Χρόνια Πολλά σε όσους γιόρταζαν!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
856 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Σεπ 2013, 00:47
Patty D.Luffy
857 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Σεπ 2013, 01:33
Dr. Jimalicious
Γειά! Πώς είστε παιδιά;
858 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Σεπ 2013, 03:34
Kauko
^Καλά ήμουν μέχρι που κάθισα το απαίσιο τέλος του Ντέξτερ...
859 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Σεπ 2013, 07:44
Σκληρός Καριόλης
γαμησε το ντεξτερ οσο δε παει
860 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Σεπ 2013, 22:56
Aldark
λόγω της εθνικής εορτής (αν και μόνο η φίλτατη Πάττυ μου είπε χρόνια πολλά :'( ) θα βγάλω από ένα γούορν απ'τον καθένα !!! (όποιον ξέχασα και θέλει να του βγάλω πμ )
861 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Σεπ 2013, 23:28
Santouryuu
thanks :PPatty D Luffy έγραψε:Χρόνια Πολλά σε όσους γιόρταζαν!
862 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Σεπ 2013, 14:41
Johnyman
για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους..
το τέλος του ντέξτερ ήταν πολύ καλό,η τελευταία σεζόν όμως ήταν απαράδεκτη
το τέλος του ντέξτερ ήταν πολύ καλό,η τελευταία σεζόν όμως ήταν απαράδεκτη
863 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Σεπ 2013, 20:41
Patty D.Luffy
864 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Σεπ 2013, 22:30
maggie
το δα πριν κάτι μέρες αλλά δεν του έδωσα σημασία...έδωσα περισσότερη σημασία σε αυτό εδώ http://typing-tube.net/play/typing/15126 :3
έχει κάτι άλλα ελεεινά δύσκολα, αυτό είναι εύκολο XD ^
είχα πετύχει και ένα fan made δήθεν dating sim αλά Free! στο devianart.
υγ..στα μπισκότα πάτα ταυτόχρονα ροδέλα και αριστερό κλικ..είναι πιο γρήγορο.
έχει κάτι άλλα ελεεινά δύσκολα, αυτό είναι εύκολο XD ^
είχα πετύχει και ένα fan made δήθεν dating sim αλά Free! στο devianart.
υγ..στα μπισκότα πάτα ταυτόχρονα ροδέλα και αριστερό κλικ..είναι πιο γρήγορο.
865 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 01 Οκτ 2013, 00:06
Aldark
wtf αντί να κοιμάμαι κάθομαι και παίζω με τα μπισκότα νυχτιάτικα :xD:
866 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 01 Οκτ 2013, 22:09
Patty D.Luffy
Mwaahahahahhaha!!!
867 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 01 Οκτ 2013, 23:36
Dr. Jimalicious
Τι σκατά έχετε πάθει με αυτά τα μπισκότα όλοι, και στο twitter όλοι για αυτά λένε και στο fb και εδώ;:xD:
868 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 04 Οκτ 2013, 00:35
Aldark
no life=patty...
σε ζηλεύω βασικά :xD:
σε ζηλεύω βασικά :xD:
869 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 04 Οκτ 2013, 02:46
Patty D.Luffy
Χαχαχαχα σιγα καλέ.. :xD: :xD:
Απλα βάλαμε στοίχημα 5 άτομα ποιος θα το τερματίσει , οι 3 τα παράτησαν και έμεινα εγώ με ένα παιδί αλλα αυτός δεν νιώθει μια... :xD: :xD:
Γενικά όλα τα παιχνίδια με upgrades είναι εθιστικά, αλλα αυτο με τα κουλουράκια έγραψε!!!!
New Stats:
EDIT: OMG!! Maggie.... το Typing Tube ειναι δυσκολόοοοοοοο.... δεν το έχω καθόλου :xD: :xD:
EDIT 2: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ MAGGIE!!!!
Απλα βάλαμε στοίχημα 5 άτομα ποιος θα το τερματίσει , οι 3 τα παράτησαν και έμεινα εγώ με ένα παιδί αλλα αυτός δεν νιώθει μια... :xD: :xD:
Γενικά όλα τα παιχνίδια με upgrades είναι εθιστικά, αλλα αυτο με τα κουλουράκια έγραψε!!!!
New Stats:
- Σπόιλερ:
EDIT: OMG!! Maggie.... το Typing Tube ειναι δυσκολόοοοοοοο.... δεν το έχω καθόλου :xD: :xD:
EDIT 2: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ MAGGIE!!!!
- Σπόιλερ:
Βρήκα crossover mlp με τα μωρά μου!!! Δεν με τρελαίνει το σχέδιο αλλα έχει συναισθηματική αξία....
Δεν μπορώ να διαλέξω σετάκι... :xD: :xD:
870 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 05 Οκτ 2013, 02:44
Aldark
fak κόλλησα με κούκι κλίκερ βραδιάτικα και παράγω μπισκότα με γιαγιάδες και φάρμες :'(
871 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 05 Οκτ 2013, 13:16
maggie
get a life otakuz
- Σπόιλερ:
- το ξεκίνησα και εγώ..
αφήνω το λαπτοπ ανοιχτό, φεύγω και παράγω κουλουράκια
872 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 05 Οκτ 2013, 14:41
Elidor
Πορνες.
873 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 05 Οκτ 2013, 14:48
maggie
ωωωω..επισκέψεις.
πότε ξανά ξεκουμπίζεσαι?
πότε ξανά ξεκουμπίζεσαι?
874 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 05 Οκτ 2013, 15:42
Aldark
hey elidor-sama
χοχοχ έχω κάνει και ορυχείο κουλουρακίων όχι αστεία το άνοιξα και παράγω 1000 κομμάτια σε 10 δευτερόλεπτα :teme:
χοχοχ έχω κάνει και ορυχείο κουλουρακίων όχι αστεία το άνοιξα και παράγω 1000 κομμάτια σε 10 δευτερόλεπτα :teme:
875 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 05 Οκτ 2013, 17:22
maggie
τα βαρέθηκα τα μπισκότα τελικά...κατεβάζω να δω S.H.I.E.L.D.
876 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 05 Οκτ 2013, 18:12
Aldark
εύγε μάγγι , είσαι σε καλό δρόμο !
877 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 07 Οκτ 2013, 10:53
plankton
ρε παιδιά πολύ μαλακία είναι αυτό το παιχνίδι, πως σας αρέσει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την plankton στις Κυρ 20 Οκτ 2013, 16:36, 1 φορά
878 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 07 Οκτ 2013, 16:49
Aldark
ε κι εγώ το βαρέθηκα..δεν είχε και κάποιο σκοπό τελικά..
btw στα χνάρια του Τζιμ , έκανα κι εγώ κάποια βίντεα
τσεκάρετε , κάντε κι ένα subscribe αν θέλετε 8)
btw στα χνάρια του Τζιμ , έκανα κι εγώ κάποια βίντεα
τσεκάρετε , κάντε κι ένα subscribe αν θέλετε 8)
879 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 07 Οκτ 2013, 20:13
plankton
Aldark ασχολείσαι με πόκεμον?
880 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 07 Οκτ 2013, 20:57
Σκληρός Καριόλης
Θα κανω και εγω βιντεο να αναλυω το sailormoon
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης