Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αθλητικά - Γενική Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 23]

Hawkins

Hawkins

ελευθερια λογο ξερεις τι ειναι? θα βαλουμε λογοκρισια τωρα?

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Aπο οτι φαινεται ο tsixlac εχεις σκεφτει κατι παρομοιο με αυτο που ειχα γραψει η παει να μου κλεψει την ιδεα.... :muaha:

Αnyway αυτοι ειναι οι κανονισμοι του παιχνιδιου οταν παιζαμε.....

Σπόιλερ:

Οποτε tcixla εαν θελεις να το κανεις πιο hollywood κατασταση καντο και με γλιτωνεις και απο τον κοπο..... :xD:

Santouryuu

Santouryuu

Σας τα'λεγα... επαιξα την λεβερκουζεν και πηγα ταμειο... χωκ δινε προβλεψεις!

Hawkins

Hawkins

ασε ρε που πηγες ταμειο για δειξε μας δελτιο!!!

σημερα ειναι η κληρωσει τσαμπιονς λιγκ
ο ολυμπιακος θα πεσει με Τσελση,Βαλενθια,και αστανα

Aldark

Aldark

Αν πέσει ο Ολυμπιακός με την πιο απαίσια ομάδα της γης , aka Chelsea θα βγάλω τα εσωψυχά μου :xD: :xD:

Hawkins

Hawkins

μια κληρωση με την τσελση θα ηταν καλη

για σημερα λοιπον
χαιντουκ-λιμπερετς 2
μπροντμπι-παοκ 1
παναθηναικος-γκαμπαλα 1 με 2 ευρω για 18 ευρουλακια

Tcixlas

Tcixlas

λοιπόν εγώ έπαιξα ένα δελτίο και το έχασα για αποελ-αστανα το έπαιξα άσο και ήρθε χ η μ@λ@κί@ όλα τα άλλα τα έπιασα και την λεβερκούζεν επίσης:p

deathracer δεν πηγα να σου κλέψω την ιδέα... εγώ ήθελα να συνδιάσω στοίχημα και συζήτηση και προβλέψεις με γκειμ... ουσιαστικά το παίζαμε αυτό στο φροντιστήριο μου στο λύκειο ήταν ένας τρόπος να ξεσκάμε μας έβγαζαν κάποια μάτς κάθε βδομάδα και βάζαμε ακριβή σκορ και μόνο ακριβή σκορ... αν κάποιος το πετύχενε έπαιρνε και καλα ένα αστέρι κάθε φορά αλλά στο φόρουμ είναι πιο εύκολο με πόντους... για μένα θέλει και μια επιβράβευση γιατί να μην έχεις και τον opap guru του μήνα?? να δώσεις κι άλλα κίνητρα ρε αλ??

deathracer αν θες στείλε μου πμ να το στήσουμε μαζί το θρεντ να το κάνουμε και πιο μπομπα...σε φόρουμ δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια αλλά το θυμήθηκα απο το φροντ και γαμούσε τότε

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Deathracer2009 έγραψε:
Σπόιλερ:

Γενικά συμφωνώ με τους κανόνες, αλλά θεωρώ:

1ον πως όταν έχουμε αγώνα από τη ρωσία δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα των αγώνων 21:45, γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε edit γιαυτούς τους αγώνες εως ότου αρχίσουν?
2ον κάποια σημεία έχουν extra δυσκολία, δεν θα έπρεπε να βάλουμε κι έναν πολλαπλασιαστή γιαυτά? π.χ. Real Madrid - Astana 1 παίρνει 5points και το 2 παίρνει πάλι 5points?
και
3ον πιστεύω πως πρέπει να χάνεις κάτι όταν κάνεις λάθος... Αλλιώς ποντάρεις σε όλους τους αγώνες...

Tcixlas

Tcixlas

σανκς να σου πω κάτι??? αν είναι να οργανωθεί καλά θα γίνει απλά με ακριβή σκορ θα έιναι ακόμα πιο δύσκολο και ακόμα πιο ενδιαφέρον το απλο 1 ή 2 ή χ είναι τίποτα.... ακριβές σκόρ πολύ πιο δύσκολο να βγεί και αξίζει το να σε λένε guru αλλά δεν αξίζει λόγω δυσκολίας να έχει drawbacks

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Ακριβές scor ΔΕΝ πιάνεις. Την αρνητική βαθμολογία την προτείνω γιατί αν δεν έχουμε θα παίζουμε όλοι 20 (δεν ξέρω πόσοι γίνονται) αγώνες μιας και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπορώ να τα παίζω ας πούμε ΌΛΑ άσσο και να πιάσω ένα καλό ποσοστό...

Tcixlas

Tcixlas

όχι η πρόταση μου είναι ουσιαστικά ανα βδομάδα ή εγώ η ο ντεθρεισερ που θα οργανώνουμε το θρεντ να δίνουμε κανα 2 ματς στα οποία θα ποστάρονται μόνο ακριβή σκορ... πίστεψε με πιάνονται κάθε βδομάδα κάποιος το έπιανε είναι τύχη αλλά έχει πλάκα... ότι άλλο γράφουμε εγώ προτείνω να είναι απλά προβλέψεις και να μην έχουν σχέση με το γκειμ... σε φάση εμείς θα θα δίνουμε δύο παιχνίδια την βδομάδα και εσέις κι ακόμα κι εμείς θα ποστάρουμε με κόκκινο χρώμα το ακριβές σκορ που υπολογίζουμε και κάθε βδομάδα οι νικητές θα παίρνουν πόντους αυτός με τους περισσότερους ανα μήνα θα παίρνει το opap guru του μήνα... αυτή είναι η πρόταση μου... ότι άλλο θα το γράφουμε απλά για συζήτηση και προβλέψεις και για την πλάκα μας

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ρε παιδια στο παιχνιδι πρεπει να μπουν τα ακριβη σκορ σε ολους τους αγωνες της αγωνιστικης! Τι σοι Γκουρου Του Τσου Λου θα εισαι χωρις αυτα; Δεν ειναι ευκολο να μαντεψεις ευκολα ακριβες σκορ αλλα οχι και ακατορθωτο.

Να σας πω οτι τις 2 χρονιες που επαιξα το παιχνιδι την πρωτη εφτασα στην 9η θεση και την δευτερη κερδισα. (αμα θελετε σας δινω και αποδειξεις) Βεβαια μετα δεν ξαναπαιξαμε απο τοτε διοτι δεν ανελαβε κανενας το θεμα οποτε θεωρουμαι ο γκαντεμης νικητης. :haha: :haha:

Eγω να φανταστειτε επαιζα και στοιχημα με ακριβη σκορ. 2-4 συστηματακι με ενα 2ευρω και τελος....

Tcixlas

Tcixlas

λοιπόν στέιλε μου πμ να το κανονίσουμε για αρχή στο χαλαρό κι αν δουμε ενεργητικότητα να το μπουκώσουμε όσο γίνεται πάντως η ιδέα δεν λέει?

Santouryuu

Santouryuu

Ωρα να σας μαθω λιγη μπαλα λοιπον...

Tcixlas

Tcixlas

εσένα σαντο σου αρέσει η ιδέα? και ξανα λέω deathracer αν σε ενδιαφέρει να το ετοιμάσουμε τούμπανο στείλε πμ

Santouryuu

Santouryuu

Ναι, θα παιξω κι εγω... για το μαμώτο βασικα.... παντως προβλεπω να τα πηγαινω καλυτερα απο τον χωκ :Ρ

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Κι εγώ θα παίξω, όποιοι κι αν είναι οι κανόνες!:) Έκανα κάποιες προτάσεις ... τώρα αν (εισ)ακουστούν δικό σας θέμα..

Μπορείτε να βάλετε επιλογή σημείου (δηλαδή 1-Χ-2 ή εναλλακτικά ακριβές scor) το πρώτο να πληρώνει λιγότερο.. Μόνο ακριβές scor σε μόνο 2 ματς .. πολύ φτωχό το βρίσκο πάντως...

Aldark

Aldark

Κι εγώ θα παίξω παλικάρια , να γελάσουμε λίγο (όχι ότι δε γελάμε ήδη :P :P :P)

Απλά να παίζουν και οι διοργανωτές έτσι; here and there

Tcixlas

Tcixlas

ναι σίγουρα και οι διοργανωτές απλά το θέμα έιναι να μιλήσω με τον deathracer να δούμε πως θα γίνει... και θα τα εξηγήσουμε όλα στο άνοιγμα του θρεντ με κανόνες κτλπ

Aldark

Aldark

Υπέροχα! Έγιναν και οι κληρώσεις (γίνονται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) , οπότε μπαίνουμε σε κλίμα!
Επίσης , εκτός του παιχνιδιού κάντε και ένα ξεχωριστό θέμα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ το κανονικό (το ξαναπρότεινα) , ώστε εδώ να μιλάμε αμιγώς και μόνο για τα αθλήματα.
Αν όλα πάνε καλά κι έχουμε και 2-3 ακόμα προβλέπω σε λίγο καιρό ξεχωριστό subsection αθλητικά βέβαια :haha: (we grow larger)

Hawkins

Hawkins

περαστικα στυον γαυρο πολυ ατυχος χαχαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Θα μαζευουμε και τους εθισμενους τζογαδορους... δεν θα μιλαει κανεις για ουαν πις

Tcixlas

Tcixlas

μην αγχώνεσαι αλ θα το βρω εγώ με τον ντεθρεισερ πως θα το στήσουμε ;)

Aldark

Aldark

Tcixlas έγραψε:μην αγχώνεσαι αλ θα το βρω εγώ με τον ντεθρεισερ πως θα το στήσουμε ;)
θα παίξουμε στοίχημα και ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΤΕ; :haha:

Χόκινς , καλή επιτυχία στον αγώνα σου με την Καμπάλα μαν , βλέπω τη χρειάζεστε...

Santouryuu

Santouryuu

αποκλειστηκαμε! :haha: :haha: :haha:

μεγας εισαι αναστασιου και θαυμαστα τα εργα σου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης