μιας που πόσταρες σχολίασε τον Tankianism που τον άφησες εκτός την προηγούμενη φορά.
@Tankianism: μιλάς για τις ninja ικανότητες μου να παίρνω κωδικούς αντμίν?
α δεν είμαι τόσο κομπλεξική να παρεξηγηθώ με ένα μπλοκ στο msn. εδώ ο χόκινς είπε ό,τι είπε για μένα στα όσκαρ και συνέχισα να του μιλάω κανονικά..άλλο με πείραξε...και τώρα που το χτυπάω, για πείραγμα/πλάκα το κάνω, όχι τίποτε άλλο.
για τη Στικούδη ό,τι και να πεις έχεις δίκιο
Aldark's Mother έγραψε:σε αυτό το σημείο,και με αφορμή τη γνώμη μου για τον αποπάνω,να πω πως μην πιστεύετε λέξη από όσα λέει η μάγκι και ο τανκιάνισμ,ιδίως όταν μιλάνε μεταξύ τους,μέχρι να ανακαλύψω την αλήθεια και να την ποστάρω για να την μάθουν όλοι.
προσοχή λοιπόν,μιλάμε για επικίνδυνα άτομα.
σχολιασμός:αν δεν σε ήξερα,θα ήθελα που και που να σε πλάκωνα λίγο
μόνο να ξερες τι λέει για σένα όταν μιλάμε μεταξύ μας..
edit:
καλά αφού δεν είπε ο χόκινς τίποτα θα πω 'γω για μάνο και γιάννη μαζί επειδή φεύγω πάλι.
lulu-chan. συμφωνούμε σε πολλά πράγματα, ιδεολογικά ή ό,τι έχει να κάνει με το φόρουμ.
δεν με εκνευρίζει κάτι σε σένα, αυτό βέβαια οφείλεται όπως προείπα στο οτι συμφωνούμε σε πολλά, διαφορετικά είσαι σπάσιμο νεύρων για άλλους.
είσαι μέγα τρολλ, με αποτέλεσμα να γελάω συχνά αλλά και να μην εμπιστεύομαι το παραμικρό που βγαίνει από το στόμα σου.
έχεις γούστο σε άνιμε/μάνγκα από ό,τι θυμάμαι. συγκεκριμένα θυμάμαι εκείνη τη μέρα στο παλιό φόρουμ που είχατε βγάλει τις λίστες σας με το δίδι και τις συγκρίνατε ποιος την έχει
μεγαλύτερη καλύτερη.
είσαι έξυπνος, από τους πιο έξυπνους που έχουν περάσει από εδώ μέσα.
ορισμένες φορές έχω την εντύπωση πως γνωρίζεις πράγματα που δεν θα έπρεπε, ή απλά εγώ έχω τη μύγα και μυγιάζομαι.
σε γενικές γραμμές είσαι οκ.
Johnyboy. σ'αγαπώ <3 αγαπώ και τον Gob <3