Franken SteinΑρχικα,
Ulquiorra Cifer, σε επέλεξα με τυχαία μέθοδο, για αυτό όπως είπα, με την παρουσία νέων στοιχείων είναι πιθανό να αλλάξω την ψήφο μου. Η δική μου ζωή δεν έχει καμία σημασία, μάλιστα ο θανατος μου θα πιστοποιήσει τα λεγόμενα μου. Σκοτώστε σήμερα, αλλά κρατήστε τα λεγόμενα μου από το παρελθόν και σκεφτείται με βάση αυτά. Το σχέδιο ήδη προχωρά και οι δολοφόνοι θα χάσουν.
Από την βιασύνη σου να με κατηγορήσεις, δεν διάβασες σωστά. Επιμονή δεν ισοδυναμεί εμμονή. Δεν σκέφτεσαι σφαιρικά και θεώρησες ότι αφού ο Kotomine ήταν αθώος, εγώ αποτελώ τον μόνο ύποπτο.
Αν ήμουν ο δολοφόνος θεωρείς ότι θα έμπαινα σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί του; Ή θεωρείς τους υπόλοιπους τόσο εύκολα χειραγωγίσιμους ώστε να επηρεαστούν από τα λόγια μου και να ψηφίσουν αυτόν.
Και ποιος μου εγγυάται ότι δεν με φοβάσαι ως έναν ισχυρό αντίπαλο σου, αν φυσικά είσαι όντως ο δολοφόνος.
Τέλος κανείς δεν μου εγγυάται ότι ο γιατρός δεν έσωσε την δική μου ζωή, και δεν είμαι προγραμματισμένος για σήμερα. Και ναι, δεν σε θεωρώ τόσο ανόητο ώστε να με κατηγορείς ανοιχτά, βέβαια δεν σε γνωρίζω καλά. Σε αυτό το σενάριο υπάρχουν 2 θήτες και οι υπόλοιποι είμαστε δυνητικά θύματα. Προσπαθώ να μην στοχεύω με το δάκτυλο. Μάλιστα αν είχα ακολουθήσει άλλον δρόμο, δεν θα φαινόταν καν το όνομα μου στις ψήφους. Θα συνεχίσω έτσι και ας μου κοστίσει την δική μου ζωή για να σωθούν των υπολοίπων, ενώ παράλληλα, δεν θέλω να εμπιστευτώ κανέναν. Αποσύρομαι στο δωματιό μου και θα αναλογίζομαι ότι συνέβη.
Hawkins πέθανες φύγε