Ρε τρολιάρη μίλα στην γλώσσα των ανθρώπων για να καταλαβαίνουμε και μεις !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
27 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 11:23
Tcixlas
Σκληρός Καριόλης
επειδή είμαι τόσο σκληρός που μέχρι και ντοθράκι έμαθα αλλα τελικά λυπήθηκα τον ντρογκο και το άφησα να ζει και να παίξει στη θέση μου
acchakat nikosv
Khal ondee ser Athchomar chomakea, zhey khal vezhven
Lajak vindee zhores(tcixlas) mawizzoon
επειδή είμαι τόσο σκληρός που μέχρι και ντοθράκι έμαθα αλλα τελικά λυπήθηκα τον ντρογκο και το άφησα να ζει και να παίξει στη θέση μου
acchakat nikosv
Khal ondee ser Athchomar chomakea, zhey khal vezhven
Lajak vindee zhores(tcixlas) mawizzoon
28 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 11:37
Hawkins
khal drogo
σκληρος καριολης jahakar tcixlas mawizzoon? mawizzoon saul goodman traidah ραριταρα yaoi love
29 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 11:44
Tcixlas
Σκληρός Καριόλης
ρε ξέρεις τι γράφεις??? εγω δεν έχω μαλλιά στα μούσια είμαι καράφλας ακόμα κι εκεί.... Khal
ο tcixlas παραμένει στόχος μου και αυτή τη φορά θα δικαιολογήσω με την τέλεια κριτκή μου ικανότητα.
Μπήκε και έγραψε πρώτος και το πρώτο που έκανε ήταν να δώσει κατηγορία στον άμοιρο δικηγορίσκο. Αυτή η επιθετικότητα με κάνει να θέλω να τα παρατήσω απο αντμιν, που είναι ο τζονις???
ρε ξέρεις τι γράφεις??? εγω δεν έχω μαλλιά στα μούσια είμαι καράφλας ακόμα κι εκεί.... Khal
ο tcixlas παραμένει στόχος μου και αυτή τη φορά θα δικαιολογήσω με την τέλεια κριτκή μου ικανότητα.
Μπήκε και έγραψε πρώτος και το πρώτο που έκανε ήταν να δώσει κατηγορία στον άμοιρο δικηγορίσκο. Αυτή η επιθετικότητα με κάνει να θέλω να τα παρατήσω απο αντμιν, που είναι ο τζονις???
30 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 13:30
Hawkins
khal drogo
ενας καλος khal πρεπει να βρει τον δολοφονο ενας khal που δεν μπορει να βρει τον δολοφονο δεν ειναι khal
για αυτο θα ψηφισω ροριταρα το αθλιο πονυ με το που μπηκε ψηφισε τον saul goodman ο οποιος ανταπεδωσε την ψηφο του στο πονυ
31 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 16:05
Dr. Jimalicious
Λόγω ανωτέρας βίας, η ημέρα θα λήξει μόλις ψηφίσουν όλοι. Στην συνέχεια θα περάσουμε στην νύχτα και θα μείνουμε εκεί μέχρι να γυρίσουν ο Τζόνυ και ο Μάνος. Μαζευτήκαμε με το ζόρι 10 άτομα. Νομίζω δεν αξίζει να φύγουν 2 άτομα έτσι.
32 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 18:12
Tcixlas
Σκληρος Καριολης
γιατί που είναι ο τζόνι και ο μάνος?????
γιατί που είναι ο τζόνι και ο μάνος?????
33 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 19:05
Dr. Jimalicious
Θα λείπουν το Σαββατοκύριακο και ζήτησαν να τους περιμένουμε. Και εφόσον έχουμε λίγα άτομα, καλό είναι να το κάνουμε.
34 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 19:32
Tcixlas
Σκληρός Καριόλης
κι εγώ θα λείπω αλλά έλεγα να μπαίνω απο κινητό που και πού αλλά ακόμα καλύτερα χχαχαχα μπράβο στα παιδιά...
κι εγώ θα λείπω αλλά έλεγα να μπαίνω απο κινητό που και πού αλλά ακόμα καλύτερα χχαχαχα μπράβο στα παιδιά...
35 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 19:42
NikosV20
L
Μερικοί μερικοί δεν έχουν βγει καν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και αυτό ένα σημαίνει ότι αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι δολοφόνοι !!!!
36 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 19:54
Scarlet D.
sorryyyy ειχα δουλιτσες
Arthas Menethil
Ακου και προβληματισου
το σπαθι μου το Frostmourne μου ψυθιρισε οτι ο L πρεπει να ειναι ο ενοχος, μου φαινεται οτι προσπαθει υπερβολικα καλα να κρυψει τον σατανικο του εαυτο
Arthas Menethil
Ακου και προβληματισου
το σπαθι μου το Frostmourne μου ψυθιρισε οτι ο L πρεπει να ειναι ο ενοχος, μου φαινεται οτι προσπαθει υπερβολικα καλα να κρυψει τον σατανικο του εαυτο
37 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 20:02
NikosV20
L
Ναι ναι το σπαθάκι σου με βρήκε σαν δολοφόνο
Arthas Menethil - Σκληρός Καριόλης
38 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 20:07
Scarlet D.
Arthas Menethil
χαχαχα i delight in the irony, το εμπειστο σπαθι μου παντα μπορουσε να ξεχωρισει το αιμα τον αθωων απο το αιμα του ενοχου!επειδη εισαι ο "καλος" στο death note μην νομιζεις οτι θα ξεγελαστω και θα σε βγαλω τον καλο της υποθεσης και εδω XD
39 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 20:17
Tcixlas
Σκληρος καριόλης
οουοοοου easy guys εγώ ύποπτος?? τόση έλλειψη εξυπνάδας απο τον L δεν την περίμενα λες να αλλάξω ύποπτο?????? για να μου ανοίγει επίθεση χωρίς κανένα δείγμα, και να ανοίγει μέτωπο με την σκληρότητα, λογικά θα πρέπει να του ρίξω ένα περμα μπαν να στρώσει
ο φιλαράκος μου 10 χρόνια ο χανκ μουντι θα συμφωνήσει μαζί μου γιατί αλλιώς μπορεί και να παραιτηθώ....
οουοοοου easy guys εγώ ύποπτος?? τόση έλλειψη εξυπνάδας απο τον L δεν την περίμενα λες να αλλάξω ύποπτο?????? για να μου ανοίγει επίθεση χωρίς κανένα δείγμα, και να ανοίγει μέτωπο με την σκληρότητα, λογικά θα πρέπει να του ρίξω ένα περμα μπαν να στρώσει
ο φιλαράκος μου 10 χρόνια ο χανκ μουντι θα συμφωνήσει μαζί μου γιατί αλλιώς μπορεί και να παραιτηθώ....
40 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 20:26
NikosV20
L
Όλοι είναι ένοχοι μέχρι να αποδειχθούν αθώοι !!!!
Όπως το κατάλαβα είσαι πόλυ σκληρός καριόλης !!!!
41 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 20:43
Tcixlas
Σκληρός Καριόλης
Αλλάζω κι εγώ την ψήφο μου και την ρίχνω στον L απλά γιατί μπορώ και παλι και γιατί τολμησε να ειρωνευτεί την σκληρότητα μου και όταν τελειώσει και το γκειμ θα σου κανω delete το ακκ!
Αλλάζω κι εγώ την ψήφο μου και την ρίχνω στον L απλά γιατί μπορώ και παλι και γιατί τολμησε να ειρωνευτεί την σκληρότητα μου και όταν τελειώσει και το γκειμ θα σου κανω delete το ακκ!
42 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 20:48
NikosV20
L
θα μου κλάσεις σκληρέ Καριόλη :haha:
43 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 21:02
Scarlet D.
Arthas Menethil
τι συμβαινει κυριε L πολυ αγχωμενο σας βλεπω!
44 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 21:04
NikosV20
L
Από που συμπέρανες ότι είμαι αγχωμένος ??
45 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Πεμ 09 Ιουλ 2015, 21:18
Tcixlas
Σκληρος καριόλης
επειδή έχεις κάτσει με τις ποδάρες σου πάνω στην καρέκλα και τρώς τα νύχια σου μαζί με φράουλες και γλυκάκια... είναι το χαρακτηρηστικό σου L
επειδή έχεις κάτσει με τις ποδάρες σου πάνω στην καρέκλα και τρώς τα νύχια σου μαζί με φράουλες και γλυκάκια... είναι το χαρακτηρηστικό σου L
46 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:16
Dr. Jimalicious
Βρήκαμε τον Γιάννη και είπε Saoul.
Οπότε διαλέξτε, όσοι είπατε άλλους: Saoul ή L;
Οπότε διαλέξτε, όσοι είπατε άλλους: Saoul ή L;
47 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:20
Scarlet D.
Arthas Menethil
Λογω ενστικτου και 12.000 βασανισμενων ψυχων που μου ψιθιριζουν στο ανικητο σπαθι μου το φροστμουρν λεω L Ας σε λυπηθει ο θεος!
48 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:22
Tcixlas
Σκληρός Καριολης
εγώ μένω στον L
εγώ μένω στον L
49 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:55
Santouryuu
sex symbol rarity
ψηφιζω πορνογερο saul goodman γιατι ειναι αξεστος... καμια σχεση με το μωρο απο πανω <3
ψηφιζω πορνογερο saul goodman γιατι ειναι αξεστος... καμια σχεση με το μωρο απο πανω <3
50 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:09
Patty D.Luffy
Obama says L
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης