φάση 6:00-18:00 γαμάτο θα ταν... και να έχει και την επιλογή να έχεις ένα σταθερά...
ναι σωστά το γραψες αλλα ήθελα να τσεκάρεις πάλι :D
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Aldark έγραψε:τι εννοείς να αλλάζει αυτόματα από ινουαράσι σε νεκομαμούσι; Όταν νυχτώνει να αλλάζει ;
(that's not a bad idea at all)
Ο Τανάση έγραψε:φάση 6:00-18:00 γαμάτο θα ταν... και να έχει και την επιλογή να έχεις ένα σταθερά...
γενικα το night version εχει 1-2 προβληματα ακομα αλλά το εξ ορισμού το night version είναι το πιο αργό απο τα δύο interfaces ακριβως γιατι πρεπει να φορτώσει δυο interfaces ταυτοχρονα. αυτο προσπαθω να το κανω οσο πιο γρηγορο η να μην βγαζει τοσο ματι τουλαχιστον. Οταν τα καταφερω τοτε μπορειιιιι να κανω αυτο που λετε με το ρολοι. Ουτως η αλλος αυτη ήταν και η αρχική ιδέα των δυο interfaceDeathracer2009 έγραψε:Aldark έγραψε:τι εννοείς να αλλάζει αυτόματα από ινουαράσι σε νεκομαμούσι; Όταν νυχτώνει να αλλάζει ;
(that's not a bad idea at all)
Ναι ρε κανονικα πρεπει να αλλαζει...Ο Τανάση έγραψε:φάση 6:00-18:00 γαμάτο θα ταν... και να έχει και την επιλογή να έχεις ένα σταθερά...
Αυτο ακριβως. Μετα τις 18:00 η 19:00 να μπαινει το night version.
Για το αλλο απλα φακ γιου διοτι το γκουγκλαρα για να δω πως γραφεται παλι.
καλα, κατσε να ξεμπλεξω με τις μακακιες που κανω τωρα και θα σου πω εγω για updates...Ο Τανάση έγραψε:να τος ο υπεργαματος μοντ-αντμιν-ιντερφεις σαπορτερ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την yagamidimitris στις Τρι 23 Φεβ 2021, 22:45, 1 φορά
δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να αλλαξει, αλλα σε περιπτωση που μπορει (που χλωμο το κοβω) θα μιλησω με τον αλyagamidimitris έγραψε:Στην επεξεργασία των post να λέει απλά πότε έγινε η τελευταία τροποποίηση, όχι πόσες φορές. Με αγχώνει. :P
κοιτα κανονικα δεν βλεπω τον λογω να ειναι, εχω βρει πιο σημαντικα πραγματα στην πλατφορμα που να ειναι ξεκλειδωτα, ωστόσο στα τοσα updates που εχω κανει δεν πετυχα ποτε το script που εχει να κανει με το edit, θα το ψαξω αν ειναιTcixlas έγραψε:συνήθως αυτά είναι φιξαρισμένα απο φορουμ μοσιον ε?
ναι ενω οταν ο Sengoku ηταν admiral ηταν wow... το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εγω ημουν ο kizaru, ο τζιμ ηταν ο aokiji και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο AKAINUsandokanthanos έγραψε:Ήταν ο Garp Fleet; Δεν θα το'χα προσέξει.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης