Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 13]

Santouryuu

Santouryuu

Συμπαθητικος ο καϊντο... μου αρεσει και το ντιζαϊν του...

Σαντζι εντελως γκεϋ, οπως τον περιμενα...

Πολυ γελιο με τζακουμπα που τον δεσανε...

Ρεμπεκα πριγκιπισα... το ξεραμε

Καλο πιπινι αυτο με τον μαστερ σιιιπ χεντ... να τη βαλουμε στη λιστα με τα χοτ πιπινια

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ο Σάντζι κουράζει, Καλά δεν τον βλέπαμε τόσο καιρό

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Hawkins έγραψε:για αυτο εχω σκαλωσει τωρα δεν μου φανηκε τοσο εξυπνος αλλα αυτο που εκανε θελει μυαλλο
σχεδιαζει κατι μεγαλο παντως εναν πολεμο δηλαδη αλλα δεν ξερουμε ποιος θα ειναι ο στοχος του...
παντως για τον κιντ δεν ξερω τι θα παιχτη τωρα ισως τους αφησει ο καιντο γιατι θελει να παει να σκοτωσει τον τζοκερ αλλα απο την αλλη γιατι ο οντα να εριξε απο τον ουρανο τον καιντο στο νησι του κιντ? κατι θα γινει εχουμε 3 supernova crew εναντιον του καιντο παντως για να ιδρωσαν ο χοκινς με τον απο λογικα δεν θα ειναι υπερ τους οι πιθανοτητες...

κατι που σκεφτηκα τωρα ειναι οτι ο καιντο μπορει να τους επιτεθει να δειχνει οτι η μαχη παει υπερ του και οι σουπερνοβας ζωριζονται υπερβολικα..αλλα κατι να γινει και να πρεπει να φυγει και να αφησει την μαχη

It's called plot twist.... whistle

Θεωρω πως κατι θα παιχτει εκτος και αν ο Kaido ειναι τοσο βλαξ και δεν ξερει ποιοι ειναι αυτοι μπροστα του και τους γραψει.

Ο Kaido θα εχει φαει το gantemia gantemia no mi για να μην "μπορει" να ψοφησει. :haha:

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Οι γίγαντες έχουν ένα δικό τους τρόπο σκέψης. Δεν νομίζω να είναι χαζός ένας yonko, απλά είναι οξύθυμος, εγωιστής και φιλόδοξος όπως και οι γίγαντες από το Little Garden. Δεν αποκλείω η WG να κάνει ειδική συμφωνία με τον Doffy για να τους βοηθήσει να τον νικήσουν...

Έτσι όπως τον κόβω φαίνεται πολύ δύσκολο για τους Law-Luffy να τα βάλουν μαζί του. Ο Law πάντως είχε υπολογίσει σωστά την αντίδρασή του και μάλλον θα μπλεχτεί πολύ το πράγμα από εδώ και πέρα. Θα έχουμε νέο Marineford από ότι φαίνεται και μάλλον πιο epic! Είδομεν.....

Santouryuu

Santouryuu

Θα εχει παλι γουορ *hyped*

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ποιος θα πεθανει αυτη τη φορα??

Scarlet D.

Scarlet D.

ευχομαι και οι τρεις για να ξεμπερδευουμε μια ωρα αρχητερα....ο oda εννοει τον kid σαν τον rival του luffy αλλα πραγματικα δεν τον βλεπω καθολου σαν rival, χαρακτηρα filler θα λεγα XD

http://www.onepiecegr.com/

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Μπορεί να δούμε κάποιο flashback με Kid ή με Kaido. Λογικά θα μάθει από τον kid για την alliance των Luffy-Law και θα έχουμε κάποια επίδειξη δύναμης του kaidο στους τρεις supernova, αλλά δεν πιστεύω να τους σκοτώσει...

Scarlet D.

Scarlet D.

δεν νομιζω να ειναι επιδειξει, απλα θα κλασει και θα τους βγαλει knock out αυτος XD

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Patty D.Luffy έγραψε:Ποιος θα πεθανει αυτη τη φορα??

Sabo...... goodjob²

Σπόιλερ:

Scarlet D.

Scarlet D.

γενικα το τελος του chapter ηταν καπως...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ????
ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ???
ΟΧΙ!ΕΙΝΑΙ Ο KAIDOO!!!!!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ας πεθανει ο Σαμπος να εχουμε δευτερο ταιμ σκιπ!! :xD: :xD: :xD:

N_G

N_G

Ενώνεις τον γίγαντα Hajrudin με τον Avalo Pizarro και έχεις έναν ωραιότατο Kaido.

Πάντως τόσο γρήγορα ένα δεύτερο πόλεμο χλωμό τον κόβω.

Hawkins

Hawkins

η θεωρια μου οτι εχει στοχο τον ντραγκον καλα κραταει και πιστευω οτι σχεδιαζει πολεμο με τους επαναστατες

Santouryuu

Santouryuu

Απο ποιον την εκλεψες και την πλασαρεις για δικια σου; :Ρ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Α ρε Χοκ, εσυ και οι θεωρίες σου... :xD: :xD: :xD:

Santouryuu

Santouryuu

Την αλλη βδομαδα θα εχει παλι μπρεϊκ;

Hawkins

Hawkins

ψαξτε ολλο το ιντερνετ δεν θα βρειτε τπτ
ρε θα με προσκηνατε λεμε

Santouryuu

Santouryuu

Γιατι οποτε βγαζει τσαπτερ με λιγη πληροφορια, ειτε κανει 5 μηνες μπρεϊκ ή βαζει ενα αρκ πατατα...

Tcixlas

Tcixlas

απο mangastream το διάβασα αμέσως δεν διάβασα καν το φοξ χαχαχα

απο κει και πέρα εμένα μου άρεσε το design

απο κει και πέρα δεν θέλω να πεθάνει ο σάμπο καλύτερα ο σάντζι είναι πιο άχρηστος

έτσι για να γουστάρεις εσύ σάντο...

Hawkins

Hawkins

γιατι χειτ στον σαντζι μια χαρα ειναι...πατησε και μια ωραια κλοτσια σε κομαντερ :p

Tcixlas

Tcixlas

το κομάντερ μωρέ???? ο ηλίθιος ξανθομπάμπουρας που νικιέται απλά αν είσαι γυναίκα.... φτου το αρχίδι... αδερφή να τον φάει χαχαχα μου θέλεται να φάτε τον σάμπο... μετά θα μας πείτε να πεθάνει ο τζόρο

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ο Σάμπο ας κουρευτει πρωτα και μετα το συζητάμε αν θα ζησει..

Tcixlas

Tcixlas

δεν θελει κούρεμα το παιδί αν θέλει κάτι αυτό είναι καινούριο καπέλο... ή γυαλιά για να γαμαει

Scarlet D.

Scarlet D.

η ενα τατουαζ A S C E για να μας θυμιζει τον ace :P αν και αυτη τη φορα πρεπει να ειναι S A B O

if you know what i mean

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης