Santouryuu έγραψε:Κι εγώ καμσοτ
Ισχύει, είναι κουραστικό το κάμσοτ, προτιμώ να τα καταπίνω κατευθείαν.atelisxoristoepitheto έγραψε:Πως το αντέχετε... Εμένα με κουράζει...
- Ορίστε, τα blocks, με το κανονικό theme αυτή τη φορά::
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Santouryuu έγραψε:Κι εγώ καμσοτ
Ισχύει, είναι κουραστικό το κάμσοτ, προτιμώ να τα καταπίνω κατευθείαν.atelisxoristoepitheto έγραψε:Πως το αντέχετε... Εμένα με κουράζει...
Προφανώς και όχι για το φόρουμ, απλώς ο υπολογιστής είχε μπετώσει.atelisxoristoepitheto έγραψε:^Εκανες φορματ για το φορουμ;
Scarlet , ωραίους φίλους βρίκες.
Shikkoku έγραψε:Δεν παίζει να κάνω πάλι φορμάτ, έκανα 3 μήνες πριν. Κάνα προβληματικό εξτένσιον παίζει να είναι, θα το κοιτάξω. Πάντως μόνο εδώ μου δημιουργεί πρόβλημα προς το παρόν.
atelisxoristoepitheto έγραψε:^Εκανες φορματ για το φορουμ;
Patty D.Luffy έγραψε:Για δες λίγο με γκοτζίλα στο κάνει??
Μπορεί να είναι θεμα του Chrome
Πού πήγε το κλείσε το και ξανάνοιξέ το;Scarlet D. έγραψε:Shikkoku έγραψε:Δεν παίζει να κάνω πάλι φορμάτ, έκανα 3 μήνες πριν. Κάνα προβληματικό εξτένσιον παίζει να είναι, θα το κοιτάξω. Πάντως μόνο εδώ μου δημιουργεί πρόβλημα προς το παρόν.
πλακα εκανα για το φορματ... ειναι κοινο αστειο αναμεσα σε πληροφορικαριους οτι και καλα το πρωτο πραγμα που κανουν μερικες εταιριες ειναι φορματ μπας και φτιαξει αλλιως μετα αντιπροσωπεια... νουμπαδες να ουμε...
Scarlet D. έγραψε:atelisxoristoepitheto έγραψε:^Εκανες φορματ για το φορουμ;
γιατι τι έχει ο shikkoku; Και γ*** τα παιδια
αυτο με τα cache ισχυει Νικο, δεν το πα για πλακα, διεγραψε cache και cookies...
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης