To δικό μου crew;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
352 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 19:29
Scarlet D.
εμεις ειμαστε ατιμοι marines παιδι μου, διατηρουμε τον νομο
353 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 19:32
Kamikaze
Ναι αλλά οι Donquixotes είναι ό,τι καλύτερο έχει δείξει. Καλύτεροι και από Yonkou.Scarlet D. έγραψε:το ειχαμε συηζητησει αυτο, αν ηταν να βαλουμε πληρωματα των κακων που αντιμετοπισε ο luffy δεν θα τελειωναμε ουτε του χρονου, βαλαμε τα πληρωματα των yonko, ενος πρωην yonko και αντε στους revolution γιατι ειναι διαφορετικο faction απο πειρατες. Εννοειται οτι τον luffy που προυπηρχε τον κρατησαμε
354 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 20:03
Scarlet D.
εκτος απο την big mom τωρα πια, δεν ξερουμε και πολλα για το πληρωμα των αλλων yonkou δυστυχως, οποτε επιφυλλασομαι :P
355 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 20:44
Red Yonko
Kamikaze έγραψε:Ναι αλλά οι Donquixotes είναι ό,τι καλύτερο έχει δείξει. Καλύτεροι και από Yonkou.Scarlet D. έγραψε:το ειχαμε συηζητησει αυτο, αν ηταν να βαλουμε πληρωματα των κακων που αντιμετοπισε ο luffy δεν θα τελειωναμε ουτε του χρονου, βαλαμε τα πληρωματα των yonko, ενος πρωην yonko και αντε στους revolution γιατι ειναι διαφορετικο faction απο πειρατες. Εννοειται οτι τον luffy που προυπηρχε τον κρατησαμε
Οντως, θα ηθελα να ειμαι η bab... Ο mingo εννοω
356 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 21:47
The Red-Haired
Εδώ μπορείτε να δείτε τα Ranks όπως τα είχα φτιάξει πέρυσι με τον @NikosV20:
http://www.onepiecegr.com/t1675-topic
Πρίν λίγο καιρό έκανα update τα Ranks του πληρώματος της Big Mom. Κι αν έχω όρεξη μέσα στις διακοπές ίσως φτιάξω και Doffy mode. Αλλά ελπίζω εσείς οι δύο που το ζητήσατε να τα χρησιμοποιήσετε...
PS: τώρα πώς ο Red Yonko θέλει rank icon με Doflamingo family... ΔΕΕΕΝ Ξέρει
Πρίν λίγο καιρό έκανα update τα Ranks του πληρώματος της Big Mom. Κι αν έχω όρεξη μέσα στις διακοπές ίσως φτιάξω και Doffy mode. Αλλά ελπίζω εσείς οι δύο που το ζητήσατε να τα χρησιμοποιήσετε...
357 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 21:59
Kamikaze
Τους "τρώμε σφαλιάρες γιατί κρυβόμασταν πίσω από το μουστάκι του μπαμπά" pirates ξέχασες.Scarlet D. έγραψε:εκτος απο την big mom τωρα πια, δεν ξερουμε και πολλα για το πληρωμα των αλλων yonkou δυστυχως, οποτε επιφυλλασομαι :P
Αν είναι να το φτιάξεις για εμένα και κανάν άλλο άσ'το ρε συ. Απλά είναι πλήρωμα κορυφής που τους έχει δείξει όλους και το ότι υπήρχαν μέσα Beasts και Επαναστάτες που ξέρουμε 3-4 άτομα με έκανε να ρωτήσω.The Red-Haired έγραψε:Εδώ μπορείτε να δείτε τα Ranks όπως τα είχα φτιάξει πέρυσι με τον @NikosV20:
358 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 22:17
The Red-Haired
Revo ξέρουμε ένα σωρό ρε... κοίτα τη λίστα
Beast και Red ξέρουμε ελάχιστους
Beast και Red ξέρουμε ελάχιστους
359 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 22:20
Kamikaze
Σου απάντησα και πριν, εκτός από Dragon, Iva, Hack, Koala, Sabo και Inazuma δεν ξέρουμε κανέναν άλλο.
360 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 22 Δεκ 2017, 21:17
Shikkoku
Αυτό το μπάσταρδο το δωράκι πάνω αριστερά πώς το διώχνω γ*** τα ήδη στολισμένα σπίτια σας;
Καλές γιορτές~
Καλές γιορτές~
361 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 24 Δεκ 2017, 19:25
Aldark
δε νομιζω οτι το διωχνεις κι εμενα δε μαρεσει γτ ειναι λιγο κιτς αλλα αυτο εφερε ο αγιος
363 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Πεμ 04 Ιαν 2018, 15:38
Scarlet D.
ευχαριστημενος; το εδιωξες και τωρα κλαιει..
364 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 05 Ιαν 2018, 06:58
Shikkoku
Καλό ψόφο.Scarlet D. έγραψε:ευχαριστημενος; το εδιωξες και τωρα κλαιει..
365 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 05 Ιαν 2018, 12:24
Santouryuu
Βάλτε λίγα γυμνά να έρθει κόσμος!
366 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 29 Ιαν 2018, 02:00
Santouryuu
παιχτηκε μαλακια και καθε φορα που παω να πουσταρω, αντι να βγαινει το θεμα με τις απαντησεις βγαινει η σελιδα προεπισκοπησης... ειναι γενικο το προβλημα ή παλι μονο εγω γαμιεμαι;
367 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 29 Ιαν 2018, 05:03
Aldark
πράγματι συμβαίνει αυτό όποτε ποστάρω , το έπαθα και σε άλλο θέμα λίγα λεπτά πριν , @Scarlet D. , έχουμε πρόβλημα αυτή τη φορά!!!!!!!!1
έντιτ: ουσιαστικά ανεβαίνει το ποστ , απλά σε ενημερώνει ότι τη στιγμή που το έκανες , το έκανε και ο.... εαυτός σου! Άρα γίνεται ό,τι θα γινόταν αν όντως ένα άλλο μέλος πόσταρε πριν κάνεις ρηφρές. bug λογικά;
368 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 29 Ιαν 2018, 06:18
Santouryuu
Προφανως και ανεβαινει, αλλιως δεν θα μπορουσα να γραψω οτι υπαρχει προβλημα... απλα ειναι ολιγον ενοχλητικο
369 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 29 Ιαν 2018, 20:17
Scarlet D.
το ειχα κι εγω απο παντα, νομιζω εχει να κανει με το οτι μερικες φορες πατας το κουμπι αποστολη δυο φορες(διπλο κλικ), δεν το εχω πειραξει ποτε, δεν ξερω τι φταιει, δεν ξερω αν φτιαχνεται καν
370 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 29 Ιαν 2018, 21:46
The Red-Haired
Σε εμένα δουλεύει κανονικά πάντως...
371 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 29 Ιαν 2018, 22:00
Shikkoku
Μου το έκανε κι εμένα εχθές, αλλά νόμιζα ότι είχε παιχτεί μαλακία με τον browser. Σήμερα δεν μου το κάνει πάντως.
372 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 21 Μαρ 2018, 22:20
Aokiji
Ρε @Scarlet D. βάλε εκείνο το ωραίο το messenger κάτω δεξια στο φόρουμ
373 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 23 Μαρ 2018, 03:49
Scarlet D.
ποιος ηρθε;Aokiji έγραψε:Ρε @Scarlet D. βάλε εκείνο το ωραίο το messenger κάτω δεξια στο φόρουμ
374 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 23 Μαρ 2018, 07:12
Aokiji
Καλα με κοροϊδεύεις τωρα;; BTW βάλε τουλάχιστον το chatbox της forumotion
375 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 25 Μαρ 2018, 21:11
Scarlet D.
δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι οταν λες "αυτόν τον ωραίο messenger" το παλιο; το discord; το addon που ειχα βαλει πανω στο toolbar με το pop up chat; και οταν λες κάτω δεξιά να το βάλω που το έχεις στο μυαλό σου; Επίσης εδώ και πολύ καιρό της forumotion το τσατ καταργηθηκε απο το φορουμ και βαλαμε discord. Αυτά.Aokiji έγραψε:Καλα με κοροϊδεύεις τωρα;; BTW βάλε τουλάχιστον το chatbox της forumotion
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης