Ναι αλλα λογικα θα ναι κατι που δεν το ξερουμε εμεις....... daaamn!

140Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:53

IwantCookie

IwantCookie

όχι απαραίτητα αν και φένεται πιο λογικό!

141Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:21

βατόμουρο

Law Defender
IwantCookie έγραψε:Tο power up του ουσοοπ δεν έχει σχέση με σύναμη αλλα με θάρρος (γνώμη μου)

+1.

..εχω βαρεθει να γραφω καθε βδομαδα (σχεδον) "μαματο chapter".

λογικα η εφημεριδα θα αναφερει ο,τι εγινε στον πολεμο (οσα θελουν να μαθει ο κοσμος),ισως νεο bounty,η απλως κατι π θα μαθουμε στη συνεχεια. whistle

αα ρε οδα! :xD:

142Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:24

IwantCookie

IwantCookie

όχι οδα...Goda :Ρ

εγώ όπως ξαναείπα είναι το πρώτο τσαπ στα χρονικά που δεν μου άρεσε γιατί έδωσε πολύ απλή λύση στα 2 φλέγοντα θέματα...πως θα βρεί το κρου και πως θα εκπαιδευτεί..

τωρα δλδ μένουν μόνο 2( αν ο σαντζι ειναι πουστς...και ποιος θα είναι ο next nakama (που πιστεύω ότι δεν θα είναι κανείς απο αυτούς που έχουμε ίδη δει μέχρι τώρα)....(το τι είδε ο τσόπερ δεν είναι τόσο φλέγον γιατί λογικά στο επόμενο/παραεπόμενο τσαπ θα έχουμε μάθει τι ήταν

143Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:26

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ίσως ο νέος Nakama θα είναι αυτός που θα προσφερθεί να συνοδέψει τον Λούφυ στο Αρχιπέλαγος

144Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:33

IwantCookie

IwantCookie

εγώ πιστεύω ότι θα αργήσει πολύ να βρει νεο Nakama.. σκευτείτε ότι στο οπ μένουν περίπου 9~11 χρονάκια εχόντων καλών των πραγμάτω...οπότε η γνώμη μου είναι οτι άμα σκευτουμε όλα τα προβλήματα που έχει το κρου τώρα το τελεφταίο πράγμα που τους νοιαζει είναι ενας ΝΕΟΣ νακαμα απο την στιγμή που αφτοι δεν είναι καλά καλά οργανομένοι.. επίσης καθώς δεν έχουμε δει τιποτα ακόα απο new world θα έλεγα ότι εκέι θα βρει και τους 2 επόμενους! και επειδη μεσολάβησαν πολύ γρήγορα 2 νακαμα (μπρουκ φρανκι) μάλλον ο επόμενος θα αργήσει...αρα θα περιμένουμε κανα 2 χρονάκια..!

εάν έχετε προσεξει...μάζευε 3 νάκαμα και μετά για 1-3 αρκ δεν εύρισκε άλλον...δλδ ναμι ζορο ουσοπ σαντζι τους βρήκαν μπαμ μπαμ...μετά για μεγάλο διάστημα δεν είχαν νεο νακαμα μέχρι που μπηκαν γκραντ λαιν και πήραν τσοππερ και ρομπιν....επίσης μετα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ arck ennies lobby/water 7 βρηκαν τον φρανκυ και καπάκι μπρουκ...άρα οι άλλοι δυο θα είναι απο νεο κόσμο ..τουμπανάκια...και θα αργήσουν δυστηχώς~!

145Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:39

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Συμφωνώ μαζί σου IwantCookie...
Και εγώ πιστεύω πως θα αργήσει να μπεί κάποιος στο πλήρωμα,ειδικά με δεδομένη αυτήν την κατάσταση...
Σπόιλερ:

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

146Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:42

βατόμουρο

Law Defender
IwantCookie έγραψε:όχι οδα...Goda :Ρ

μωρε ξερω τι γραφω,ειναι κατι π λεγαμε στο παλιο site.

α ρε οδα.

παιδια δε ξερω αν ειναι κουνιστος ο sanji (δεν εχω προβλημα ειναι -δεν ειναι),αλλα ο νεος nakama αργει..(θελω να πιστευω)

147Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:42

IwantCookie

IwantCookie

χαχα και γω αφτο πιστεύ για τον σαντζι και το εχω αναφέρει άπειρες φορές :P

148Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:43

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
βατόμουρο έγραψε:

παιδια δε ξερω αν ειναι κουνιστος ο sanji (δεν εχω προβλημα ειναι -δεν ειναι),

μην τα ισοπεδώνουμε όλα..ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα έχουμε πρόβλημα αν ο Σάνζι μείνει έτσι

149Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:45

IwantCookie

IwantCookie

ισχύει ρε βατόμουρο :P...είνα απλά ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ.. οσαντζι κουνιστος

150Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Empty Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 08 Ιουλ 2010, 15:24

Jimmy

Jimmy

ωραιο chapter μωρε...
επιτελους προχωραει και η ιστορια με τους ψαθοκαπελους...
αυτος ο dark king,οποτε σκαει μυτη τα σπαει!!!

ο ουσοπ πραγματι,πρεπει να εφτιαξε λιγο το κλανω-μεντες-οποτε-βλεπω-αντιπαλο...
οση ωρα τον βλεπαμε με τερατα χτυπιοτανε...του π**στη!!!
για τον τσοπερ θα δουμε,δεν εδειξε κατι για να καταλαβουμε αν δυναμωσε και πως...
παντως κι εγω πιστευω πως το bounty του λουφι πρεπει να ειδε στο τελος...

η hancock ειχε φαση...γελασα οποτε την εδειχνε,εκει που την ειπε στον jimbei για το φαγητο ηταν τρομερη σκηνη...χαχαχαχαχα

και κατι αλλο που δεν ειδα να το σχολιαζετε και μου εκανε εντυπωση...
ο law φαινεται κατι να ξερει για το D. (ή τουλαχιστον εχει μια γενικη ιδεα για το τι ειναι)
"D will almοst certainly call up a storm again"
οποτε τιθεται το εξης ζητημα...
ή του εξηγησε συνοπτικα ο rayleigh τη σημασια του πριν φυγει ο law απο το νησι
ή το ηξερε με καποιο τροπο απο πριν...
το 2ο μου φαινεται πιο λογικο,καθως αν το ηξερε απο πριν τοτε αυτος θα ηταν και ενας ικανοποιητικος λογος που θα εξηγει το γιατι εσωσε τον λουφι...
ηξερε οτι ειναι ενας D. οποτε θελησε να τον σωσει γιατι ηξερε οτι ειναι σημαντικος και οτι ισως καταφερει να κανει μεγαλα πραγματα αν μπορεσει να επιζησει...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης