το ιδιο φαινεται θυμηθηκαμε..http://eatmanga.com/Manga-Scan/One-Piece/One-Piece-503/page-17
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 08 Μαρ 2013, 17:48
Tony Tony Chopper
Είναι ακριβώς το ίδιο Introduction. Είναι πιθανότερο να είναι κάποιος από το πλήρωμα του Roger παρά ο Fujitora. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Είναι γέρος, είναι δυνατός, είναι badass και έχει το ίδιο Introduction με τον Rayleigh.petrikios έγραψε:το ιδιο φαινεται θυμηθηκαμε..http://eatmanga.com/Manga-Scan/One-Piece/One-Piece-503/page-17
53 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 08 Μαρ 2013, 18:15
Kishishi
Tony Tony Chopper έγραψε:Είναι ακριβώς το ίδιο Introduction. Είναι πιθανότερο να είναι κάποιος από το πλήρωμα του Roger παρά ο Fujitora. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Είναι γέρος, είναι δυνατός, είναι badass και έχει το ίδιο Introduction με τον Rayleigh.petrikios έγραψε:το ιδιο φαινεται θυμηθηκαμε..http://eatmanga.com/Manga-Scan/One-Piece/One-Piece-503/page-17
Και μένα αμέσως Rayleigh μου θύμησε όπως έσκασε και επειδή είναι γέρος. Εγώ λέω Scopper ("S-Copper"), o "χάλκινος", ο 3ος του πληρώματος του Roger. Για να δούμε!
54 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 08 Μαρ 2013, 19:58
petrikios
Xμμμμ...S Copper=χαλκος...δεν το σκεφτηκα ετσι δηλαδη να μεταφρασω το ονομα....και απο οτι ειδαμε τα τα εξιωματα στο πληρωμα του Roger πηγαιναν συμφωνα με τα μεταλλα,π.χ Gol D Roger ή Gold Roger οπως ανεφερε πως τον αποκαλουν στο φλασμπακ του W.B...Silver Rayleigh,δευτερος και τωρα S Copper σαν τριτος,υπαρχει μια λογικη....αλλα πως την ειδε ο Οντα καθε φορα που θα θελει να μας παρουσιασει εναν απο το πληρωμα του Ροτζερ,θα δειχνει το γερασμενο nakama που θα κανει παντα μια super περιεργη επιθεση και θα αφηνει τους αλλους με ανοιχτο το στομα...και με την απορια στα ματια?
55 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 08 Μαρ 2013, 20:28
????????
- Σπόιλερ:
- Tony Tony Chopper έγραψε:ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ EINAI O FUJITORA O ΓΕΡΟΣ
1. Είναι πολύ δυνατός. To είπε ο Luffy άρα είναι τούμπανο.
2. Είπε κάτι σοφά λόγια που μοιάζουν με τα αυτά περί δικαιοσύνης των Aokiji(Lazy Justice) και Akainu(Absolute Justice) Ο γέρος θα μπορούσε να υποστηρίζει την Blind Justice. Το "Είμαι τυχερός που είμαι τυφλός επειδή δεν βλέπω τους ανθρώπους-σκουπίδια(πειρατές;) του κόσμου" είναι πολύ κοντά στο "Οι πειρατές είναι αποβράσματα" του Akainu.
ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ O FUJITORA O ΓΕΡΟΣ
1. Γκαβομάρα. Πως ένας τυφλός γίνεται Admiral; Υποτίθεται πως θα έπρεπε να αναγνωρίζει τους πειρατές. Πως θα τους αναγνωρίσει ο γκαβούλιακας; Γιατί ο Akainu να στείλει έναν τυφλό να βρει τους Law και Luffy; Γιατί ο Akainu να δώσει προαγωγή σε έναν τυφλό; Γιατί ένας τυφλός γέρος που να μοιάζει μεγαλύτερος των Garp και Sengoku να είναι ακόμα Marine;
2. Ανάστημα. Οι σωματική του διάπλαση δεν συμβαδίζει με το κόνσεπτ των Admiral. Οι Admiral είναι γύρω στα 3 μέτρα ψηλοί. Αυτός μου φάνηκε κοντούλης.
3. Εμφάνιση. Γιατί δεν είναι κουστουμαρισμένος και με κάπα όπως οι ήταν ο Kizaru και ο Akainu; Ακόμη και ο Aokiji φορούσε το κοστούμι του κια ας την είχε πεταμένη την κάπα. Στο Μarineford την φορούσε όμως. Επιστρέφω στον παππούλη. Πιο πολύ με αρχαίο Έλληνα σαμουράι μοιάζει με τον χιτώνα και το σπαθί/μπαστούνι παρά με Admiral.
4. Ανευθυνότητα. Ο Akainu έστειλε τον Fujitora στο Green Bit για να τελειώσει μια και καλή με τους Law και Luffy. Τη δουλειά είχε στα καζίνα της Dressrosa o Fujitora; Λέτε κάποιος σαν τον Akainu να έδινε την θέση του Admiral σε κάποιον τόσο ανεύθυνο; Seems legit.
5. Δεν κολλάει ο χρόνος. Στο 700 ο Akainu τον στέλνει στο Green Bit και στο 701 φτάνει από το Marineford στην Dressrosa πριν τους Strawhats που ήταν πιο κοντά και ξεκίνησαν πιο πριν;
6. Δεν είναι έτσι ο Oda. Στο 700 αποκαλύπτεις τον τίτλο του Admiral και στο 701 δείχνεις την φάτσα του; Και που είναι το παντοτινό σασπένς του Oda; Απλά δεν λέει. Ούτε ο Mashima τα κάνει αυτά.
7. Character Introduction. "Who the hell is this old man? What did he just do?" Βρε τι μου θυμίζει(;)... Τι μου θυμίζει...
Λοιπον ουτε εγω το πολυπιστευω οτι ειναι ναυαρχος αλλα δεν πηραζει. Οταν δεν πιστευεις αυτο για το οποιο διαφωνεις εχει περισσοτερη πλακα και εισαι πιο αντικειμενικος.
1. Ως προς την γκαβομαρα μπορει να εχει αναπτυξει το kenbunshoku στον υπερτατο βαθμο οποτε τα ματια ειναι πλεον περιττα. Ε οχι και μεγαλυτερος τυ Γκαρπ.. αφου εχει μαυρα γενακια. ο Κιζαρου ξερεις οτι ειναι 62 χρονων?
2. Και ο Κομπυ αντμιραλ θα γινει αλλα ειναι σχετικα ταπας. Και δεν ισχυει κιολας. Φαντασου να πιανει ο Καψας την μεζουρα και να λεε: αααα. βεβαια. εισαι τουμπανο και καταληλος για τη θεση αλλα σου λειπουν 20 εκατοστα. 20 Λεπτα στο κρεββατι του προκρουστη και ξαναφερτε τον.
3. Ο Ακαινου του ειπε να τους εξοντωσει αλλα επειδη την εχει δει blind justice ο τυπας πηγε undercover να δει αν ειναι καλοι ανθρωποι και επειδη δεν παιζει να τον πολεμησουν στο επομενο, θα τους αφησει να φυγουν. καλυψα και το 4
5. http://mangastream.com/read/one_piece/95354584/16 ο καψας λεει πως ο σμοκερ εστειλε χτες την αναφορα. Αμα εφευγε αμεσως θα προλαβεναι. πχ τον μετεφερε ο κιζαρου στην πλατη του, ανοιξε μια τρυπα ως το κεντρο της γης και πηδηξε μεσα και εφτασε στην αλλη ακρη του κοσμου.
6. Δεν μπορεις να το ξερεις αυτο.
7. Συμφωνω και δεν εχω αντεπιχηρημα
Μακαρι να ειναι καποιος του Ροτζερ να πολεμησει και κανεναν να παρουμε και κανα φλασμπακ της προκοπης.
Προσπαθησα να βαλω το κατεβατο σε σποιλερ αλλα δεν εγινε και βαριομουν να το ψαχνω περισσοτερο
56 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 08 Μαρ 2013, 20:45
Santouryuu
you're welcome :P
57 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 08 Μαρ 2013, 21:13
????????
Santouryuu έγραψε:you're welcome :P
58 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 08 Μαρ 2013, 22:42
Tony Tony Chopper
- Σπόιλερ:
- Dimis έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Tony Tony Chopper έγραψε:ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ EINAI O FUJITORA O ΓΕΡΟΣ
1. Είναι πολύ δυνατός. To είπε ο Luffy άρα είναι τούμπανο.
2. Είπε κάτι σοφά λόγια που μοιάζουν με τα αυτά περί δικαιοσύνης των Aokiji(Lazy Justice) και Akainu(Absolute Justice) Ο γέρος θα μπορούσε να υποστηρίζει την Blind Justice. Το "Είμαι τυχερός που είμαι τυφλός επειδή δεν βλέπω τους ανθρώπους-σκουπίδια(πειρατές;) του κόσμου" είναι πολύ κοντά στο "Οι πειρατές είναι αποβράσματα" του Akainu.
ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ O FUJITORA O ΓΕΡΟΣ
1. Γκαβομάρα. Πως ένας τυφλός γίνεται Admiral; Υποτίθεται πως θα έπρεπε να αναγνωρίζει τους πειρατές. Πως θα τους αναγνωρίσει ο γκαβούλιακας; Γιατί ο Akainu να στείλει έναν τυφλό να βρει τους Law και Luffy; Γιατί ο Akainu να δώσει προαγωγή σε έναν τυφλό; Γιατί ένας τυφλός γέρος που να μοιάζει μεγαλύτερος των Garp και Sengoku να είναι ακόμα Marine;
2. Ανάστημα. Οι σωματική του διάπλαση δεν συμβαδίζει με το κόνσεπτ των Admiral. Οι Admiral είναι γύρω στα 3 μέτρα ψηλοί. Αυτός μου φάνηκε κοντούλης.
3. Εμφάνιση. Γιατί δεν είναι κουστουμαρισμένος και με κάπα όπως οι ήταν ο Kizaru και ο Akainu; Ακόμη και ο Aokiji φορούσε το κοστούμι του κια ας την είχε πεταμένη την κάπα. Στο Μarineford την φορούσε όμως. Επιστρέφω στον παππούλη. Πιο πολύ με αρχαίο Έλληνα σαμουράι μοιάζει με τον χιτώνα και το σπαθί/μπαστούνι παρά με Admiral.
4. Ανευθυνότητα. Ο Akainu έστειλε τον Fujitora στο Green Bit για να τελειώσει μια και καλή με τους Law και Luffy. Τη δουλειά είχε στα καζίνα της Dressrosa o Fujitora; Λέτε κάποιος σαν τον Akainu να έδινε την θέση του Admiral σε κάποιον τόσο ανεύθυνο; Seems legit.
5. Δεν κολλάει ο χρόνος. Στο 700 ο Akainu τον στέλνει στο Green Bit και στο 701 φτάνει από το Marineford στην Dressrosa πριν τους Strawhats που ήταν πιο κοντά και ξεκίνησαν πιο πριν;
6. Δεν είναι έτσι ο Oda. Στο 700 αποκαλύπτεις τον τίτλο του Admiral και στο 701 δείχνεις την φάτσα του; Και που είναι το παντοτινό σασπένς του Oda; Απλά δεν λέει. Ούτε ο Mashima τα κάνει αυτά.
7. Character Introduction. "Who the hell is this old man? What did he just do?" Βρε τι μου θυμίζει(;)... Τι μου θυμίζει...
Λοιπον ουτε εγω το πολυπιστευω οτι ειναι ναυαρχος αλλα δεν πηραζει. Οταν δεν πιστευεις αυτο για το οποιο διαφωνεις εχει περισσοτερη πλακα και εισαι πιο αντικειμενικος.
1. Ως προς την γκαβομαρα μπορει να εχει αναπτυξει το kenbunshoku στον υπερτατο βαθμο οποτε τα ματια ειναι πλεον περιττα. Ε οχι και μεγαλυτερος τυ Γκαρπ.. αφου εχει μαυρα γενακια. ο Κιζαρου ξερεις οτι ειναι 62 χρονων?
Τα μάτια δεν είναι ποτέ περιττά. Επειδή αισθάνεσαι τα πάντα δεν σημαίνει ότι είναι σαν να έχεις μάτια. Μπορεί να αισθάνεται τους γύρω του άλλα τον Luffy μια φορά δεν τον αναγνωρίζει. Ας είναι και λίγο μικρότερος. Και ο Sengoku που είναι κάπου στην ηλικία του Garp μια χαρά μαύρα γένια είχε pts. Καλέ ποιός τα λέει αυτά τα ψέματα; Καλέ 58 χρονών είναι ο άνθρωπος... Νεότατος!
______________________________________________________________________________________________________________________
2. Και ο Κομπυ αντμιραλ θα γινει αλλα ειναι σχετικα ταπας. Και δεν ισχυει κιολας. Φαντασου να πιανει ο Καψας την μεζουρα και να λεε: αααα. βεβαια. εισαι τουμπανο και καταληλος για τη θεση αλλα σου λειπουν 20 εκατοστα. 20 Λεπτα στο κρεββατι του προκρουστη και ξαναφερτε τον.
Αναπτύσσεται όμως υπερβολικά γρήγορα.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Χαλάει το κόνσεπτ άρα οι πιθανότητες να μην είναι Admiral αυξάνονται. Νομίζω ότι ακριβώς αυτό το είδος ανθρώπου είναι ο Akainu.
____________________________________________________________________________________________________________________
3. Ο Ακαινου του ειπε να τους εξοντωσει αλλα επειδη την εχει δει blind justice ο τυπας πηγε undercover να δει αν ειναι καλοι ανθρωποι και επειδη δεν παιζει να τον πολεμησουν στο επομενο, θα τους αφησει να φυγουν. καλυψα και το 4
1)O Akainu δεν θα έκανε ποτέ Admiral κάποιον που δεν θα τον άκουγε και θα έκανε του κεφαλιού του.
2) Όλοι οι πειρατές είναι κακοί.
Πως την είδε Blind Justice o γκαβούλιακας;
____________________________________________________________________________________________________________________
5. http://mangastream.com/read/one_piece/95354584/16 ο καψας λεει πως ο σμοκερ εστειλε χτες την αναφορα. Αμα εφευγε αμεσως θα προλαβεναι. πχ τον μετεφερε ο κιζαρου στην πλατη του, ανοιξε μια τρυπα ως το κεντρο της γης και πηδηξε μεσα και εφτασε στην αλλη ακρη του κοσμου.
1)Τότε γιατί δεν έστειλε τον Kizaru; 2)Αφού ο Kizaru είναι τόσο γρήγορος γιατί πήγε στο SA με πλοίο; Μάλλον λόγω θάλασσας... Αυτά μόνο στην πραγματικότητα γίνονται.
________________________________________________________________________________________________________________
6. Δεν μπορεις να το ξερεις αυτο.
Το ξέρω από την εμπειρία μου. Ο Oda πάντα αφήνει σασπένς. Δεν παίζει να αλλάξει αυτό. Ενδέχεται να μην δούμε καν τον Fujitora σε αυτό το Arc.
________________________________________________________________________________________________________________
7. Συμφωνω και δεν εχω αντεπιχηρημα
Μακαρι να ειναι καποιος του Ροτζερ να πολεμησει και κανεναν να παρουμε και κανα φλασμπακ της προκοπης.
Προσπαθησα να βαλω το κατεβατο σε σποιλερ αλλα δεν εγινε και βαριομουν να το ψαχνω περισσοτερο
59 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 08 Μαρ 2013, 22:56
Santouryuu
σορρυ τονυ αλλα επρεπε να το κανω.... ειχαν πονεσει τα ματια μου!!!!
60 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 09 Μαρ 2013, 08:41
????????
εγω νομιζα οτι χαλασε ο σερβερ. Δεχομαι τα επιχειρηματα σου μονο και μονο γιατι πονεσαν τα ματια και δεν θελω να βαλω γυαλια στα 23 μου
61 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 09 Μαρ 2013, 10:24
Santouryuu
ε δεν εκανα και τιποτα, μονο σε σποϊλερ το εβαλα :Ρ
62 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 11 Μαρ 2013, 19:44
Tony Tony Chopper
Κάνω ένα prediction για το 702.
- Σπόιλερ:
63 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 12 Μαρ 2013, 00:02
maggie
epic :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:Tony Tony Chopper έγραψε:Κάνω ένα prediction για το 702.
- Σπόιλερ:
64 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 12 Μαρ 2013, 21:52
Tony Tony Chopper
Έχω νέα μέσα στο spoiler που μπορεί να είναι πάρα πολύ καλά ή πάρα πολύ κακά. Όποιος θέλει το ανοίγει και μαθαίνει πιο απ'τα δύο ισχύει...
- Σπόιλερ:
- O Όντας ξαφνικά αρρώστησε και δεν θα έχουμε manga αύριο. Μπορεί όμως να έχει early release την Παρασκευή άλλα ενδέχεται και να αράξει για κανένα μήνα στο κρεβάτι ο Όντας. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος άλλα μπορεί και να πεθάνει. Σπάνια αρρωσταίνει αυτός... Μπορεί και να πεθάνει...
65 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 12 Μαρ 2013, 22:25
????????
Το ακουσα και εγω οτι αυριο τσαπτερ γιοκ αλλα γενικα δεν πιστευω αυτα που λενε. Αρρωστος ειναι ο ανθρωπος, μπορει να τον εχουμε σαν θεο αλλα θνητος ειναι και αυτος. Τι να κανουμε.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι τον εμποδισει να παραδωσει το 702 που κατα πασα πιθανοτητα το εχει γραψει πριν μισο χρονο για παραδειγμα. Δεν νομιζω οτι ειναι τσαπτερ στο τσαπτερ και τρεχει να το πολαβει καθε εβδομαδα.
Get better Oda-Sensei
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι τον εμποδισει να παραδωσει το 702 που κατα πασα πιθανοτητα το εχει γραψει πριν μισο χρονο για παραδειγμα. Δεν νομιζω οτι ειναι τσαπτερ στο τσαπτερ και τρεχει να το πολαβει καθε εβδομαδα.
Get better Oda-Sensei
66 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 12 Μαρ 2013, 22:42
Tony Tony Chopper
Εγώ πάλι νομίζω ότι οι περισσότεροι mangaka σχεδιάζουν ένα Chapter όλη την εβδομάδα ώστε να το εκδώσουν την επόμενη. Δεν έχουν τίποτα έτοιμο από πριν. Αλλιώς δεν θα έκαναν breaks... Θυμάσαι που ο Oda έκανε έναν μήνα break για το Timeskip; Αν είχε προσχεδιασμένο το Fishman Island Arc δεν θα είχε σκεφτεί και τις αλλαγές στους χαρακτήρες;
67 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Μαρ 2013, 00:38
petrikios
- Σπόιλερ:
- Καλα και το μπορει να πεθανει πολυ υπερβολικο ακουγεται,αρρωστησε απλα...και γω αρρωσταινω σπανια αλλα τις λιγες φορες που αρρωστησα δεν πεθανα....ακομα....
68 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Μαρ 2013, 13:35
Σκληρός Καριόλης
Εγω μια φορα που αρρωστησα πεθανα παντως
69 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Μαρ 2013, 19:53
maggie
εγω μια φορα που πεθανα αρρωστησα
70 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Μαρ 2013, 20:50
Elidor
Εγω μια φορα που διαβασα τις μαλακιες σας αρρωστησα.
71 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Μαρ 2013, 20:59
GomuRumeninge
Εγω καθε φορα που αρρωσταινω διαβαζω τις μαλακιες σας...
72 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Μαρ 2013, 03:25
Σκληρός Καριόλης
...τις καθε σας αρρωσταινω εγω που μαλακιες διαβαζω φορα
73 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Μαρ 2013, 23:55
Gomugomunoluffy
μονος του το σχεδιαζει και δεν μπορει να το παραδωσει?
74 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 16 Μαρ 2013, 23:49
Tony Tony Chopper
Κάνω μια πρόβλεψη για το 702.
- Σπόιλερ:
75 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Μαρ 2013, 12:59
Deathracer2009
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης