The Red-Haired έγραψε:Xrhstos D. Kol έγραψε:Μιας και ξεκινησα να διαβαζω και γω μανγκα εχω να πω το εξης, δεν μπορω να σταματησω να διαβαζω το μανγκα γιατι θελω να μαθω τη συνεχεια νωριτερα, ωστοσο απολαμβανω περισσοτερο το ανιμε
Αν με ρωτούσες τί θα ήθελα πιο πολύ, να δω 4 επεισόδια anime ή να διαβάσω 4 chapters από το manga?
Θα επέλεγα το anime για πολλούς λόγους.. αλλά κάποια στιγμή με κούρασε η αναμονή και τα filler ή οι ανούσιες σκηνές που έχουν πολλάκις επισημανθεί.. οπότε άρχισα το manga.. μετά από αυτό μπορώ να πω.. δεν υπάρχει γυρισμός:) γιατί προπορεύεται αρκετά.. Για να καταλάβεις αυτά που γίνονται τώρα στο manga θα τα δούμε περίπου τον Αύγουστο.. οπότε αν σταματήσω το manga, θα ξέρω τί θα συμβαίνει μέχρι για τους επόμενους 6 μήνες, ίσως και περισσότερο... ε δεν γίνεται:)
με κάλυψε σχεδόν αόλυτα ο ρεντ
Xrhstos D. Kol έγραψε:Ναι καταλαβαινω, γι αυτο αλλωστε συνεχιζω το μανγκα πλεον(κοντευω να τα τελειωσω) γιατι πλεον ξερω τι θα συμβει! Τουλαχιστον αναμενω να τα δω στο ανιμε για πιο επικ φαση!
τώρα που θα έχεις δει το manga φίλε μου και μετά θα βλέπεις το ανιμ με ότι είδες στο manga θα δεις ότι πολλά απο το manga δεν είναι ίδια... πολλές σκηνές τις τραβάν απο τα μαλλιά και γενικά το anime το αλλάζουν... το ανιμ σου φαίνεται διαφορετικό γιατί ακόμα δεν έχεις δει ανιμ που να έχεις διαβάσει το αντίστοιχο μανγκα για να δεις τις κυριες διαφορές