maggie έγραψε:ωραίο επ.. όλοι κάτω από τον Σέζαρ, ο Λο στα γόνατα αγκομαχώντας και ένας καινούριος χαρακτήρας εμφανίζεται που ξέρει το Λο από παλιά..
στο manga πολλοί πίστευαν ότι ήταν ο Aokiji, το 'χανε δέσει σκοινί κορδόνι από τα παπούτσια
στο άνιμε είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι κάποιος παλιός αλλά κάποιος καινούριος.
οι οι οι
εγω δεν πιστεψα ποτε οτι ειναι ο παγωτατζις εγω ελεγα οτι ηταν καποιος της κυβερνησης αλλα δε...
petrikios έγραψε: maggie έγραψε:ωραίο επ.. όλοι κάτω από τον Σέζαρ, ο Λο στα γόνατα αγκομαχώντας και ένας καινούριος χαρακτήρας εμφανίζεται που ξέρει το Λο από παλιά..
στο manga πολλοί πίστευαν ότι ήταν ο Aokiji, το 'χανε δέσει σκοινί κορδόνι από τα παπούτσια
στο άνιμε είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι κάποιος παλιός αλλά κάποιος καινούριος.
Ο τροπος που σχολιαζεις το επεισοδιο ειναι σαν να βλεπεις τα γεγονοτα για πρωτη φορα...αμα δεν ηξερα οτι διαβαζεις το μαγνκα θα πιστευα οτι τωρα τα βλεπεις για πρωτη φορα...για να δουμε ποιος ειναι αυτος ο μυστηριος τυπος,που λυγισε τον Λο εναν Σικιμπουκαι διχως καν να τον ακουμπησει....
παντως φαγαμε τρολαρισμα ολλοι οταν μαθαμε πως τον εριξε
maggie έγραψε:και τι θες να πω ρε petrikie?
ωραίο επ, όλοι κάτω από τον Σέζαρ, ο Λο στα γόνατα αγκομαχώντας και ο
spoiler~~~μην το ανοίξετε αν δεν θέλετε να ξενερώσετε- Σπόιλερ:
προδότης Vice Captain Vergo, που δουλεύει για τον Joker aka Donquixote Doflamingo, και έχει την καρδιά του Law
μετά θα μου έδινες perma delete επειδή έκανα spoiler
πάντως υπήρχαν κάποιες σκηνές που δεν θυμόμουν από το manga..το "gastanet-o" συγκεκριμένα >.<
ειδη εχουν φαει σποιλερ απο το οπενινγκ,καλητερο ηταν το φισμαν οπενινγκ που δεν ειχε και κανα τραγικο σποιλερ
ZisAkiS έγραψε:επιτελους ειχαμε λιγη δραση ρε 'σεις... παντως δε νομιζω οτι πεσανε απο δηλητηριο... κατι αλλο εκανε.. δε μπορει, ολο και καμια πουστια θα εκανε...
τωρα για τον τυπο στο τελος, ειχα καποιες υποψιες επειδη ως γνωστων "spoilers are everywhere.." και δεν κρατηθηκα, ανοιξα το spoiler της maggie...
- Σπόιλερ:
αλλα μαλλον καλυτερα.. τωρα θελω να δω το backstory τους... αμα μπλεκεται ο φλαμιγκος θα ειναι ωραιο..
ζισακη αρχισε το μανγκα να γινεις!!!!!!
(new arc spoiler)
- Σπόιλερ:
τωρα ειναι στο ντρεσροσα αρκ και εχει εμφανιστη νεος αντμιραλ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Κυρ 26 Μάης 2013, 15:40, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ρε τσογλάνι θα σου στείλω την κυρία Στέλλα, κάτσε φρόνιμα.)