Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αθλητικά - Γενική Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 23]

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Tcixlas

Tcixlas

ότι καλύτερο πρόλαβα εγώ, αν ο κάρι συνεχίσει έτσι θα τον ξεπεράσει

Aldark

Aldark

Αντίο στο μεγάλο παίχτη (και μεγαλύτερο έβερ των Λέηκερς , δια στόματος Magic Johnson).

Ριπ στην Μπάρτσα , μπράβο στην Ατλέτικο , κλάμα για Παρί , κλασική Μπάγιερν , δαμν για Βάζελο στο μπάσκετ

Tcixlas

Tcixlas

σιγά ρε εντάξει κλαιν έχουμε γυρίσει και απο 2-0

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
σε αυτή τη σειρά δε γυρίζουμε από 2-0 δυστυχώς..

Do or Die το επόμενο ματς.. πάντως τους έχουμε

Tcixlas

Tcixlas

κοίτα τα 2 μέσα σε μας, θεωρώ τα έχουμε, το τελευταίο θα είναι αμφιλεγόμενο, γενικά η λαμποραλ έχει πολύ καλή ομάδα φέτος, και ο μπουρούσης ειδικά φέτος έιναι εξαιρετικός, έχει δέσει απίστευτα, αν παίξουμε καλά όπως μπορούμε, δηλάδη με καλά βράδια και όχι τραυματισμούς, τους έχουμε πιστεύω, αλλά...... και μεγάλο αλλά.... αν το επόμενο χαθεί είναι πολύ ζόρικο

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

http://nba.sport24.gr/article/4030607/mathimata-istorias-jason-williams
Thumbs Up για ένα απο τους καλύτερους πλέι-μέικερ στο NBA..εκείνη την πάσα με αγκώνα πόοοοσες φορές τη προσπάθησα;

Tcixlas

Tcixlas

κορυφαίος πασέρ ο τύπος, αυτά που έκανε δε τα ξαναβλέπεις, ήξερε πάντα που να δώσει την πάσα και πως να μην τον πάρει κανεις χαμπάρι

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Πάλι καλά πήρε και ένα πρωτάθλημα.

Tcixlas

Tcixlas

οι warriors θα κουραστούν λέ΄γανε, χωρίς τον κάρι δεν πάνε πουθενά λέγανε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

http://nba.sport24.gr/article/4035083/edw-einai-indiana
 Πάμε ρεεεεεεεεεεεεε

Tcixlas

Tcixlas

ρε μόνο warriors και spurs

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Αθλητικά - Γενική Συζήτηση - Σελίδα 17 600px-Atletico_Madrid_logo.svg

N_G

N_G

Αντιπαθώ την Μπαγερν (αν και πάω τον Γκουαρδιόλα) και μου αρέσουν οι Ισπανικές ομάδες γενικά αλλά, αυτό που παίζει η Ατλέτικο δεν είναι ποδόσφαιρο.
Σέβομαι τον τρόπο που επιλέγει να παίξει ο καθένας και παραδέχομαι το τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια η Ατλέτικο αλλά το ποδόσφαιρο που παίζει είναι αντιαισθητικό. Δεν μπορείς να θεωρηθείς μεγάλη ομάδα έτσι.
Αν και Μπαρτσελόνα μακάρι να το πάρει η Ρεάλ (που δύσκολα να μην περάσει) γιατί τουλάχιστον παίζει μπάλα.

Προσωπική γνώμη και αισθητική περί ποδοσφαίρου.

Hawkins

Hawkins

υσχιει συχενωμαι να την βλεπω ομαδα που βασιζετε στο πως θα καταστρεψει το παιχνιδι σου,παρολα αυτα ειναι η καλητερη τακτικα ομαδα στον πλανητη τα τελευταια χρονια

ελπιζω να δουμε σιτι στο τελικο μπας και δουμε λιγο μπαλα γιατι και η ρεαλ να περασει οποιος εχει δει τα μεταξυ τους στην ισπανια θα καταλαβει οτι σε ενδεχομενο τελικο με ρεαλ δεν θα δουμε μπαλα

για το μπασκετ τωρα αυτοι οι ραπτορς με εχουν αφησει αφωνω καθε χρονο στην κανονικη διαρκεια στις τεσσερης πρωτες θεσης και οταν αρχιζουν τα πλει οφ αποκλειωντε με το καλημερα,πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια που περασαν αν και πολυ δυσκολα νικησαν τους πεισερ.

η θαντερ εκαναν το 1-1 με τους σπερς,δεν περιμενα μπρεικ ειναι η αληθεια...πιστευα οτι η σειρα θα τελειωνε 4-0 για τους σπερς πλεον 4-2 ειναι το πιο πιθανο,ξερω ξερω τους υποτιμαω αλλα ομαδα με 2 παιχτες δεν περναει τους σπερς

πρωσοπικα φετος ελπιζω να το παρουν οι καβαλιερς,ατυχοι περυσι με τοσους τραυματισμους

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Πίστευα πως θα το πάρει η Bayern.. γιατί έπαιξε την καλύτερη μπάλα φέτος, αλλά κλασσικά στο τέλος της χρονιάς έκανε κοιλιά...

Στον τελικό θα ήθελα να το πάρει η Ατλέτικο, γιατί το προηγούμενο που έχασε ήταν άτυχη.. αν και σήμερα ευνοήθηκε από ότι είδα...

Pagliacci

Pagliacci

H Aτλέτικο αξίζει παραπάνω από κάθε άλλη ομάδα φέτος τον τίτλο. Ήταν δεδομένο πως η Μπάγερν θα έμενε έξω, η διαφορά Γκουαρντιόλα - Σιμεόνε είναι χαοτική.

Πάντως αυτό που παίζει η Ατλέτικο δεν είναι αντιποδόσφαιρο είναι μαγεία.

https://onepiecegr.forumgreek.com/

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Καλά μαγεία δεν είναι... για μένα η bayern έχει παίξει την καλύτερη μπάλα τα τελευταία 2 χρόνια άσχετα αν δεν πήρε κανένα από τα δύο τρόπαια..

Τον Guardiola δεν τον πάω και συμπαθώ τον σιμεόνε.. αλλά η αλήθεια να λέγεται...

Επίσης αυτό το επιχείρημα του αντι-ποδοσφαίρου δεν το έχω καταλάβει ποτέ.. υπάρχουν πολλά παραδείγματα.. πιο χαρακτηριστικό και διαχρονικό από αυτούς που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και δεν παίρνουν τίποτα είναι ο Μr Βενκερ...

Pagliacci

Pagliacci

Eίναι υποκειμενικό. Εγώ έχω τρέλα με το τεχνικό ποδόσφαιρο και αυτό που παίζει ο Γκουαρντιόλα μου φαίνεται αντιποδόσφαιρο. Ανορθόδοξα και αναποτελεσματικά συστήματα (μέχρι και λαμ φορ έχουμε δει, αν είναι δυνατόν) άμυνα πάνω από το κέντρο, υπνωτικό πάσινγκ γκειμ, έλλειψη φαντασίας, προβλεψιμότητα και προφανή τρωτά σημεία. Η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα για τα γούστα μου είναι ένα έκτρωμα (όπως και η Άρσεναλ του Βενγκερ μιας και τον ανέφερες).

Αν θες να μιλήσουμε για πραγματικά όμορφο ποδόσφαιρο τότε αυτό το εκπροσωπούσε η Μπάγερν του Χάινκες. Γρήγορο, ταχυδυναμικό, με φτερά "φωτιά". 

Αυτό που κάνει ο Τσόλο είναι μαγικό γιατί είναι κάτι που κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Τεχνικά προσεγγίζει τον Μουρίνιο όμως περνάει και μια ψυχολογία που ούτε ο καλύτερος προπονητής όλων δεν είχε καταφέρει. Από τον Ομπλακ βγάζει έναν Κουρτουά, από τον Γκριζμαν έναν αγκουέρο από τον Σαούλ έναν Τουράν. Μόνη παραφωνία ο μόνιμα κακός Τόρες.

N_G

N_G

Ανορθόδοξο δεν είναι καθόλου αυτό το σύστημα απλά πλέον έχει βρεθεί αντιμετώπιση. 
Όταν το έκανε στη Μπαρτσελόνα και δεν το ήξεραν οι αντίπαλοι, δημιούργησε μια ομάδα που θα μνημονεύεται στην ιστορία ως μία εκ των καλυτέρων όλων των εποχών (αν όχι η καλύτερη).
Απλά όταν κάτι το πολυχρησιμοποιείς χωρίς να το εμπλουτίζεις με νέα στοιχεία κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτο να αποτύχεις. 

Αν το πάρουμε εν τη γενέσει του, καθόλου ανορθόδοξο δεν είναι.
Προσπαθείς να έχεις μεγάλη κατοχή ώστε να μην αφήνεις πρωτοβουλία στον αντίπαλο, εξού και λιγότερες φάσεις στην άμυνα σου.
Συνεχές πάσινγ γκειμ ώστε να κουράσεις τον αμυνόμενο να τρέχει στις πλευρές, ενώ εσύ με κοντινές πάσες μένεις ξεκούραστος.
Άμεση πίεση όταν χάνεις την μπάλα ώστε να την επανακτήσεις αμέσως.
Χτυπάς εκεί που θα βρεις την ανισορροπία.

Τρανό παράδειγμα η Μπαρτσελόνα στην μετά Πεπ εποχή που την είχαν πάρει χαμπάρι και το πλήρωσε.
Επίσης τρανό παράδειγμα του παραπάνω που λέω ότι πρέπει να το εμπλουτίζεις όταν Πέρυσι ο Ενρίκε το όλο αυτό σύστημα του εισήγαγε και νέα πράγματα όπως οι μεγάλες αλλαγές από τη μία πλευρά στην άλλη και οι κατα περιπτώσεις οπισθοχώρηση της ομάδας, παραχωρώντας χώρο στον αντίπαλο ώστε να χτυπήσει στην κόντρα.

Όσον αφορά Τσόλο και Ατλέτικο, μπράβο τους και μαγκιά τους αλλά για μένα δεν συνισφέρουν στο άθλημα.
Τι ακριβώς ποδόσφαιρο δημιουργείς με 11 παίχτες έξω απο την μεγάλη σου περιοχή για 90' ;
Και παρόλο που το κάνεις γιατί πρέπει να κάνεις και από πάνω καραγκιοζιλίκια του τύπου έχω βάλει ένα γκολ οπότε θα κάνω κανα 20λεπτο καθυστερήσεις, θα πετάξω μέσα στο γήπεδο 1 μπάλα μην μου κάνουν αντεπίθεση κλπ, κλπ.
Και τέλος, να τα κάνεις αυτά γιατί δεν έχεις παίχτες γενικότερα καλούς να πω οκ. Αλλά το ροστερ της Ατλέτικο μεσοεπιθετικά είναι πάρα πολύ καλό και με δυνατά κορμιά και με τεχνικούς παίχτες που μπορούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι αυτό (ατλέτικο) είναι μεμπτό ή απαγορευμένο ή οτιδήποτε. Το μόνο που εκφέρω είναι άποψη δική μου, που ανταποκρίνεται στην δική μου οπτική και αισθητική περί αθλήματος στο σύνολο του.

Aldark

Aldark

Deathracer2009 έγραψε:Αθλητικά - Γενική Συζήτηση - Σελίδα 17 600px-Atletico_Madrid_logo.svg
pingpingeyes pingpingeyes pingpingeyes τρελαθήκαμε στο τέλος , αλλά πάμε για κουπίτσα
Hawkins έγραψε:υσχιει συχενωμαι
για λίγο είχα ανησυχήσει ότι ο χόκινς με τα ορθογραφικά ήταν ένα καλοστυμένο τρολλ και μία περσόνα that simple

Pagliacci

Pagliacci

Αυτό που έκανε ο Ενρίκε πέρυσι δεν είχε καμία σχέση με αυτό που κάνει ο Γκουαρντιόλα όπως και η Μπάρτσα του Γκουαρντιόλα δεν είχε καμία σχέση με την Μπάγερν του. Δεν βρέθηκε ξαφνικά σύστημα αντιμετώπισης σε αυτό το σύστημα προφανώς είναι πιο απλό το θέμα. 

Καταρχάς είναι μέγα μύθος το ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού είναι δημιούργημα του Γκουαρντιόλα. Αυτό είναι δημιούργημα του αύμνειστου Γιόχαν Κρόιφ ο οποίος εμπνευσμένος από... τον εαυτό του οργάνωσε την Μπάρτσα όχι από την πρώτη ομάδα αλλά από την δομή της. Όλο ο σύλλογος μάθαινε σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού και για αυτό φυσικά δημιουργήθηκαν και οι σωστοί παίκτες (Τσάβι, Ινιέστα). Ο Πεπ ήταν απλά τυχερός και στη σωστή στιγμή.

Όσον αφορά την Ατλέτικο θεωρώ πως είσαι τουλάχιστον άδικος. Αυτό που κάνει ο Τσόλο είναι κάτι πολύ παραπάνω από 11 παίκτες πίσω για 90 λεπτά. Ακόμα και να υποθέσουμε πως έχεις δίκιο, πως γίνεται αυτή η ομάδα που είναι μονίμως πίσω να σκοράρει συνεχώς; Πως γίνεται να σκόραρε και να απέκλεισε σε διπλό παιχνίδι την Μπάρτσα, να σκόραρε και να απέκλεισε σε διπλό παιχνίδι την Μπάγερν και να βρίσκεται μαζί με τους δύο ισχυρούς στη κορυφή της Ισπανικής Λίγκας; Αν η άμυνα δίνει νίκες, τα γκολ δίνουν βαθμούς και η Ατλέτικο έχει ουκ ολίγους. Σαφώς το ποδόσφαιρο κατοχής έχει τα πλεονεκτήματα του αλλά όπως είχε πει και ο Μουρίνιο, όσο λιγότερο μπάλα έχεις, τόσο λιγοτερο πιθανό είναι να κάνεις λάθος. 

Το ποδόσφαιρο του Πεπ είναι ανορθόδοξο γιατί δεν έχει το βασικότερο συστατικό που είχε κάθε μεγάλος προπονητής, εναλλακτικές λύσεις. Άπαξ και κάνεις το... αναμενόμενο δεν έχει τρόπο να σου απαντήσει. Στηρίζεται μόνο στις ατομικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών του και... άγιος ο Θεός. 

Στη τελική όλα υποκειμενικά είναι απλά έχω παράπονο γιατί επειδή ανήκω σε μια διαφορετική ποδοσφαιρική σχολή από αυτή που "πουλάει" πρέπει συνεχώς να ακούω πως βλέπω "αντιποδόσφαιρο", "κατενάτσιο" (αμφιβάλλω αν όσοι μιλούν για αυτό έχουν την παραμικρή ιδέα του τι είναι). Όσοι δύσκολο είναι να παίξεις ποδόσφαιρο κατοχής τόσο δύσκολο είναι να παίξεις και κλειστό ποδόσφαιρο απλά το δεύτερο μπορείς να το κάνεις και με φθηνότερους (αλλά και πολύ ψυχωμένους) παίκτες.

Aldark

Aldark

Θα θέσω ένα άλλο ερώτημα αφού - ευτυχώς για εμάς- αποφάσισες να μιλήσεις για μπάλα dear special one.
Γιατί στο ευρύ κοινό , ο Μουρίνιο φτιάχνει ομάδες με "λεωφορείο" κι "αντιποδόσφαιρο" ενώ ο Τσόλο "ομάδες με ψυχή" και "που παλεύουν σα σκυλιά για το αποτέλεσμα" ;
I recall bullshit , αλλά κι εγώ μπορεί άθελά μου να το έχω δει έτσι , κι ας γουστάρω την ιδιοφυϊα του Μου όσο τίποτα (τον περίμενω στο Μάντσεστερ όσο τίποτα)

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Η Ατλετικο παιζει αντιεμπορικο ποδοσφαιρο, οχι αντιποδοσφαιρο....

Pagliacci

Pagliacci

Οι απαντησεις ειναι δυο Αλ. Αφενος ο ζοσε ειναι πολυ πιο προκλητικος (aka αντιπαθητικος) αφετερου εχει δουλεψει και με μεγαλυτερα μπατζετ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης