ρε να σου πω κάτι αν ασχολιόταν και κανας αλλος καλώς αλλά γράφουμε εγω κι εσύ... όσα και να πούμε αν δεν μιλάνε άλλοι τι να το κανεις χαχαχ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Το δικο σας φρουτο του Διαβολου
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
52 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Σαβ 20 Ιουν 2015, 00:10
Patty D.Luffy
Μας έχει στερέψει η φαντασία, τι να κάνουμε???
53 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Σαβ 20 Ιουν 2015, 01:40
Tcixlas
haki haki no mi εχεις δεν έχεις χακι να σου δίνει όλα τα ήδη για συγκεκριμένη ώρα αλλά να χρειάζεται πολύ ενέργεια
54 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Σαβ 20 Ιουν 2015, 11:19
Scarlet D.
κι αν εχεις ηδη οντως χακι?
55 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Σαβ 20 Ιουν 2015, 13:41
Tcixlas
το κρατάςτο φρούτο αφάγωτο στο πλήρωμα, για να το δώσεις στον σκοπευτή σου να κόβει κώλους χαχαχαχα
56 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Κυρ 28 Ιουν 2015, 17:20
Scarlet D.
den den no mi
Μπορει να παρεμβαλει στα σηματα των den den mushi και να τα κανει να λενε οτι θελει ο χρηστης με οποια φωνη θελει η να ακουει συνομιλιες :P
Μπορει να παρεμβαλει στα σηματα των den den mushi και να τα κανει να λενε οτι θελει ο χρηστης με οποια φωνη θελει η να ακουει συνομιλιες :P
57 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Κυρ 28 Ιουν 2015, 17:33
Tcixlas
εχει βρεί τρόπο να το κάνει το ναυτικο αυτό δεν λέει χαχαχα
nuclear-nuclear no mi
paramecia
φρούτο πυρηνικης ενέργειας
μπορεί να προκαλέσει σχέση πυρήνων σύντηξη ακόμα και πυρηνικές βόμβες δημιουργώντας ανεξέλεγκτες πυρηνικές αντιδράσεις...
μπορεί ακόμα να παράγει τεράστιες ποσότητες ενέργειας και θα μπορούσε να μιμηθεί και τις ακτίνες των πασιφίστα κατα κάποιο τρόπο θα ήταν πολύ ωραίο φρούτο τι λες?
αδυναμία ο μόλυβδος και το καδμιο χαχαχαχαχα
nuclear-nuclear no mi
paramecia
φρούτο πυρηνικης ενέργειας
μπορεί να προκαλέσει σχέση πυρήνων σύντηξη ακόμα και πυρηνικές βόμβες δημιουργώντας ανεξέλεγκτες πυρηνικές αντιδράσεις...
μπορεί ακόμα να παράγει τεράστιες ποσότητες ενέργειας και θα μπορούσε να μιμηθεί και τις ακτίνες των πασιφίστα κατα κάποιο τρόπο θα ήταν πολύ ωραίο φρούτο τι λες?
αδυναμία ο μόλυβδος και το καδμιο χαχαχαχαχα
58 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Κυρ 28 Ιουν 2015, 17:37
Scarlet D.
καποιος το χει ξαναπει αυτο αλλα το ανεπτυξες λιγο καλυτερα, καλο ακουγετε αλλα η αδυναμια του θα πρεπε να ναι εκτος απο το νερο το βαρυ υδωρ :P (H2O2)
Salt Salt no mi
Logia
Κανει το σωμα του χρηστη απο αλατι και σκορπαει μεγαλες ποσοτητες αλατιου στην ατμοσφαιρα, αυτο το φρουτο φτιαχτηκε αποκλειστικα για να τρολλαρει τον Aokiji XD
Salt Salt no mi
Logia
Κανει το σωμα του χρηστη απο αλατι και σκορπαει μεγαλες ποσοτητες αλατιου στην ατμοσφαιρα, αυτο το φρουτο φτιαχτηκε αποκλειστικα για να τρολλαρει τον Aokiji XD
59 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 20:59
IoannisMin
Παιδια το φρουτο που θα γουσταρα να ειχα θα ηταν:
Name:copy copy no mi
Type:paramecia
Description:θα εκανα copy τον εαυτο μου οσες φορες ηθελα οποτε θα ηταν λιγο δυσκολο να καταλαβεις ποιος ειμαι!!! :D
Name:copy copy no mi
Type:paramecia
Description:θα εκανα copy τον εαυτο μου οσες φορες ηθελα οποτε θα ηταν λιγο δυσκολο να καταλαβεις ποιος ειμαι!!! :D
60 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:04
Scarlet D.
κοιτα ακριβως το πρωτο post που εχω κανει σε αυτο το thread
61 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:05
Tcixlas
χαχαχαχαχα το ε΄χει πει κάποιος εεε σκαρλετ?
62 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:11
Scarlet D.
βασικα το ονομα μονο, νομιζω το δικο μου ειναι καλυτερο απο κλονους, αν και νομιζω οτι τωρα η robin το καλυπτει
63 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:27
IoannisMin
Και ενα αλλο καλο που θα μου αρεσε θα ηταν το:
Name:time time no mi
Type:Logia
Description:θα μπορουσες να κανεις ενα room σαν τον Law και θα σταματουσε ο χρονος για ενα χρονικο διαστημα 30 sec μπορει και παραπανω και μετα θα επανερχοταν και θα μπορουσες να αλλαξεις και την ροη του χρονου μεσα στο room για οτι βρικσεται μεσα!!! epic!!
Name:time time no mi
Type:Logia
Description:θα μπορουσες να κανεις ενα room σαν τον Law και θα σταματουσε ο χρονος για ενα χρονικο διαστημα 30 sec μπορει και παραπανω και μετα θα επανερχοταν και θα μπορουσες να αλλαξεις και την ροη του χρονου μεσα στο room για οτι βρικσεται μεσα!!! epic!!
64 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:28
Scarlet D.
επεισης δικο μου φρουτο και λεγετε jikan jikan no mi, αλλα αυτο με το room δεν το σκεφτηκα η αληθεια ειναι
65 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:29
Tcixlas
χαχαχαχα γτφ νταμπλ ακκ? χαχαχ
66 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:37
IoannisMin
γαμωτο μαλλον εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης.....τουλαχιστον δεν σκεφτηκες το room :P παρ΄το ως ενα update στο ηδη υπαρχων φρουτο σου!!!
67 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:38
Tcixlas
χαχαχα αν θες διαβασε τις προηγούμενες ιδέες μας μπορέι να σου αρέσουν ένα 5 λεπτο θα σου πάρει 5 σελίδες έιναι
68 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:40
Scarlet D.
ο βεφα-punk μου δινει φωτισει, φτιαχνω φρουτα καλα, μπορει οι αλλοι να μην εχουν τοσο καλη φαντασια... ο αλλος ο aldark νομιζω ειχε βγαλει φρρουτο που σε εκανε αμαξι....
69 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:43
IoannisMin
χαχαχαχαχα βεφα-punk???? ωραιος!!! ναι παντως πρεπει να το δω και θα σκεφτω κατι καλο :)
70 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:50
Scarlet D.
δες το topic hall of fame η θεωριες one piece και θα καταλαβεις
71 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:36
Hawkins
witch witch no mi ειναι mythical zoan και σε μεταμορφονη σε μαγγισα αυτο το φρουτο εχει και η μπιγκ μομ
72 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:41
IoannisMin
μμμ και ποια τα πλεονεκτηματα αυτο του φρουτου???
73 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:42
Hawkins
θα το διαπιστωσεις μονος σου εγκειρες πηγες δεν μπορω να πω περισσοτεραIoannisMin έγραψε:μμμ και ποια τα πλεονεκτηματα αυτο του φρουτου???
74 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:47
IoannisMin
will see!!! λογικα κατι καλο θα κανει αλλα τι δεν ειναι τυχαια μια απο τους 4 emperors!!!
75 Απ: Το δικο σας φρουτο του Διαβολου Κυρ 17 Ιαν 2016, 00:23
Gol. D. Russ
beer-beer no mi
type : logia
τι καλυτερο απο το να εχεις μπυρα οποτε θες οση θες και τζαμπε.
type : logia
τι καλυτερο απο το να εχεις μπυρα οποτε θες οση θες και τζαμπε.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης