γι αυτό κάντε τον θάνο admin
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
277 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 08 Φεβ 2017, 21:27
Scarlet D.
γιατι, για να ανοιγει τρυπα στο θωρακα καθε μελους που παραβενει τους κανονες; Ευχαριστω οχι :P, στο θεμα μας. Εσυ τσιχλα ακομα εχεις το προβλημα η χρησιμοποιεις πλεον κρομ αντι για μοτζιλα;
278 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 08 Φεβ 2017, 21:34
Tcixlas
χρησιμοποιώ κρομ και ηρέμησε το κεφάλι μου, παρόλα αυτά υπάρχουν μικρο bugαρίσματα, αλλά βάση της φύσης τους είναι λόγω forummotion και δεν πρέπει να επηρεάζονται
279 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Τετ 08 Φεβ 2017, 22:40
Scarlet D.
ε πες τα εσυ καλου κακου μπας και δεν ειναιTcixlas έγραψε:χρησιμοποιώ κρομ και ηρέμησε το κεφάλι μου, παρόλα αυτά υπάρχουν μικρο bugαρίσματα, αλλά βάση της φύσης τους είναι λόγω forummotion και δεν πρέπει να επηρεάζονται
280 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Πεμ 09 Φεβ 2017, 00:09
Tcixlas
κάποιες φορές σκαλώνει και δεν εμφανίζει φωτογραφίες που υπάρχουν σε ποστς και επίσης μου κάνει νταμπλ ποστς το ίδιο ποστ(πιο σπάνια) κάτι άλλο επίσης μου χε σκαλώσει αλλά τωρα το ξεχνάω
281 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Πεμ 09 Φεβ 2017, 01:56
Scarlet D.
αυτο με το double post συμβαινει και σε εμενα, απλα μην πατας το κουμπι "αποστολη"¨δυο φορες η με double clickTcixlas έγραψε:κάποιες φορές σκαλώνει και δεν εμφανίζει φωτογραφίες που υπάρχουν σε ποστς και επίσης μου κάνει νταμπλ ποστς το ίδιο ποστ(πιο σπάνια) κάτι άλλο επίσης μου χε σκαλώσει αλλά τωρα το ξεχνάω
282 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Πεμ 09 Φεβ 2017, 13:06
Kamikaze
Καιρός είναι, Gion και Tokikake είναι μορφές.Shikkoku έγραψε:Μιας και δεν υπήρχε κανένας πάνω του μετρίου μετά τον Smoker, που ήταν ήδη πιασμένος, είπαμε να βάλουμε κάποιον άλλο Marine στα πλαίσια στης ποιητική αδείας or something.
Patty D.Luffy έγραψε:Να χαίρεσαι που δεν βάλαμε Εις... στο τσακ ήμασταν!!
πάσταρδεTcixlas έγραψε:εντάξει τον ace τον έβαλε και ο θάνος στο φβ
Κακώς, τέτοιες προσωπικότητες δεν είναι να μένουν στην απ'έξω.Scarlet D. έγραψε:ναι ενω οταν ο Sengoku ηταν admiral ηταν wow... το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εγω ημουν ο kizaru, ο τζιμ ηταν ο aokiji και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο AKAINUsandokanthanos έγραψε:Ήταν ο Garp Fleet; Δεν θα το'χα προσέξει.
283 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Πεμ 09 Φεβ 2017, 13:10
Tcixlas
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου θάνο
δεν πατάω νταμπλ κλικ ρε δημο, εκτός κι αν κάνει μόνο του το ποντίκι με ένα πάτημα τι να σου πω
δεν πατάω νταμπλ κλικ ρε δημο, εκτός κι αν κάνει μόνο του το ποντίκι με ένα πάτημα τι να σου πω
284 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Πεμ 09 Φεβ 2017, 17:45
Scarlet D.
η μπορει να το εχεις συνηθησει και το κανεις γρηγορα και δεν το καταλαβαινεις. Κι εγω ετσι την παθαινα, ξεχνιομουν και εκανα double click και μου εβγαζε το μυνημα.Tcixlas έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου θάνο
Επισης, λεω να διαγραψω το προγραμμα το οποιο κανει save το κειμενο που εχετε γραψει εαν δεν το εχετε στειλει. Οχι μονο εχει μερικα bugs οπως το να κραταει το κειμενο ενω εχει γινει double post, αλλά έχω βάλει και ενα αλλο προγραμμα το οποιο αν εχει περιεχομενο ο editor, σε προειδοποιει αμα πας να κλησεις την καρτελα η να πας αλλου, τι λετε;
287 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 10 Φεβ 2017, 03:48
Scarlet D.
δηλαδη θα εισαι τοσο οτιναναι που θα πας να κλεισεις το παραθυρο, θα σου βγει το warning οτι θα χαθει οτι υπαρχει στον editor και εσυ θα πατησεις παλι οκ; Λιγο ακραιο δεν ειναι;Aldark έγραψε:Πρώτη διαφωνία γιατί σώζει ζωές
288 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 10 Φεβ 2017, 17:23
Deathracer2009
Ποτε θα γινω admiral;
289 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 10 Φεβ 2017, 19:23
Tcixlas
δε θα γίνεις άντμιραλ ποτέ Κάκαλεεε Κακαλέεε-εεεε-εεε
290 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Παρ 10 Φεβ 2017, 19:32
Heavenly Yaksha
Σε παρακαλώ, απάλλαξέ μας απο αυτό!Scarlet D. έγραψε:
Επισης, λεω να διαγραψω το προγραμμα το οποιο κανει save το κειμενο που εχετε γραψει εαν δεν το εχετε στειλει. Οχι μονο εχει μερικα bugs οπως το να κραταει το κειμενο ενω εχει γινει double post, αλλά έχω βάλει και ενα αλλο προγραμμα το οποιο αν εχει περιεχομενο ο editor, σε προειδοποιει αμα πας να κλησεις την καρτελα η να πας αλλου, τι λετε;
293 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Σαβ 11 Φεβ 2017, 14:12
Deathracer2009
Εγω προσωπικα δεν θυμαμαι να παρατηρησα καποιο bug με τον save editor. Συν τοις αλλοις ετσι και εχω γραψει κατι και μια στο εκατομμυριο δεν το εχω ποσταρει τοτε σωζεται και ετσι το ποσταρω αργοτερα. Βεβαια αυτο σημαινει οτι εαν δεν το ποσταρω ετσι και μετα θελω να γραψω στο quick reply θα πρεπει να καθομαι να το σβηνω. -___-
294 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Σαβ 11 Φεβ 2017, 14:48
Tcixlas
το θέμα είναι ότι βγαίνοντας αν σου βγάζει ειδοποίηση αν είσαι σίγουρος ότι θες να το κλεισεις δε πρόκειται να το χάσεις
295 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Σαβ 11 Φεβ 2017, 14:59
Deathracer2009
Αυτο ειναι πιο σπασαρχιδεν. Σε edit που παω να κανω ως μεγας moderator μου το πεταει συνεχεια με κινδυνο να πεταξω το λαπτοπ σε κανενα τοιχο.
BTW αν και εχει χιλιοειπωθει τα bounties ειναι λιγο εκτος τοπου και πραγματικοτητας. Δεν ειναι δυνατον εγω να εχω κανει 7500+ posts και να εχω λιγοτερο απο 1,5 εκατ. beli. Τι παπαριες ειναι αυτες; Ο τσιχλας τι να πει; Προτινω να κατσετε ενα βραδυ και να αφησετε τις γκομενες να φανε και οι αλλοι και να βρεθει λυση για τα bounties.
BTW αν και εχει χιλιοειπωθει τα bounties ειναι λιγο εκτος τοπου και πραγματικοτητας. Δεν ειναι δυνατον εγω να εχω κανει 7500+ posts και να εχω λιγοτερο απο 1,5 εκατ. beli. Τι παπαριες ειναι αυτες; Ο τσιχλας τι να πει; Προτινω να κατσετε ενα βραδυ και να αφησετε τις γκομενες να φανε και οι αλλοι και να βρεθει λυση για τα bounties.
296 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Σαβ 11 Φεβ 2017, 15:30
Scarlet D.
Bug no1: Το κείμενο αποθηκεύεται στον editor οταν καποιος κανει ποστ σε ενα τοπικ πριν απο εσενα ενω εσυ ακομα γραφεις
Bug no2: Το ιδιο γινεται νομιζω και οταν κανει edit
και τα δυο σπαστικα ειναι απλα πρεπει να αποφασισουμε ποιο ειναι πιο σπαστικο :P
Bug no2: Το ιδιο γινεται νομιζω και οταν κανει edit
και τα δυο σπαστικα ειναι απλα πρεπει να αποφασισουμε ποιο ειναι πιο σπαστικο :P
297 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 12 Φεβ 2017, 18:53
Aldark
έχετε βγει οι μισοί οφφτόπικ και λέτε κάτι σαχλαμαρίτσες , πρώτη λεκτική προειδοποίηση πριν ανοίξει η δαγκάνα.
Το 3-1 δε μου λέει κάτι , αν το θεωρείτε μείζον θέμα που πρέπει να αποφασιστεί από τη λαϊκή βάση θα το παραπέμψω σε δημοψήφισμα.
Ο χαρακτηρισμός τσουπ πάρε πεος αλ δεν πρέπει να χαρακτηρίζει έναν admin και θα θεωρηθεί πρόταση μομφής εναντίον μου επίσης ή μάλλον εναντίον του συναδέλφου.
Μισό λεπτό να δω αν οντως δε με αφήνει να το κλείσω. Όντως υπάρχει και ίσως σώζει τη φάση.
Όμως επειδή έχω χάσει κείμενα πατώντας καταλάθος backspace (και ίσως και έντερ στο ταμπελάκι) , δε θα ήταν καλό για μας να περάσει η πρόταση. Με επιχειρήματα θα μιλήσουμε και όχι με πάρε πεος και τον τσίμπησε ο αλ. Γιατί δεν είναι φετίχ το type saver.
Κάντε σοβαρές προτάσεις και επανέλθετε.
Το bounty έχει "αλγόριθμο" και σύστημα , και συγκεκριμένες ενότητες δίνουν πολύ bounty. Δεν έχει σχέση με τα ποστ.
Το 3-1 δε μου λέει κάτι , αν το θεωρείτε μείζον θέμα που πρέπει να αποφασιστεί από τη λαϊκή βάση θα το παραπέμψω σε δημοψήφισμα.
Ο χαρακτηρισμός τσουπ πάρε πεος αλ δεν πρέπει να χαρακτηρίζει έναν admin και θα θεωρηθεί πρόταση μομφής εναντίον μου επίσης ή μάλλον εναντίον του συναδέλφου.
Μισό λεπτό να δω αν οντως δε με αφήνει να το κλείσω. Όντως υπάρχει και ίσως σώζει τη φάση.
Όμως επειδή έχω χάσει κείμενα πατώντας καταλάθος backspace (και ίσως και έντερ στο ταμπελάκι) , δε θα ήταν καλό για μας να περάσει η πρόταση. Με επιχειρήματα θα μιλήσουμε και όχι με πάρε πεος και τον τσίμπησε ο αλ. Γιατί δεν είναι φετίχ το type saver.
Κάντε σοβαρές προτάσεις και επανέλθετε.
Το bounty έχει "αλγόριθμο" και σύστημα , και συγκεκριμένες ενότητες δίνουν πολύ bounty. Δεν έχει σχέση με τα ποστ.
298 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Κυρ 12 Φεβ 2017, 23:26
Tcixlas
θα έπρεπε να δίνει και με τα ποστ, πέρα απο το ότι δίνει περισσότερο σε συγκεκριμένες ενότητες
299 Απ: Κουτί παραπόνων/Προτάσεων Δευ 13 Φεβ 2017, 00:15
Deathracer2009
ΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ G-ΑΜΗΔΙ.
Για τα bounties και παλι ειναι λιγο το πως τα υπολογιζει.
Για τα bounties και παλι ειναι λιγο το πως τα υπολογιζει.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης