Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

petrikios

petrikios

Σπόιλερ:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν χρειαζοταν να βαλεις σε σποιλερ το μπρεικ xD

petrikios

petrikios

Το break ηταν κομματι του σποιλερ που εβαλες ετσι οτι βγαινει απο κει μεσα θα πρεπει να ξαναμπαινει σε σποιλερ...

BlackLeg

BlackLeg

petrikios έγραψε:
Σπόιλερ:
 Well Said

petrikios

petrikios

http://www.onemanga.me/one-piece/711/3/

Παρε λαε,με ευγνωμονειτε αλλη φορα....επισης βαριεμαι και να το σχολιασω θελω να δω πρωτα τι θα πειτε εσεις

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καλα ε το μανγκα ριντερ σερνοταν 30 λεπτα μου πειρε να το διαβασω κολαγε ο διαολος
ο σαντζι πως εμαθε για τον ντοφυ?επεισης αυτος στο πλοιο παιζει να ειναι απο ντονκιχοτ φαμιλια,καλα εε στο επομενο εχει να γινει της τρελεις με ντοφυ και λο
ελπιζω να μην κανει καμια μαλακια ο οντα και στα 3-4 επομενα τσαπ να μας δειξη μονο τριτο μπλοκ,επεισης η ρεμπεκα ειπε κατι για την χωρα γουανο...
+1 οποιος πιστευει οτι οι νανοι θα κλεψουν το μερα μερα νο μι

Aldark

Aldark

Doflamingo=THA GOD
μονο αυτο εχω να πω Johnyman

BlackLeg

BlackLeg

Ωραιο το τσαπτερακι. Το μονο ερωτημα ειναι... Με ποιανου το μερος ειναι ο Fujitora. Δηλαδη θα επιτεθει στον Ντον η στον Λο?
Ξερω οτι τον εστειλε ο Ακαινου και μπλα μπλα μπλα αλλα γιατι δεν συνελαβε τον Λουφη στο μπαρ? Πιστευω οτι θα παιχτει Fuji vs Dofy
και θα δραπετευσει ο Λο. Η θα απειλησει οτι θα σκοτωσει τον Σιζαρ.
Και στο τελος θα τον σκοτωσει και θα καταστρεψει το εργοστασιο.
Next time Zoro vs Donquixote family? Block C? Sanji's whereabouts? Or Law Don and Fuji? Οταν αποφασισει ο Οντα να βγαλει τσαπτερ θα το μαθουμε

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δυστηχως ο οντα θα παει διακοπες και αυτο το τριμηνο θα βγουν 4-5 τσαπτερ
ωσο για το οτι ο φουγιτορα δεν συνελαβε τον λουφη ειναι καθαρα φανερω οτι ειναι τυφλος ελεος ρε...εστω και να εβλεπε ηταν μεταμφιεσμενος ο λουφ<ρος

Santouryuu

Santouryuu

η σκηνη με τη ρομπιν δεμενη απο τους νανους καρακλεμμενη απο τα ταξιδια του γκιουλιβερ... :muaha:

karamin

karamin

εμενα μου αρεσε το chapter!τεραστια αλλαγη πλανων!ο admiral και ο flamingo ειναι πολυ κοντα στον law και ο smoker...!οι strawhats κλασικα μπερδεμενοι και οπου να ναι μεχρι να συνταχθουν!χαχα.....ο oda μας ξενερωνει με την νεα διακοπη!το επομενο chapter πρεπει να ειναι πολυ γαματο!

maggie

maggie

έχω βαρεθεί να βλέπω τον Caribou σε κάθε cover bored

κοιτάχτε τι γράφει στα βιβλία της Robin..."αρχαιολογια"

ωραίοι οι νάνοι, παντελώς χαζοί xD για ποιο λόγο όμως να θέλουν όπλα?

ο Zoro επίσης χαζός κλασσικά xD

oi oi, υπάρχει love story μεταξύ rebecca & toy soldier? :xD:

και τέλος Law, Fujitora & DD, με τον τελευταίο να είναι ακόμα shichibukai. γατάκι Law μου' θελες και σχέδιο xD

o fuji μάλλον δεν επιτέθηκε στο λούφυ λόγω στρατηγικής. το ότι είναι τυφλός και δεν τον αναγνώρισε είναι ηλίθια δικαιολογία, ο άνθρωπος έχει και γαμώ τα kenbunshoku haki προφανώς για να γίνει admiral αν και τυφλός..και πριν δράσει φρόντισε να ασφαλίσει όλους τους αθώους στο νησί. συν ότι τον βοήθησε εκείνη τη στιγμή. για αυτούς τους λόγους ο fuji δεν έκανε κίνηση.

ωραίο τσαπ

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Η Βιολέτα πρέπει να είναι ο πληροφοριοδότης.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οι cp-0 δεν εμφανηστικαν στο γριν μπιτ ωποτε για κατι αλλο εχουν ερθει...
ισως για την ρομπιν gj! τωρα για αυτο που ειπες για τον φουγιτορα οτι μπορει να τον αναγνωρησε εξαιτιας του χακι δεν υσχιει,δεν ειναι μπλιτς το οπ για να σε αναγνωρησει απο το ριατσου...εξαλου φανηκε αφου ο φουγιτορα προστατεψε τον λουφη.Ο λο ας ειναι περικυκλομενος δεν θα του κανουν κατι γιατι ειναι σιτσιμπουκαι 
επεισης αν καταλαβα καλα η ρεμπεκα ειναι απο την χωρα του κινεμον?αν ειναι ετσι κατι παιζει με ντοφυ και γουανο

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Ρίαλ Χόκινς έγραψε:οι cp-0 δεν εμφανηστικαν στο γριν μπιτ ωποτε για κατι αλλο εχουν ερθει...
ισως για την ρομπιν gj! τωρα για αυτο που ειπες για τον φουγιτορα οτι μπορει να τον αναγνωρησε εξαιτιας του χακι δεν υσχιει,δεν ειναι μπλιτς το οπ για να σε αναγνωρησει απο το ριατσου...εξαλου φανηκε αφου ο φουγιτορα προστατεψε τον λουφη.Ο λο ας ειναι περικυκλομενος δεν θα του κανουν κατι γιατι ειναι σιτσιμπουκαι 
επεισης αν καταλαβα καλα η ρεμπεκα ειναι απο την χωρα του κινεμον?αν ειναι ετσι κατι παιζει με ντοφυ και γουανο
Δεν αναφέρθηκε η Wano.

petrikios

petrikios

Bασικα πιστευω οτι οι νανοι στο Γκριν Μπιτ θα βοηθησουν στο να δραπετευσει ο Λο η Ρομπιν και ο Ουσοπ,αφου ο τελευταιος με τα ψεμματα του τους πηρε τους νανους με το μερος του,και απο οτι φαινεται οι νανοι εχουν τεραστια δυναμη μυικη αφου ο αλλος κατεστερεψε το εδαφος μονο που χτυπουσε τα χερια του κατω,αρα θα ναι σημαντικοι συμμαχοι,ασε που εχουν και μια μεγαλη συλλογη απο οπλα...

Εδιτ:Μαγκι οντως εδω και ενα χρονο ο Οντα πολυ μας παιδευει με τον Καριμπου,και εγω εχω βαρεθει να τον βλεπω,θελω να δω ομως που θα παει ολη αυτη η βαλιτσα,για να επιμενει τοσο πολυ καποιος λογος θα υπαρχει,βασικα εμφανιστηκε τσιρακι του Καιντο,μπορει κατι να παιχτει με τον Καριμπου και τον Καιντο,δεν ξερω το οτιδηποτε....

Aldark

Aldark

παιδια ο Ουζοπ θα παρει τους νανους με το μερος του (τους εχει παρει ηδη) και ξερουμε και τον τροπο...chapter 24 σελιδες 10 και 13 , τσεκαρετε!
εδω και εδω

Ο Οντα ειναι ιδιοφυια 1
και ο Οντα ειναι ιδοφυια 2 εκανε τρελο πλοτ τουιστ τωρα εκει που βγαινατε ολοι και βγαζατε διθυραμβους για Λο

BlackLeg

BlackLeg

Αν θυμαμαι καλα η ο Βεργκο η Ντονφλαμινγκο σε καποια φαση ειπε : Δεν μπορεις να κρυφτεις απο τους ενηλικες. Και ειχε δικαιο τελικα.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ο οντα μας ελεγε κατα καποιον τροπο την συνεχεια...
1ο σμαιλι και 2ο αυτο με τους νανους ωποτε υπαρχουν και αλλα πραμματα που δεν δωσαμε σημασια

BlackLeg

BlackLeg

Σιγουρα. Αλλα αντε να τα καταλαβεις οταν τα βλεπεις.
Επισης ο Οντα για σχεδον ολο το καλοκαιρι θα βγαζει 2-3 τσαπ το πολυ καθε μηνα γιατι δεν εχει αναρωσει πληρως και θα ειναι σε light προγραμμα

Aldark

Aldark

ε αφηστε τον μωρε ολοι γκρινιαζουνε παντου...λες και η ζωη σας ειναι το one piece καντε και σεις break και μαζεψτε καμια 20αρια τσαπς aww

χαρουμενες διακοπες oda-sensei~~~~~

χεχε ο Βεργκο τα ειπε , και βασικα χαιρομαι που ηρθαν ετσι τα πραγματα , θα ταν πολυ ευκολο το σχεδιο του Νόμου αν πετυχαινανε κιολας!

maggie

maggie

Ρίαλ Χόκινς έγραψε:οι cp-0 δεν εμφανηστικαν στο γριν μπιτ ωποτε για κατι αλλο εχουν ερθει...

αναγνωρίζει το πόσο δυνατός είναι. μπορεί.

ο λο ας είναι σιτσιμπουκάι. έκανε συμμαχία με μουγκιγιάρα. 

petrikios έγραψε:Εδιτ:Μαγκι οντως εδω και ενα χρονο ο Οντα πολυ μας παιδευει με τον Καριμπου,και εγω εχω βαρεθει να τον βλεπω,θελω να δω ομως που θα παει ολη αυτη η βαλιτσα,για να επιμενει τοσο πολυ καποιος λογος θα υπαρχει,βασικα εμφανιστηκε τσιρακι του Καιντο,μπορει κατι να παιχτει με τον Καριμπου και τον Καιντο,δεν ξερω το οτιδηποτε....
+1 αλλά θέλω να ζωγραφίσει και άλλα εξώφυλλα, όχι άλλο καρίμπου

karamin

karamin

Aldark έγραψε:παιδια ο Ουζοπ θα παρει τους νανους με το μερος του (τους εχει παρει ηδη) και ξερουμε και τον τροπο...chapter 24 σελιδες 10 και 13 , τσεκαρετε!
εδω και εδω

Ο Οντα ειναι ιδιοφυια 1
και ο Οντα ειναι ιδοφυια 2 εκανε τρελο πλοτ τουιστ τωρα εκει που βγαινατε ολοι και βγαζατε διθυραμβους για Λο
 Respect!!!!καλα που το ειδες;;;;εχω διαβασει και σε αλλα foroum,πως οτι εχει πει ο Usopp εχει βγει αληθινο!χεχε....πολυ καλο!
οι Cp0 γιατι να ηρθαν για την Robin;ακομη αυτη να κυνηγουν;εγω περιμενω την επομενη κινηση του Law...τον στριμωξαν για τα καλα!η αλλη ειναι καψουρα με το παιχνιδι;χαχαχα....τι γινεται ρε γαμωτο...χαμος!

Aldark

Aldark

Χαχα εχω τις πηγες μου καραμιν :muaha:

ναι εχει πολυ ντηβελοπ το αρκ και ακομα δεν εχουμε μπει στο ζουμι , οπου περιμενω μαχες καλες στην αρενα , μαχη με ντοφλαμινγκο και φουτζιτορα και στη συνεχεια με Ντοφλαμινγκο φαμιλια vatomouros fav

μολις το δω και στο ανιμε θα μπορω να πω με σιγουρια οτι ισως προκειται για το καλυτερο αρκ ουαν πης (και συγχρονως αγαπημενο μου) απο ολες τις αποψεις. Ελπιζω να ανταποκριθει στις απαιτησεις μου.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
παιζει γερα νανος ή τοι σολντερ για νεξτ νακαμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης