2-2 στο 88....δεν είστε καλά ρε... :haha: :haha:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
277 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 22:50
Santouryuu
βλεπω τις φυλλαδες παλι και τα βαζελοσαϊτ: "μια ανασα απο το ονειρο", "ατυχος ο παναθηναϊκος"... σταχτη και μπουρμπερι ρε.... να φυγουνε, να πανε αλλου! βασικα χαιρομαι που αποκλειστηκαμε... ετσι θα φυγει ο αναστασιου μια ωρα αρχυτερα
278 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 23:21
Hawkins
δεν θα σχολιασω καν το παιχνιδι τι να πω πρωτα
αν μεινει ο αναστασιου σημαινει οτι μας ψεκαζουν
αν μεινει ο αναστασιου σημαινει οτι μας ψεκαζουν
279 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 23:22
Deathracer2009
Τουλαχιστον πιασαμε το over...... :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha:
281 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 23:52
Deathracer2009
Nα φανταστειτε οτι εαν δεν βαζατε το κωλοφαρδο γκολ απο το φαουλ θαα εφερνε μεγαλο διπλο η Qabala. Μα καλα 1,33 ο ασσος ρε ζελες; :haha:
282 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Παρ 28 Αυγ 2015, 01:02
Tcixlas
ένα χ ήταν αυτό και γινόσουν πλούσιος :p
283 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Παρ 28 Αυγ 2015, 21:16
Deathracer2009
Εντωμεταξυ ακομα περιμενω τις ιδεες του tcixla για το Γκουρου του Τσου Λου. :haha: :haha: :haha: :haha:
284 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Παρ 28 Αυγ 2015, 21:17
Tcixlas
χαχαχαχαχχαχαχαχα το ξέχασα
λοιπόν σε μια ωρα που θα έχω φάει θα σου έρθει το κείμενο δεν μου ξαναπάντησες και ξεχάστηκα :p :xD:
λοιπόν σε μια ωρα που θα έχω φάει θα σου έρθει το κείμενο δεν μου ξαναπάντησες και ξεχάστηκα :p :xD:
285 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Παρ 28 Αυγ 2015, 21:18
Deathracer2009
Tcixlas έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχαχα το ξέχασα
Μαλακιστηκα και εγω......... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
286 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Παρ 28 Αυγ 2015, 21:20
Tcixlas
λοιπόν περίμενε μήνυμα ή στείλε κι εσύ θα γράψω κείμενο :p
περίμένω μια ανάλυση του τι λέτε πλέον για τον αναστασίου μη χέσω
περίμένω μια ανάλυση του τι λέτε πλέον για τον αναστασίου μη χέσω
287 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 01:14
Hawkins
στα του παιχνιδιου δεν χρειαζεται να αναλυσουμε τη εφταιξε ειναι γελοιο να μπουμε σε ποδοσφαιρικη αναλυση σε ενα ματς εναντιον της γκαμπαλας
για τον αναστασιου εχω να πω οτι ειναι γελοιος με της δηλωσεις που εκανε μετα το παιχνιδι
ελεγε εφταιξε εκεινο,εφταιξε το αλλο,στην ευρωπη δεν συγχωρουντε τα λαθη και μπλα μπλα...ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ?ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΚΑΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ?!!?!?!?!?!?!καταλαβε ρε μαμώμανε οτι μας εκανες ρεζιλι και ζητα ενα συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολλο εφταιξε εκεινο και το παραλο ειναι ο ανθρωπος δεν περνει ποτε την ευθηνη πανω του
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ???ΠΟΥ ΛΟΓΙΖΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΕΜ
βαζει τους παιχτες σε αλλες θεσης που δεν ξερουν και τους εξαφανιζη!!!!!!ο καλτσας αλλη θεση επαιζε στην βεροια που εκανε καλη σεζον αλλη στον παναθηναικο
ο πετριτς παιζει δεκαρι
τον μπεργκ τον εβαλε με την μπριζ πισω απο τον καρελη πραγμα που απο οτι ειδαμε αποδηχτηκε μοιραιο μιας και ο σουηδος ειναι φορ κορυφης
τον πρανιτς τον βαζει στα χαφ ενω η θεση του ειναι αριστερο μπακ
πηραμε τον μπουρμπο και τον βεμερ ενω 2 χρονια φωναζαμε να φερουν τον γκαλο...να λουστητετα τωρα τον πηρε η αεκ και βγαζει ματια
πειραμε τον λουντ 350 χιλιαδες ενω με τα ιδια λεφτα μπορουσαμε να φερουμε ενα χαφ απο τον παναιτολικο που ειναι μεγαλη παιχταρα αλλα μου διαφευγη το ονομα του τωρα
διωξαμε τον ντινα και ρισβανη που ο πρωτος οσο επαιξε στον παο ηταν καλητερος απο καποιους αλλους και ο δευτερος καλητερος αμυντικος απο κουτρουμπη 30 που τους αναναιοσαμε και ολλας τρομαρα τους
και να ερθει αλλος προπονητης δεν νομιζω ο ατζαγκουν να μαθει να σουταρει και να δινει μια πασα
ο νινης να μπορει να βγαζει δευτερο ημιχρονο
ο λαγος να ντριμπλαρη
ο κουτρουμπης να μην βαζει τα χερια σε μονομαχιες
ο 30 να μαθει μπαλα
και μπλα μπλα μπλα
ο μονος λογος που αν φυγει θα πρεπει να φυγει για λογους ψυχολογιας
και απο του χρονου να αλλαξει ρυζικα η ομαδα και να ερθουν επιτελους λατινη παιχτες μπας και κανουμε τιποτα
για τον αναστασιου εχω να πω οτι ειναι γελοιος με της δηλωσεις που εκανε μετα το παιχνιδι
ελεγε εφταιξε εκεινο,εφταιξε το αλλο,στην ευρωπη δεν συγχωρουντε τα λαθη και μπλα μπλα...ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ?ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΚΑΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ?!!?!?!?!?!?!καταλαβε ρε μαμώμανε οτι μας εκανες ρεζιλι και ζητα ενα συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολλο εφταιξε εκεινο και το παραλο ειναι ο ανθρωπος δεν περνει ποτε την ευθηνη πανω του
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ???ΠΟΥ ΛΟΓΙΖΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΕΜ
βαζει τους παιχτες σε αλλες θεσης που δεν ξερουν και τους εξαφανιζη!!!!!!ο καλτσας αλλη θεση επαιζε στην βεροια που εκανε καλη σεζον αλλη στον παναθηναικο
ο πετριτς παιζει δεκαρι
τον μπεργκ τον εβαλε με την μπριζ πισω απο τον καρελη πραγμα που απο οτι ειδαμε αποδηχτηκε μοιραιο μιας και ο σουηδος ειναι φορ κορυφης
τον πρανιτς τον βαζει στα χαφ ενω η θεση του ειναι αριστερο μπακ
πηραμε τον μπουρμπο και τον βεμερ ενω 2 χρονια φωναζαμε να φερουν τον γκαλο...να λουστητετα τωρα τον πηρε η αεκ και βγαζει ματια
πειραμε τον λουντ 350 χιλιαδες ενω με τα ιδια λεφτα μπορουσαμε να φερουμε ενα χαφ απο τον παναιτολικο που ειναι μεγαλη παιχταρα αλλα μου διαφευγη το ονομα του τωρα
διωξαμε τον ντινα και ρισβανη που ο πρωτος οσο επαιξε στον παο ηταν καλητερος απο καποιους αλλους και ο δευτερος καλητερος αμυντικος απο κουτρουμπη 30 που τους αναναιοσαμε και ολλας τρομαρα τους
και να ερθει αλλος προπονητης δεν νομιζω ο ατζαγκουν να μαθει να σουταρει και να δινει μια πασα
ο λαγος να ντριμπλαρη
ο 30 να μαθει μπαλα
και μπλα μπλα μπλα
ο μονος λογος που αν φυγει θα πρεπει να φυγει για λογους ψυχολογιας
και απο του χρονου να αλλαξει ρυζικα η ομαδα και να ερθουν επιτελους λατινη παιχτες μπας και κανουμε τιποτα
288 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 01:44
Aldark
Κάτι ποστ σαν αυτό μας θυμίζουν τον χόκινς που αγαπήσαμε .
Btw όντως , τον Ρότσα τι τον έχετε στείλει ως "Σκάουτερ Νοτίου Αμερικής" ;
Btw όντως , τον Ρότσα τι τον έχετε στείλει ως "Σκάουτερ Νοτίου Αμερικής" ;
289 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 10:52
Tcixlas
εγώ πραγματικά νομίζω ότι μπα΄λα με αυτή την ομάδα δεν θ παίξεις ούτε με το μουρίνιο το θέμα έιναι να διώξεις ότι σκάρτο να πάει να γαμηθεί και να ανανεώσεις με νέους μιας και ο νέος πιο εύκολα θα πετύχει απο τα τραγιά που έχουμε... και να φέρει έναν προπονητή που να είναι διατεθημένος να δοκιμάσει για αρχή και μετά να φτιάξει μια βασική ενδεκάδα που δεν θα αλλάζει για πλάκα... θα δίνει κίνητρο στους παίχτες να γίνονται καλύτεροι σαν επιβραβευση η βασική ενδεκάδα... το έχει ξαναπει ο χοκ αυτό... ότι άλλο απλά θα καθυστερεί την πτώση μας
290 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 11:27
The Red-Haired
Γίνεται, αλλά θέλει κάτι πολύ extreme για τα ελληνικά δεδομένα: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗHawkins έγραψε:
ΔΕΝ γίνεταιHawkins έγραψε:
ο λαγος να ντριμπλαρει
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙHawkins έγραψε:
Ποιός είναι το 30?Hawkins έγραψε:
ο 30 να μαθει μπαλα
291 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 12:03
Tcixlas
ο τριάνταφυλλόπουλος το παλτο του παππού μου του ήρωα
292 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 12:10
Hawkins
θυμηθηκα ποιον ελεγα απο τον παναιτωλικο
τον μαρτινεζ! τον θυμαστε στον παναιτωλικο? μεγαλη παιχταρα και προτιμηθηκε ο λουντ εναντιας σε αυτον γιατι η δικη μας σνομπαρουν το ελληνικο πρωταθλημα....
ειναι ρεζιλι να εχουν καλητερο σκαουτινγκ ο αστερας με παναιτωλικο απο παναθηναικο...καθε χρονο αυτες οι δυο ομαδες φερνουν παιχταραδες...ακουσα απο εναν φιλο μου οτι φετος ο αστερας εχει φερει εναν αργεντινο ολλα τα λεφτα
τον μαρτινεζ! τον θυμαστε στον παναιτωλικο? μεγαλη παιχταρα και προτιμηθηκε ο λουντ εναντιας σε αυτον γιατι η δικη μας σνομπαρουν το ελληνικο πρωταθλημα....
ειναι ρεζιλι να εχουν καλητερο σκαουτινγκ ο αστερας με παναιτωλικο απο παναθηναικο...καθε χρονο αυτες οι δυο ομαδες φερνουν παιχταραδες...ακουσα απο εναν φιλο μου οτι φετος ο αστερας εχει φερει εναν αργεντινο ολλα τα λεφτα
293 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 13:12
Santouryuu
αφου τα βαζελακια θελουν ονοματα τυπου εσσιεν παρα ουσιωδεις μεταγραφες
294 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 13:16
Tcixlas
όταν λες βαζελα΄κια εννοείς τον μέσο ανώριμο "παναθηναικό" του στυλ τρέλανε μας αλαφούζε θεε?
295 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 13:20
Santouryuu
οχι... την πλειοψηφια των οπαδων του παναθηναικου που ουτε τζιγγερ θελουν, αλλα τους χαλαει και ο αλαφουζος... που δεν γουσταρουν γιαννακοπουλο, αλλα τον γλυφουν κιολας... που θελουν εναν 85χρονο ποδοσφαιριστη να παιξει μπαλα μπας και παρουν κανα πρωταθλημα να απολεσουν το κομπλεξ που εχουν και τρεχουν στα αεροδρομια για παικτες αντι να κανουν τιποτα εποικοδομητικο... και ολα αυτα εχοντας καταναλωσει διαφορες ουσιες... πωωω, αυτα τα κωλοπρεζονα, μα τη παναγια θελω να τους δειρω ολους
296 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 13:35
Tcixlas
χαχαχαχαχαχαχα ρε μ@κ@κ@ έχεις μπει στη 13??? μου την περιγράφεις άριστα.... αυτη τη στιγμή μου θυμίζεις τον εαυτό μου το 12 που σιχάθηκα το οπαδιλίκι του πανθηναικού
297 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 13:45
Santouryuu
περιγραφει ολες τις θυρες της σουπερ λιγδας
298 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 13:48
Hawkins
εγω δεν καταλαβα γιατι η οργανομενοι δεν ηθελαν τον βαρδινογιαννη
να παρουν τα @@@@α μου τωρα υγεια θελαν υγεια εχουν
να παρουν τα @@@@α μου τωρα υγεια θελαν υγεια εχουν
299 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 13:54
Santouryuu
θα σου πει γιατι: γιατι θελουν αυτοι να κανουν κουμαντα, στα εισιτηρια, στα ναρκωτικα κλπ. η 13 επαψε πολυυυυυυυ καιρο να εχει σχεση με τον παναθηναικο. επειδη τα εβλεπε αυτα ο τζιγγερ και ηθελε να κλεισει το μπουρδελο που λεγεται 13 τον πολεμησαν και επειδη οι υπολοιποι ειναι απλα προβατα ακολουθησαν τα οργανωμενα καθικια και τρωνε τωρα την παπαρα. μην κοιτας που δεν μιλαει, εχει περασει πολυ καιρο στα γηπεδα και στα ντου και εχει δει πολλα και γι'αυτο δεν ασχολειται πλεον με ποδοσφαιρο.
300 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Σαβ 29 Αυγ 2015, 14:01
Tcixlas
ο τζιγκερ εμένα με χάλασε που ποτέ δεν έκανε κινήσεις... απλά έπερνε μικρο πράγμτα και όσα βλέπει η πεθερά για να κρατάει ικανοποιημένους κάποιους... και κούρασε τόσα χρόνια αν και ήμουν αντιθετος με το να φύγει έτσι και να έρθει ο κάθε τυχαίος τότε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης