Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 42]

Aldark

Aldark

1 επεισόδιο - 1 chapter πάει εδώ και πάρα πολύ καιρό (παίζει να ναι και 4 χρόνια αυτό το σύστημα) , σε ένα μήνα θα χει τελειώσει :D! (Ελπίζω να μη χώσουν 2-3 επ φίλλερς , αλλά απ'την άλλη το χω σίγουρο...)

blackeagles pirates

blackeagles pirates

το επεισόδιο σπέρνει... epic reaction Luffy και λοιπών και πολύ καλό το contrast ανδρών-γυναικών. αν και δεν τον πάω, πολύ μπροστά ο Usopp. για δεύτερη φορά σε δική του σκηνή αναφώνησα "COOOOL!" (η πρώτη ήταν στο Ennis Lobby).

plankton

plankton

Το σημερινό επεισόδιο δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως το Punz Hazzard είναι το καλύτερο arc μέχρι στιγμής(εξαιρείται το Marineford)

blackeagles pirates

blackeagles pirates

ήταν απλά αστείο γι' αυτό και μ' άρεσε πολύ. μετά από τις ατελείωτες τρεχάλες και τον Caesar (που νέο ξημέρωμα να μην τον έβρει) είχε τα κλασικά αστεία που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τόσο πολύ.. το καλύτερο arc το θεωρείς; περίεργο... Ennis Lobby ότι καλύτερο έχει δείξει μέχρι στιγμής, ακόμα και από Marienford

plankton

plankton

Από Ennies Lobby μόνο η μάχη Luffy-Luccy μ'άρεσε,τίποτα άλλο.

petrikios

petrikios

Κλασικος επιφανειακος και ρηχος θεατης-αναγνωστης που μονο η κυρια μαχη τον εντυπωσιαζει με μπουνιδια και αιμα...και τα υπολοιπα σημαντικα και βαθυτερα νοηματα απλα χανονται και υποβαθμιζονται στην αβυσσο της ρηχοτητας του και της επιπολαιοτητας του....

plankton

plankton

Μίλησε και ο σπουδαίος φιλόσοφος του καναπέ.

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εξτασιάστικα....

petrikios

petrikios

Ο Φιλοσοφος του καναπε ξερει να εκτιμαει απο τον καναπε δεν χαιρεται με τις κλωτσιες του Lucci....και χαρακτηριζει ολο το υπολοιπο αρκ ως αδιαφορο...

plankton

plankton

Με λες σπηλαιάνθρωπο μη σου γα@@@?.

Εσένα ρε έξυπνε τι σου άρεσε τόσο πολύ στο Ennies Lobby και είναι το αγαπημένο σου?.

Aldark

Aldark

δε μ'αρέσει ο τόνος σου παρ'ότι δεν έβρισες ευθέως Πλανκτόν.πάρε μια προειδοποιησούλα. Να κρατάμε κόσμιο το επίπεδο (Κανόνας 1) και να σεβόμαστε την άποψη του άλλου.

καλό το αρκ , αλλά όχι σε τρανά επίπεδα παιδιά , έφτασε λίγο τις παλιές ημέρες , ξεπέρασε το lame (για στάνταρ Όντα) Fishman Islando , κατά πολύ όμως και τώρα πάμε για ακόμα καλύτερα πράγματα. Έχτισε αρκετά είναι η αλήθεια όμως την ένταση για το τι θα ακολουθήσει! gj!

Troll

Troll

συγνωμη που σας διακοπτο αλλα δεν ειμαι εγω ο πλανκτον,ευχαριστω για τη κατανοηση...συνεχηστε να με διασκεδαζετε.

plankton

plankton

Ζήτω συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να μην ανταποκριθώ.

maggie

maggie

ο plankton είναι θεσσαλονικιός. όλοι οι θεσσαλονικείς λοιπόν είστε ύποπτοι.

εξαιρείται η patty.

Aldark

Aldark

Troll έγραψε:συγνωμη που σας διακοπτο αλλα δεν ειμαι εγω ο πλανκτον,ευχαριστω για τη  κατανοηση...συνεχηστε να με διασκεδαζετε.
που κολλάει αυτό με τη συζήτηση one piece ; (μην απαντήσεις εδώ πμ ή σπαμ)

plankton έγραψε:Ζήτω συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να μην ανταποκριθώ.
να προσέχεις πλέον πως διαχειρίζεσαι τις απαντήσεις σου , μη σκας άμα σου την πει κάποιος , απάντα με γνώμονα τη λογική και προπάντων την ηρεμία!

maggie έγραψε:ο plankton είναι θεσσαλονικιός. όλοι οι θεσσαλονικείς λοιπόν είστε ύποπτοι.

εξαιρείται η patty.
και με αυτό το ποστ τελειώνει το οφφ-τόπικ! luck

plankton

plankton

Καλό ήταν το επεισόδιο,πολλά υποσχόμενο αλλά απότι φαίνεται σε λίγο θα τελειώσει το arc.

Troll

Troll

θελω ξανα αρλοοοοονγκ δεν γινετε να μην τον εχει δειξη τοσο καιρο

Santouryuu

Santouryuu

Που εχει φτασει το ανιμε; ακομα στο πανκ χαζαρντ ειναι το κρου;

plankton

plankton

Ναι

maggie

maggie

Santouryuu έγραψε:Που εχει φτασει το ανιμε; ακομα στο πανκ χαζαρντ ειναι το κρου;
είναι στα τελειώματα. συγκεκριμένα εκεί που ο λούφυ δηλώνει πως θα πολεμήσει όλους τους yonku.

blackeagles pirates

blackeagles pirates

Troll έγραψε:θελω ξανα αρλοοοοονγκ δεν γινετε να μην τον εχει δειξη τοσο καιρο
 φίλε troll μαζί σου και εγώ. ο arlong τα σπάει, από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. όσο για το επεισόδιο τώρα τίποτα το ιδιαίτερο, απλά λήγει ομαλά το arc…

plankton

plankton

Γαμάτο το επεισόδιο ειδικά εκεί που έρχεται ο Doflamingo και πλακώνεται στο ξύλο με τον Smoker-kun είναι και γαμώ τις φάσεις.Επίσης επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω το manga θα ήθελα να μου πείτε όσοι ασχολείστε τι το καλύτερο έχει από το anime.

Troll

Troll

αισχοςςςςς το επεισοδιο ουτε ενα τσαπτερ δεν καληπτε μας βαζει και φιλλερ μαχη σμοκερ ενατιον ντοφλαμινγκο...στο μανγκα ο ντοφλαμινγκο τον ριχνει με ενα χτυπημα κατω τον σμοκερ,στο ανιμ το τραβηξε πολυ...και ουτε υδρονη ο ντοφλαμινγκο οταν εμφανηστικε ο αοκιτζι

N_G

N_G

plankton έγραψε:Γαμάτο το επεισόδιο ειδικά εκεί που έρχεται ο Doflamingo και πλακώνεται στο ξύλο με τον Smoker-kun είναι και γαμώ τις φάσεις.Επίσης επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω το manga θα ήθελα να μου πείτε όσοι ασχολείστε τι το καλύτερο έχει από το anime.        
Βλέπεις την ιστορία όπως ακριβώς την έχει γράψει και φανταστεί ο Όντα χωρίς φίλλερ και παραπανήσια πράγματα (φαντάσου στο μανγκα ο Δον τον Σμοκερ τον τελειώνει με μία κίνηση,δεν παλεύουνε κανα δίλεπτο)...Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να φανταστείς εσύ τις σκηνές και να τις δημιουργήσεις στο μυαλό σου όπως θες...Τέλος αναφέρονται πολύ περισσότερες πληροφορίες για το οτιδήποτε που στο ανιμε απλά παραλείπονται..Αυτά τα κυριότερα!!

Troll

Troll

ναι παραλυποντε πολλα ωπος το οτι ο καριμπου ειναι
Σπόιλερ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης