TYRANNOSAURUS
Luffy επειδη τον αγαπω :inlove:
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
FINALS: FAVORITE CHARACTER
maggie έγραψε:TYRANNOSAURUS
Giorgos έγραψε:Λουφυ...δεν ξερω γιατι.... :xD:
mania.arch έγραψε:Luffy γιατί είναι κλασική αξία κούκλαρου, αν και με Mihawk, Shanks, Ace και Zoro στη λίστα δυσκολεύτηκα πολύ!
Έλα ντε, ο Dragon πού τις βρήκε τις ψήφους; Όλοι οι υπόλοιποι έχουν σκιστεί να πούμε και ο κύριος μόνο κάτι guest εμφανίσεις κάνει για να δείξει πόσο badass είναιTony Tony Chopper έγραψε:Κι έλεγα ρε παιδί μου... Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που του αρέσει ο Luffy! Τώρα μιλάμε σωστά. +5 ψήφους ο Luffy και είναι πρώτος επιτέλους. Καιρός ήταν! Που μου ψηφίσατε και Dragon τραχανάδες...
Santouryuu έγραψε:mania.arch έγραψε:Luffy γιατί είναι κλασική αξία κούκλαρου, αν και με Mihawk, Shanks, Ace και Zoro στη λίστα δυσκολεύτηκα πολύ!
ου ναι, τι να σου πω.... κουκλος κουκλος :haha:
mania.arch έγραψε:Luffy γιατί είναι κλασική αξία κούκλαρου, αν και με Mihawk, Shanks, Ace και Zoro στη λίστα δυσκολεύτηκα πολύ!
mania.arch έγραψε:Λίγοι είναι οι όμορφοι άντρες σε αυτόν τον κόσμο, τι να κάνουμε!
maggie έγραψε:
δεν πιστευα οτι θα υπαρξει και αλλη καμενη σε αυτο το φορουμ :haha:
mania.arch έγραψε:Έλα ντε, ο Dragon πού τις βρήκε τις ψήφους; Όλοι οι υπόλοιποι έχουν σκιστεί να πούμε και ο κύριος μόνο κάτι guest εμφανίσεις κάνει για να δείξει πόσο badass είναιTony Tony Chopper έγραψε:Κι έλεγα ρε παιδί μου... Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που του αρέσει ο Luffy! Τώρα μιλάμε σωστά. +5 ψήφους ο Luffy και είναι πρώτος επιτέλους. Καιρός ήταν! Που μου ψηφίσατε και Dragon τραχανάδες...
+1 ο dragon ειναί ο πιο μυστηριώδης, τον ζορο και τον λουφυ τους βλεπουμε συνεχεια τραχανα!Kishishi έγραψε:mania.arch έγραψε:Έλα ντε, ο Dragon πού τις βρήκε τις ψήφους; Όλοι οι υπόλοιποι έχουν σκιστεί να πούμε και ο κύριος μόνο κάτι guest εμφανίσεις κάνει για να δείξει πόσο badass είναιTony Tony Chopper έγραψε:Κι έλεγα ρε παιδί μου... Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που του αρέσει ο Luffy! Τώρα μιλάμε σωστά. +5 ψήφους ο Luffy και είναι πρώτος επιτέλους. Καιρός ήταν! Που μου ψηφίσατε και Dragon τραχανάδες...
To μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει όμως. Ντάξει respect φυσικά ο Luffy, αλλά έγινε πιο notorious όταν μαθεύτικε ότι είναι ο γιος του. Από το λίγο που τον έχει δείξει τον Dragon καταλαβαίνουμε για τι χαρακτήρα πρόκειται. Εγώ προσωπικά όταν τον είδα πρώτη φορά (εκεί που σώζει τον Luffy απ' τον Smoker), είπα "he is the biggest deal". Badass, μυστήριος , ο μεγαλύτερος φόβος και απειλή του government και ο πιο δυνατός στο τωρινό era. Ανυπομονώ να τον δω in action (πράγμα που θα αργήσει δυστυχώς)
Kishishi έγραψε:mania.arch έγραψε:Έλα ντε, ο Dragon πού τις βρήκε τις ψήφους; Όλοι οι υπόλοιποι έχουν σκιστεί να πούμε και ο κύριος μόνο κάτι guest εμφανίσεις κάνει για να δείξει πόσο badass είναιTony Tony Chopper έγραψε:Κι έλεγα ρε παιδί μου... Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που του αρέσει ο Luffy! Τώρα μιλάμε σωστά. +5 ψήφους ο Luffy και είναι πρώτος επιτέλους. Καιρός ήταν! Που μου ψηφίσατε και Dragon τραχανάδες...
To μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει όμως. Ντάξει respect φυσικά ο Luffy, αλλά έγινε πιο notorious όταν μαθεύτικε ότι είναι ο γιος του. Από το λίγο που τον έχει δείξει τον Dragon καταλαβαίνουμε για τι χαρακτήρα πρόκειται. Εγώ προσωπικά όταν τον είδα πρώτη φορά (εκεί που σώζει τον Luffy απ' τον Smoker), είπα "he is the biggest deal". Badass, μυστήριος , ο μεγαλύτερος φόβος και απειλή του government και ο πιο δυνατός στο τωρινό era. Ανυπομονώ να τον δω in action (πράγμα που θα αργήσει δυστυχώς)
να γραφουμεGomuRumeninge έγραψε:
Αν οντως ειπες ''he is the biggest deal'' προτεινω το forum να γινει onepiececom και απο εδς και μπρος να μιλαμε ολοι στα αγγλικα...
If there are no objections...
- Σπόιλερ:
Μην παρεξηγηθεις απλα κανω λιγο κακο χιουμορ....
Kishishi έγραψε:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mania.arch στις Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:57, 1 φορά
maggie έγραψε:να γραφουμεGomuRumeninge έγραψε:
Αν οντως ειπες ''he is the biggest deal'' προτεινω το forum να γινει onepiececom και απο εδς και μπρος να μιλαμε ολοι στα αγγλικα...
If there are no objections...
- Σπόιλερ:
Μην παρεξηγηθεις απλα κανω λιγο κακο χιουμορ....
- Σπόιλερ:
^πολυ κακο χιουμορ
mania.arch έγραψε:Τότε πριν κλειδώσει, να πετάξω κι εγώ την ασχετίλα που μου ήρθε τώρα: δεν είναι περίεργο που είμαστε όλοι μέσα Σάββατο βράδυ;;;
mania.arch έγραψε:Τότε πριν κλειδώσει, να πετάξω κι εγώ την ασχετίλα που μου ήρθε τώρα: δεν είναι περίεργο που είμαστε όλοι μέσα Σάββατο βράδυ;;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης