ελευθερια λογο ξερεις τι ειναι? θα βαλουμε λογοκρισια τωρα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
252 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 01:45
Deathracer2009
Aπο οτι φαινεται ο tsixlac εχεις σκεφτει κατι παρομοιο με αυτο που ειχα γραψει η παει να μου κλεψει την ιδεα.... :muaha:
Αnyway αυτοι ειναι οι κανονισμοι του παιχνιδιου οταν παιζαμε.....
Οποτε tcixla εαν θελεις να το κανεις πιο hollywood κατασταση καντο και με γλιτωνεις και απο τον κοπο..... :xD:
Αnyway αυτοι ειναι οι κανονισμοι του παιχνιδιου οταν παιζαμε.....
- Σπόιλερ:
- Όροι χρήσης
-Για κάθε σωστή πρόβλεψη του σημείου ο παίκτης θα κερδίζει 5 πόντους, για κάθε σωστή πρόβλεψη του σκορ (συνεπάγεται και του σημείου) 10 πόντους.
-Oι προγνώσεις μας θα ποστάρονται μέχρι τις 20:45, οποιαδήποτε πρόβλεψη πέραν της συγκεκριμένης ώρας δεν θα γίνεται δεκτή (τις μέρες που γίνονται αγώνες στην Ρωσία οι προβλέψεις πρέπει να γίνονται το αργότερο μέχρι τις 18:45).
-Εαν σε κάποιο post διαπιστωθεί edit οι συγκεκριμένες προβλέψεις θα ακυρώνονται, εκτός αν το edit πραγματοποιηθεί πριν της 20:45 (τις μέρες που γίνονται αγώνες στην Ρωσία τα edit πρέπει να γίνονται το αργότερο μέχρι τις 18:45).
-Οι προγνώσεις μας είναι καλύτερο να γίνονται σε ξεχωριστά post για τις δύο μέρες έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να κάνει edit στα αποτελέσματα της μιας εκ των δύο ημερών να μπορεί να το κάνει χωρίς να παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες.
-Σε όσες προγνώσεις το σημείο δεν συμβαδίζει με το σκορ ή το αντίθετο τότε ο αγώνας θα ακυρώνεται και ο χρήστης θα παίρνει αυτομάτως 0 πόντους για τον συγκεκριμένο αγώνα.
-Σε κάθε ημέρα οπου θα υπάρχουν αγώνες θα επιλέγεται και ο αγώνας Joker. Ο συγκεκριμένος θα παρουσιάζεται στο post μου με red bold. Στον συγκεκριμένο αγώνα η επιτυχής πρόβλεψη αποτελέσματος ή σημείου θα διπλασιάζεται. Για σωστό σημείο δηλαδή 5Χ2 και για σωστό αποτέλεσμα 10Χ2.
Οποτε tcixla εαν θελεις να το κανεις πιο hollywood κατασταση καντο και με γλιτωνεις και απο τον κοπο..... :xD:
253 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 01:57
Santouryuu
Σας τα'λεγα... επαιξα την λεβερκουζεν και πηγα ταμειο... χωκ δινε προβλεψεις!
254 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 03:22
Hawkins
ασε ρε που πηγες ταμειο για δειξε μας δελτιο!!!
σημερα ειναι η κληρωσει τσαμπιονς λιγκ
ο ολυμπιακος θα πεσει με Τσελση,Βαλενθια,και αστανα
σημερα ειναι η κληρωσει τσαμπιονς λιγκ
ο ολυμπιακος θα πεσει με Τσελση,Βαλενθια,και αστανα
255 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 04:54
Aldark
Αν πέσει ο Ολυμπιακός με την πιο απαίσια ομάδα της γης , aka Chelsea θα βγάλω τα εσωψυχά μου :xD: :xD:
256 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 11:24
Hawkins
μια κληρωση με την τσελση θα ηταν καλη
για σημερα λοιπον
χαιντουκ-λιμπερετς 2
μπροντμπι-παοκ 1
παναθηναικος-γκαμπαλα 1 με 2 ευρω για 18 ευρουλακια
για σημερα λοιπον
χαιντουκ-λιμπερετς 2
μπροντμπι-παοκ 1
παναθηναικος-γκαμπαλα 1 με 2 ευρω για 18 ευρουλακια
257 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 11:30
Tcixlas
λοιπόν εγώ έπαιξα ένα δελτίο και το έχασα για αποελ-αστανα το έπαιξα άσο και ήρθε χ η μ@λ@κί@ όλα τα άλλα τα έπιασα και την λεβερκούζεν επίσης:p
deathracer δεν πηγα να σου κλέψω την ιδέα... εγώ ήθελα να συνδιάσω στοίχημα και συζήτηση και προβλέψεις με γκειμ... ουσιαστικά το παίζαμε αυτό στο φροντιστήριο μου στο λύκειο ήταν ένας τρόπος να ξεσκάμε μας έβγαζαν κάποια μάτς κάθε βδομάδα και βάζαμε ακριβή σκορ και μόνο ακριβή σκορ... αν κάποιος το πετύχενε έπαιρνε και καλα ένα αστέρι κάθε φορά αλλά στο φόρουμ είναι πιο εύκολο με πόντους... για μένα θέλει και μια επιβράβευση γιατί να μην έχεις και τον opap guru του μήνα?? να δώσεις κι άλλα κίνητρα ρε αλ??
deathracer αν θες στείλε μου πμ να το στήσουμε μαζί το θρεντ να το κάνουμε και πιο μπομπα...σε φόρουμ δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια αλλά το θυμήθηκα απο το φροντ και γαμούσε τότε
deathracer δεν πηγα να σου κλέψω την ιδέα... εγώ ήθελα να συνδιάσω στοίχημα και συζήτηση και προβλέψεις με γκειμ... ουσιαστικά το παίζαμε αυτό στο φροντιστήριο μου στο λύκειο ήταν ένας τρόπος να ξεσκάμε μας έβγαζαν κάποια μάτς κάθε βδομάδα και βάζαμε ακριβή σκορ και μόνο ακριβή σκορ... αν κάποιος το πετύχενε έπαιρνε και καλα ένα αστέρι κάθε φορά αλλά στο φόρουμ είναι πιο εύκολο με πόντους... για μένα θέλει και μια επιβράβευση γιατί να μην έχεις και τον opap guru του μήνα?? να δώσεις κι άλλα κίνητρα ρε αλ??
deathracer αν θες στείλε μου πμ να το στήσουμε μαζί το θρεντ να το κάνουμε και πιο μπομπα...σε φόρουμ δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια αλλά το θυμήθηκα απο το φροντ και γαμούσε τότε
258 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 11:35
The Red-Haired
Deathracer2009 έγραψε:
- Σπόιλερ:
Όροι χρήσης
-Για κάθε σωστή πρόβλεψη του σημείου ο παίκτης θα κερδίζει 5 πόντους, για κάθε σωστή πρόβλεψη του σκορ (συνεπάγεται και του σημείου) 10 πόντους.
-Oι προγνώσεις μας θα ποστάρονται μέχρι τις 20:45, οποιαδήποτε πρόβλεψη πέραν της συγκεκριμένης ώρας δεν θα γίνεται δεκτή (τις μέρες που γίνονται αγώνες στην Ρωσία οι προβλέψεις πρέπει να γίνονται το αργότερο μέχρι τις 18:45).
-Εαν σε κάποιο post διαπιστωθεί edit οι συγκεκριμένες προβλέψεις θα ακυρώνονται, εκτός αν το edit πραγματοποιηθεί πριν της 20:45 (τις μέρες που γίνονται αγώνες στην Ρωσία τα edit πρέπει να γίνονται το αργότερο μέχρι τις 18:45).
-Οι προγνώσεις μας είναι καλύτερο να γίνονται σε ξεχωριστά post για τις δύο μέρες έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να κάνει edit στα αποτελέσματα της μιας εκ των δύο ημερών να μπορεί να το κάνει χωρίς να παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες.
-Σε όσες προγνώσεις το σημείο δεν συμβαδίζει με το σκορ ή το αντίθετο τότε ο αγώνας θα ακυρώνεται και ο χρήστης θα παίρνει αυτομάτως 0 πόντους για τον συγκεκριμένο αγώνα.
-Σε κάθε ημέρα οπου θα υπάρχουν αγώνες θα επιλέγεται και ο αγώνας Joker. Ο συγκεκριμένος θα παρουσιάζεται στο post μου με red bold. Στον συγκεκριμένο αγώνα η επιτυχής πρόβλεψη αποτελέσματος ή σημείου θα διπλασιάζεται. Για σωστό σημείο δηλαδή 5Χ2 και για σωστό αποτέλεσμα 10Χ2.
Γενικά συμφωνώ με τους κανόνες, αλλά θεωρώ:
1ον πως όταν έχουμε αγώνα από τη ρωσία δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα των αγώνων 21:45, γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε edit γιαυτούς τους αγώνες εως ότου αρχίσουν?
2ον κάποια σημεία έχουν extra δυσκολία, δεν θα έπρεπε να βάλουμε κι έναν πολλαπλασιαστή γιαυτά? π.χ. Real Madrid - Astana 1 παίρνει 5points και το 2 παίρνει πάλι 5points?
και
3ον πιστεύω πως πρέπει να χάνεις κάτι όταν κάνεις λάθος... Αλλιώς ποντάρεις σε όλους τους αγώνες...
259 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 11:38
Tcixlas
σανκς να σου πω κάτι??? αν είναι να οργανωθεί καλά θα γίνει απλά με ακριβή σκορ θα έιναι ακόμα πιο δύσκολο και ακόμα πιο ενδιαφέρον το απλο 1 ή 2 ή χ είναι τίποτα.... ακριβές σκόρ πολύ πιο δύσκολο να βγεί και αξίζει το να σε λένε guru αλλά δεν αξίζει λόγω δυσκολίας να έχει drawbacks
260 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 11:48
The Red-Haired
Ακριβές scor ΔΕΝ πιάνεις. Την αρνητική βαθμολογία την προτείνω γιατί αν δεν έχουμε θα παίζουμε όλοι 20 (δεν ξέρω πόσοι γίνονται) αγώνες μιας και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπορώ να τα παίζω ας πούμε ΌΛΑ άσσο και να πιάσω ένα καλό ποσοστό...
261 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 11:59
Tcixlas
όχι η πρόταση μου είναι ουσιαστικά ανα βδομάδα ή εγώ η ο ντεθρεισερ που θα οργανώνουμε το θρεντ να δίνουμε κανα 2 ματς στα οποία θα ποστάρονται μόνο ακριβή σκορ... πίστεψε με πιάνονται κάθε βδομάδα κάποιος το έπιανε είναι τύχη αλλά έχει πλάκα... ότι άλλο γράφουμε εγώ προτείνω να είναι απλά προβλέψεις και να μην έχουν σχέση με το γκειμ... σε φάση εμείς θα θα δίνουμε δύο παιχνίδια την βδομάδα και εσέις κι ακόμα κι εμείς θα ποστάρουμε με κόκκινο χρώμα το ακριβές σκορ που υπολογίζουμε και κάθε βδομάδα οι νικητές θα παίρνουν πόντους αυτός με τους περισσότερους ανα μήνα θα παίρνει το opap guru του μήνα... αυτή είναι η πρόταση μου... ότι άλλο θα το γράφουμε απλά για συζήτηση και προβλέψεις και για την πλάκα μας
262 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 13:12
Deathracer2009
Ρε παιδια στο παιχνιδι πρεπει να μπουν τα ακριβη σκορ σε ολους τους αγωνες της αγωνιστικης! Τι σοι Γκουρου Του Τσου Λου θα εισαι χωρις αυτα; Δεν ειναι ευκολο να μαντεψεις ευκολα ακριβες σκορ αλλα οχι και ακατορθωτο.
Να σας πω οτι τις 2 χρονιες που επαιξα το παιχνιδι την πρωτη εφτασα στην 9η θεση και την δευτερη κερδισα. (αμα θελετε σας δινω και αποδειξεις) Βεβαια μετα δεν ξαναπαιξαμε απο τοτε διοτι δεν ανελαβε κανενας το θεμα οποτε θεωρουμαι ο γκαντεμης νικητης. :haha: :haha:
Eγω να φανταστειτε επαιζα και στοιχημα με ακριβη σκορ. 2-4 συστηματακι με ενα 2ευρω και τελος....
Να σας πω οτι τις 2 χρονιες που επαιξα το παιχνιδι την πρωτη εφτασα στην 9η θεση και την δευτερη κερδισα. (αμα θελετε σας δινω και αποδειξεις) Βεβαια μετα δεν ξαναπαιξαμε απο τοτε διοτι δεν ανελαβε κανενας το θεμα οποτε θεωρουμαι ο γκαντεμης νικητης. :haha: :haha:
Eγω να φανταστειτε επαιζα και στοιχημα με ακριβη σκορ. 2-4 συστηματακι με ενα 2ευρω και τελος....
263 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 13:52
Tcixlas
λοιπόν στέιλε μου πμ να το κανονίσουμε για αρχή στο χαλαρό κι αν δουμε ενεργητικότητα να το μπουκώσουμε όσο γίνεται πάντως η ιδέα δεν λέει?
264 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 14:52
Santouryuu
Ωρα να σας μαθω λιγη μπαλα λοιπον...
265 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 15:08
Tcixlas
εσένα σαντο σου αρέσει η ιδέα? και ξανα λέω deathracer αν σε ενδιαφέρει να το ετοιμάσουμε τούμπανο στείλε πμ
266 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 15:18
Santouryuu
Ναι, θα παιξω κι εγω... για το μαμώτο βασικα.... παντως προβλεπω να τα πηγαινω καλυτερα απο τον χωκ :Ρ
267 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 15:30
The Red-Haired
Κι εγώ θα παίξω, όποιοι κι αν είναι οι κανόνες!:) Έκανα κάποιες προτάσεις ... τώρα αν (εισ)ακουστούν δικό σας θέμα..
Μπορείτε να βάλετε επιλογή σημείου (δηλαδή 1-Χ-2 ή εναλλακτικά ακριβές scor) το πρώτο να πληρώνει λιγότερο.. Μόνο ακριβές scor σε μόνο 2 ματς .. πολύ φτωχό το βρίσκο πάντως...
Μπορείτε να βάλετε επιλογή σημείου (δηλαδή 1-Χ-2 ή εναλλακτικά ακριβές scor) το πρώτο να πληρώνει λιγότερο.. Μόνο ακριβές scor σε μόνο 2 ματς .. πολύ φτωχό το βρίσκο πάντως...
268 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 17:01
Aldark
Κι εγώ θα παίξω παλικάρια , να γελάσουμε λίγο (όχι ότι δε γελάμε ήδη )
Απλά να παίζουν και οι διοργανωτές έτσι;
Απλά να παίζουν και οι διοργανωτές έτσι;
269 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 18:00
Tcixlas
ναι σίγουρα και οι διοργανωτές απλά το θέμα έιναι να μιλήσω με τον deathracer να δούμε πως θα γίνει... και θα τα εξηγήσουμε όλα στο άνοιγμα του θρεντ με κανόνες κτλπ
270 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 19:25
Aldark
Υπέροχα! Έγιναν και οι κληρώσεις (γίνονται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) , οπότε μπαίνουμε σε κλίμα!
Επίσης , εκτός του παιχνιδιού κάντε και ένα ξεχωριστό θέμα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ το κανονικό (το ξαναπρότεινα) , ώστε εδώ να μιλάμε αμιγώς και μόνο για τα αθλήματα.
Αν όλα πάνε καλά κι έχουμε και 2-3 ακόμα προβλέπω σε λίγο καιρό ξεχωριστό subsection αθλητικά βέβαια :haha: (we grow larger)
Επίσης , εκτός του παιχνιδιού κάντε και ένα ξεχωριστό θέμα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ το κανονικό (το ξαναπρότεινα) , ώστε εδώ να μιλάμε αμιγώς και μόνο για τα αθλήματα.
Αν όλα πάνε καλά κι έχουμε και 2-3 ακόμα προβλέπω σε λίγο καιρό ξεχωριστό subsection αθλητικά βέβαια :haha: (we grow larger)
271 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 19:48
Hawkins
περαστικα στυον γαυρο πολυ ατυχος χαχαχαχα
272 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 19:49
Santouryuu
Θα μαζευουμε και τους εθισμενους τζογαδορους... δεν θα μιλαει κανεις για ουαν πις
273 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 19:59
Tcixlas
μην αγχώνεσαι αλ θα το βρω εγώ με τον ντεθρεισερ πως θα το στήσουμε ;)
274 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 22:13
Aldark
θα παίξουμε στοίχημα και ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΤΕ; :haha:Tcixlas έγραψε:μην αγχώνεσαι αλ θα το βρω εγώ με τον ντεθρεισερ πως θα το στήσουμε ;)
Χόκινς , καλή επιτυχία στον αγώνα σου με την Καμπάλα μαν , βλέπω τη χρειάζεστε...
275 Απ: Αθλητικά - Γενική Συζήτηση Πεμ 27 Αυγ 2015, 22:21
Santouryuu
αποκλειστηκαμε! :haha: :haha: :haha:
μεγας εισαι αναστασιου και θαυμαστα τα εργα σου!
μεγας εισαι αναστασιου και θαυμαστα τα εργα σου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης