Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Το δικο σας φρουτο του Διαβολου

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Gol. D. Russ έγραψε:beer-beer no mi
type : logia
τι καλυτερο απο το να εχεις μπυρα οποτε θες οση θες και τζαμπε.

Μάλλον δε θες να γίνεις ο βασιλιάς των πειρατών, έτσι Russ? :)

Gol. D. Russ

Gol. D. Russ

θα γινω το δεξι χερι του ζορο αλλα δεν ξερω αν του αρεσει η μπυρα οσο το sake χΔ

http://.......

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Gol. D. Russ έγραψε:θα γινω το δεξι χερι του ζορο αλλα δεν ξερω αν του αρεσει η μπυρα οσο το sake χΔ

Δεξί παγούρι θες να πεις, ε?

Πάντως είσαι ευπρόσδεκτος στο δικό μου πλήρωμα

DE HA HA HA

Gol. D. Russ

Gol. D. Russ

μετα χαρας , αλλα θα παρω την θεση του Ben και θα γινω εγω ο First mate :mueh:

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Μπορείς να δοκιμάσεις να κερδίσεις τη θέση του... όσες φορές θέλεις...

Gol. D. Russ

Gol. D. Russ

αν σου πω ότι εχω "ξπυνησει" το awakening του φρουτου μου και ελεγχο την ποιοτητα , περιεκτηκοτητα σε αλκοολ . παντα κρυα και με κρυο ποτηρι και το πιο σημαντικο μαζι με αυτά εχει και ξηρους καρπους , είναι αρκετα για τη θεση .. χιχι χΔ

Aldark

Aldark

Ο Σανξ πάντως εναντίον σου έχανε...
Το δικο σας φρουτο του Διαβολου - Σελίδα 4 Latest?cb=20121222203105 , να πως θα κατέληγε :p

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Ίσως να είναι το φρούτο αδυναμία μου.. όπως του luffy vs enel!

οπότε .. ναι ο Russ γίνεται δεκτός υπό τον όρο να μη βάζει όρους

Scarlet D.

Scarlet D.

Mi Mi no Mi

μπορεις να χεζεις καθε μερα ενα φρουτο το διαβολου με τυχαιες δυναμεις, αν δεν το φαει καποιος εντος 24 ωρων, το φρουτο σαπιζει

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

Crimson Viper έγραψε:Mi Mi no Mi

μπορεις να χεζεις καθε μερα ενα φρουτο το διαβολου με τυχαιες δυναμεις, αν δεν το φαει καποιος εντος 24 ωρων, το φρουτο σαπιζει

fuck ceasar αλ fuck the king του σκύλου στο got χααχαχα

Kamikaze

Kamikaze

Με το δικό μου Φρούτο όποια επίθεση τρώω θα την αντιγράφω και θα μπορώ να μιμηθώ τις δυνάμεις του Φρούτου στο οποίο ανήκει η επίθεση. Η αδυναμία είναι πως αν χτυπηθώ από άλλη επίθεση άλλου Φρούτου "ξεχνιέται" του προηγούμενου και μένει αυτό.

Tcixlas

Tcixlas

θα ηταν λιγο λειμ γιατι αν έτρωγες επίθεση ξερω γω απο μερα μερα ή μαγμα ξερω γω θα ψοφαγες, θα έπρεπε να προυποθετει τεράστια αντοχή στο ξύλο

Kamikaze

Kamikaze

Αν άγγιζα την επίθεση με τα χέρια ή τις πατούσες δεν θα με έκαναν τίποτα. Αν με πετύχαινε αλλού ναι. Αλλά τι να κάνουμε; Δεν είναι όλα άτρωτα.

Tcixlas

Tcixlas

κάτι σαν ιμπακτ νταιαλ σε χέρι ποδι κλπ, με μίμηση κιόλας....μμμμ ναι θα μπορούσε να δουλέψει αλλά κάπως έτσι δεν δουλεύουν και τα πατουσάκια του κουμα? στέλνουν πίσω την επίθεση? δεν την μιμουνται αλλα την επιστρέψουν

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Τώρα που είπατε impact dial, τί θα γινόταν αν ο luffy το χρησιμοποιούσε τώρα μαζί με Gear 4?

Έτσι μπορεί να πέσει ακόμα κι ο Kaido..

Kamikaze

Kamikaze

Ο Kaidou δεν μπορεί να πεθάνει ούτε με τις ίδιες του τις επιθέσεις. Το λέει.

Tcixlas

Tcixlas

ξερω γω αν και οφ τοπικ αν έχει φρούτο ο καιντο γιατι δεν πεφτει στη θαλασσα?

Kamikaze

Kamikaze

Και πάλι θα πατάει.

Tcixlas

Tcixlas

δεν παίζει σε κάθε σημείο υπάρχουν σημεία όπως είδαμε με το φισμαν αιλαντ 10000 μετρα κάτω απο το νερο κλπ.... αρα εκεί πνίγεται

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Απλά τα dials αποθηκεύουν οποιαδήποτε επίθεση και την πολλαπλασιάζουν.. οπότε αν ο Kaido μπορεί να αντέξει 1 leo bazouka για παράδειγμα με G4.. δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να αντέξει μια 10πλάσια δύναμη

PS: ο Kaido δεν είναι αθάνατος, απλά έχει τέτοιες αντοχές που φαίνεται ανίκητος..

Spoiler:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την The Red-Haired στις Τετ 10 Φεβ 2016, 16:03, 1 φορά

Tcixlas

Tcixlas

απο που ξερουμε οτι τα δεκαπλασιαζουν?

Kamikaze

Kamikaze

Την ίδια δύναμη στέλνουν, δεν την πολλαπλασιάζουν.

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Tcixlas έγραψε:απο που ξερουμε οτι τα δεκαπλασιαζουν?

αυτό θυμάμαι πως κάνουν.. μπορεί να πέφτω έξω στο νούμερο, αλλά σίγουρα πολλαπλασιάζουν.. το θέμα είναι να αντέξει το χέρι ή το πόδι σου στην αντίθετη δύναμη..
άρα ο luffy δε μπορεί να κάνει μια επίθεση που δεν αντέχει να δεχτεί ο ίδιος.. αυτός είναι σοβαρός περιορισμός..

Kamikaze

Kamikaze

Όχι, ό,τι δύναμη πάρει τόση δύναμη θα στείλει.

Tcixlas

Tcixlas

αυτό νόμιζα κι εγώ απλά απορροφάνε νομίζω και τη ρίχνουν πίσω.... αν είχαν όμως 10 τέτοια νταιαλ με τη δύναμη του καιντο σε όλα ξερω γω και να του κάνουν ταυτόχρονη επίθεση κάτι θα γινόταν δεν παιζει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης