δυο εβδομαδες για αυτο;;;;;;περιμενα αποκαλυψεις σημερα....δεν μας ειπε και πολλα πραγματα....ξενερα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
77 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Μαρ 2013, 14:16
Deathracer2009
karamin έγραψε:δυο εβδομαδες για αυτο;;;;;;περιμενα αποκαλυψεις σημερα....δεν μας ειπε και πολλα πραγματα....ξενερα...
Δεν μου αρεσε η αντιδραση του "γεροντα". Περιμενα να αποκαλυφτει η ταυτοτητα του. Απο την μια πιστευω οτι παιζει να ειναι ο Fujitora και επειδη τον "βοηθησε" ο Luffy να του την χαρισε αλλα και παλι τωρα που το ξανασκεφτομαι με το σημερινο chapter μου φαινεται υπερβολικη μια τετοια κινηση. Επιπλεον αν τελικα ειναι ο Fujitora τον οποιο στο τελος τον ειδαμε στο κολοσσαιο παιζει αν βγει νικητης ο Luffy στο τουρνουα αυτο να μπει στη μεση και να γινει χαμος. Βεβαια παλι το θεωρω παρατραβηγμενο.
Eντωμεταξυ μ' αρεσει ο αλλος ο γεροντας απο το πληρωμα του doflamingo. Τον Lao G εννοω. Ειναι σχεδιασμενος ωραια οποτε θελω να πιστευω οτι θα ειναι τουμπανακι.
ΥΓ. Το εξωφυλλο ολα τα λεφτα. :xD:
78 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Μαρ 2013, 14:48
karamin
το εξωφυλλο ναι!caribou che guevara!χαχαχαχαχαχαχαχα.....
79 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Μαρ 2013, 15:50
n1ckagc
εγω πιστευω οτι ο γερος ειναι απο το wano αν και μου αρεσει πολυ το σεναριο να ειναι αντμιραλ ή κατι τετοιο και να εχει παει εκει να δει τι παιζει με τον φλαμινκο... θυμαστε που ειπε ο παγακιας στον σμοκερ να πει στο ακαινου να προσεχει τον φλαμινκο.... ειμαστε λιγο πριν την εξπερματωση υπομονηηηηηηηηηηη...
80 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Μαρ 2013, 15:53
mihawk
κριμα δν με ικανοποιησε τοσο...μετα τα παιχνιδια το πηγανε στις νεραιδες!!!!!λογικα στην αρενα συμετασχουν ξιφομαχοι αρα μπορει να μπει ο ζορο να αντιμετωπισει τον diamante!!!(o diamante λογικα πρεπει να ειναι ισοδηναμος με τον law!)
81 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Μαρ 2013, 18:09
Tony Tony Chopper
Ο Γκαβούλιακας τι δουλειά έχει στο Κολοσσαίο; Μάλλον για να κάνει κερκίδα γιατί σίγουρα δεν πήγε για να δει αγώνες.
82 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Μαρ 2013, 21:18
Kishishi
Προβλέπω η αρένα να γίνεται black hole έτσι ωραία στρογγυλή όπως είναι. Περιμένει τη στιγμή ο γκαβός!
83 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Μαρ 2013, 00:28
????????
Τον εχουμε ρημαξει στο δουλεμα ρε παιδια τον γερακο. Λιγο σεβασμο στους μεγαλυτερους και αναπηρους δεν βλαπτει.
:xD:
84 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Μαρ 2013, 01:36
Deathracer2009
Dimis έγραψε:Τον εχουμε ρημαξει στο δουλεμα ρε παιδια τον γερακο. Λιγο σεβασμο στους μεγαλυτερους και αναπηρους δεν βλαπτει.
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Δεν τον αφηνουν ησυχο καθολου.
85 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Μαρ 2013, 22:52
kev. d. toro.
Για! zatoichi μου θυμιζει ο γερος ή είναι η ιδεα μου?
86 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Μαρ 2013, 23:50
petrikios
Καλα νομιζεις γιατι βασει αυτου τον εμπνευστηκε ο Οντα και τον εβαλε μεσα στην σειρα...Οσο για το τσαπτερ νταξ περιμεναμε ολοι περισσοτερα αλλα στην ουσια δεν εξηγηθηκε τιποτα,για ακομα μια φορα ο Ζορο μας εκανε επιδειξη του Χακι του,οσο για τον γερο ισως να ταν αυτος που τους ξαφρισε ολους...
87 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 26 Μαρ 2013, 15:28
karamin
αυριο εχει chapter;;
89 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Μαρ 2013, 12:23
karamin
http://onepiecepirates.com/manga/read/one-piece/703
CHAPTEEEEEERRR!!!!!!!!
Ενταξει,ο luffy τον σαπισε αυτον,αλλα σιγουρα εχει πιο τουμπανα εκει μεσα...αυτη η γκομενα που συναντησε ο Sanji,μπορει να ειναι νεος nakama...
CHAPTEEEEEERRR!!!!!!!!
Ενταξει,ο luffy τον σαπισε αυτον,αλλα σιγουρα εχει πιο τουμπανα εκει μεσα...αυτη η γκομενα που συναντησε ο Sanji,μπορει να ειναι νεος nakama...
90 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Μαρ 2013, 12:33
????????
Φτου. Με προλαβες. Ετοιμαζομουν να το ποσταρω
91 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Μαρ 2013, 13:32
Deathracer2009
karamin έγραψε:http://onepiecepirates.com/manga/read/one-piece/703
CHAPTEEEEEERRR!!!!!!!!
Το θεωρω κομματακι δυσκολο να γινει νεος nakama βεβαια πρεπει να δουμε περισσοτερα. Εγω πιστευω οτι θα τον οδηγησει αθελα της η οχι σε καποια παγιδα. Οσον αφορα τον luffy περιμενα καποια μπουνια η κλωτσια αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον βουλωσε στοματα.
Επιπλεον αφου ο Franky δεν θελει να φαει το φρουτακι του Ace τοτε ποιος θα ειναι ο επομενος υποψηφιος; Luffy, Chopper, Brook και Robin δεν μπορουν λογω οτι εχουν φαει ηδη φρουτο. Οποτε μας μενουν Nami, Usopp, Zoro και Sanji. Ο Sanji βεβαια θα ηθελε το φρουτο του Absalom αλλα τεσπα. Για τον Zoro επιπλεον δεν περιμενω να το φαει διοτι θα γινει πολυ overpowered. Πονταρω σε Sanji αμα το δωσει τελικα ασχετως οτι οι πιθανοτητες ειναι μικρες.
92 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Μαρ 2013, 16:43
kev. d. toro.
το φρουτο ειναι fake! για παγιδα πιστευω
93 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Μαρ 2013, 20:52
Nami-san!!! Robin-swan!!!
Η γκόμενα που την έπεσε στον Sanji είναι σίγουρα παγίδα θεωρώ, τώρα για το φρούτο πιστεύω ότι είναι το αληθινό. Θα γούσταρα να το πάρει ο Sanji αλλά άμα το φάει πάει στράφι το Blue Walk. Άμα το φάει ο Zoro φτάνει σε άλλα επίπεδα τουμπανίασης, οπότε δύσκολο. Στο τέλος θα το φάει ο Usopp. :muaha: Μ' αρέσει πάντως που o Luffy προσπαθεί να κρύψει την ταυτότητά του, αλλά η ψάθα δε φεύγει... μα καλά, το πιο χαρακτηριστικό σου στοιχείο αφήνεις στην τύχη?
94 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Μαρ 2013, 21:25
????????
Εδω εχαβε τις μεταμφιεσεις του foxy. Για τον Λουφαρο η μεταμφιεση του ειναι λιγο κατω απο το τελειο.
95 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Μαρ 2013, 21:30
dereshishishishishi
ΑΜΑ παρει ο λουφι το φρουτο στο τελος μπορει να το φαει καταλαθος(Buggy style) και επειδη ειναι κολοφαρδος να το αντεξει το σωμα του επειδη ειναι gomu!Πολυ φαντασια ομως μου φαινεται καπως λογικο.BTW γεια σας :) Μπηκα τυχαια στο φορουμ και μου αρεσε η παρεα σας οποτε ειπα να κανω acc.
96 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Μαρ 2013, 00:25
Santouryuu
γεια σου φιλε, καλως ηρθες στο φορουμ.
οσον αφορα το τσαπ εγω γελασα οταν τον ρωτησαν πως τον λενε και αυτος αμεσως..... "Λου..." ΝΤΟΝΓΚ.....
No. 0556
LUCY
:haha: :haha: :haha: :haha:
οσον αφορα το τσαπ εγω γελασα οταν τον ρωτησαν πως τον λενε και αυτος αμεσως..... "Λου..." ΝΤΟΝΓΚ.....
No. 0556
LUCY
:haha: :haha: :haha: :haha:
97 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Μαρ 2013, 01:42
Kishishi
dereshishishishishi έγραψε:ΑΜΑ παρει ο λουφι το φρουτο στο τελος μπορει να το φαει καταλαθος(Buggy style) και επειδη ειναι κολοφαρδος να το αντεξει το σωμα του επειδη ειναι gomu!Πολυ φαντασια ομως μου φαινεται καπως λογικο.BTW γεια σας :) Μπηκα τυχαια στο φορουμ και μου αρεσε η παρεα σας οποτε ειπα να κανω acc.
Ο Kishishi χαιρετά τον dereshishi και συμφωνεί. Το χα πει και σε πιο παλιό post ότι απλά θα πεινάσει, θα το λιγουρευτεί και θα το φάει για να είναι και αυτός 2 fruit εναντίον του 2fruit blackbeard τελικά όταν παλέψουν. Θα δούμε.
Εγώ γέλασα κλασικά και με τον Sanji. Έσκασε ξαφνικα η κοπέλα στη μάπα του και αποτελειώθηκε. To καλύτερο όμως όντως ήταν το "Lucy" :haha: :haha: :haha: :haha:
98 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Μαρ 2013, 01:52
karamin
δεν νομιζω να το φαει καποιος...λογικα ο Luffy θα το διαλυσει στην μνημη του αδερφου του...ειναι μαλακια να το φαει καποιος...ο Ace ηταν μοναδικος!εκτος και αν κανει την εκπληξη και το χαρισει σε καποιον nakama αν και δεν νομιζω...ο σαμουραι πως εβγαζε φωτιες απο το σπαθι του αληθεια;...χαχααχ...ακυρη ερωτηση αλλα τωρα μου ηρθε φλασια..
100 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Μαρ 2013, 13:32
karamin
μας εκαψε ο τυπος.....πφφφφφφ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης