Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
S T O P

A N I M E !!!!!!!!!!!!

S T A R T

M A N G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YΓ. Αυτα!!!! ouf

Tcixlas

Tcixlas

ουαου έγραψες κα ικάτι εκτός του εμοτικον χαχαχαχα

κατι που ήθελα να προσθέσω για το σημερινό επεισόδιο η γριά όταν έπεσε ανάποδα δεν σας θύμισε σε όλους τη γρια απο τις kuja?

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ποια γρια διοτι εκανα fast forward το επεισοδιο..... :xD: :xD: :xD:

Gol. D. Russ

Gol. D. Russ

Tcixlas έγραψε:ουαου έγραψες κα ικάτι εκτός του εμοτικον χαχαχαχα

κατι που ήθελα να προσθέσω για το σημερινό επεισόδιο η γριά όταν έπεσε ανάποδα δεν σας θύμισε σε όλους τη γρια απο τις kuja?

Μπα ουτε καν ρε συ

http://.......

Tcixlas

Tcixlas

γιατί ρε μπρούμιτα όταν ήταν χωρίς να έχει δείξει φάτσα λέω ώπα τι κάνει αυτή εδώ

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Για ποιους λογους λετε καποιος να ξεκινησει μανγκα?

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Xrhstos D. Kol έγραψε:Για ποιους λογους λετε καποιος να ξεκινησει μανγκα?

Εφόσον έχεις δει το τελευταίο επεισόδιο.. δε θέλεις να μάθεις τί γίνεται μετά?

Επίσης το manga έχει περισσότερες λεπτομέρειες και δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το anime.. κι εγώ αρχικά θεωρούσα βαρετό το να αρχίσω το manga, αλλά τώρα πια χαίρομαι πολύ περισσότερο ένα καινούργιο chapter στο manga από ότι ένα νέο επεισόδιο στο anime.. Βέβαια υπάρχει και το αρνητικό, πως ξέρεις τί περίπου θα δεις στο επεισόδιο anime της επόμενης εβδομάδας..

Qaaz

Qaaz

Υπαρχουν πραγματα που αλλοιωνονται στο anime και δεν περναν οπως στο manga

Hawkins

Hawkins

κοιτα εγω διαβαζω το μανγκα εδω και 3 χρονια και ο λογος ειναι οτι δεν αντεχα για την συνεχεια

αν ρωτουσες εμενα θα σου ελεγα οτι προτημω τα ανιμε απο τα μανγκα αλλα το οπ ειναι διαφορετικο γιατι και χαλια ανιμεισιον εχει και παει 0.8 τσαπτερ ανα επεισοδιο

και πιστεψεμε θα απολαυσης περισσοτερο το μανγκα μιας και εχει περισσοτεροι αγωνια...κανεις κλικ στην επομενη σελιδα καιι δεν ξερεις τη θα δεις....
ξερεις τη ειναι να εμφανιζετε ενας
Σπόιλερ:
μπροστα στην οθονη σου αποτομα?

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Απλα ειμαι χαρακτηρας περισσοτερο δυναμικου περιεχομενου, θα το σκεφτω παντως σοβαρα να διαβασω ετσι για δοκιμη το επομενο τσαπτερ

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Πρωτα απ' ολα το manga ειναι μια χαρα σχεδιασμενο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου αρεσει. Στις μαχες προσωπικα μου αρεσει καλυτερα στο manga διοτι τις φανταζομαι στο μυαλο μου καλυτερα. Μετα βλεπω και το επεισοδιο οταν το δειξει το anime. Στο anime σε καθε μαχη μπαινει και filler που ναι μεν ειναι λογικο αλλα ορισμενες φορες ειναι απαραδεκτο.

Hawkins

Hawkins

αν διαβασεις το επομενο θα δες και το επομενο και το επομενο και το επομενο :p

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ε ναι ετσι παει υποθετω, ωστοσο δεν θα λεγατε οτι οι μαχες ειναι πιο ενδιαφερουσες στο ανιμε? Υπαρχει κινηση ρε παιδια... ελπιζω καταλαβενεται τι θελω να πω

Tcixlas

Tcixlas

ουσιαστικά το μανγκα πέρα απο το ότι ειναι το ορίτζιναλ χωρίς λογοκρισίες και χωρίς αλλοιώσεις απο τους ανιμειτορς, χωρίς καθυστερήσεις απλά για να βγει επεισόδιο και χωρίς μπλεξίματα, είναι πιο ενδιαφέρον σαν διάβασμα το συγκεκριμένο απο ότι να το δεις σε επεισόδιο... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις δεν νομίζω ότι έχει πιο ενδιαφέρουσες μάχες το ανιμ... ίσα ίσα τις κόβει.... αλλιώς το μανγκα φιλε μου

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Αντε καλα με πεισατε, θα το δοκιμασω!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ναι δεν αντιλεγω οτι στο anime οι μαχες φαινονται πιο ζωντανες αλλα προσωπικα καθε φορα που τις βλεπω παρατηρω και μια filler σκηνη η οποια την παρατραβανε απλα και μονο για να γεμισουν τον χρονο του επεισοδιου.

Κατσε και δαβασε για παραδειγμα το chapter οπου ο Zoro νικαει τον pica η την μαχη του Kyros με τον Diamante. Μου αρεσε καλυτερα στο manga.

Tcixlas

Tcixlas

ξεκίνα το χωρίς πολλά πολλά :p θες να σου πω το επόμενο απο κει που είναι το ανιμ?

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ναι αν σου ειναι ευκολο!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Xrhstos D. Kol έγραψε:Ναι αν σου ειναι ευκολο!

http://www.mangapanda.com/one-piece/785

Hawkins

Hawkins

ουτε καν η μαχες στο μανγκα του οπ ειναι πολυ πιο γαματες
ακουω να πουμε τα κοψηματα στο ανιμε και με πιανουν τα γελια
και αιμα εχει και σου θυμιζει και το παλιο καλο οπ...βλεπουμε μια γροθια και καυλωνουμε πολυ hardcore κατασταση...+οτι θα τρελαθεις με αυτα που θα αποκαλυφθουν

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Xrhstos D. Kol έγραψε:Ναι αν σου ειναι ευκολο!

Επίσης πολύ σύντομα θα βγάλουμε chapters μεταφρασμένα στα ελληνικά!!

Καταλαβαίνω απόλυτα τί θες να πεις κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν...

για το dressrosa arc είναι καλύτερο το manga. Τώρα δεν ξέρω αν θα ήταν το ίδιο καλό το ennies loby, γιατί στο anime.. είναι ούτως ή άλλος υπερβολικά καλό. Μετά το timeskip έχει ανέβει η ποιότητα της εικόνας, αλλά έχει πέσει πολύ η ποιότητα του animation ..

Scarlet D.

Scarlet D.

Παίδες εδω μονο για τα Νεα επεισοδεια του One Piece στο Anime παρακαλω. Αν θελετε να μιλησετε για το Manga πηγαινεται στο Αντίστοιχο Topic!!

Ολα τα ακυρα ποστ σβηστηκαν

http://www.onepiecegr.com/

Franky Shogun

Franky Shogun

απογοητευση το επεισοδιο κατ'εμε. αντι να μας δωσει να καταλαβουμε τι παιζει με awakening αναλωθηκε στους κατοικους περισσοτερο απ'οσο επρεπε.

Scarlet D.

Scarlet D.

μα και στο manga η αληθεια ειναι οτι δεν εδωσε και περισσοτερες πληροφοριες.
Το κατα Qazzιου ευαγγελιο λεει οτι ο Doflamingo δεν ξερει ουτε ο ιδιος πραγματικα τι σημαινει awakening ακριβς

http://www.onepiecegr.com/

Qaaz

Qaaz

Καμια σχεση το episode με το αντιστοιχο chapter μερα με την νυχτα

και αυτο που αναφερω ειναι πως ο DD μιλαει μονο με βαση το δικο του DF μιας και ειμαστε 100% τουλαχιστον για τα Zoan οτι δεν ισχυει αυτο (γιατι φαινεται να το λεει για ολους ομως δεν ειναι)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης