ουσιαστικά φίλε μου , το manga section (το main) αποτελεί το theory section! Απ'την άλλη το anime section έχει παραμεληθεί αρκετά , αλλά είναι ακόμα χρήσιμο για την ταινία ή το special...
Όσο για τα παλιά θέματα...Ξεσκαρτάρισμα έχει γίνει και θα μπορούσε να ξαναγίνει (θα το κάνουμε) , όμως πολλά polls έχουν σημαντικές ψήφους από το παρελθόν , οπότε δε θα ήθελα για στατιστικούς λόγους να τα εκμηδενίσω και να τα ξαναβάλω απ΄την αρχή...Φυσικά επειδή όντως μπορεί να υπάρχει "update" σε πολυκαιρισμένα θέματα , θα υπάρξει το ανάλογο ξεσκαρτάρισμα!
Δεν υπάρχει θέμα κούρασης , από την πλευρά μου , καθώς κυρίως αναλαμβάνω την οργάνωση και το εξωτερικό του φόρουμ...Τα θέματα όμως που αφορούν τα εντελώς "εσωτερικά" του , όπως το converter και το λεξικό , απαιτούν γνώσεις που έχει μόνο ο Viper...Γι'αυτό και πρέπει να μπορεί και να έχει το χρόνο να τα κάνει.
Όσο για το τσατ κάτω κάτω...δεν πολυμπαίνουμε , αλλά πλάκα έχει...Το να μπει στο πλάι για εμένα θα είναι δύσχρυστο...θα πιάνει πολύ χώρο και θα χαλάει το interface....