Ας μεινουμε σε αυτους που ειμαστε τωρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
FINALS: FAVORITE CHARACTER
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
FINALS: FAVORITE CHARACTER
77 Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 08 Μαρ 2013, 14:45
????????
Μηπως ειναι η ωρα της ΤΡΙΑΔΑΣ????
Luffy vs Zoro vs Marko?
Luffy vs Zoro vs Marko?
78 Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 08 Μαρ 2013, 15:47
Santouryuu
50 ειναι το μαξιμουμ που μπορει κανεις να βαλει σε ψηφοφορια.
απο εκει και περα ο,τι θελετε... εγω σκεφτομουν να ληξει στους 10 καλυτερους. αλλα αν θελετε και ενα τελευταιο με τριαδα τοτε οκ!
απο εκει και περα ο,τι θελετε... εγω σκεφτομουν να ληξει στους 10 καλυτερους. αλλα αν θελετε και ενα τελευταιο με τριαδα τοτε οκ!
79 Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 08 Μαρ 2013, 15:55
Tony Tony Chopper
Ρε παλουκάρι μου μπορούσες να ανοίξεις δεύτερο Topic και να βάλεις άλλους 50... :haha:
80 Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 08 Μαρ 2013, 16:46
Santouryuu
οχι δα. θα επρεπε να κανω 8 γκρουπ και να χωριζα και τους χαρακτηρες ανα δυναμικοτητα, οπως στο τσαμπιονς λιγκ ενα πραγμα... σοβαρεψου! εδω στους 50 υπηρχαν πολλοι που δεν πηραν ουτε μια ψηφο, φαντασου να ηταν αλλοι τοσοι.
81 Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 08 Μαρ 2013, 17:29
Tony Tony Chopper
Αν είναι να κάνεις μια δουλειά τότε κάνε την σωστά. Σου έχω και άλλη λύση αφού βαριέσαι. Είναι καλύτερη από τον ανοίξεις δέκα Topic. Ας άνοιγες ένα Topic όπου θα έκανε έλεγε ο καθένας ποιος είναι ο αγαπημένος του... Έπρεπε σώνει και καλά να είναι Poll; Άντε να δώσω και μια τρίτη λύση. Θα μπορούσες να ανοίξεις ένα nomination thread με προθεσμία και βάσει των αποτελεσμάτων να ανοίξεις ένα καινούριο thread με Poll.
82 Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 08 Μαρ 2013, 18:25
Santouryuu
Tony Tony Chopper έγραψε:Αν είναι να κάνεις μια δουλειά τότε κάνε την σωστά. Σου έχω και άλλη λύση αφού βαριέσαι. Είναι καλύτερη από τον ανοίξεις δέκα Topic. Ας άνοιγες ένα Topic όπου θα έκανε έλεγε ο καθένας ποιος είναι ο αγαπημένος του... Έπρεπε σώνει και καλά να είναι Poll; Άντε να δώσω και μια τρίτη λύση. Θα μπορούσες να ανοίξεις ένα nomination thread με προθεσμία και βάσει των αποτελεσμάτων να ανοίξεις ένα καινούριο thread με Poll.
οκ, τελευταια απαντηση μου σε "λυσεις".... ο,τιδηποτε οφφ τοπικ θα σβηνεται απο'δω και περα.
ναι επρεπε "σωνει και καλα" να ειναι Poll, διοτι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ POLL!!!!!!!!!!!
ειναι πιο ξεκαθαρο και δεν χανεις την μπαλα με τα πολλα ποστς. δηλαδη περιμενες να κατσω με ενα μολυβακι και να γυρναω ολες τις σελιδες μπας και μου ξεφυγε καμια ψηφος και να κανω γραμμουλες πισω απο καθε ονομα; ε οχι! εξ αλλου, ετσι αφησα πιο ελευθερα τα παιδια να αποφασισουν. πηρα τους πιο δημοφιλεις και οποιους ηθελαν ψηφιζαν.
οσο για τη "τριτη λυση" ειναι και η πιο βλακωδης!
δεν υπαρχει καμια διαφορα με αυτο που εκανα εγω. μονο ξανα ανεφερες τη "δευτερη λυση". δηλαδη αντι για poll να γραφει ο καθενας την επιλογη του.
εδωσα μια επιλογη 50 χαρακτηρων (υπεραρκετοι, οσοι χαρακτηρες δεν μπηκαν ειναι ετσι κι αλλιως ανευ σημασιας) και ειπα απο αυτους οι 10 θα πανε στον τελικο. πιστευω ηταν απολυτα λογικο και ολοι το καταλαβαν εκτος απο εσενα. πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις.
83 Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 08 Μαρ 2013, 18:50
Santouryuu
τελος παντων, επειδη το τοπικ εγινε μπ...λο κλεινω τη ψηφοφορια. τα αποτελεσματα ειναι τα εξης:
o πιο αγαπημενος με 6 ψηφους βγηκε αυτο το ατομο:
αργυρο μεταλλιο ο ζορο με 5 ψηφους
χαλκινο ο μαρκο με 4 ψηφους
και ακολουθουν:
4oς) Dragon (3)
Mihawk (3)
6oς) Αce (2)
Law (2)
Shanks (2)
9oς) Smoker
Rayleigh
(κουλουρια εκαστως)