Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Έχω κατεβάσει τα πάντα μέχρι την αρχή της Dressrosa και είναι περίπου 150Gbytes μαζί με τις ταινίες...

Tcixlas

Tcixlas

βάλτα σε ένα megaupload να μας τα στείλεις όλα :p

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Δεν έχω ρε τέτοιο λογαριασμό :P

Μπορώ να σου βρω torrent αν θες όμως.. να τα κατεβάσεις μόνος σου

Tcixlas

Tcixlas

όχι ρε δεν είναι λογαριασμός ρε πάς τσακ ανεβάζεις προσωρινά μέχρι 50 gb και δίνεις λινκ να το κατεβάσω... :p

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Σήμερα είδαμε το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε όλον αυτό τον καιρό! Ο Doffy έπεσε, αλλά έδειξε πόσο δυνατός ήταν! Ακόμη και στο τέλος ζορίστηκε υπερβολικά ο Luffy.. Νομίζω στο manga μου είχε φανεί πιο εύκολη η νίκη του.. αλλά μπορεί να είναι η ιδέα μου...

Να δούμε τώρα τί θα κάνει ο Oda με τόσους χαρακτήρες xD

Μην ξεχνάμε είναι κι ένας Admiral στο νησί... αλλά και ο Sabo με τον Burgess.. Επίσης δεν έχουμε πληροφορίες για το πού έχουν πάει οι CP0 που έκαναν την εμφάνισή τους στην αρχή του arc.. Δε θα μοιάζει με κανένα άλλο επίλογο που ακολουθούν τις μάχες του luffy.. Δεν έχει τελειώσει ακόμη το arc

Tcixlas

Tcixlas

κοίτα λοιπον αντικειμενικά όσο γίνεται το επ ήταν τραγικό, τραβηγμένο απο τα μαλλιά και σίγουρα όχι όλο αυτό στο μανγκα δεν έγινε..

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Tcixlas έγραψε:κοίτα λοιπον αντικειμενικά όσο γίνεται το επ ήταν τραγικό, τραβηγμένο απο τα μαλλιά και σίγουρα όχι όλο αυτό στο μανγκα δεν έγινε..

Εμένα πάντως μου άρεσε και νομίζω βελτιώσαν το σχέδιο λίγο .. είχαν και break

Tcixlas

Tcixlas

ήταν πολλές σκηνές που ήταν σαν να είναι η εικόνα του μανγκα και απλά να ταρακουνιέται, δεν υπήρχε κίνηση ανιμ κλπ.... και επίσης ξέφυγε τραγικά απο το ανιμ.... με το κινγκ κονγκ γκαν ο λούφυ τον έστειλε πανεύκολα για βρούβες τον άλλον, ούτε του μπαιναν στα χέρια χορδές ούτε τίποτα

Hawkins

Hawkins

τα τελευταια τεσσερα λεπτα το ανιμεισιον και η σκηνοθεσια ηταν επιπεδου hunter x hunter μπορω να πω εμενα μου αρεσαν ολλα και ετσι οπως εφυγε ο μινγκο και στο τελος τον κορα-σαν να μιλαει για τους D

βεβαια μεγαλη η αλλαγη που δειχνει τον λουφη να ζωριζεται με κινγκ κονγκ ενω εφυγε ψωμι ο ντοφλαμινγκο στο μανγκα αλλα εμενα μου αρεσε

Tcixlas

Tcixlas

με χάλασε που έφευγε τόσο πολύ απο το μάνγκα τι να σου πω

Kamikaze

Kamikaze

Dat red haki lel

Scarlet D.

Scarlet D.

εγω πιστευω οτι το anime έκανε ωραίες προσθήκες στο υλικό του Manga, ωστόσο με ξενέρωσε το γεγονός οτι όλα έγιναν καθαρά για καθυστέρηση και σασπενς...Για το animation δεν εχω να πω τιποτα, το αφεντικο της Toei παλι έχει μείνει απο προσωπικό και έχει βάλει τον 10χρονο γιό του να φτιάξει το anime , παλι :P

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

κάτι που ξενέρωσε εμένα ήταν που δεν έβαλε ξανα το ίδιο στυλ φωνής στο λουφυ στο g4 αφού του το βάζεις γιατί δε το κρατάς?

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Tcixlas έγραψε:κάτι που ξενέρωσε εμένα ήταν που δεν έβαλε ξανα το ίδιο στυλ φωνής στο λουφυ στο g4 αφού του το βάζεις γιατί δε το κρατάς?

για εμένα το προηγούμενο ήταν fail.. καλύτερα που το άλλαξε!

όσο για το anime σαν ποιότητα.. προφανώς έχει πέσει, αλλά πού και πού για λόγους που κανείς μας δεν έχει καταλάβει, το αναβαθμίζουν σα να λένε πως .. "μπορούμε.. αλλά προτιμούμε αυτή την ποιότητα"

Tcixlas

Tcixlas

απλά κάθε επ το αναλαμβάνει και διαφορετική ομάδα και μερικοί είναι καλύτεροι απο άλλους που είναι για τον π*****

Scarlet D.

Scarlet D.

μια παρατηρηση

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση - Σελίδα 37 25ibybm

ο τυπάς με την μπλούζα "Lucy" πότε πρόλαβε να την παραγγείλει και να αλλάξει; :xD:

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Crimson Viper έγραψε:μια παρατηρηση

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση - Σελίδα 37 25ibybm

ο τυπάς με την μπλούζα "Lucy" πότε πρόλαβε να την παραγγείλει και να αλλάξει; :xD:

Τον είχε παίξει στοίχημα στο κολοσσαίο ... όχι μαγκές στον όντα sensei...

Tcixlas

Tcixlas

ναι την είχε πάρει απο το κολοσσαίο

Scarlet D.

Scarlet D.

οριστε φιλες και φιλοι, κανεις ντεμπουτο στο κολοσσαιο και εχεις φανς

Tcixlas

Tcixlas

έτσι φτασμένος απο την αρχή, σαν τον τσίχλα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Σε ποιο επεισοδιο λετε να δουμε τον ξερετε ποιον; Διοτι στο 736 δεν παιζει....

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Deathracer2009 έγραψε:Σε ποιο επεισοδιο λετε να δουμε τον ξερετε ποιον; Διοτι στο 736 δεν παιζει....

Θα έχει μπει καλοκαίρι πιστεύω..

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Καποιοι λενε στο 738 η 739....

Aldark

Aldark

739 πιθανά!
Πάντως για τη συνέχεια , ελπίζω σε βαρύ φίλλερ κι έτσι...μόνο έτσι.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
SPOIL:

edit by Aldark:Don't Spoil homie :haha:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης