oi oi kuroβλάκα εγώ θέλω να ξαναμπεί στο δρόμο σου ο χίτσιγκο...κανόνισε να μην τον ξαναδείξεις κούμπο >.<
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
577 Απ: Bleach Σαβ 22 Ιουν 2013, 13:39
Σκληρός Καριόλης
Ότι να ναι γίνεται... Πραγματικά οτι μαλακία του ρθει την ζωγραφίζει. Ακόμα και τα power ups ρουτίνα έχουν καταντήσει
578 Απ: Bleach Σαβ 22 Ιουν 2013, 13:51
Tony Tony Chopper
Βάζω στοίχημα ότι τα δύο Zangetsu τα ενώνει και φτιαν τόξο.
579 Απ: Bleach Σαβ 22 Ιουν 2013, 21:10
maggie
^^ τα καινούρια σπαθιά είναι ότι πιο fail μαλακία έχει ζωγραφίσει, το μικρό ειδικά XD
μαρέσει αυτό το αρκ σε γενικές γραμμές, αλλά ναι τα παουερ απς είναι εκνευριστικά, με χειρότερο μέχρι στιγμής του Hisagi.. άκου bankai αυτός. σε λίγο θα μάθει και η Rukia bankai >.<
μαρέσει αυτό το αρκ σε γενικές γραμμές, αλλά ναι τα παουερ απς είναι εκνευριστικά, με χειρότερο μέχρι στιγμής του Hisagi.. άκου bankai αυτός. σε λίγο θα μάθει και η Rukia bankai >.<
580 Απ: Bleach Παρ 28 Ιουν 2013, 15:13
Nικόδημος
Τώρα που ο Ίτσιγκο εχει δυο σπαθιά έχει δύο Μπανκαί?
581 Απ: Bleach Παρ 28 Ιουν 2013, 16:45
GomuRumeninge
Μην τον κανει οπως στο Shaman King, που ενωνε τα μικρο σπαθι και το katana, δν ξερω ο Kubo....Mας εχει τρελανει τελειως...
582 Απ: Bleach Πεμ 04 Ιουλ 2013, 04:00
maggie
από τα λόγια του βλάκα που ακόμα δεν έχω μάθει το όνομά του μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Ishida δεν έχει ιδέα ακόμα για τη φύση του Ichigo, και πως για να δικαιολογεί με ψέμα την επιλογή του κάτι κακό έχει στο μυαλό του, όπως εξηγεί και στο τέλος ο άλλος ο ξανθός που ούτε το δικό του όνομα ξέρω ακόμα.
θέλω πολύ να ψοφήσει βασανιστικά αυτή..yup ούτε αυτηνής το όνομα γνωρίζω ^^
να τος πάλι ο γατούλης. γτ δεν τον δείχνει ολόκληρο με φοβίζει..μόνο και μας τρολάρει ο Kubo.
θέλω πολύ να ψοφήσει βασανιστικά αυτή..yup ούτε αυτηνής το όνομα γνωρίζω ^^
να τος πάλι ο γατούλης. γτ δεν τον δείχνει ολόκληρο με φοβίζει..μόνο και μας τρολάρει ο Kubo.
583 Απ: Bleach Κυρ 07 Ιουλ 2013, 17:09
GomuRumeninge
Λοιπόν έχω μια απορία εδώ και καιρό και δν έχει καταφέρει κανένας να μου τη λύσει...Δν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει παιχτεί σε αυτό το πάνελ...
http://www.mangareader.net/bleach/512/5
Αν έχει καταλάβει κάποιος ας μου πει...
584 Απ: Bleach Κυρ 07 Ιουλ 2013, 19:14
Tony Tony Chopper
Ο Στέρνριτερ έχει σκοτώσει κάτι Σινιγκάμηδες.GomuRumeninge έγραψε:Λοιπόν έχω μια απορία εδώ και καιρό και δν έχει καταφέρει κανένας να μου τη λύσει...Δν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει παιχτεί σε αυτό το πάνελ...
585 Απ: Bleach Σαβ 27 Ιουλ 2013, 15:12
Σκληρός Καριόλης
BLEACH|TITE KUBO
I'm going to take a break and come back stronger than ever. See you all in seven weeks!
I'm going to take a break and come back stronger than ever. See you all in seven weeks!
588 Απ: Bleach Πεμ 17 Σεπ 2015, 01:36
23ReBoRn23
το bleach μεχρι τον αιζεν αριστουργημα αν και εκει ειχε μερικα θεματα...ο αιζεν εγινε πεταλουδα καποια στιγμη λολ..μετα με τα φουλμπαστερ και κατι αλλες παπαριες επεσε κατακορυφα...πατο ομως ο μονος λογος που συνεχιζει ειναι για τα λεφτα αφου εχει γινει ηδη ρομπα και τον κοροιδευει ολο το ιντερνετ σου λεει δεν εχω να χασω τπτ πια..+ο ανθρωπος πηγε και σκοτωσε τον γαμαμοτο τον ποιο badass χαρακτηρα της σειρας για πλακα και μετα αυτος ο χαρακτηρας θα χασει απο τον ιτσιγκο...ΦΕΗΛ
589 Απ: Bleach Παρ 18 Σεπ 2015, 18:34
Deathracer2009
23ReBoRn23 έγραψε:το bleach μεχρι τον αιζεν αριστουργημα αν και εκει ειχε μερικα θεματα...ο αιζεν εγινε πεταλουδα καποια στιγμη λολ..μετα με τα φουλμπαστερ και κατι αλλες παπαριες επεσε κατακορυφα...πατο ομως ο μονος λογος που συνεχιζει ειναι για τα λεφτα αφου εχει γινει ηδη ρομπα και τον κοροιδευει ολο το ιντερνετ σου λεει δεν εχω να χασω τπτ πια..+ο ανθρωπος πηγε και σκοτωσε τον γαμαμοτο τον ποιο badass χαρακτηρα της σειρας για πλακα και μετα αυτος ο χαρακτηρας θα χασει απο τον ιτσιγκο...ΦΕΗΛ
Συμφωνω σε ολα απλα απαραδεκτο απο ενα σημειο και μετα. Ολες οι δυναμεις πηγαν στο ichigo και εγινε ο νεος Goku. Μονο Zaraki Kenpachi ρεεεεε!!!!
590 Απ: Bleach Παρ 18 Σεπ 2015, 18:47
Patty D.Luffy
Deathracer2009 έγραψε:23ReBoRn23 έγραψε:το bleach μεχρι τον αιζεν αριστουργημα αν και εκει ειχε μερικα θεματα...ο αιζεν εγινε πεταλουδα καποια στιγμη λολ..μετα με τα φουλμπαστερ και κατι αλλες παπαριες επεσε κατακορυφα...πατο ομως ο μονος λογος που συνεχιζει ειναι για τα λεφτα αφου εχει γινει ηδη ρομπα και τον κοροιδευει ολο το ιντερνετ σου λεει δεν εχω να χασω τπτ πια..+ο ανθρωπος πηγε και σκοτωσε τον γαμαμοτο τον ποιο badass χαρακτηρα της σειρας για πλακα και μετα αυτος ο χαρακτηρας θα χασει απο τον ιτσιγκο...ΦΕΗΛ
Συμφωνω σε ολα απλα απαραδεκτο απο ενα σημειο και μετα. Ολες οι δυναμεις πηγαν στο ichigo και εγινε ο νεος Goku. Μονο Zaraki Kenpachi ρεεεεε!!!!
592 Απ: Bleach Σαβ 19 Σεπ 2015, 04:53
Santouryuu
Συνεχισα λιγο αφου ειχε τελειωσει το ανιμε, αλλα γαμηθηκε ο διας... αυτο οτι ειναι και αλλη ρατσα λογω της μανας και μετα η επανασταση των κουϊνσι... δηλαδη ημαρτον... εφαγε τρελο ντροπ πριν κατι χρονακια
593 Απ: Bleach Σαβ 19 Σεπ 2015, 13:34
Deathracer2009
Περιμενω να πει οτι και ειναι saiyan λογω του παππου του....
594 Απ: Bleach Σαβ 19 Σεπ 2015, 17:19
Santouryuu
Και να εχει D λογω του σιαμαιου αδερφου που απορροφησε :haha: :haha:
595 Απ: Bleach Σαβ 19 Σεπ 2015, 20:08
Deathracer2009
Santouryuu έγραψε:Και να εχει D λογω του σιαμαιου αδερφου που απορροφησε :haha: :haha:
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
596 Απ: Bleach Σαβ 24 Οκτ 2015, 17:14
Deathracer2009
Μοιρασε πονο ο Kyoraku στο τελευταιο chapter.... αντε να αρχισει το ανιμ πια....
598 Απ: Bleach Σαβ 24 Οκτ 2015, 18:17
Deathracer2009
αγνωστο αλλα λογικα θα το συνεχισουν...
599 Απ: Bleach Πεμ 10 Μαρ 2016, 17:41
Σκληρός Καριόλης
Έχυσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααυ
600 Απ: Bleach Πεμ 10 Μαρ 2016, 18:29
Deathracer2009
Εκλεισα σπιτια ο Urahara σημερα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης