Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Το δικο σας φρουτο του Διαβολου

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Kamikaze

Kamikaze

Δεν γίνεται. Έτσι είναι το Impact Dial. Ό,τι παίρνει από επίθεση, δίνει.

Tcixlas

Tcixlas

ναι δεν διαφωνώ το ίδιο λέμε, αν είχαν 10 και να κάνανε 10 ταυτόχρονες επιθεσεις με τη μεγιστη δυναμη του καιντο στον ίδιο δεν θα τον σκότωνε?

Kamikaze

Kamikaze

Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Δεν έχουμε δει τίποτα από τον τύπο. Απλά ξέρουμε πως από ό,τι ζει στη Γη είναι ο δυνατότερος και δεν πέφτει ούτε από τον ίδιο του τον εαυτό.

Scarlet D.

Scarlet D.

εεε παιδεεες επειδη δεν μιλαω τοσην ωρα δεν σημαινει οτι δεν βγαινεται off-topic. Εδω το topic ειναι καθαρα για να φτιαξετε το δικο σας φρουτο του διαβολου, οχι για να συζητατε για τα ηδη υπαρχοντα η για ακυρους χαρακτηρες one piece

http://www.onepiecegr.com/

Kamikaze

Kamikaze

Ένα άλλο Φρούτο που έχω βρει, για να μείνω on-topic, είναι το Φρούτο της πίεσης. Θα ελέγχω την πίεση κάθε αντικειμένου και την πίεση ζωντανών οργανισμών.

Tcixlas

Tcixlas

μοιάζει λίγο με της βαρύτητας μιας και ελέγχει κι αυτό βαρυτικά την πίεση...

Kamikaze

Kamikaze

Την πίεση λέω εγώ, όχι τη βαρύτητα. Αλλιώς το φαντάζομαι απλά δεν ξέρω αν μπορώ να το αναλύσω όπως το σκέφτομαι. Στέκει πάντως.

Tcixlas

Tcixlas

θα ήταν εξαιρετικό logia χρυσού.... θα μπορούσε να είναι είτε ρευστό όποτε ήθελες αλλά και απίστευτα σκληρό, άσε που θα ησουν παντα πλούσιος :p

Kamikaze

Kamikaze

Ε, εντάξει ο χρυσός δεν είναι και τόσο σκληρός. Το διαμάντι πάντως logia δεν είναι.

Tcixlas

Tcixlas

είναι αρκετά σκληρός σε συγκεκριμενες θερμοκρασίες.... άλλο το διαμαντι, εγώ το έκανα λογκια γιατι μπορεί να είναι ρευστό

Kamikaze

Kamikaze

Και να σκάσει στην ταινία 13 logia του χρυσού...

Tcixlas

Tcixlas

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό

άλλο ένα γαμάτο θα ήταν ξερω γω το φρούτο της θερμοκρασίας paramecia να μπορείς να ελέγχεις τη θερμοκρασία γύρω σου και στα αντικείμενα που αγγίζεις να τα πγαώνεις ή να τα φτάνεις σε ακραία ζεστές θερμοκρασίες

Kamikaze

Kamikaze

Πάνω κάτω το ίδιο με την πίεση λέω εγώ. Απλά χωρίς το άγγιγμα. Με ένα κούνημα του χεριού να ελέγχεις την πίεση του άλλου αλλά και άβιων αντικειμένων.

Tcixlas

Tcixlas

αν σκεφτείς πόσο op θα μπορούσε να ειναι ένα τέτοιο φρούτο εντωμεταξύ... αντε τωρα να μην μπορει ο άλλος να κρατησει σπαθί ξερω γω γιατί θα του ανεβάζεις θερμοκρασία ή θα το λιώνεις.... ή να παγώνεις ξερω γω κάτι και να το σπας να μην μπορει να σε σταματησει τίποτα :p

Kamikaze

Kamikaze

Ναι αλλά θα μπορείς να χάσεις από επιθέσεις που δεν περιμένεις.

Tcixlas

Tcixlas

θα μπορείς να αυξήσεις υπερβολικά τη θερμοκρασία γύρω σου για να μην είναι ανεκτή απο τους γύρω, για άμυνα, αλλα θα έχεις και χάκι.... σίγουρα θα έχει και αδυναμίες ολα έχουν

Aokiji

Aokiji

portofoli no mi

Γίνεσαι ναμι για λίγα λεπτα. Μετά όμως υπάρχει σοβαρή βλάβη με το θέμα της τουαλέτας...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης