εγώ τον θεωρώ κορυφή, μου είχε κολλήσει απο παλιά σαν ηθοποιός.... εμένα όλο το καστ μου άρεσε, αλλά ξετρελάθηκα με τον τζόκερ του τρειλερ και τη χαρλει....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
277 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 28 Μαρ 2016, 23:18
Σκληρός Καριόλης
Τρελα καυλακια και οι 2
278 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 28 Μαρ 2016, 23:23
Tcixlas
η χάρλει πραγματικά παίζει να ενσαρκώνεται άριστα
279 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 28 Μαρ 2016, 23:48
Aldark
Χάρλεϋ αρχόντισσα πάρε μας τα υπάρχοντα!!!!
Θα γαμήσει Σουησάηντ Σκουάντ.
PS:Ο Τζόκερ παίζει να γαμήσει , αλλά και πάλι ο τύπος είναι απλά μπλιαχ
Θα γαμήσει Σουησάηντ Σκουάντ.
PS:Ο Τζόκερ παίζει να γαμήσει , αλλά και πάλι ο τύπος είναι απλά μπλιαχ
281 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Δευ 28 Μαρ 2016, 23:57
Aldark
;;; πού στηρίζω ποια;
Το ότι με ενοχλεί ο Τζάρεντ Λέτο;
Το ότι με ενοχλεί ο Τζάρεντ Λέτο;
282 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 00:00
Tcixlas
ααααααααααααααααα νομιζα ο τζοκερ ρε χαχαχαχα
283 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 00:07
Σκληρός Καριόλης
Καλος ηθοποιος εινσικατ εμε αλλα γκει τραγουδιστης
287 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 01:32
Aldark
λολ , ο τραγουδιστής αυτών είναι ρε , δεν τους ξέρεις; Ειδικά πριν 4-5 χρόνια μας είχαν φάει τα παπάρια τα φανγερλς.
Είχαν έρθει και εφέτο μάλιστα
μέχρι και όσκαρ πήρε ο λελές μου ...
Είχαν έρθει και εφέτο μάλιστα
μέχρι και όσκαρ πήρε ο λελές μου ...
288 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 01:34
Tcixlas
οχι δεν τους ξέρω σοβαραάαααα τι είναι αυτοί? λενε?
289 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 01:35
Johnyman
σαν 3 doors down,red κ.τ.λ.
τπτ ιδιαίτερο
τπτ ιδιαίτερο
291 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 01:44
Aldark
πίσω στο θέμα μάγκες , αλλά ούτε εμένα μ'αρέσουν , τσίτα αδιάφοροι. Οι 3 δοορς δάουν έχουν και 2 όμορφα χιτάκια να ακούς όταν λιώνεις για το γκομενάκι και σου λείπει...
ΑΗΜ ΧΗΑΡ ΓΟΥΙΘΑΟΥΤ ΓΙΟΥ ΜΠΕΗΜΠΕΕΗ ΜΠΑΡ ΓΙΟΥΡ ΣΤΙΛ ΓΟΥΙΤ ΜΙ ΙΝ ΜΑΗ ΝΤΡΗΗΗΜΣ
τεσπα ξέφυγα , πίσω στο θέμα.
Θα παίξει πιστεύω έναν εντελώς διαφορετικό Τζόκερ , που θα ναι μεν καλός , αλλά και θα πέσει στην αναπόφευκτη σύγκριση με τους προκατόχους του , Χιθ Λέτζερ και Τζακ Νίκολσον...Γενικά δύσκολο έργο!
ΑΗΜ ΧΗΑΡ ΓΟΥΙΘΑΟΥΤ ΓΙΟΥ ΜΠΕΗΜΠΕΕΗ ΜΠΑΡ ΓΙΟΥΡ ΣΤΙΛ ΓΟΥΙΤ ΜΙ ΙΝ ΜΑΗ ΝΤΡΗΗΗΜΣ
τεσπα ξέφυγα , πίσω στο θέμα.
Θα παίξει πιστεύω έναν εντελώς διαφορετικό Τζόκερ , που θα ναι μεν καλός , αλλά και θα πέσει στην αναπόφευκτη σύγκριση με τους προκατόχους του , Χιθ Λέτζερ και Τζακ Νίκολσον...Γενικά δύσκολο έργο!
292 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 01:53
Tcixlas
ο τζακ νίκλσον ήταν πολύ καλός ο ίδιος αλλά σαν τζοκερ δεεεεεεεεεεν... εξαιρετική ερμηνεία και προσπάθεια αλλά δεν τον τραβηξε σενάριο και ταινία για μένα... ίσως και η εποχή.... ο κορυφαίος τζόκερ χιθ λετζερ δε συγκρίνεται, αλλά εκεί ο τζοκερ δεν είναι ο βασικό χαρακτήρας... είναι άλλου είδους ρόλος, αν το πιάσει απλά καλά που φαίνεται ότι το πιάνει, θα μιλάμε για επική ταινία
293 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 03:57
Σκληρός Καριόλης
Ο τζοκερ θα ναι πιο accurate απο ποτε. Θελω να δω αν οντως ο τζοκερ αρεσει στον κοσμο η αν απλα αρεσει η μουφα εικονα που εχουν πλασαρει οι μεχρι τωρα ταινιες
294 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 11:14
Tcixlas
κοίτα ο τζόκερ του χιθ λετζερ ήταν κορυφή
295 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 11:22
Σκληρός Καριόλης
Ηταν κορυφη αλλα δεν ηταν ο τζοκερ. Ηταν ιδεολογος σε βαθμο που ο τζοκερ δεν θα εφτανε. Ο Λετζερ ηταν συγκλονιστικος, ο χαρακτηρας του Λετζερ στην ταινια απιστευτη ομως ως Τζοκερ δεν μπορεις πεις πως ηταν σωστος. Δεν ειναι κακο αυτο, ο καθε σκηνοθετης εχει την δικη του αισθητικη/προσεγγιση. Το ιδιο εκανε και ο Σναιντερ με τον Λουθορ
296 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 11:33
Tcixlas
κάτσε βρε το ότι έδωσε στον τζόκερ πλάνο κλπ, δεν σημαίνει ότι τον "χαλασε" ας πούμε.... απλά έφτιαξε το ρόλο του τζόκερ για την συγκεκριμένη ταινία, το χάος και την αναρχία του τζόκερ το έβγαλε μέσα απο το χαρακτήρα, και την τρέλα του, η σκηνή στο νοσοκομείο ας πούμε είναι το απόλυτο χάος...
297 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 11:36
Deathracer2009
Joker καλος μονο αυτος....
300 Απ: DC/Marvel Γενική Συζήτηση Τρι 29 Μαρ 2016, 11:45
Σκληρός Καριόλης
Δεν λεω πως τον χαλασε λεω πως τον αλλοιωσε. Ο πραγματικος τζοκερ δεν επιδιωκει το χαος με σκοπο να αποδειξει τα λεγομενα του. Δε σκεφτεται και πραττει απλα κανει οτι του κατεβει. Μονος λογος υπαρξης του ειναι ο μπατμαν και οτι κανει το κανει για αυτον.
Γενικα οι χαρακτηρες του Νολαν δεν εμοιαζαν πολυ με αυτους των κομικ, αλλα ηταν πιο ρεαλιστικες μορφες πιο κοντα στη πραγματικοτητα.
Γενικα οι χαρακτηρες του Νολαν δεν εμοιαζαν πολυ με αυτους των κομικ, αλλα ηταν πιο ρεαλιστικες μορφες πιο κοντα στη πραγματικοτητα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης