troll more!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
352 Απ: Bleach Τετ 03 Νοε 2010, 02:06
didimakia
Χαχα γαματο ηταν ρε XD
Γελασα... επισης μου ελειψε ο Cool Ishida... At last!
353 Απ: Bleach Τετ 03 Νοε 2010, 09:06
HawkEyes Juracule
χαχχαχα νταξ τελειο το chap
η Inoue παραμενει οτι να ναι :xD:
εκει που κατεβαινε απ την κολονα ειχα πεθανει στα γελια :haha:
ο Ishida εχει γινει too cool for school,και ο Ichigo πρεπει να βρει τις δυναμεις του now!xD
αυτο το ποδι στο τελος ειναι σιγουρα απ αυτον τον τυπα απο πριν που πηρε το Badge του Ichigo...για να δουμε τι θα παιχτει κ μ αυτον...
η Inoue παραμενει οτι να ναι :xD:
εκει που κατεβαινε απ την κολονα ειχα πεθανει στα γελια :haha:
ο Ishida εχει γινει too cool for school,και ο Ichigo πρεπει να βρει τις δυναμεις του now!xD
αυτο το ποδι στο τελος ειναι σιγουρα απ αυτον τον τυπα απο πριν που πηρε το Badge του Ichigo...για να δουμε τι θα παιχτει κ μ αυτον...
354 Απ: Bleach Τετ 03 Νοε 2010, 19:49
being of darkness
αλλο ενα οτι να 'ναι μετριο τσαπτερ...τιποτα το σημαντικο ετσι να περναει η ωρα ασκοπα με trollαρισμα :xD: τουλαχιστον ελπιζω να δειχνει την συνηθισμενη και βαρετη ζωη τους για να γινει κατι μετα και να χρειαστει να ξαναβρει τις δυναμεις του και να εγκαταλειψει την ζωη αυτην που εχει τωρα αλλα kubo ειναι αυτος και trollιες κανει
355 Απ: Bleach Τετ 03 Νοε 2010, 20:58
zOOOk
Aldark έγραψε:γιατι ολοι λετε οτι ειναι ο Αιζεν? καμια σχεση...
δεν μοιαζουν καθολου ουτε στα μαλλια αλλα ειναι αυτο το βλεμμα και που λεει κιροσακι ιτσικο!
356 Απ: Bleach Σαβ 06 Νοε 2010, 00:36
Aldark
didimakia έγραψε:Χαχα γαματο ηταν ρε
Ishida pwns asses once again.....
Orihime grew...αλλα στο μυαλο.......(ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΟΣΑΚΙ-ΚΟΥΝ!!!
)
Στο επομενο να δουμε και τον ντουκι τον Τσαντ...
Για νεα αρχη ειναι πολυ καλο...για να δουμε τι θα δουμε...
357 Απ: Bleach Σαβ 06 Νοε 2010, 00:57
maxuris
Να δουμε τι θα γινει να ξαναβρει της δυναμεις του ο φραουλας γτ ετσιιι ειναι βαρετο....
359 Απ: Bleach Πεμ 11 Νοε 2010, 01:12
being of darkness
ok kubo...keep trolling, break the record αλλο ενα ασκοπο, ηλιθιο κλπ τσαπτερ με αποκορυφωμα τον στοκο στο τελος που επιμενει να του δωσει ραμεν του ichigo
361 Απ: Bleach Πεμ 11 Νοε 2010, 14:01
HawkEyes Juracule
χαχα νταξ ειχε πλακα αλλα δεν εγινε και τιποτα σημαντικο για την ιστορια ξερω γω :P
πρεπει σε 2-3 chaps να βρει ο Ichigo τις δυναμεις του και μετα θα ειναι μια χαρα
πρεπει σε 2-3 chaps να βρει ο Ichigo τις δυναμεις του και μετα θα ειναι μια χαρα
362 Απ: Bleach Πεμ 11 Νοε 2010, 14:58
sirQuackly
okay,αστειο αλλα πιο ακυρο τσαπτερ μανγκα δεν εχω διαβασει...
363 Απ: Bleach Πεμ 11 Νοε 2010, 21:28
zOOOk
μπορει να θελει να τον ευχαριστησει!
αφου και την αλλη φορα τον ροτησε αν θελει να τον κερασει!
αφου και την αλλη φορα τον ροτησε αν θελει να τον κερασει!
364 Απ: Bleach Παρ 12 Νοε 2010, 14:01
Aldark
sirQuackly έγραψε:okay,αστειο αλλα πιο ακυρο τσαπτερ μανγκα δεν εχω διαβασει...
++++++++++
πολυ ακυρο.
365 Απ: Bleach Τετ 17 Νοε 2010, 16:58
Tony Tony Chopper
Καινούριο Chapter του Faileach στο Mangastream.com
368 Απ: Bleach Τετ 17 Νοε 2010, 18:12
quenta
ενταξ ρε...ναι οντως ειναι λιγο ακυρα τα τσαπτερς αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι κεφαλαια προλογος της ιστοριας που μας ερχεται..ελπιζω μονο να εχει σκεφτει τπτ καλο ο κουμποτος για την συνεχεια και να μην ειναι καμια βλακεια..
369 Απ: Bleach Τετ 17 Νοε 2010, 19:59
HawkEyes Juracule
Ichigo has reiatsu leftovers yeah :P
αντε σιγα σιγα να βρει δυναμεις να χωνει ντου.εμενα μ αρεσε αυτο το chap >.>
370 Απ: Bleach Τετ 17 Νοε 2010, 22:05
Aldark
HawkEyes Juracule έγραψε:Ichigo has reiatsu leftovers yeah :P
εσενα σ'αρεσει το Μπλιτς >.>
371 Απ: Bleach Τετ 17 Νοε 2010, 22:27
being of darkness
απο οτι φαινεται θα αρχισει να αποκτα σιγα σιγα υποθεση, μια η karin που συναντα τον urahara και απο την αλλη ο ακυρος που φαινεται ξερει αρκετα για τον ichigo και ο ichigo που αρχιζει να ανακτα το reiatsu του, θα δειξει...αλλα και παλι τιποτα ιδιαιτερο αυτο το τσαπτερ
372 Απ: Bleach Τετ 17 Νοε 2010, 23:14
sirQuackly
εγω παντως ανατριχιασα οταν εμαθα οτι εχει ακομα reiatsu..δεν το περιμενα,ομολογουμενως
το βαλε και σε δικο του καρε με μαυρο πλαισιο και μεγαλα γραμματα για να πωρωθουμε αγρια
το βαλε και σε δικο του καρε με μαυρο πλαισιο και μεγαλα γραμματα για να πωρωθουμε αγρια
373 Απ: Bleach Πεμ 18 Νοε 2010, 14:48
quenta
sirQuackly έγραψε:εγω παντως ανατριχιασα οταν εμαθα οτι εχει ακομα reiatsu..δεν το περιμενα,ομολογουμενως
siga re su.. ακου ανατριχιασεσ..νταξ ειπαμε..
παντως εχω να πω πως αν ο ιτσιγκο βρει τις δθναμεις του παλι,μακαρι να ειναι σαν οταν πολεμισε τον αιζεν στο τελος και ειχε αυτη την ουπερ ιμπα μπλακ εμφανηση..βεβαια οταν ηταν ετσι (δλδ στο last getsuga tesnou,η οπως λεγοταν) ξερουμε οτι δεν ειχε ρειατσου οποτε ισως και να μην τον ξαναδουμε με αυτη την εμφανηση..παντως εγω θα γουσταρα παρα μα παρα πολυ απο εδω και περα οταν κανει ο ιτσιγκο μπανκαι να μεταμορφώνεται ετσι
- Σπόιλερ:
απιστεθτη εμφανηση..τρομερος ο ιτσιγκο..μια απο τις πιο βαρβατες εμφανησεις που εχω δει ποτε,αν οχι οτι καλυτερο
374 Απ: Bleach Πεμ 25 Νοε 2010, 15:39
dem
http://mangastream.com/read/bleach/12935166/1
το πηρε πρεφα κ ο ιδιος οτι τρολλαρει και πρεπει να μασ πληροφορει ποτε αρχιζει ενα κομματι της προκοπης xD
http://mangastream.com/read/bleach/12935166/17
"this is where the good part starts" χχαχα
το πηρε πρεφα κ ο ιδιος οτι τρολλαρει και πρεπει να μασ πληροφορει ποτε αρχιζει ενα κομματι της προκοπης xD
http://mangastream.com/read/bleach/12935166/17
"this is where the good part starts" χχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης