εγω απο την αλλη καθε φορα που μπαινω στο πορταλ τρωω disconnect, στα καλα καθουμενα εγινε αυτο, θα το αναφερω στα κεντρικα αν ειναι... αν το εχετε κι εσεις αυτο η αν ειμαι ο μονος πειτε μου γιατι πρεπει να ξερω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
327 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Σαβ 11 Μαρ 2017, 15:48
Aldark
ναι δήμο τελικά γίνεται κι από εδώ αυτό. Και πατάω μετά home και log in αλλά τίποτα δεν κουνιέται μέχρι να ξανακάνω τάυπ το url. Κλαίω
328 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Σαβ 11 Μαρ 2017, 16:08
Deathracer2009
Πατησα πορταλ μετα πατησα home και ειμαι ακομα συνδεδεμενος.... μαλλον ψαχνει αρνητικα ο scarlet.
329 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Σαβ 11 Μαρ 2017, 17:01
The Red-Haired
Deathracer2009 έγραψε:Πατησα πορταλ μετα πατησα home και ειμαι ακομα συνδεδεμενος.... μαλλον ψαχνει αρνητικα ο scarlet.
Κι εγώ το ίδιο. Μάλλον δε σε θέλει το Portal xD
330 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Σαβ 11 Μαρ 2017, 17:08
Scarlet D.
ok θα παω να καταργησω το πορταλ.... not... μπορει σιγα σιγα να αρχιζω να αναβαθμιζω το mobile version ποιος ξερει... ακουω παραπονα αν και δεν μπορω να κανω και πολλα
331 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 12 Μαρ 2017, 07:25
Tcixlas
φτιάξτο γιατί δεν παλεύεται με την κανονική έκδοση στο κινητό γιατί φαίνονται τεράστιες οι εικόνες και υπογραφές και δε βλέπεις τα κείμενα πολλές φορές
332 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 12 Μαρ 2017, 12:26
Scarlet D.
Ρε παιδι δεν καταλαβαινω αυτην την στιγμη ειμαι σΤο κινητο και ολα κομπλε, λες και ειμαι pc...
333 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 12 Μαρ 2017, 14:51
Tcixlas
δοκίμασε να ποστάρεις, θα δεις ότι 3/10 ποστ αν διαβάσεις σελίδες, έχουν μεγαλύτερα avatar απο το περιθώριο, και εισέρχονται πάνω απο το κείμενο του ποστ
334 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 13 Μαρ 2017, 01:36
Scarlet D.
ρε συ κανε μου μια χαρη και βγαλε μου καμια φωτογραφια/screenshots/printscreens με αυτα που λες γιατι εγω πραγματικα δεν βλεπω τιποτα απ' οσα λες. Επισης οχι μονο ο τσιχλας, αλλα και οι υπολοιποι που εχετε παραπονα για την mobile version
(τοποθετω ενα disclaimer επειδη δεν εχω ασχοληθει ΚΑΘΟΛΟΥ με την mobile version και λογικα γι' αυτο εχει τοσα bugs, δεν τα εβαλα εκει επιτηδες για να σας κανω την ζωη κολλαση :p )
(τοποθετω ενα disclaimer επειδη δεν εχω ασχοληθει ΚΑΘΟΛΟΥ με την mobile version και λογικα γι' αυτο εχει τοσα bugs, δεν τα εβαλα εκει επιτηδες για να σας κανω την ζωη κολλαση :p )
335 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 13 Μαρ 2017, 12:23
Tcixlas
δεν σε κατηγόρησε κανείς ρε ;) αν το θυμηθώ την επόμενη που θα μου το δείξει στο κινητό τα σκαλώματα αυτά θα κάνω σκρινσοτ ;)
336 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 24 Μάης 2017, 22:02
Heavenly Yaksha
Παιδιά, για κάποιο λόγο το forum μου έχει αλλάξει και είναι όλο άσπρο το πλαίσιο οι εικόνες είναι μεγάλες και γενικά είναι ένα χάλι. Ξέρετε γιατί συνέβη; Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
337 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 26 Μάης 2017, 16:15
Scarlet D.
Heavenly Yaksha έγραψε:Παιδιά, για κάποιο λόγο το forum μου έχει αλλάξει και είναι όλο άσπρο το πλαίσιο οι εικόνες είναι μεγάλες και γενικά είναι ένα χάλι. Ξέρετε γιατί συνέβη; Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω;
Ευχαριστώ.
στειλε μια printscreen να καταλαβω τι λες, νομιζω αφου δεν συμβαινει σε εμενα τιποτα το προβλημα προερχεται απο τον browser σου
338 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 04 Ιουν 2017, 10:42
Heavenly Yaksha
Έκανα μια αλλαγή το theme απο Nekomamushi σε Inuarashi και έφτιαξε.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
339 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 04 Ιουν 2017, 17:34
Scarlet D.
ακομα δεν καταλαβα καν τι εφταιγε αλλα αφου το εφτιαξες καλα να μαστεHeavenly Yaksha έγραψε:Έκανα μια αλλαγή το theme απο Nekomamushi σε Inuarashi και έφτιαξε.
Ευχαριστώ!
340 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 05 Ιουν 2017, 02:12
Aldark
μου γινε το ιδιο ακριβως , ευτυχως ολα καλα
341 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 05 Ιουν 2017, 05:36
Scarlet D.
ρε παιδια. καμια γ@@@ screenshot δεν βγαζετε να τα βλεπω;
342 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 05 Ιουν 2017, 11:27
Tcixlas
να μάθεις να εκτιμάς το screenshot του τσίχλα :p
343 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 23 Οκτ 2017, 03:54
Glatose
Καλησπερα.
Ηθελα σημερα να ανεβασω μια παρουσιαση ενος RPG παιχνιδιου-φορουμ που εχει σχεση με το one piece. Προσωπικα δεν θεωρησα το συγκεκριμένο πoστ διαφήμιση, αλλά για να είμαι καλυμμένος είπα να στείλω ένα PM σε διαχειριστή για να ενημερώσω. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να στείλω γενικά PM, οποτε δεν μπορούσα να ειδοποιήσω κάποιον admin, οπότε το ανέβασα έτσι με αποτέλεσμα να φάω warn και να διαγραφεί το ποστ μου. Ακομα και τώρα δεν μπορώ να στείλω PM σε admin για να του εξηγήσω. Έχω κάποια ρύθμιση λάθος;
Ηθελα σημερα να ανεβασω μια παρουσιαση ενος RPG παιχνιδιου-φορουμ που εχει σχεση με το one piece. Προσωπικα δεν θεωρησα το συγκεκριμένο πoστ διαφήμιση, αλλά για να είμαι καλυμμένος είπα να στείλω ένα PM σε διαχειριστή για να ενημερώσω. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να στείλω γενικά PM, οποτε δεν μπορούσα να ειδοποιήσω κάποιον admin, οπότε το ανέβασα έτσι με αποτέλεσμα να φάω warn και να διαγραφεί το ποστ μου. Ακομα και τώρα δεν μπορώ να στείλω PM σε admin για να του εξηγήσω. Έχω κάποια ρύθμιση λάθος;
344 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 23 Οκτ 2017, 16:46
Scarlet D.
Glatose έγραψε:Καλησπερα.
Κοιτα, βασικα στην θεωρια οι ρυθμισεις στα ΠΜ ειναι ετσι ωστε για να μπορεσεις να διαφημισεις κατι εκτος απο το να ρωτησεις πρεπει να συμμετεχεις στο φορουμ κι ολας, φανταζεσαι να εμπαινε στο φορουμ ο οποιοσδηποτε τυχαιος και να εστελνε με το που εμπαινε μαζικα pm για κατι ασχετο που θελει να διαφημησει; χαος θα γινοταν. Οπως και να εχει, ειμαστε affiliates εδω και πολυ καιρο, το καταλαβαίνω, ωστόσο ακόμα μετράει σαν διαφήμηση, όπως ακριβώς αν οποιοδήποτε άλλο φόρουμ/ youtube καναλι η κατι εξωτερικο του onepiecegr.com ακομα κι αν εχει να κανει για one piece να έκανε τόπικ, εγώ ό ίδιος μερικές φορές προσπαθώ να προωθήσω την δουλειά μου στα scanlations η ακομα και το φορουμ, το πρώτο πράγμα φυσικά που κάνω είναι να ζητήσω άδεια, ακομα και σε φορουμ που ειμαι χρονια μέλος.
Αυτο γίνεται ουσιαστικά για να μην διαφημιζονται εντελώς άσχετα πράγματα με αυτά που αντιπροσωπεύει το φόρουμ,one piece/ anime κτλ.
Οπως και να έχει, μπορείς αν θες να διαφημήσεις το φόρουμ στην γενική συζήτηση one piece, καλη τυχη με το φορουμ.
345 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Πεμ 26 Οκτ 2017, 00:57
Santouryuu
Panther lily... Άδικος κόπος να κάνεις εδώ διαφήμιση... Τρεις κι ο κούκος είμαστε!
346 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Πεμ 26 Οκτ 2017, 01:38
Scarlet D.
αλλο αυτο, αλλα κι αυτο σαν παραπονο μετραει... η νεα σελιδα στο δεν πολυλυνει το προβλημα...Santouryuu έγραψε:Panther lily... Άδικος κόπος να κάνεις εδώ διαφήμιση... Τρεις κι ο κούκος είμαστε!
347 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τρι 12 Δεκ 2017, 21:06
Kamikaze
Καλά για πληρώματα έχουμε Beasts και Revolutionaries που ξέρουμε το πολύ 4 άτομα και όχι Donquixotes;
348 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τρι 12 Δεκ 2017, 21:13
The Red-Haired
Revo ξέρουμε πάνω από 12
Η λογική ήταν να έχουμε τα πληρώματα των 4 yonko συν SHs και Revo
Ίσως φτιάξω Donquixote στις διακοπές αν το ζητήσουν κι άλλοι
Η λογική ήταν να έχουμε τα πληρώματα των 4 yonko συν SHs και Revo
Ίσως φτιάξω Donquixote στις διακοπές αν το ζητήσουν κι άλλοι
349 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τρι 12 Δεκ 2017, 21:17
Kamikaze
Revo εκτός από Dragon, Sabo, Koala, Hack, Iva και Inazuma ποιους άλλους;
350 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 13 Δεκ 2017, 18:09
Scarlet D.
το ειχαμε συηζητησει αυτο, αν ηταν να βαλουμε πληρωματα των κακων που αντιμετοπισε ο luffy δεν θα τελειωναμε ουτε του χρονου, βαλαμε τα πληρωματα των yonko, ενος πρωην yonko και αντε στους revolution γιατι ειναι διαφορετικο faction απο πειρατες. Εννοειται οτι τον luffy που προυπηρχε τον κρατησαμεKamikaze έγραψε:Revo εκτός από Dragon, Sabo, Koala, Hack, Iva και Inazuma ποιους άλλους;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης