Πειράζει να πέσει η νύχτα κατά τις 19:00 γιατί έχω κάποιες δουλειές; :P
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
127 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 16:40
Hawkins
khal drogo
σκληρος καριολης σε πληρωνω με το ιδιο νομισμα the lanisters send their regards.
128 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 16:45
Santouryuu
ωωω, μεγαλες ανατροπες! :Ρ
129 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 16:49
Aldark
the lannisters send their regards , είπε ο βάρβαρος ντοθράκος , λολ
130 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 19:04
Tcixlas
Σκληρός Καριόλης
λοιπόν είχα δώσει ψήφο στον khal drogo γιατί είναι μια ύπουλη μαιμού. Αλλά τα πράγματα δνε πήγαν ωραία και βρέθηκα κατηγορούμενος. Οπότε το ρίχνω στον obama ο μόνος αρχηγός πρόεδρος whatevere είμαι εγώ... και θα φας και μπαν
λοιπόν είχα δώσει ψήφο στον khal drogo γιατί είναι μια ύπουλη μαιμού. Αλλά τα πράγματα δνε πήγαν ωραία και βρέθηκα κατηγορούμενος. Οπότε το ρίχνω στον obama ο μόνος αρχηγός πρόεδρος whatevere είμαι εγώ... και θα φας και μπαν
131 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 19:08
Dr. Jimalicious
Οπότε έχουμε ισοψηφία. Έχετε μεχρι τις 1:00 να βγει άκρη. Ο Μάνος πέθανε γιατί άργησε πολύ. Ας νικήσει... ξέρω γω... ο αθωότερος. :xD:
132 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 21:10
NikosV20
Πέθανα εγώ και πέθανε όλο το φόρουμ !!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
133 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 21:15
Santouryuu
κατι μου λεει οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζουμε αυτο το παιχνιδι! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
134 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 21:18
NikosV20
κάτι μου λέει ότι σίγουρα είναι για μένα η τελευταία φορά για μένα
135 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 21:21
Santouryuu
μα γιατιιι; (η ερωτηση ειναι ρητορικη) :mueh: :mueh:
136 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 21:28
NikosV20
Απογοητεύτηκα ρε , νόμιζα ότι θα κάνουμε και γαμώ τα παιχνίδια και δεν έμπαινε κανείς εκτός από εμένα ,εσένα ,τον χοκ, το τσιχλα και τον τζιμ !!! όλοι ΝΕΚΡΟΙ όλοι !!!
137 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 21:48
Aldark
Αράξτε. Παίξτε Ρισκ για να σώσουμε το φόρουμ.
138 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 21:57
Patty D.Luffy
Αν με βγάλετε απο τη μέση πέφτετε στην παγίδα τους.
Ο πλανητάρχης βρε για εσας δουλευει.
In Obama we trust!
Ο πλανητάρχης βρε για εσας δουλευει.
In Obama we trust!
139 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 22:03
NikosV20
Άσχετο αλλά ξέρεις ότι μένουμε κοντά δλδ απ' όσο μου έχουν πει !!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:Aldark έγραψε:Αράξτε. Παίξτε Ρισκ για να σώσουμε το φόρουμ.
140 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 22:05
Santouryuu
ειπα ειναι ρητορικη η ερωτηση
141 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Παρ 17 Ιουλ 2015, 23:45
Hawkins
khal drogo
αλλαζω την ψηφο μου και την ριχνω στον ομπαμα για να τελειωσει επιτελους το παιχνιδι...αντε τζιμ ληχτω και ανακοινωσε ποιος απο τους 2 ειναι ο δολοφονος κουρασε αρκετα το γκειμ ετσι οπως πηγε
αλλαζω την ψηφο μου και την ριχνω στον ομπαμα για να τελειωσει επιτελους το παιχνιδι...αντε τζιμ ληχτω και ανακοινωσε ποιος απο τους 2 ειναι ο δολοφονος κουρασε αρκετα το γκειμ ετσι οπως πηγε
142 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Σαβ 18 Ιουλ 2015, 00:03
Tcixlas
Σκληρός Καρίολης
όλοι obama
όλοι obama
143 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Σαβ 18 Ιουλ 2015, 00:21
Johnyman
Χάνκαρος
Ομπάμα,χάρηκα για τη γνωριμία..να βομβαρδίζεις πόλεις ίσως ξέρεις,να σφυροκοπείς γκομενάκια όχι..οπότε μπουλέ,αλέ και τα σχετικά.
Ομπάμα,χάρηκα για τη γνωριμία..να βομβαρδίζεις πόλεις ίσως ξέρεις,να σφυροκοπείς γκομενάκια όχι..οπότε μπουλέ,αλέ και τα σχετικά.
144 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Σαβ 18 Ιουλ 2015, 01:01
Patty D.Luffy
Η εικόνα που πόσταρα μαρτυρά την αλήθεια που αρνείστε όλοι..
Αλλα βέβαια, θέλετε να νικήσουν οι terrorists..
From Obama with love
Αλλα βέβαια, θέλετε να νικήσουν οι terrorists..
From Obama with love
145 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Σαβ 18 Ιουλ 2015, 01:11
Johnyman
Χανκ Μούντι
λελ,δεν μου την άνοιγε πριν,τώρα την βλέπω κανονικά..δεν πειράζει,rip,από γκομενάκια όντως δεν ξέρεις
λελ,δεν μου την άνοιγε πριν,τώρα την βλέπω κανονικά..δεν πειράζει,rip,από γκομενάκια όντως δεν ξέρεις
146 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Σαβ 18 Ιουλ 2015, 01:43
Dr. Jimalicious
Άλλη μία ημέρα έλαβε τέλος στην έπαυλη Καγιάκ με το νέο θύμα της οργής των υπολοίπων να είναι ο Ομπάμα. Η ίδια η δεσποινίς Καγιάκ πήρε την κατάσταση στα χέρια της και τον έσπρωξε στην δεξαμενή με τα πιράνχας που όλως τυχαίως είχε στήσει την προηγούμενη εβδομάδα στο σαλόνι της. Τα αδηφάγα ψάρια έφαγαν τον καημένο τον Ομπάμα μέχρι που έμεινε το στηθοσκόπιο του. Περιμένε, στηθοσκόπιο;! Ο Ομπάμα ήταν γιατρός! Το Obama healthcare ήταν αλήθεια!
Αλλά οι καταστροφές δεν τελειώνουν εκεί, αφού ο Τσίχλας πήγε να κάνει τόστ και έκλεισε το κεφάλι του στην τοστιέρα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και αυτός.
Τα πράγματα δείχνουν πολύ άσχημα, με την κατάσταση να έχει ως εξής
Έχουν μείνει 1 δολοφόνος και 1 αλεξίσφαιρος.
Και η νύχτα πέφτει στην έπαυλη Καγιάκ.
Μετά από μια αστραπιαία νύχτα που δεν σημειώθηκε καν η διάρκεια της σε κάποιο log, βρέθηκε νεκρός ο Σκληρός Καριόλης στο δωμάτιο του αγκαλιά με ένα μπουκάλι γυαλιστικό παπουτσιών. Η καράφλα του φεγγοβολούσε. Δεν μπορούμε να πούμε βέβαια το ίδιο και για την κοιλιακή του χώρα, που απλά έλειπε. Προφανώς δεν ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει...
Με μόνο τον Χανκ Μούντι να έχει μείνει, ο Khal Drogo του έκοψε γοργά το κεφάλι και ολοκλήρωσε το σχέδιο του να πάρει και μια δεύτερη ξανθιά για γυναίκα. Η Βίκυ Καγιάκ, δεν αντιστάθηκε καθόλου, αφού γνώριζε ότι αυτό θα οδηγούσε και στον δικός της χαμό, και αμέσως κλείστηκαν στην κύρια κρεββατοκάμαρα για να γιορτάσει ο Khal Drogo την νίκη του.
Οι δολοφόνοι κέρδισαν.
Κλειδώνω.
Αλλά οι καταστροφές δεν τελειώνουν εκεί, αφού ο Τσίχλας πήγε να κάνει τόστ και έκλεισε το κεφάλι του στην τοστιέρα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και αυτός.
Τα πράγματα δείχνουν πολύ άσχημα, με την κατάσταση να έχει ως εξής
# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος | |
01 | Κhal Drogo | Hawkins | |||
02 | Hank Moody | Johnyman | |||
03 | MURDERED | NPC | |||
04 | LYNCHED | ΓΙΑΤΡΟΣ | |||
05 | ΤΟΣΤ | ΑΘΩΟΣ | |||
06 | MURDERED | ΑΘΩΟΣ | |||
07 | LYNCHED | KILLER | |||
08 | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ | |||
09 | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ | |||
10 | Σκληρός Καριόλης | Tcixlas | |||
11 | ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ | ΑΘΩΟΣ |
Και η νύχτα πέφτει στην έπαυλη Καγιάκ.
Μετά από μια αστραπιαία νύχτα που δεν σημειώθηκε καν η διάρκεια της σε κάποιο log, βρέθηκε νεκρός ο Σκληρός Καριόλης στο δωμάτιο του αγκαλιά με ένα μπουκάλι γυαλιστικό παπουτσιών. Η καράφλα του φεγγοβολούσε. Δεν μπορούμε να πούμε βέβαια το ίδιο και για την κοιλιακή του χώρα, που απλά έλειπε. Προφανώς δεν ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει...
Με μόνο τον Χανκ Μούντι να έχει μείνει, ο Khal Drogo του έκοψε γοργά το κεφάλι και ολοκλήρωσε το σχέδιο του να πάρει και μια δεύτερη ξανθιά για γυναίκα. Η Βίκυ Καγιάκ, δεν αντιστάθηκε καθόλου, αφού γνώριζε ότι αυτό θα οδηγούσε και στον δικός της χαμό, και αμέσως κλείστηκαν στην κύρια κρεββατοκάμαρα για να γιορτάσει ο Khal Drogo την νίκη του.
Οι δολοφόνοι κέρδισαν.
Κλειδώνω.
147 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Σαβ 18 Ιουλ 2015, 01:51
Aldark
ο saul goodman ξυπνάει αργά απ'το λήθαργό του... "βλέπω είχατε προβλήματα χωρίς εμένα...σας το είπα ότι θα έπρεπε απλώς να με καλέσετε!" , χαμογελάει και παρέα με το άλογό του και το συνεργάτη του Khal Drogo καλπάζουν προς τη δύση.
148 Απ: Και η νύχτα πέφτει στην Έπαυλη Καγιάκ Σαβ 18 Ιουλ 2015, 13:53
Σκληρός Καριόλης
Ψηφίζω Ομπάμα, ξεκάθαρα ο δολοφόνος
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης