Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

FINALS: FAVORITE CHARACTER

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

FINALS: FAVORITE CHARACTER

FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c107%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 7% [ 2 ]
FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c1011%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 11% [ 3 ]
FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c107%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 7% [ 2 ]
FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c1022%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 22% [ 6 ]
FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c1015%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 15% [ 4 ]
FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c1011%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 11% [ 3 ]
FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c100%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 0% [ 0 ]
FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c100%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 0% [ 0 ]
FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c1019%FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Vote_c10 19% [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 27

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 01 Μαρ 2013, 22:54

maggie

maggie

TYRANNOSAURUS kyaa kyaa kyaa

Luffy επειδη τον αγαπω :inlove:

27FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Παρ 01 Μαρ 2013, 23:28

razor1911

razor1911

maggie έγραψε:TYRANNOSAURUS kyaa kyaa kyaa

Luffy επειδη τον αγαπω :inlove:

Ωραια επιλογη εκανες εγω γουσταρω ομως τον Dragon FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 One_Piece_Gif___055_by_ju5t_bl4z3

28FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 01:15

Giorgos

Giorgos

Λουφυ...δεν ξερω γιατι.... :xD:

29FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 01:33

Santouryuu

Santouryuu

Giorgos έγραψε:Λουφυ...δεν ξερω γιατι.... :xD:

BOO ftou sou ftou sou

30FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 02:17

mania.arch

mania.arch

Luffy γιατί είναι κλασική αξία κούκλαρου, αν και με Mihawk, Shanks, Ace και Zoro στη λίστα δυσκολεύτηκα πολύ!

31FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 02:59

Santouryuu

Santouryuu

mania.arch έγραψε:Luffy γιατί είναι κλασική αξία κούκλαρου, αν και με Mihawk, Shanks, Ace και Zoro στη λίστα δυσκολεύτηκα πολύ!

ου ναι, τι να σου πω.... κουκλος κουκλος :haha:

32FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 09:46

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Κι έλεγα ρε παιδί μου... Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που του αρέσει ο Luffy! Τώρα μιλάμε σωστά. +5 ψήφους ο Luffy και είναι πρώτος επιτέλους. Καιρός ήταν! Που μου ψηφίσατε και Dragon τραχανάδες... giotto leei eksupnad

33FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 10:52

mania.arch

mania.arch

Tony Tony Chopper έγραψε:Κι έλεγα ρε παιδί μου... Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που του αρέσει ο Luffy! Τώρα μιλάμε σωστά. +5 ψήφους ο Luffy και είναι πρώτος επιτέλους. Καιρός ήταν! Που μου ψηφίσατε και Dragon τραχανάδες... giotto leei eksupnad
Έλα ντε, ο Dragon πού τις βρήκε τις ψήφους; Όλοι οι υπόλοιποι έχουν σκιστεί να πούμε και ο κύριος μόνο κάτι guest εμφανίσεις κάνει για να δείξει πόσο badass είναι

34FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 10:56

mania.arch

mania.arch

Santouryuu έγραψε:
mania.arch έγραψε:Luffy γιατί είναι κλασική αξία κούκλαρου, αν και με Mihawk, Shanks, Ace και Zoro στη λίστα δυσκολεύτηκα πολύ!

ου ναι, τι να σου πω.... κουκλος κουκλος :haha:

Λίγοι είναι οι όμορφοι άντρες σε αυτόν τον κόσμο, τι να κάνουμε! ♥

35FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 13:36

maggie

maggie

mania.arch έγραψε:Λίγοι είναι οι όμορφοι άντρες σε αυτόν τον κόσμο, τι να κάνουμε! ♥

δεν πιστευα οτι θα υπαρξει και αλλη καμενη σε αυτο το φορουμ :haha:

36FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 18:41

mania.arch

mania.arch

maggie έγραψε:

δεν πιστευα οτι θα υπαρξει και αλλη καμενη σε αυτο το φορουμ :haha:

πάλι καλά, γιατί δεν υπάρχει άντρας να κατανοεί πλήρως την αξία της λέξης ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ :inlove:

37FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 18:44

Giorgos

Giorgos

Μαζευτειτεεε!! :haha: Σαντοευου δεν σε πιανω.... :xD:

38FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 20:47

Santouryuu

Santouryuu

σε αποδοκιμαζω :Ρ

39FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:17

Kishishi

Kishishi

mania.arch έγραψε:
Tony Tony Chopper έγραψε:Κι έλεγα ρε παιδί μου... Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που του αρέσει ο Luffy! Τώρα μιλάμε σωστά. +5 ψήφους ο Luffy και είναι πρώτος επιτέλους. Καιρός ήταν! Που μου ψηφίσατε και Dragon τραχανάδες... giotto leei eksupnad
Έλα ντε, ο Dragon πού τις βρήκε τις ψήφους; Όλοι οι υπόλοιποι έχουν σκιστεί να πούμε και ο κύριος μόνο κάτι guest εμφανίσεις κάνει για να δείξει πόσο badass είναι

To μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει όμως. Ντάξει respect φυσικά ο Luffy, αλλά έγινε πιο notorious όταν μαθεύτικε ότι είναι ο γιος του. Από το λίγο που τον έχει δείξει τον Dragon καταλαβαίνουμε για τι χαρακτήρα πρόκειται. Εγώ προσωπικά όταν τον είδα πρώτη φορά (εκεί που σώζει τον Luffy απ' τον Smoker), είπα "he is the biggest deal". Badass, μυστήριος , ο μεγαλύτερος φόβος και απειλή του government και ο πιο δυνατός στο τωρινό era. Ανυπομονώ να τον δω in action (πράγμα που θα αργήσει δυστυχώς)

40FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:44

Lucky Roo

Lucky Roo

Kishishi έγραψε:
mania.arch έγραψε:

To μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει όμως. Ντάξει respect φυσικά ο Luffy, αλλά έγινε πιο notorious όταν μαθεύτικε ότι είναι ο γιος του. Από το λίγο που τον έχει δείξει τον Dragon καταλαβαίνουμε για τι χαρακτήρα πρόκειται. Εγώ προσωπικά όταν τον είδα πρώτη φορά (εκεί που σώζει τον Luffy απ' τον Smoker), είπα "he is the biggest deal". Badass, μυστήριος , ο μεγαλύτερος φόβος και απειλή του government και ο πιο δυνατός στο τωρινό era. Ανυπομονώ να τον δω in action (πράγμα που θα αργήσει δυστυχώς)
+1 ο dragon ειναί ο πιο μυστηριώδης, τον ζορο και τον λουφυ τους βλεπουμε συνεχεια τραχανα!

41FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:48

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Kishishi έγραψε:
mania.arch έγραψε:

Αν οντως ειπες ''he is the biggest deal'' προτεινω το forum να γινει onepiececom και απο εδς και μπρος να μιλαμε ολοι στα αγγλικα...

If there are no objections...
Σπόιλερ:

42FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:50

Giorgos

Giorgos

σαντορυου.... ellefson is an idiot :haha:

43FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:54

maggie

maggie

GomuRumeninge έγραψε:
Αν οντως ειπες ''he is the biggest deal'' προτεινω το forum να γινει onepiececom και απο εδς και μπρος να μιλαμε ολοι στα αγγλικα...

Σπόιλερ:

να γραφουμε nice!

Σπόιλερ:

44FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:55

mania.arch

mania.arch

Kishishi έγραψε:

Συμφωνώ, απλά ξέρεις, είναι άλλο το συναίσθημα που σου δημιουργείται όταν βλέπεις πχ το Luffy να χρησιμοποιεί το Conqueror's haki στο ψαρονήσι και άλλο απλά να ακούς για τον Dragon... It gives me chiiiiills!!! Όταν τον δούμε in action, να συγκινηθώ και γι' αυτόν! Αν και δεν είναι όμορφος :xD:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mania.arch στις Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:57, 1 φορά

45FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:56

maggie

maggie

κακασχημος, θα εμοιασε στη μαμα του ο θεος μου aww

46FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:57

GomuRumeninge

GomuRumeninge

maggie έγραψε:
GomuRumeninge έγραψε:

Σπόιλερ:

να γραφουμε nice!

Σπόιλερ:

wtf man? wtf man? wtf man? wtf man? wtf man? wtf man? wtf man?

47FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Κυρ 03 Μαρ 2013, 00:02

maggie

maggie

yontoryu νομιζω πως πρεπει να κλειδωσεις το τοπικ, δεν υπαρχει λογος να παραμενει ανοιχτο

careless run

48FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Κυρ 03 Μαρ 2013, 00:07

mania.arch

mania.arch

Τότε πριν κλειδώσει, να πετάξω κι εγώ την ασχετίλα που μου ήρθε τώρα: δεν είναι περίεργο που είμαστε όλοι μέσα Σάββατο βράδυ;;;

49FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Κυρ 03 Μαρ 2013, 00:14

GomuRumeninge

GomuRumeninge

mania.arch έγραψε:Τότε πριν κλειδώσει, να πετάξω κι εγώ την ασχετίλα που μου ήρθε τώρα: δεν είναι περίεργο που είμαστε όλοι μέσα Σάββατο βράδυ;;;

Forever alone... so bored. so bored. so bored. ....Τελευταιο off topic, δν κανω αλλο...

50FINALS: FAVORITE CHARACTER - Σελίδα 2 Empty Απ: FINALS: FAVORITE CHARACTER Κυρ 03 Μαρ 2013, 00:50

Kishishi

Kishishi

mania.arch έγραψε:Τότε πριν κλειδώσει, να πετάξω κι εγώ την ασχετίλα που μου ήρθε τώρα: δεν είναι περίεργο που είμαστε όλοι μέσα Σάββατο βράδυ;;;

Off topic: Όχι φυσικά! Περιμένουμε κατά τις 4.30 βγαίνει το νέο επεισόδειο και το προηγούμενο ήταν πριν 2 βδομάδες. :xD:

On topic: Καταλαβαίνω τον έρωτα των κοριτσιών για τον Luffy. Εδώ η πιο όμορφη γυναίκα του One Piece , the snake princess Hancock τον αγαπά! Όμως oι περισσότεροι male shounen fans (δεν μπορώ να το πω στα ελληνικά μου κάθεται καλύτερα έτσι, sorry στον φίλο τον χιουμορίστα :xD: ) περιμένουν να δουν τους badass, ντούκι , μυστήριους, έξυπνους, ηγετικούς χαρακτήρες (και συνήθως άσχημους αν και όχι πάντα) χαρακτήρες. Ο Dragon ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή. Αν και είμαι ανάμεσα σε αυτόν και στον WB
Σπόιλερ:
, ψήφισα Dragon , γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτός θα με πορώσει παραπάνω όταν μας τον εμφανίσει για τα καλά... is there trouble?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης